View Full Version : Незнам дали го обичам...
sladkъ_mackъ
06-29-2008, 15:17
Хора чувствам се супер тъпо и странно.. Ходя с момчето ми от 10 месеца,той ми е най-близкия човек,изслушва ме,грижи се за мен,лудо влюбен е в мен и все ми повтаря,как иска да е с мензавинаги...Наистина съм убедена в чувствата му,но при мен нещата не стоят точно така :( .. Незнам дали изобщо някога съм била влюбена в онзи хубав смисъл в него,обичам го,но по някакъв мой си странен начин.. Не мога сама да разбера какво чувствам.. Дали е любов или по-скоро някакво приятелско чувство,защото ми е весело с него,сигурна съм с него,прави всичко за мен,обича ме и аз по-скоро май съм влюбена в начина по-който се държи с мен и в това,че той ме обича,отколкото в самия него..Объркана съм много и моля ви ако някой е изпитвал подобни чувства да сподели,трябва сама да се изясня със себе си,а не мога. Просто незнам,безсмислено е да съм с него,ако няма вече тръпка,но пък ако го зарежа,познавам се,ще ми липсва ужасно и ще искам пак да сме заедно,а един път стане ли-той не се отмята и няма да се върне..А и аз за него съм всичко и мн ще го заболи.. Какво да правя :( :( :(
Ако хептен не ви върви връзката,или усетиш че него обичаш,го зарежи бе,мацка !
sladkъ_mackъ
06-29-2008, 15:22
бе кат сме заедно сичко е ок,не се караме,хуу си изкарваме,но кат го няма или ми липсва и ми се реве,или искам нещата да са по-различни,повече да се старае за връзката ни,или искам друг,разнообразие.. :(
Разнообразие - Ти го каза...ако ти е писнал,намери си друг...това ви е хубавото на момичетата,че ако сте готини поне имате избор...което е рядко срещано при нас, момчетата ! :-o :?
това ви е хубавото на момичетата,че ако сте готини поне имате избор...което е рядко срещано при нас, момчетата ! :-o :?
Брех. Да се съглася и аз веднъж с тоз човек...
SpAcE_LaDy
06-29-2008, 15:32
При мен положението е АБСОЛЮТНО същото, разлиаката е, че ние сега в сряда правим половин година.. по-малко време, но чувствата ми да също такива.. обичам го по мой си начин, но и аз не знам точно какъв, а започнах мн сериозно д харесвам едно момче, по което преди доста години бях здраво хлътнала, но тогава не ми обръщаше внимание, а сега ми звъни и ходим по кафета.. и аз не знам какво да правя.. точно в момента съм в дилема - да скъсам ли с гаджето и да опитам със стария/нов възлюбен, или да остана при сигурното и при човека, който ме обича със сигурност..
Аз лично ИСКАМ да пробвам с дръгото момче, но мисля, че ТРЯБВА да остана с приятеля си..
поне тук от 1-2 седмици, откакто го мисля това стигам до такова заключение.. дано съм ти помогнала..
xXxScreamxXx
06-29-2008, 15:32
ммм да минавала съм през таф .. и решението => зарязах го :D :D сега той ме мрази ама не може вси4ко да е ОК 8-) 8-)
Еми поредния пример за добре грижливо момче,мило,добро и обичливо...
Ама вие си искате по селския тип,дет е кат животно и дет мн мн не му пука за вас...ето затова момичетата правят така че момчетата се държат с тях като с вещи...
cvetelinaaa
06-29-2008, 15:40
мисля че ти трябва малко разнообразие. Но пък можеш да останеш сама известно време - или да отидеш някъде или да му кажеш че ти трябва малко време, за да си изясниш какво точно искаш.
Виж, абе явно в момента си в някаква криза (другата ти тема нали), та не прави нищо, за да не съжаляваш после и да пускаш теми от сорта на "Всичко обърках.", "Обичам го, ама го осъзнавам чак след като го загубих" и т.н. Просто почакай да ти мине, всеки изпада в такива състояния понякога... И тогава преценявай кво да правиш...
merryweather_ricci
06-29-2008, 17:03
Ми честно да ти каа последната ми връзка беше същата работа само дето аз бях убедена че не го обичам а нямаше как да кажа щото той постояно ми повтаряше как неможе без мен и т.н И аз накрая просто почнах да страня от него не се виждахме толкова често и накрая стана мн добре щото той не прие чак толкова зле новината 8-) а ако го харесваш поне малко се опитай да излизаш повече с него, опитвайте се да разговаряте малко и може и да се пооправят нещата :wink:
sladkъ_mackъ
06-29-2008, 19:12
Благодаря ви мн,просто май наистина от мен си идва всичко,в лош период съм..Няма да го зарежа,просто съм прекалено добра и не понасям някой да страда,пък и той ми е всичко,май не го осъзнавам както трябва.. :)
Хора чувствам се супер тъпо и странно.. Ходя с момчето ми от 10 месеца,той ми е най-близкия човек,изслушва ме,грижи се за мен,лудо влюбен е в мен и все ми повтаря,как иска да е с мензавинаги...Наистина съм убедена в чувствата му,но при мен нещата не стоят точно така :( .. Незнам дали изобщо някога съм била влюбена в онзи хубав смисъл в него,обичам го,но по някакъв мой си странен начин.. Не мога сама да разбера какво чувствам.. Дали е любов или по-скоро някакво приятелско чувство,защото ми е весело с него,сигурна съм с него,прави всичко за мен,обича ме и аз по-скоро май съм влюбена в начина по-който се държи с мен и в това,че той ме обича,отколкото в самия него..Объркана съм много и моля ви ако някой е изпитвал подобни чувства да сподели,трябва сама да се изясня със себе си,а не мога. Просто незнам,безсмислено е да съм с него,ако няма вече тръпка,но пък ако го зарежа,познавам се,ще ми липсва ужасно и ще искам пак да сме заедно,а един път стане ли-той не се отмята и няма да се върне..А и аз за него съм всичко и мн ще го заболи.. Какво да правя :( :( :(
И мойта ги разправяла подобни...Заряза ме,после съжалява,казват ми познати съжалява още.Пробвай с твоя и ще разбереш.
Според мен просто не оценяваш доброто отношение на момчето към теб.Не ти създава тръпка,защото не те ядосва и не ти е интересен затова...В момента в който почне да "реже" ще почнеш да тичаш след него 8)