PDA

View Full Version : Лошото момче

kiss_me16
06-28-2008, 14:13
Наскоро се запознах с ЛОШОТО МОМЧЕ на моя випуск. Той започна да ми пише да иска да излезем и в последствие станахме гаджета.Както и да е това не е толкова важно. Въпросът е че той ме възприема просто като поредната а аз не искам да е така. Искам той да ме запомни. Моля ви се дайте някъкви съвети...

Puky
06-28-2008, 14:21
Да ти кажа честно .. остави го . Щом не те приема за нещо повече хич не си губи времето ако той наистина те иска ще се върне сам при теб. :?

VerryBerry
06-28-2008, 14:21
Не бъди на негово разположение 24 часа в седмицата и не му досаждай

ubuntu
06-28-2008, 14:29
Кажи му че за да му пуснеш трябва да го праскаш с кур колан и той сам ще се откаже :D :D :D

ioancheto
06-28-2008, 14:54
ЛОШИТЕ МОМЧЕТА много рядко си намират майстора.Искам да кажа,че много рядко се влюбват силно.Ако си на 13,14 по-добре се откажи.Няма смисъл.

ra4ence
06-28-2008, 14:56
Искаш да те запомни?- не му се връзвай

SpOrTs_GiRl
06-28-2008, 15:01
Много точно казано ! ..

Glezanka
06-28-2008, 15:02
Заеби го.

MostHated
06-28-2008, 15:38
пусни му и после не му се обаждай! ще си мечта!

Yallama
06-28-2008, 16:14
Наскоро се запознах с ЛОШОТО МОМЧЕ на моя випуск. Той започна да ми пише да иска да излезем и в последствие станахме гаджета.Както и да е това не е толкова важно. Въпросът е че той ме възприема просто като поредната а аз не искам да е така. Искам той да ме запомни. Моля ви се дайте някъкви съвети... откъсни му топките , ще те запомни 100% :D :D

didi_baby
06-28-2008, 16:41
ако искаш да си поредната бъди с него,ако не-зарязвай го и толкова

machoka
06-28-2008, 16:46
Ако искаш да те запомни - иди у тях, възбуди го на мах, съблечи го и ... просто стани и си тръгни. После раздуй как си прецакала по най-кофти начина ЛОШОТО момче..

Тогава ти ще се издигнеш в псевдо-йерархията до ЛОШОТО момиче, а дори няма да си спала с най-големия курвар ;)

DjuDjiTo
06-28-2008, 16:48
Наскоро се запознах с ЛОШОТО МОМЧЕ на моя випуск. Той започна да ми пише да иска да излезем и в последствие станахме гаджета.Както и да е това не е толкова важно. Въпросът е че той ме възприема просто като поредната а аз не искам да е така. Искам той да ме запомни. Моля ви се дайте някъкви съвети... откъсни му топките , ще те запомни 100% :D :D

дам.... а иначе... не му се връзвай...

mishani
06-28-2008, 16:52
ЛОШОТО МОМЧЕ ?????
:lol:

IvOnDa
06-28-2008, 16:56
абе вие какви хора сте бе?Лошото момче,доброто момче...бля бля бля.ами като не ти обръща внимание и като не те приема насериозно ти какво ще му лазиш в краката ли?ти достпйнство и малко самочувствие нямаш ли?а щом толкова много го искаш стани и ти ЛОШО МОМИЧЕ :lol:

BigFakeSmile
06-28-2008, 18:25
predpolagam LO6OTO MOM4E=playboy
emi si4ki ti kazvat da ne se zanimava6 s nego 6tot samo 6te te narani i az bih ti go kazala ama kato go haresva6...stava po-slojno i ne moi6 prosto taka da go ostavi6 i da mu kajae6 mainata ti...tva mi se e slu4valo i zn 4e e mn trudno ako iska6 ostani s nego i ve4e tam 6te re6i6 dali da... :) aide uspeh

Zarity
06-28-2008, 19:31
Хах,първо,нещо като "лошо момче" не съществува!Това представлява комплексирано по всяка вероятност надуто футболистче,без акъл,която гледа само да мине някоя курволетина,с извинение! :-x Имала съм си мн работа с такива създания,само едно ти казвам,ако си зайнтересована за психиката ти :( не позволявай тея неща да се задълбочават!Някой ден ще разбереш,че не толкова "лошите" момчета са със стотици по-готини от тея лайнарчета!

jghgh
06-28-2008, 19:38
Ако искаш да те запомни - иди у тях, възбуди го на мах, съблечи го и ... просто стани и си тръгни. После раздуй как си прецакала по най-кофти начина ЛОШОТО момче..

Тогава ти ще се издигнеш в псевдо-йерархията до ЛОШОТО момиче, а дори няма да си спала с най-големия курвар ;)

Да бе, най-много да разкаже на всички колко е тъпа и да преиначи че нея я е хванало бъз и се е изнесла.
И, миличка, не слушай някои хора които ти казват да се наебеш с него и после да не го потърсиш. Според мен на "Лошото момче" хич няма да му пука че сте се ебали и после не му звъниш, защото нали е "Лошото момче"? Може да има всяка, и ако сте се наебали няма да му пука изобщо дали ще го търсиш или не. Нали всяка втора му се обажда и прочие, всички момичета са му на тепсия... Едва ли ще му стане тъжно ;)
Най-добре наистина го остави. Направи го с чест и достойнство. "Мисля че момчета като теб не са за мен. Просто не си мой тип" и някаква загадъчна усмивка.
Надутият олигофрен ще остане така -> :shock:
Сигурно ще ти тича след гъза и ще се мъче да докаже че е the best и че е "точно твой тип", ще се мъчи да го харесаш и да станеш една от многото лигави тъпанарки, които е свикнал да подминава докато те лижат земята под краката му (все пак той е свикнал всяка да му е на тепсия, типочното "Лошо момче")

И наистина ще те запомни ако не му вържеш по никакъв начин. Това не включва да се правиш на най-важната и недосегаемата, защото винаги си личи когато някой е с "изкуствено и насадено самочувствие")
Кажи просто и скромно като пичка "Емм, не си мой човек" и т.н
Успех.

едит: Искам да допълня че такива момчета заслужават всичките патки които тичат подир тях да се осъзнаят и да спрат да ги харесват. Да останат сами и никоя "хлътнала" овца да не им тича подир гъза. Тогава ще осъзнаят, че слънцето изгрява от Изток, а не от гъза им : ) И ще почнат да не се взимат толкова сериозно ;)

blackfate
06-29-2008, 08:10
Бих ти казала само, че "Лошите момчета" не са толкова яки пичове, колкото всички си мислят ... Единственото което ги определя най-точно е "Комплексари".
Опитват се да минат всички момичета от класа си, от съседните класове, от квартала и съседните квартали, сестри на приятели и тн... и това го правят, за да се чувстват добре, за да не ги преследва идеята че са нищо и нищо немогат да направят - комплекса за малоценност. Тези момчета в същност изобщо не са такива ... просто страха да са като останалите "сдуханяци" на по 15, дето все още са девствени (най-идиотския пример) ги кара да минават колкото се може повече мадами ... да си задоволяват егото и да се хвалят пред приятелите си, "Я ме вижте, спах с едикоя си, аз съм "Най-големия"..." :lol:
Ако му се вършеш това ще е най голямата ти грешка, защото както каза, че си поредната, но в никакъв случай последната ... Сигурно ако не си води тефтерче с имената да "завоеванията за 1 нощ" скоро няма и да си спомня името ти.
Как да те запомни - лесно - не ставай поредната ... бъди различна, закопай самочувствието му ... покажи му, че то няма покритие ... Как ... горе ти бяха казали ... нещо от сорта на ... "Не си мой тип"
Това ще го хвърли във филмите - "как така, аз перфектия не съм ней тип" ... а това да не е момчето-мечта на колкото се може повече момичета е нещо като ад за "Лошите момчета"
Айде, постъпи правилно и го заеби ... това е единствения начин, и не позволявай да те напие или нещо такова, не му пускай! не го заслужава!!!

B.O.OM..
06-29-2008, 09:12
Да ти кажа честно .. остави го . Щом не те приема за нещо повече хич не си губи времето,ако той наистина те иска ще се върне сам при теб. :?

+1

DjuDjiTo
06-29-2008, 09:21
Да ти кажа честно .. остави го . Щом не те приема за нещо повече хич не си губи времето,ако той наистина те иска ще се върне сам при теб. :?

+1

+ ...... ;)

sindity
06-29-2008, 10:55
Много точно казано ! ..
+1

Forester
06-29-2008, 12:08
Защо си тръгнала въобще с такъв ? Зарежи го ! Няма смисъл..