PDA

View Full Version : Хомо и бисексуалистите...

IvOnDa
06-29-2008, 17:58
Какво ви е мнението за хомосексуалистите,за бисексуалистите за секса,връзките между тях и семействата които създават?Дали едно дете би се чувствало добре в едно такова семейство,на какво могат да го възпитат такива родители?Има ли такива между вас?

FeelMyPain
06-29-2008, 18:06
Стига сте хейтвали гейовете и те са хора .. :-x :-x

blackfate
06-29-2008, 18:08

Точно така, съгласна съм с тебе ...
А и би-тата са най-на далавера :-D (аз съм би)

IvOnDa
06-29-2008, 18:09
ааааааааааа не ме разбирайте погрешно,не съм казала нищо лошо за тях!просто искам да видя какво мислите вие!

DjuDjiTo
06-29-2008, 18:10

Точно така, съгласна съм с тебе ...
А и би-тата са най-на далавера :-D (аз съм би)

+1 :-P :-) :-) :-) :oops:

L0LiPoP
06-29-2008, 18:10
Не им се кефя...

head
06-29-2008, 18:12
Pedalite sa bokluci,lesbiikite sushto,kvi hora sa...

IvOnDa
06-29-2008, 18:13
Към мацките:Двойка жена+жена или мъж+мъж ви кефи?

L0LiPoP
06-29-2008, 18:14
Към мацките:Двойка жена+жена или мъж+мъж ви кефи?
Двойка Мъж+Жена! :grin:

IvOnDa
06-29-2008, 18:16
е нали трябва да е по темата все пак....

plmn
06-29-2008, 18:18
:lol: :lol: :lol:

DjuDjiTo
06-29-2008, 18:19
жена+жена... гейовете не ме радват особено.... въпреки, че като гледам разни клипчета на приятелки, дето се целуват (с език) ми става гнусно... ама зависи от ситуацията :-P

ss
06-29-2008, 18:28
Значи,това са хора с болна психика(в повечето случай и извратени)няма значени дали са би или хомо,мъже или жени...хм тряло да е като 1 време горели са ги живи и обесването е вариант...ех хубави времена...

FeelMyPain
06-29-2008, 18:30
Значи,това са хора с болна психика(в повечето случай и извратени)няма значени дали са би или хомо,мъже или жени...хм тряло да е като 1 време горели са ги живи и обесването е вариант...ех хубави времена...

Това са хора, които са се родили различни, а не с болна психика.Прави разликата.Те и циганите преди са ги избивали, ама сега никой не те бара нали?

DjuDjiTo
06-29-2008, 18:32
Те и циганите преди са ги избивали, ама сега никой не те бара нали?

за жалост да... за тва си праят квот си поискат.... :?

ss
06-29-2008, 18:32

Това са хора, които са се родили различни, а не с болна психика.Прави разликата.Те и циганите преди са ги избивали, ама сега никой не те бара нали?Не говоря за расизъм нито за хермафродите(които са се родили така)всеки си решава какъв да стане...(сиг си би или хомо и са ми се обясняваш в любов :razz: )

SpOrTs_GiRl
06-29-2008, 18:33

Това са хора, които са се родили различни, а не с болна психика.Прави разликата.Те и циганите преди са ги избивали, ама сега никой не те бара нали?
Той е уменн .. :oops:

IvOnDa
06-29-2008, 18:34
хаха забавни сте ейййййййййй :lol:

L0LiPoP
06-29-2008, 18:36
Циганите не си правят к'вот си искат, поне не навсякъде. Почти навсякъде си ги задръстват в махалата и ако някой припари центара и го изритват с бой и бухалки 8)

FeelMyPain
06-29-2008, 18:37

Това са хора, които са се родили различни, а не с болна психика.Прави разликата.Те и циганите преди са ги избивали, ама сега никой не те бара нали?Не говоря за расизъм нито за хермафродите(които са се родили така)всеки си решава какъв да стане...(сиг си би или хомо и са ми се обясняваш в любов :razz: )
Не те си решават да харесват мъже.Това им е в психиката,заложено им е в съзнанието.Ако можеха да са нормални, 99% от тях щяха да са.Не вярвам на някой от тях да му е приятно като минава по улицата да го мерят с камъни.Съответно за какво им е да избират такъв начин на живот?Те нямат избор, а такива като вас им правят живота труден...

IvOnDa
06-29-2008, 18:38
може и така да е но там на село да.в градовете ги е страх

ss
06-29-2008, 18:49

Не те си решават да харесват мъже.Това им е в психиката,заложено им е в съзнанието.Ако можеха да са нормални, 99% от тях щяха да са.Не вярвам на някой от тях да му е приятно като минава по улицата да го мерят с камъни.Съответно за какво им е да избират такъв начин на живот?Те нямат избор, а такива като вас им правят живота труден...Хм не тук си в грешка!(без никакъв хейт ти го казвам)Значи да е хермафродит-ок те не са виновни...но педалите,емотата и др те си избират и да ти кажа ли те искат да бъдат това да ги мразят и т.н.Точно за това са такива да дразнят другите...ок да предположим,че искат да живеят спокойно те могат да го направят без шум,а те претендират та паради та глупости и в шоута...аз излязъл ли съм да претенди,че съм нормален-не!Не се заблуждавай сега да не кажеш и че Пърл Харбър е нападнат от засада и както го описват :razz: американците са го искали...

ioancheto
06-29-2008, 18:49
Това са обикновени хора като всички,които се различават само по това,че имат различна сексуалност.Не разбирам защо трябва да бъдат нагрюбявани,бити,пренебрег вани и мразени дори...Те са хора,обикновени човешки същества. :) Това е моето мнение.

FeelMyPain
06-29-2008, 18:55

Не те си решават да харесват мъже.Това им е в психиката,заложено им е в съзнанието.Ако можеха да са нормални, 99% от тях щяха да са.Не вярвам на някой от тях да му е приятно като минава по улицата да го мерят с камъни.Съответно за какво им е да избират такъв начин на живот?Те нямат избор, а такива като вас им правят живота труден...Хм не тук си в грешка!(без никакъв хейт ти го казвам)Значи да е хермафродит-ок те не са виновни...но педалите,емотата и др те си избират и да ти кажа ли те искат да бъдат това да ги мразят и т.н.Точно за това са такива да дразнят другите...ок да предположим,че искат да живеят спокойно те могат да го направят без шум,а те претендират та паради та глупости и в шоута...аз излязъл ли съм да претенди,че съм нормален-не!Не се заблуждавай сега да не кажеш и че Пърл Харбър е нападнат от засада и както го описват :razz: американците са го искали...
Май ти си в грешка не аз.:)
Когато видиш някоя мацка по улицата ти ли си избираш дали да я харесаш или всичко става от само себе си?
При тях е същото.Мозъка им контролира това кои да харесват и кои не.Те не могат да го променят дори и да искат.
П.П.Имам приятелка лесбийка, ако искаш да ти дам скайпа и, да видиш че ще ти промени убежденията.
П.П.2 Не подценявай японците, които с хитрост са надхитрили радарните системи на американците.

ss
06-29-2008, 19:07

Май ти си в грешка не аз.:)
Когато видиш някоя мацка по улицата ти ли си избираш дали да я харесаш или всичко става от само себе си?
При тях е същото.Мозъка им контролира това кои да харесват и кои не.Те не могат да го променят дори и да искат.
П.П.Имам приятелка лесбийка, ако искаш да ти дам скайпа и, да видиш че ще ти промени убежденията.
П.П.2 Не подценявай японците, които с хитрост са надхитрили радарните системи на американците.В голяма гешка си...1во американците са имали над 3 сигнала за наближаващите ги самолети но не реагират...после си изпробват ядрените бомби по японците...и как започват войната с Германия-като пращат там нарочно кораб по време на 2рата световна който е свален...и почват войната...А за тази във Виетнам..същата работа нямали поза да я печелят а бавят...отплеснах се но бих могъл да кажа че знам доста неща които за над 90% от хората изглеждат като розово филмче...(не искам да почвам за спина,военните и Африка)!Не това е въпроса аме манипулацията на населението ако никои не обръща внимание на емотата педалите и гейовете едва ли ще съществуват...а за приятелката ти под 20 е нали?

petet
06-29-2008, 19:12

+1

Аз мисля,че няма хатеро,всички сме би-та,обаче при едни е по-изразена мъжката,при други женската страна, :-o

FeelMyPain
06-29-2008, 19:17
Под 20 е да.16-17 годишма е.На скоро осъзна, че просто момчета не я привличат.Мислиш ли, че тя е виновна?До колкото за войната, не съм много компетентен.И ти не си, просто защото не си бил там и незнаеш какво точно е станало.Дори някой да ти е казал, че е било така, винаги съществува известен риск да си бил манипулиран.
П.П. Германия,Испания? :)

L0LiPoP
06-29-2008, 19:20
Момчетата и мъжете са виновни.. :razz:

ss
06-29-2008, 19:29
Под 20 е да.16-17 годишма е.На скоро осъзна, че просто момчета не я привличат.Мислиш ли, че тя е виновна?До колкото за войната, не съм много компетентен.И ти не си, просто защото не си бил там и незнаеш какво точно е станало.Дори някой да ти е казал, че е било така, винаги съществува известен риск да си бил манипулиран.
П.П. Германия,Испания? :)Хм виждаш,че познах...нека стане 22-23 тогава може да е на др мнение... 8) Да прав си има риск да не съм прав,но доказателствата,изгодите ползите...се 1....за финала=и 2та отбора играя добре се 1(по принцип съм за Англия-ама не се класира 8-) )

besnicataa
06-29-2008, 19:51
абе да им таковам таковате FUCK :D

Yallama
06-29-2008, 20:12
абе не ми допада идеята мъж да патка мъж и тва е

SK0RP10N
06-29-2008, 20:13
Нямам нищо против тях, стига да не парадират с това.

Yallama
06-29-2008, 20:22
Нямам нищо против тях, стига да не парадират с това.е значи имаш..все пак вчера имаха парад :D :D

SK0RP10N
06-29-2008, 20:25
Знам.
Имам предвид, че ако мине някой педал пред мен, нищо няма да му кажа.Ама ако почне да се прави на интересен и да показва, колко е оригинален, уникален и мъженствен, е тогава ще му строша канчето.

Yallama
06-29-2008, 20:32
Знам.
Имам предвид, че ако мине някой педал пред мен, нищо няма да му кажа.Ама ако почне да се прави на интересен и да показва, колко е оригинален, уникален и мъженствен, е тогава ще му строша канчето.бой бе даеба неговата семка

SK0RP10N
06-29-2008, 20:37
Миналата година бях във Виена.
На центъра гледам една розова къщичка, на която пише

Lesbien und Schwulen Haus

Идеше ми да вляза там и да ги изколя

Yallama
06-29-2008, 20:43
Миналата година бях във Виена.
На центъра гледам една розова къщичка, на която пише

Lesbien und Schwulen Haus

Идеше ми да вляза там и да ги изколя wow много открито бе , мисля че унас няма да има подобни неща..или поне се надявам

SK0RP10N
06-29-2008, 20:46
Ами в ЕС са много по-либерални към педалите.
Ако в България се направи геноцид над тях (което за жалост е невъзможно), ЕС ще ни осъди и то брутално.

Yallama
06-29-2008, 20:48
еми ще се правим, че сме съгласни, пък като видим публичност ше има бой

SK0RP10N
06-29-2008, 20:50
На сапун !
На сапун !
Между другото знаеш ли от къде идва думата педераст ?
На гръцки paidos (чете се педос) означава младо момче, юноша.Erestea на латински означава страст, желание.
Paidoserestea
Дрвените гърци са чукали момчета за кеф.
Даже Сократ или Аристотел е казал:
Жените са за разплод, а юношите - за удоволствие
:shock:

Yallama
06-29-2008, 20:54
да , до колкото знам и римляните са си организирали такива оргийки мъж с мъж ...абе педерастска работа

SK0RP10N
06-29-2008, 20:56
Александър македонски също е бил обратна шпага.
:D

Yallama
06-29-2008, 20:57
Александър македонски също е бил обратна шпага.
:D хахахаха ко беше жив щеше да дойде да уважи наще на парада :D :D тез ше ме отрепят :D :D

SK0RP10N
06-29-2008, 21:04
Тези педали треа да фанат много здраво разстройство, да се посерат като койоти и най-накрая да схванат, за какво служи гъзът.
Или да им набият фадрома отзад

ioancheto
06-29-2008, 21:11
Даже Сократ или Аристотел е казал:
Жените са за разплод, а юношите - за удоволствие
:shock:
Гадост...!

casanova_bg
06-29-2008, 22:13
vsi4ki geyove , lesbiki i t.n. trqbva da umrat v4era nemojahme da gi nabarame no dogotina ....