View Full Version : Извънземни
FeelMyPain
06-29-2008, 19:43
Извънземно родено от Спортито ли дигна темата на оная пикла? :lol: :lol: :lol:
SpOrTs_GiRl
06-29-2008, 19:47
И пак аз съм замесена .. Пуу :D
Да, найстина след последния ми коментар темата мистериозно изчезна .. :D
FeelMyPain
06-29-2008, 19:49
Мистерия :D :D
Разочарован съм от заличаването на свежата тема :booooomb: :-x
Беше весело малката пикличка тъкмо започна да кълне да ми се роди извънземно аз и се похвалих че вече си имам 3 такива и темата се изпари ..... :oops: :x :x :oops:
Тука усещам ЦРУ и ФБР. :D :D
SpOrTs_GiRl
06-29-2008, 19:52
Разочарован съм от заличаването на свежата тема :booooomb: :-x
Беше весело малката пикличка тъкмо започна да кълне да ми се роди извънземно аз и се похвалих че вече си имам 3 такива и темата се изпари ..... :oops: :x :x :oops:
А после аз написах, че това на аватара си ти, и че си рядък и изчезнал вид извънземно .. И какво иска да роди жена ти - деца ли?! .. Разбира се, че извън земни !!
FeelMyPain
06-29-2008, 19:53
А аз усещам machoka в дейвствие :D :D
На полувремето нямал работа и айдеее :(
Дано още да няма работа да не заключи свежата тема.
ioancheto
06-29-2008, 19:56
Коя тема бе..Сромняте ли си заглавието,че нещо не мога да се сетя
А после аз написах, че това на аватара си ти, и че си рядък и изчезнал вид извънземно .. И какво иска да роди жена ти - деца ли?! .. Разбира се, че извън земни !!
ами всъщнопст горе долу да аз съм ама в детските ми години мама се опита да ме снима без гащички :oops: :oops: :oops: :oops:
SpOrTs_GiRl
06-29-2008, 19:58
ами всъщнопст горе долу да аз съм ама в детските ми години мама се опита да ме снима без гащички :oops: :oops: :oops: :oops:
Да .. много съжалих като забелязах, че си си закрил с лапички извънзеното пишле .. :oops: .. :D
FeelMyPain
06-29-2008, 19:58
Темата е изтрита както и всички мнения към нея .. :(
ioancheto
06-29-2008, 20:00
Темата е изтрита както и всички мнения към нея .. :(
Да де,ама съм я чела сигурна съм и искам да се сетя коя е била
Ами едно момиче набор 95 ако се съди по ника й питаше:
"Като съм погълнала семена течност, мога ли да забременея ?"
Да .. много съжалих като забелязах, че си си закрил с лапички извънзеното пишле .. :oops: .. :D
:oops: :oops: :oops: Емиии такова ...ъъъ :oops: Наложи се да го закрия щото то наистина си е пишленце ... поне тогава беше едно такова мъничко зеленичко ..... :oops: :oops: :oops: :oops: :-)
FeelMyPain
06-29-2008, 20:03
Автора беше няква си там 95, а темата беше нещо плс хелп или pomo6t нещо такова :)
xXxScreamxXx
06-29-2008, 20:10
А аз усещам machoka в дейвствие :D :D
На полувремето нямал работа и айдеее :(
ем той 4овека кфо му е работа в тоя раздел lock една тема в другия пак и мина полувремето :D :D :D
ioancheto
06-29-2008, 20:13
оу сетих се...