View Full Version : На напоследък жените или мъжете са по ревниви
extazytu
06-30-2008, 04:51
На напоследък жените или мъжете са по ревниви
TigerRulZ
06-30-2008, 05:01
пише се напоследък ;) амм според мен мъжете са по ревнивите щото както съм забелязал повече момчетата скачат на момичета отколкото обратното...но пък таз всеизвестна женска злоба е нещо мноо кофти и понякога от нея стаат големи простотии...абе всичко си е до човека,но ревността е мноо кофти качество и обикновенно се появява при нестабилна връзка и не рядко е стаало предпоставка за края и...
extazytu
06-30-2008, 05:11
ревността може да е не само от нестабилна бръзка може 1 от 2-мата .. да го е страх да незагуби половинката си и за това да ревнува от най-малкото нещо.....
Имаше една мисъл. Ревнува този, който го е страх да не загуби това, което не заслужава.
extazytu
06-30-2008, 05:19
Ми ако си с по ниско самочустие ......
xXxScreamxXx
06-30-2008, 07:43
мм на мен то4но това ми беше проблема по 1 време , но ве4е не .. Не 4е съм си вдигнала само4увствието ,а просто спря да ми пука за хората , с които ходя :D :D :D
ина4е жалко но жените ревнуват пове4е !!!
TigerRulZ
06-30-2008, 09:45
извинявай отново ам не "На напоследък" а само "напоследък" махни на-то
сорка пак
ам по темата
веднъж кат ходих с 1 момиче тя ми разказа неква история как вечерта с приятелките и били на кафе дошли момчета при тях флиртували такиа кирии и накрая ме пита дали ревнувам...и аз казах 'ми не' (и си мислех да и кажа че тя ако ме обича няя ми дава повод да я ревнувам)..и тя ми каза щом не ме ревнуваш значи не ти пука за мен,това значи че не ме обичаш...
какво ще кажете според вас кой е бил прав
Nadelina
06-30-2008, 09:48
Az sym revniva, no revniva poveche za sebe si, otkolkoto toi misli. A toi e nenormalno revniv. Ne moga da kaja dali myjete ili jenite sa po-revnivi, zavisi v kakva vryzka si ili s kakav chovek si po skoro. Bivshoto mi gadje ne me revnuvashe izobshto, no pyk tova ne mi e pokazvalo, che ne me obicha ili neshto takova. Smqtam, che da zarobvash nqkogo, zashtoto go obichash e glupavo, svobodata v edna vryzka e mnogo cenna.
Ти ще спреш ли да пускаш толкова прости теми бе ,и сама да си отговаряш вътре ?! :-x :-x
Nadelina
06-30-2008, 09:51
Ти ще спреш ли да пускаш толкова прости теми бе ,и сама да си отговаряш вътре ?! :-x :-x
Mislq, che TQ e TOI.
viruskiller
06-30-2008, 09:52
напоследък като цяло май на никой не му пука заради другия секи ходи праска се с който му падне но тъй като съм момче мисля че момчетата са по ревниви!!! като гледам себеси и тези около мен ... 8)
Mislq, che TQ e TOI.
Се тая ... темата пак е проста !!!
didi_baby
06-30-2008, 10:22
той определено е по ревнивият от двамата :)
Abigoria
06-30-2008, 10:28
Така... първо научи един елементарен правопис, и чак тогава си позволявай да пускаш теми... За информация- пред ГЛАГОЛ, частичката НЕ се пише ОТДЕЛНО (като за тебе НЕ ЗАГУБИ), сравнителна и превъзходна степен с тирета (нисък, по- нисък, най- нисък); и няма дума САМОЧУСТИЕ, нито пък БРЪЗКА... Мама ви необразована... Че си руса, руса си, поне помоли някой да ти проверява постовете да не се излагаш... :-x :-x :-x :-x
Жените напоследък според мен са по-ревниви :)
Но в нашата връзка, той е по-ревнив :Ь
Escarina
06-30-2008, 12:08
Не знам.. като бях малка и си мислех, че знам какво означава да си имаш гадже ( :D ) бях ревнива до полуда. Сега ревнувам много много рядко и то когато нямам връзка. В крайна сметка от ревност нищо не съм спечелила. Нито когато аз съм ревнувала, нито когато мен са ме ревнували.
SpOrTs_GiRl
06-30-2008, 12:54
Не може да се каже, че жените или мъжете са по-ревниви .. Изцяло си зависи от човека !! ..
Аз например съм адски ревнива ...
FeelMyPain
06-30-2008, 20:40
Не може да се каже, че жените или мъжете са по-ревниви .. Изцяло си зависи от човека !! ..
+1 И аз съм аТски ревнив :P
аз не съм ревнива изобщо и все пак определено съм на мнението ,че нежния пол си оставаме по ревниви 8-)
полицай, пише се адски :) освен ако ти нямаш предвид нещо с ат , което ще да е свързано с конете :D :D
OtherDimension
06-30-2008, 21:14
мъжете са по-ревниви
особено тези, които са с турски манталитет
мъжете са по-ревниви
особено тези, които са с турски манталитетда вярно е забелязъл съм, че тез се гледат тяхното да не ходи при други ама те си хойкат ..бати хората :(
OtherDimension
06-30-2008, 21:19
мъжете са по-ревниви
особено тези, които са с турски манталитетда вярно е забелязъл съм, че тез се гледат тяхното да не ходи при други ама те си хойкат ..бати хората :(
това имам предвид, да
това е останало и у много българи - държат жената на каишка и само да мръдне, почва да вика...
elitututu
06-30-2008, 21:23
мъжете са по-ревниви спрямо сексуалната изневяра, докато жените повече се безпокоят от емоционалната. 8)
partychild
06-30-2008, 21:28
mm..i dvamata sme revnivi no si go prekrivame..ne vinagi go revnuvam vqrvam mu..no ne i na drugite okolo nego ..toi sashto e taka ... no mu stava nepriqtno daje kogato me poglednat ili me pipnat za kosata..dokato az sam sviknala da go vijdam na snimki pregarnat s momicheta :)
SpOrTs_GiRl
06-30-2008, 21:30
мъжете са по-ревниви спрямо сексуалната изневяра, докато жените повече се безпокоят от емоционалната. 8)
Има доста вярно, в това, което каза ..
rashito0o
06-30-2008, 21:31
И аз съм така... :( :( :( :( :( :(
_butterfly_
06-30-2008, 22:00
Всичко си зависи от човека. Не можеш да сложиш под общ знаменател примерно всички мъже като ревнивци.
TigerRulZ
07-01-2008, 02:15
+1 И аз съм аТски ревнив :P
аДски ман аДски ;)
И двата пола,зависи си изцяло от човека :)