View Full Version : Имам тясно влагалище
qgodka_15
06-29-2008, 15:27
off...zna4i moqt problem e 4e vlagali6teto mi e mn tqsno i trudno mi vliza 4lena :-D ...ima li na4in da se raz6iri :-D
Т.7 от правиника!
swors1010
FeelMyPain
06-29-2008, 15:28
Яла при батко си, ши те разширя с голямата бормашина .. :grin:
ххх....ще се разшири с времето.Като водиш полов живот дълго и така ще стане.
off...zna4i moqt problem e 4e vlagali6teto mi e mn tqsno i trudno mi vliza 4lena :-D ...ima li na4in da se raz6iri :-D
abe momice ti luda li si? Kakvo po-hubavo ot tova da imas tesno vlagaliste? Kolkoto po tesna si tolkova po golem e orgasmt!!!
SpOrTs_GiRl
06-29-2008, 15:44
Така си го обяснила, че все едно собствения ти член не ти влиза във влагалището. :lol:
По темата: Подкрепям sadsad ;)
Мога да ти дам Джоуи=20см. е....
vlagali6teto Т'ва за путарата ти ли става въпрос :? Епа кат' не си 'аресваш тесното пиче - дай ше ти го ра'ширим :-D
off...zna4i moqt problem e 4e vlagali6teto mi e mn tqsno i trudno mi vliza 4lena :-D ...ima li na4in da se raz6iri :-Dчи то тясното е по - харно :-D
Ауууу а SpOrTs_GiRl какво ще каже ааа.. помисли малко и за нея :D :D :D
А по темата мациии я не се излагай трябва да се радваш че си тясна а не си като кладенец :D :grin:
pasii_sladuranata
06-29-2008, 19:59
аз съм чувала,че е по добре да ти е по тясно ;)
SK0RP10N
06-29-2008, 20:01
Ела тук в Плевен, аз ще ти помогна да го нямаш този "проблем"
Въпреки, че темата е ебавка.
Ела тук в Плевен, аз ще ти помогна да го нямаш този "проблем"
Въпреки, че темата е ебавка.
Знае ли се може и да е по истински случай. :D
radincety_pld
06-29-2008, 20:23
macko mn si zle ot sq 6a ti kaja probvai da q raz6iri6 s nqkvo 6i6e parfium ili po golqm morkov a moje i s krastavica ako ne ti svar6i rauta moje i s kon da probva6 nema ni6ty mom4etata si padat po tesni putinca po kef im prai...... stegni sa malko temata e 6 :-D :-D :-D :-D :-D :-D :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: 8) :lol:
DevilWish
06-29-2008, 20:25
Taka e ,а не разбрах за к'во ти е разширена ама.....
cococanamito
06-29-2008, 21:48
tfa e nai qkoto
Pliok0019
06-29-2008, 22:02
Може би и трябва, за да влиза члена по-лесно и да не изпитва болка...
TigerRulZ
06-29-2008, 23:19
Т.7 от правиника!
swors1010
АБЕ ХОРА ПОСПРЕТЕ СЕ ЗАМАЛКО С ВАШИТЕ ИДЕЙ ЗА РАЗШИРЯВАНЕ...погледнете и ника...та тя е на 15 години по дяволите...тръгнала е да ми се прави на голямата кучка пък е някво недорасло лапе дет и не знае путката за ко и служи....под тва мн тясно и трудно и влизало според вас дали си има представа въобще какво говори и дали не си мисли че кат дупката отпред и е по-голема и тряя да влиза без да го усеща....аман от тъпи лапета тръгнали да стаат "най-големите"
A_non_E_Moose
06-29-2008, 23:34
Ами, вместо да кажа "Ша ти го разшира" като поредния селю, аз ти препоръчвам да пиеш магнезий, или да ядеш храни богати на магнезий. Химичния елемент магнезий освен, че е полезен за костите, зъбките и т.н. също така отпуска мускулите и меките тъкани, а според мен проблема не е в големината на вагината ти, а в влагалищните мускули.
Нека се опитам да позная, тренираш спорт който напряга таза, краката или долната част на тялото? (може и да греша 8-) )
Много филми гледате бе :lol: :lol: :lol:
extazytu
06-30-2008, 05:22
по добре тясно от колкото като....асансьорна шахта
ROCKLIFE
06-30-2008, 10:42
правя ремонти всякакви.... :)
Neizwesten
06-30-2008, 10:58
radwai se
Abigoria
06-30-2008, 11:14
по добре тясно от колкото като....асансьорна шахта
Само 2 грешки в едно изречение... напредваш! Поне не си сбъркала как се пише "асансьор" :D
dj_big_m_Si
07-02-2008, 21:12
qko0 sekss milaa :P :P :P
didi_baby
07-03-2008, 06:08
и аз съм до такава степен тясна че почти винаги изпитвам една болка...и ето вече от колко време правя секс и пак съм си тясна :(
saltbaby
07-03-2008, 20:34
и аз имам абсолютно същия проблем..прекалено тесна съм..проникването при мен става с такива мъки ,чееее...но както казаха с времето с навлизане по-дълбоко в половия живот това отшумява :) :)
Т.7 от правиника!
swors1010
да с ебане!!!
Много филми гледате бе :lol: :lol: :lol:
И не само като започнат да мерят въпросния Джоуи чупят линийката на 16 см и така си докарват 20те... :D :grin: :grin: :grin:
Т.7 от правиника!
swors1010
Пробвай с новата бутилка на "Загорка" ....
Т.7 от правиника!
swors1010
Пробвай с новата бутилка на "Загорка" ....добро място за реклама :razz: :razz: :razz:
Т.7 от правиника!
swors1010
Пробвай с новата бутилка на "Загорка" ....добро място за реклама :razz: :razz: :razz:
Щях да кажа " Каметица" ... ама там само Мъжете знаят защо 8-)
Щях да кажа " Каметица" ... ама там само Мъжете знаят защо 8-) :grin: :grin: :grin: \:D/ :grin: :grin:
:razz: :razz: :razz: :razz:
angel_love_
07-03-2008, 22:59
МмМ Ба мн сте зле заклеам се с бутилки от бира дайте нещо по-стабилно примерно водка финландия или абсолют дето ще е работа само ще измачите момичето ина4е :D аа можеш да почнеш и с дездорант ама внимавай с капачката всички помним един не много приятен случай :D :D :D няма бе мацко сега сериозно всичко с времето му не се стягай после ще искаш да е тясно ама няма как ...много момичета биха желали да са на твое място :) а освен с опит аз за друг начин не се сещам :neutral:
dark_player
07-04-2008, 06:32
Ауууу а SpOrTs_GiRl какво ще каже ааа.. помисли малко и за нея :D :D :D
А по темата мациии я не се излагай трябва да се радваш че си тясна а не си като кладенец :D :grin:
така е , така е... това за кладнеца ми допадна :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
FunnYboY
07-04-2008, 07:33
Т.7 от правиника!
swors1010
Всички момчета искат това :D
Недей така да искаш да се разширяваш, че после ще ти мине прякор... :?
Никой не бяха от тясното :D :D :D :D :D :D :grin:
krem4et0
07-04-2008, 09:41
Тов не е вярно. Водя полов живот 2 години и нещо. Влагалището ми е все така тясно. Ако водиш полов живот само с 1, то се нагажда по пениса му, но при мен изобщо не се отпусна. Ако не правя секс повече от 5 дни съм тясна като девица. Само раждането по естествен път и половите контакти с различни мъже го разширяват. Тогава то не може да приеме конкретна форма и се отпуска. А иначе за какво ти е широко-щом мъжа се оплаква, че му стискам, за какво говорим? Трудно проникване, лесно претъркване, болка.....това ли ви е хубавия секс?
просто я боли момичето. това и е проблема.
лубрикант нещо :)
SpOrTs_GiRl
07-04-2008, 09:58
При мен е същото .. Първите пъти като го вкарва все едно съм девствена ..
zizita_88
07-04-2008, 10:15
moga da ti kaja 4e na majete im haresva momi4etata da sa malko po tqsni.use6tat te po dobre i na tqh im e mnogo priqtno tai4e tova si e qko pitai kaka si:))) maitapq se :-D
Можеш единствено да се радваш за това
Нямаш тясно влагалище.Това за тясно и широко са предрасъдъци.Просто партньорът ти не те предразполага и възбужда достатъчно преди физическия секс.Трябва ти повече време за да се възбудиш и влагалището ти да се овлажни и отпусне.
krem4et0
07-04-2008, 13:21
Нямаш тясно влагалище.Това за тясно и широко са предрасъдъци.Просто партньорът ти не те предразполага и възбужда достатъчно преди физическия секс.Трябва ти повече време за да се възбудиш и влагалището ти да се овлажни и отпусне.
да, бе да.
Meri_007
07-04-2008, 13:37
И аз съм така и най-вече когато не съм възбудена и съм суха като вафла отдолу :).Тъй че споко,пък и колкото по тясно,толкоз по добре нали -това е момчешки/мъжки/лаф.
fLamencO
07-08-2008, 22:14
Т.7 от правиника!
swors1010
spoko. vaobshte ne ti trqa da go razshirqvash. 8) nii obichame po-tesni momi4eta :)) :grin:
fLamencO
07-08-2008, 22:38
.....
Т.7 от правиника!
swors1010
spoko. vaobshte ne ti trqa da go razshirqvash. 8) nii obichame po-tesni momi4eta :)) :grin:
Говори и малко е 8-)
HePeAJIeH
07-09-2008, 00:05
Използвай бутилка от водка Флирт...и нека бутилката флирутва с пичето ти и те така 8-)
Girlicious
07-12-2008, 15:29
За мъжете тясното влагалище е предпочитано..обичат да влиза плътно :-D радвай се на това, а за по-лесно проникване използвай лубрикант
HeartBreakKid
07-12-2008, 15:31
:P Яко..
v3rSaNd37
07-15-2008, 06:31
Kvo sa kosi6 be mace?...I za dvamata e po-dobre 1.ti 6e ima6 po-qk orgasam a p1k toi 6e ima po-golqmo ydovolstvie
Impossible_Is_Nothing
07-15-2008, 15:48
Пък и с по-голяма практика ще се разшири :D
Rebirthing
07-16-2008, 23:24
Ами можеш дс го разшириш/има си такива процедури/ само,ако те боли докато правиш секс,иначе не виждам проблем ако всичко е окей в секса и не те боли 8) ,защото разширяване се прави само при момичета които са толкова тесни,че не могат да водят полов живот.
Като имаш проблем с тясната Минджа, и гаджето ти не може да го фкара... Па фани си някой с малка патка .... :D
Т.7 от правиника!
swors1010
vremeto 6te se ypravi