View Full Version : Сдух
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
06-28-2008, 16:08
Самотно ми е :(
на вас ?
NaNa_SladuRana
06-28-2008, 16:12
Никога не се чувсвам сама,в главата ми винаги има гласове,които не спират та говорят :) :-o
ioancheto
06-28-2008, 16:12
оф да...много :-#
cinderella_gugutka
06-28-2008, 16:13
в края на у4 год винаги ми е самотно(пове4е от обикн) и особено ся когато и 1 мом4енце няма да го виждам толкова вр :( :( :(
Mementomori
06-28-2008, 16:15
Не,по-скоро скучно...
haterkata
самотно ми е и не знам какво да правя и как да постъпя ама си мълча да не занимаам другите с мойте глупости
ioancheto
в края на у4 год винаги ми е самотно(пове4е от обикн) и особено ся когато и 1 мом4енце няма да го виждам толкова вр :( :( :(
май имаме еднакъв проблем :(
MiLeNcHeToO
06-28-2008, 16:17
Mmm dam samotno mi e,a puk i mi e sky4no [-( :-k [-o< :D
Just_say_no
06-28-2008, 16:18
оф да...много :-#
DanceGirl
06-28-2008, 16:18
И на мене ми е много самотно :-# :cry: И само като си помисля колко ми беше хубаво с приятеля ми,ми става още по-самотно и тъжно...Но времето не може да се върне... :cry:
didi_baby
06-28-2008, 16:34
на мен ми е супер - нито самотно нито скучно настроението ми е на 6 винаги
xXxScreamxXx
06-28-2008, 17:14
ммм на мен не ми е .. :) :)
Whyniser
06-28-2008, 17:16
на вас ?
Me too :cry :-k
slun4ice_90
06-28-2008, 17:16
Много ми е якооооооо сега. :-P :grin: Хич не ми е скучно нито самотно. Взимайте в ръце хора......вижте колко е яко времето излизайте по купончета, кефете се на живота.Какво сте се отчаяли.....? :smt018
ElisaDay
06-28-2008, 17:21
И на мен ми е самотно :( Дайте да се съберем някъде да си поплачем :-#
Vichko0o
06-28-2008, 17:26
Никога не се чувсвам сама,в главата ми винаги има гласове,които не спират та говорят :) :-o
Ами като няма друго поне гласове да има :) Ами да си сам е много по лесно от това да угаждаш на някои дебил ;) А и ви е самотно щотото всички търсите перфектния/пефектната/ А не гледате човека който ви харесва найстина . Нишо бе некой ден ще ви дойде акъла ;)
Obsession
06-28-2008, 17:27
И на мен ми е самотно... :-# I need a hug... as usual
Opredeleno mi e samotno i se 4ustvam malko kofti ... :? :(
Забавлявам хора за без пари.
На когот му трябжа забавление аз съм човека.
Vichko0o
06-28-2008, 17:42
Какво ще ни покзваш как пишката ти е по малка от мозъка ти ?Мдаа сигурно ще се забавляваме ;) w0sh спри да пишеш безмислени коментари плс ходи си пусни 1 филмче за батковци и успокой тази енергия която имаш че ми става жал за теб ;(
Какво ще ни покзваш как пишката ти е по малка от мозъка ти ?Мдаа сигурно ще се забавляваме ;) w0sh спри да пишеш безмислени коментари плс ходи си пусни 1 филмче за батковци и успокой тази енергия която имаш че ми става жал за теб ;(
Аз ще си пиша безсмислени коментари. Ти просто спри да си човека мачо и иди си срежи вените, както досега искаше да направиш.
Не те знам от какъв пол си, ама няма значение, защото ако си мъж си женчо, а ако си жена си грозна.
Vichko0o
06-28-2008, 17:49
Мда трудно е да се каже "Вичко" от какъв пол е ;( Леле ама ти си бил по глупав от колкото изглеждаш бе слънце {} 2-ро било квото било преди ся ще съм какъвто си искам ... 3-то и да съм жена и да съм грозна кво ? Пак ще съм повече от тебе такаче хващаи си немитото дупе и да те няма !!! Ходи си тегли 1 студен душ ще те те успокой ... А btw аз вените няма да си режа но твойте сънни артеериики бих срязъл със една ръждясала стара ножица ;)
Мда трудно е да се каже "Вичко" от какъв пол е ;( Леле ама ти си бил по глупав от колкото изглеждаш бе слънце {} 2-ро било квото било преди ся ще съм какъвто си искам ... 3-то и да съм жена и да съм грозна кво ? Пак ще съм повече от тебе такаче хващаи си немитото дупе и да те няма !!! Ходи си тегли 1 студен душ ще те те успокой ... А btw аз вените няма да си режа но твойте сънни артеериики бих срязъл със една ръждясала стара ножица ;)
Доста грамотно. Започвам да се отчайвам. Много злоба, много нещо.. пу пу.
И все пак тоалеДна.
Какво ще ни покзваш как пишката ти е по малка от мозъка ти ?Мдаа сигурно ще се забавляваме ;) w0sh спри да пишеш безмислени коментари плс ходи си пусни 1 филмче за батковци и успокой тази енергия която имаш че ми става жал за теб ;(Или съм сляп или неграмотен,ама думата ,,тоаледна''не се ли пише тоалетна?
Дами... моля ви! Охладете страстите!!!
Дами... моля ви! Охладете страстите!!!
А разликата е,че съм мъж, а той очевидно днес е участвал в парада в София.
Оправи си неграмотността, следващата стъпка е да си оправи и пункутацията.
Krasencety
06-28-2008, 17:56
Скукааааааа! :( Самотно незнам ама ми е скучно и то много! :(
Vichko0o
06-28-2008, 17:56
Тва е копирано бе ... А вие "умници" копирате цитат но не и това в което е думата ... И на мене правят забележка ахах .. Цяла 1 дума съм сбъркал уау какво ще правим как ще живеем ? Има хора тука дето незнаят кога се слага В и кога ВЪВ те на мене ми правят забележка ... и следващия път моля копираите ГРЕШКАТА а не цитата ...
Vichko0o
06-28-2008, 17:58
w0sh ми при положение че цялото ти семейство участва във парада как да не дойда да те гледам ? Ти си просто "мъъъж" няма как ;) И ще си пиша както си искам ;) Кефи ме да съм неграмотен ше си пиша неграмотно имап проблем ? Ходи при мама да ти го реши !
w0sh ми при положение че цялото ти семейство участва във парада как да не дойда да те гледам ? Ти си просто "мъъъж" няма как ;) И ще си пиша както си искам ;) Кефи ме да съм неграмотен ше си пиша неграмотно имап проблем ? Ходи при мама да ти го реши !
Разликата между мен и теб е в това, че аз поне имам гордостта да не се излагам и интелекта да не те злепоставям прекалено много, защото сам ще си свършиш работата.
Злобно келеме
Еееееееее! Моля вииии се дееее! Я спрете да се джафкате! Ше се оплача на модератор... ей! :x :lol: :lol: :lol: :lol:
точно в момента много.. :smt101 :smt089
Еееееееее! Моля вииии се дееее! Я спрете да се джафкате! Ше се оплача на модератор... ей! :x :lol: :lol: :lol: :lol:
Виж сега. Аз им предлагам да разчупя леда, той се заяжда с мене. Очевидно наскоро му е пострадало мъжкото достойнство и сега той цели да си го върне.
Проблемът не е личен, просто иксам да видя колко по-смешен може да стане.
Тцтц...нервите вредят на сърцето и кръвното....
slun4ice_90
06-28-2008, 18:04
И аз ви се моля,ПРЕСТАНЕТЕ!Вместо да развеселим другите,на които им е кофти,вие се "хапете"...... :-P :x Пазете си нервите наистина,че после ще ходите по невролози....тцтцтц :-D
Виж сега. Аз им предлагам да разчупя леда, той се заяжда с мене. Очевидно наскоро му е пострадало мъжкото достойнство и сега той цели да си го върне.
Добре де... няма значение! Той дава едни от най - функционалните съвети (понякога), ти пък си най - забавният потребител и... обикновено като ми е смотано чета твои постове, защото ми приповдигат настроението ... накратко не бива да водите едни такива разговори, още повече с такъв тон... :(
Прехвърлихме го на лично.
Та кой иска да го забавлявам?
Аааааааз!!!!!! Моляяяяяяя!!!
slun4ice_90
06-28-2008, 18:10
Добре де... няма значение! Той дава едни от най - функционалните съвети (понякога), ти пък си най - забавният потребител и... обикновено като ми е смотано чета твои постове, защото ми приповдигат настроението ... накратко не бива да водите едни такива разговори, още повече с такъв тон... :(Наистина wosh,ти си много забавен чела съм мненията ти.Правиш впечатление. :-P :grin:
slun4ice_90
06-28-2008, 18:12
Прехвърлихме го на лично.
Та кой иска да го забавлявам?Има доста хора,на които им е кофти. :?
Ето два вица от неизчерпаемата ми библиотека.
Не се препоръчва за хора със слаби сиърца и за такива, които не обичат черен хумор.
Иванчо е в клас, където децата канят бащите си за да разкажат нещо за себе си,
Първи излиза Петърчо.
- Моят баща е полицай. Той вкарва лошите в затвора и прави света едно по-добро място.
Марийка излиза
-Моят баща е съдия. Той осъжда лошите и така прави света едно по-добро място
Излиза Иванчо
Учителката: Иванчо къде е баща ти?
Иванчо:Ами той умря госпожо
Учителката: Съжалявам, а какво правеше преди да умре?
Иванчо: Ми падна от стълбата, гърчи се и след това се насра.
Виц номер 2:
В училище имат ден на домашния любимец
Петърчо показва своето куче Гошко , а Марийка своята костенурка Милка
идва ред на Иванчо, който носи жалък и свит хамстер с оскубана козина.
Иванчо: Това е моят хамстер Живко, той е много мил
Учителката: Но Иванчо, какво му има,заще е толкова опърпан?
Иванчо: ами от тикосто госпожо
Учителката: какво тиксо бе Иванчо?
Иванчо: Еми с това дето го омотавам да не се пръска като го еба.
Ако някой има по-конкретни анти-сдух искания да сподели.
slun4ice_90
06-28-2008, 18:16
Ето два вица от неизчерпаемата ми библиотека.
Не се препоръчва за хора със слаби сиърца и за такива, които не обичат черен хумор.
Иванчо е в клас, където децата канят бащите си за да разкажат нещо за себе си,
Първи излиза Петърчо.
- Моят баща е полицай. Той вкарва лошите в затвора и прави света едно по-добро място.
Марийка излиза
-Моят баща е съдия. Той осъжда лошите и така прави света едно по-добро място
Излиза Иванчо
Учителката: Иванчо къде е баща ти?
Иванчо:Ами той умря госпожо
Учителката: Съжалявам, а какво правеше преди да умре?
Иванчо: Ми падна от стълбата, гърчи се и след това се насра.
Виц номер 2:
В училище имат ден на домашния любимец
Петърчо показва своето куче Гошко , а Марийка своята костенурка Милка
идва ред на Иванчо, който носи жалък и свит хамстер с оскубана козина.
Иванчо: Това е моят хамстер Живко, той е много мил
Учителката: Но Иванчо, какво му има,заще е толкова опърпан?
Иванчо: ами от тикосто госпожо
Учителката: какво тиксо бе Иванчо?
Иванчо: Еми с това дето го омотавам да не се пръска като го еба.
Ако някой има по-конкретни анти-сдух искания да сподели.
Страхотен си,наистина.Много ме кефи мен първия виц.... :razz: :D
вторият е ебати гнусния...
аз пък съм супер 8-) :-P стегнете се малко бе хора!! кой кого зарязал.. животът продължава!! забавлявайте се докато можете :grin: .. щото после :? има много начини да се оттървете от скуката :-D :grin:
Vichko0o
06-28-2008, 18:18
Вървял си Кумчо Вълчо из гората, но по едно време го обзело неудържимото, зверско желание за секс. В този момент към него се търкулнала медената питка. Щом го зърнала веднага занареждала:
- Аз съм медената питка, три пъти замесена, два пъти опечена, от прозореца търкулната, по пътеката пързулната, от Зайо Байо избягах, От Кума Лиса - също. И от тебе ще избягам, Вълчо.
Вълкът:
- Аз само да те разбера от къде говориш...
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: як виц ^^ :-P
MartyParty
06-28-2008, 18:26
Хм...Сомотно...Не би трябало да ми е самотно,но за жалост се нуждая от нещо,което изглежда никога повече няма да вида или да докосна.
Vichko0o
06-28-2008, 18:31
Извънземни отвлекли французин, американец и нашенец, затворили всеки от тях в напълно празна кабинка 3х3х3 метра и дали на всеки по три титанови топчета, големи колкото яйце. После обявили:
- Господа, това е тест за изобретателност. Даваме ви шест часа, за да измислите възможно най-остроумен начин за използването на тези топчета. Който от вас се справи най-добре, го пускаме обратно, резултатите му вземаме за еталон, а останалите двама ще изследваме до клетъчно ниво, за да разберем защо те не са се справили така добре!
Минали шест часа и влезли първо при французина. Човекът жонглирал умело с топчетата, като при това пеел с пълно гърло "Марсилезата".
- Хубаво! - казали извънземните и отишли при американеца. Оня не само че жонглирал и пеел, ами и при това играел степ.
- Браво! - казали извънземните и тръгнали към стаята на българина. На половината път ги спрял някакъв изумен тип от техните:
- Колеги! Това е невероятно! Този човек за шест часа успя да загуби едното топче, счупи второто и току-що ми продаде третото!
1 Скинар пита циганин:
-Какъв искаш да станеш?
-Космонафт,бате!Іотг циганина
-Абе на сапун или веро те питам!
1 Скинар хваща златната риба и тя му вика:
-Кажи и ще ти испълня 3 желания!
Скинара я смачкал и казал:
-Неможе,жълта си!
1 пияница зел 1 краставица и уж да я направят на салата в кръчмата!Но пак се напили,без дори да я е извадил от джоба си!И след малко му се допикало и казал:
-Абе Иване ела да го даржиш,че немога сам да се изпикая.
-Еми добре-казал Иван
И 2мата са в тоалетната и Иван вместо да му извади к*ра му вади краставицата от джоба и вика:
-Абе еми аз ти го скъсах...А пияницата вика:
-Дабе,усещам как кръвта ми се стича по панталоните...
slun4ice_90
06-28-2008, 18:43
Колкото и вицове да пускате...май тези,които са самотни и сдухани...не им се кефят.Защо се получава така...??? :? Животът е толкова як и ни се дава само веднъж а се ядосваме и спорим за глупости...Какъв е смисъла? :-P :x
С времето ми става все по- и по-самотно.
Vichko0o
06-28-2008, 18:49
Ааа ми ние със w0sh си се разбрахме ;) обещах и биричка да го почерпя заради глупостите които казах :) Ами Слънчице не на всеки живота е хубав :) Има хора който просто толкова много гадости са преживяли че сдухани е най-малкото което може да кажат за себе си ...
Сдухаността е временно понятие.
и аз бях сдухан, докато разбрах,че няма смисъл
slun4ice_90
06-28-2008, 18:53
Ааа ми ние със w0sh си се разбрахме ;) обещах и биричка да го почерпя заради глупостите които казах :) Ами Слънчице не на всеки живота е хубав :) Има хора който просто толкова много гадости са преживяли че сдухани е най-малкото което може да кажат за себе си ...Представям си,но въпреки всичко трябва да живем живота...И най-важното е да се усмихваме все по-често..знам,че на повечето ви е доста трудно....,но опитайте може и да ви хареса! :grin: :-P И на мен ми се случи нещо,което адски много ме обезкоражи и даже не ми се живееше,НО се опитвам да съм силна.Обичам да давам кураж на другите дори,когато ми е адски кофти...и да ги карам да се усмихват това мен адски много ме радва.
Vichko0o
06-28-2008, 18:56
Ами на мене са ми развалени зъбите и ме е срам да се усмихвам :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ами всеки си преодолява мъката по свой собствен начин дори понякога се стига и до нещо по тежко .....
fuck_me_pls
06-28-2008, 19:00
на мен ми е х3а
slun4ice_90
06-28-2008, 19:02
Ами на мене са ми развалени зъбите и ме е срам да се усмихвам :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ами всеки си преодолява мъката по свой собствен начин дори понякога се стига и до нещо по тежко .....Аз пък непрекъснато се смея даже може вече да ме мислят за луда.... :lol: Аз пък много си харесвам зъбките супер са ми.Не вярвам твойте да са толкова зле.Въпреки всичко се усмихвай!Това е заповед! :-D
Vichko0o
06-28-2008, 19:04
От теб заповеди само докато си "играем" на господарка и роб :-) :D :D :D :D А пък и колкото и да се усмихвам усмивката ми ще е фалшификат ;) Но се старая да съм все усмихнат де :) Въпреки че хората ми се смеят на 4-те изчезнали предни зъба и останалите дето са като "златни" :D :D :D :D
Ееееей сдухльовци!! Поздравявам ви с най - брутално мазната песен на света: "как искам да те набода и после да те отнеса... да има гуши - муши, еши - беш... май готино е да си таралеж..." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
slun4ice_90
06-28-2008, 19:19
От теб заповеди само докато си "играем" на господарка и роб :-) :D :D :D :D А пък и колкото и да се усмихвам усмивката ми ще е фалшификат ;) Но се старая да съм все усмихнат де :) Въпреки че хората ми се смеят на 4-те изчезнали предни зъба и останалите дето са като "златни" :D :D :D :DОхохохо господарка и роб хихихи :lol: стана ми интересно хахах.Все пак си се усмихвай с тия "златни" зъбки,които имаш и с другите. :grin: :-P
slun4ice_90
06-28-2008, 19:24
Поздравявам всички,които са сдухани и тези,които са в настроение и не са в настроение с една от любимките ми песнички.Jessica Jay - Casablanka <~~~~ много яка песничка.Хайде по-весело хорааааааааааааааа!!! Музиката до дупка и танци якооо.
Aз пък с тази песен- http://www.vbox7.com/play:924ee6e9
LaDy_DaQnA
06-28-2008, 19:27
ami slu6am Preslava-Obi4am te [4alga prestavete si] dali pyk ne mi e samotno.... :-# :smt022 :smt089
slun4ice_90
06-28-2008, 19:30
ami slu6am Preslava-Obi4am te [4alga prestavete si] dali pyk ne mi e samotno.... :-# :smt022 :smt089Моляяяяяя????Веднага сменяй песента с по-весела...стига с тия глупости,много ясно,че като слушаш тъжни песни ще ти се скапе настроението.... :o По-весело де... :? :grin:
Никога не се чувсвам сама,в главата ми винаги има гласове,които не спират та говорят :) :-o :D И аз така :grin:
Не всъщност,да,мн пъти се чувствам така,и съм правила пълни глупости заради това...абе...гадост... :oops:
Аз пък си слушкам onerepublic-stop and stare,мн здухваща песен просто :-#
ElisaDay
06-28-2008, 19:45
Така и така сте тръгнали да казвате кой кво слуша ..
Каризма - Колко ми липсваш.mp3
Липсваш ми :(
TheNewReligion
06-28-2008, 19:57
На мен пък ми е тъпо ... Ами , ако тази година не успея да отида на море ? :-k :-k :-k
На мен пък ми е тъпо ... Ами , ако тази година не успея да отида на море ? :-k :-k :-k
Вчера бях на плаж, утре пак.... ох колко е тежък животът.
kuklichka_bg
06-28-2008, 20:25
az postoqno sam sred hora no pak se 4ustvam sama :( :-D
kuklichka_bg
06-28-2008, 20:26
Вчера бях на плаж, утре пак.... ох колко е тежък животът.
офф колко си прост самоооо
az postoqno sam sred hora no pak se 4ustvam sama :( :-D
Нищо чудно, че хората бягат от тебе като дявол от тамян.
Със вас ,скъпи съфорумници, никога не ми е скучно :) ...
Ааа ми ние със w0sh си се разбрахме ;) обещах и биричка да го почерпя заради глупостите които казах :) Ами Слънчице не на всеки живота е хубав :) Има хора който просто толкова много гадости са преживяли че сдухани е най-малкото което може да кажат за себе си ...
:lol: :lol: :lol:
Тъкмо да тръгна да клеветя по твой адрес... па вий взели че сте се разбрали :-o :lol:
sunset_light
06-28-2008, 20:39
Ми на моменти да искам много да се разходя насаме с някой ,да гледам филм с някой ,да се чушкам с някой :D,иначе си живея живота,кефя се на хубавото готино време и ходя на тренировки с приятелки. :)
да се чушкаш с някого или с някоя?
уточнявай?
Може пък да искаш да те чушкат.
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
06-28-2008, 22:18
уточнявай?
O.o
уточнявай?
O.o
Някой е жив :grin:
dimanushka
06-28-2008, 22:20
rqdko e bilo taka 4e da ne izpitvam tova 4uvstvo.. dori kogato sum sred kompaniq se e slu4valo da sum sduhana po tazi pri4ina... no .. That's life.. Enjoy :(
angel_love_
06-28-2008, 23:55
МмМм Не :D ся съм на поредния запой ... :-D докопах се до шибания комп за няколко мин така че немога да се оплача от липса на компания ... :grin:
BlueMushroom
06-29-2008, 02:38
Младеж къса листенцата на маргаритка и се пита:
През ХІХ век – “Обича ме, не ме обича, обича ме, не ме обича…”
През ХХ век – “Ще спи с мен, няма да спи с мен, ще спи с мен, няма да спи с мен…”
През ХХІ век – “Мъж ли съм, жена ли съм, мъж ли съм, жена ли съм…”
xaxaxaxaax reshih da go spodelq :D
dark_angel_7813
06-29-2008, 11:12
на вас ?
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: уххх и на мен ми е едно такова.... :cry: :cry: :cry: :cry:
ем даа самотно ми е :( но аз винаги съм си така :( :cry: :cry: :cry: :cry:
soul1199
06-29-2008, 11:15
ne ne mi e samotno :) imam si lqtna lubov ve4e :smt007
slun4ice_90
06-29-2008, 11:15
на вас ?
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: уххх и на мен ми е едно такова.... :cry: :cry: :cry: :cry:Ама вие пак ли сте така?..... :shock: Хора ще ви бия вече. :o Какво толкова ви се е случва,че се сдухвате така....???Не се ядосвайте за глупости.Мислете положително.... :? Няма как да ви се случват хубави неща,а вие все да сте все сдухани....... :-x :-P :) :neutral:
slun4ice_90
06-29-2008, 11:18
ne ne mi e samotno :) imam si lqtna lubov ve4e :smt007Едно хубаво мнение.Хайде да има повече такива.Лято еееееее.....:grin: :-P
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN, като гледам какви passive aggressive bullshit песни слушаш, нищо чудно, че си в такова настроение ;P
Иначе и на мен ми е някво тъпо, не самотно, но скучно. Напоследък ми е сякаш сиво ежедневието, няма нищо ново. :/
и на мен..ма трябва да се разсейвам некак си
ioancheto
06-29-2008, 12:49
Младеж къса листенцата на маргаритка и се пита:
През ХІХ век – “Обича ме, не ме обича, обича ме, не ме обича…”
През ХХ век – “Ще спи с мен, няма да спи с мен, ще спи с мен, няма да спи с мен…”
През ХХІ век – “Мъж ли съм, жена ли съм, мъж ли съм, жена ли съм…”
xaxaxaxaax reshih da go spodelq :D
хахаххахаха развесели ме :lol: w0sh,Много яки вицове 8-) :lol: :lol: :razz:
да и на мен ми е смаотно хипер много :( :cry: е така някой така ще ми липсва докато не съм на даскло ....... лелелеле аз съм напр в депресия :-o :cry: :cry: :cry: ужас......... самотно ми еееееее защо ме подсети :D :cry: :cry:
dark_angel_7813
06-29-2008, 13:27
на вас ?
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: уххх и на мен ми е едно такова.... :cry: :cry: :cry: :cry:Ама вие пак ли сте така?..... :shock: Хора ще ви бия вече. :o Какво толкова ви се е случва,че се сдухвате така....???Не се ядосвайте за глупости.Мислете положително.... :? Няма как да ви се случват хубави неща,а вие все да сте все сдухани....... :-x :-P :) :neutral:
:) :) :) ами аз все викам на другите да мислят положително .... ама аз все немога ..... :( :( :(
на всеки понякога му е тъжно и самотно ама не трябва да се гръмваме нали?!
dark_angel_7813
06-29-2008, 13:43
на всеки понякога му е тъжно и самотно ама не трябва да се гръмваме нали?!
:) разбира се .... че не трябва .... но ако си като мен :( и няма с кой да излезеш малко .... шото повечето ти приятели са извън града и напрао се откача .... :( :( :( :( :cry: :cry: :cry:
slun4ice_90
06-29-2008, 13:59
на вас ?
:) :) :) ами аз все викам на другите да мислят положително .... ама аз все немога ..... :( :( :(Няма "НЕ МОГА". :wink: :x Както можеш да даваш кураж на другите така и на себе си ще можеш. :---) По-свежарско си го направи.Направи си да ти е якоооо. :smt020
dark_angel_7813
06-29-2008, 14:14
на вас ?
:) :) :) ами аз все викам на другите да мислят положително .... ама аз все немога ..... :( :( :(Няма "НЕ МОГА". :wink: :x Както можеш да даваш кураж на другите така и на себе си ще можеш. :---) По-свежарско си го направи.Направи си да ти е якоооо. :smt020
:grin: :grin: :grin: Еее права си :-) мерси мн тва ше го запомна и кат се сдухам ше се сетя... кво ми каза :grin: :grin: :grin: и ше ми мине :grin: :grin: :-) :-) :-) :-) мс
slun4ice_90
06-29-2008, 14:26
на вас ?
:grin: :grin: :grin: Еее права си :-) мерси мн тва ше го запомна и кат се сдухам ше се сетя... кво ми каза :grin: :grin: :grin: и ше ми мине :grin: :grin: :-) :-) :-) :-) мсСамо така.Много се радвам,че малко те разведрих. :-) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :- Нека живеем живота,защото е обидно кратък....Аз миналата год. изгубих чичо си...почина...и бях доста време в депресия....И всеки път като отида на гроба му се натъжавам и ми се иска да му кажа,че съжалявам за пътите,когато сме се карали....а сега го няма....За това ви казвам,ценете живота, и нито за минута не спестявайте на близките си и приятелите си колко са ви скъпи и колко ги обичате.... :) :-P И още едно нещо имам да допълня,няма смисъл да си правим мръсно един на друг и да си късаме нервите....просто направете така,че да живеем по-добре и всички да сме поне малко по-щастливи. :-)
Nefarian
06-29-2008, 14:34
Аз пък съм яко пин :-o :(
Абе, w0sh...
Нещо са ти делийтнали темата (guide)... :(
( Или ти си я махнал ? )
dark_angel_7813
06-29-2008, 15:04
на вас ?
:grin: :grin: :grin: Еее права си :-) мерси мн тва ше го запомна и кат се сдухам ше се сетя... кво ми каза :grin: :grin: :grin: и ше ми мине :grin: :grin: :-) :-) :-) :-) мсСамо така.Много се радвам,че малко те разведрих. :-) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :- Нека живеем живота,защото е обидно кратък....Аз миналата год. изгубих чичо си...почина...и бях доста време в депресия....И всеки път като отида на гроба му се натъжавам и ми се иска да му кажа,че съжалявам за пътите,когато сме се карали....а сега го няма....За това ви казвам,ценете живота, и нито за минута не спестявайте на близките си и приятелите си колко са ви скъпи и колко ги обичате.... :) :-P И още едно нещо имам да допълня,няма смисъл да си правим мръсно един на друг и да си късаме нервите....просто направете така,че да живеем по-добре и всички да сме поне малко по-щастливи. :-)
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Лелеее напрао ме радваш като те слушам мерси за всичкоо :-) :-) :-) :-) :-) :-) :) :)
И к'во като ?!? :x :? Какво да направя аз че ти е самотно ? Ми излез навънка и потърси някой приятел...толкова ли акъл нямате... :x :?
slun4ice_90
06-29-2008, 15:17
на вас ?
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Лелеее напрао ме радваш като те слушам мерси за всичкоо :-) :-) :-) :-) :-) :-) :) :) :grin: :-P :-) Моля.
sladkъ_mackъ
06-29-2008, 15:23
Не,по-скоро скучно... +1