Влез

View Full Version : Резултатите на Дюкан

pinki
06-30-2008, 10:25
Така както обещавах и овещавах темата е факт :-P Нека всички, които спазваха и продължават да спазват диетата на Пиер Дюкан да напишат тук резултатите :) Таа аз я започнах на 2.06.08г и до днес 30.06.08г съм смъкнала 4 кг :) като сега съм вече на 2я режим и смятам да го спазвам до 1 август :P айде ваш ред е :grin:

ludo_momiche
06-30-2008, 10:33
Много се радвам за теб,въпреки че не знам каква е тази диета,не съм чела друг път теми тук. Обаче не бързай чак толкова да се радваш,има няколко кила дето не се свалят,а просто уж ги няма според кантара,в резултат на ограничената храна...в смисъл зависи колко вода си пила,тем подобни..а не са изчезнала маса тези килца. Но продължавай така,може би наистина ще отслабнеш.. :) Късмет!

ChocoPuma
06-30-2008, 10:45
Чела съм доста за тази диета,и съм останала с доста добри впечатления.Не е трудна,имайки вола всичко става ;)
Пожелавам ти успех и преманентни резултати!!! :-) :-)

plamka
06-30-2008, 11:34
Аз пред 1 месец я спазвах 1 месец и свалих 5-6 кг, но ми се наложи да я спра. От днес я започнах пак :)

SunnyG
06-30-2008, 11:47
Поразровете се още за тази диета,оказа се,че е много опасна!

kuklichka_bg
06-30-2008, 12:18
az pak ne spazvam nikfi dieti tapo e da sa ograni4avash to ne6to sq lqtoto sladoled az ne spazvam nikfa dieta i sam svalila 2 kg v tiq jegi koi qde ne6tu razli4no ot sladoled i pplodove neznammmmmmm!!!

TheNewReligion
06-30-2008, 12:20
И без диетата на дядо Дюкан свалих 2 кг. за седмица и половина ! :)

SunnyG
06-30-2008, 12:22

Аз също.Това е,защото ям по-малко като е топло и пия много много вода и студен чай!

Ch0c0la73
06-30-2008, 14:51
az sam pove4e ot 2 meseca mislq 4e ve4e 3 sam daje na neq..ne q spazvam mn dobre no se sdarjam gore dolu po zamisala .. svalila sam 7 kg .. oba4e otdavna sam v zastoi..i sega nai trudnite 2 kilca trqbva da se smaknat po nqkoi na4in.. mn sam dovolna ot dietata zashtoto si qdesh i otslabvash prosto spirash nqkoi hrani ;] no se 4ustvash super qko kato gi spresh ...

6emet4e
06-30-2008, 17:06
Поразровете се още за тази диета,оказа се,че е много опасна!
и защо? :shock:

TheNewReligion
06-30-2008, 17:16

Аз също.Това е,защото ям по-малко като е топло и пия много много вода и студен чай!
Именно ! :P

unfaithful1234
06-30-2008, 19:35
И аз отслабнах за една седмица...На жегата не ми се яде нищо освен диня,мляко,краставица и т.н....За сладко да не говориме :?

EarthShaker
06-30-2008, 20:17
оправдания, оправдания и пак оправдания!!! защитете си с достойнство мързела .............

от около месец съм извън диетата и не съм качил и 1 килце... -13 кила съм :)

AliceSw
06-30-2008, 20:22
абе малко сте смешни...2 килограма са нищо лятото...сега се прибирам и тежа килограм и половина повече отколкото като излязох...защото съм пила 1 минерална вода и 2 бири...

pinki
07-02-2008, 11:34
Диетата на Дюкан не е вредна! Днес сутринта по Канал 1 имаше специална част от сутрешния блок отделена само за неговата диета + лично интервю дадено от него! Той е от 30 год на този режим, а и колко хора са отслабвали с чудовищно количество килограми с помощта му и нищо им няма ! разбира се той предупреждава, че тази диета НЕ трябва да се спазва от хора със сърдечни и бъбречни проблеми !!! А и още нещо искам да спомена една фр на мама ми говори, че някаква нейна колежда била също на тази диета смъкнала 10 кг и след като приключила диетата + всичките и режими НЕ КАЧИЛА И 1 ГРАМ въпреки, че се тъпчела като садрана !!! Става дума за доста пълна жена (тая колежката) ! така, че стига сте подхвърляли колко вредна била тая диета то по тая логика тоя Дюкан трябваше да сме го погребали 30 пъти до сега ! Ии още нещичко в самото начало на книгата се казва, че ударния режим НЕ трябва да продължава повече от 7 дни иначе после става вредно за организма! Това е

Fx1
07-02-2008, 11:40
...една фр на мама ми говори, че някаква нейна колежда била също на тази диета смъкнала 10 кг и след като приключила диетата + всичките и режими НЕ КАЧИЛА И 1 ГРАМ въпреки, че се тъпчела като садрана !!!...

Няма диета, с която да свалиш килограми и после да се тъпчеш, без да ги качиш, не говорете глупости. Особено ако става въпрос за приятелката на братовчедката на колежката на...

П.П. Пише се сЪдран.

mechtaq_za_teb
07-02-2008, 11:43
Поразровете се още за тази диета,оказа се,че е много опасна!И аз чух така...

SunnyG
07-02-2008, 15:21
Диетата на Дюкан не е вредна! Днес сутринта по Канал 1 имаше специална част от сутрешния блок отделена само за неговата диета + лично интервю дадено от него! Той е от 30 год на този режим, а и колко хора са отслабвали с чудовищно количество килограми с помощта му и нищо им няма ! разбира се той предупреждава, че тази диета НЕ трябва да се спазва от хора със сърдечни и бъбречни проблеми !!! А и още нещо искам да спомена една фр на мама ми говори, че някаква нейна колежда била също на тази диета смъкнала 10 кг и след като приключила диетата + всичките и режими НЕ КАЧИЛА И 1 ГРАМ въпреки, че се тъпчела като садрана !!! Става дума за доста пълна жена (тая колежката) ! така, че стига сте подхвърляли колко вредна била тая диета то по тая логика тоя Дюкан трябваше да сме го погребали 30 пъти до сега ! Ии още нещичко в самото начало на книгата се казва, че ударния режим НЕ трябва да продължава повече от 7 дни иначе после става вредно за организма! Това е

Моя близка приятелка спазва режима точно както е описан в книгата и накрая стана така,че 3 месеца подред не и дойде,наложи се да приема някакви хормони,благодарение на които си върна свалените кг ;)

pinki
07-02-2008, 19:58
...една фр на мама ми говори, че някаква нейна колежка била също на тази диета смъкнала 10 кг и след като приключила диетата + всичките и режими НЕ КАЧИЛА И 1 ГРАМ въпреки, че се тъпчела като съдрана !!!...

Няма диета, с която да свалиш килограми и после да се тъпчеш, без да ги качиш, не говорете глупости. Особено ако става въпрос за приятелката на братовчедката на колежката на...

П.П. Пише се сЪдран.

Аз казвам това, което са ми казали! А и човека си знае работата ! Тая тема я направих за тези, КОИТО ИСКАТ, ХАРЕСВА ИМ И СПАЗВАТ ДИЕТАТА, ЗА ДА НАПИШАТ РЕЗУЛТАТИТЕ СИ, А НЕ ДА МИ ПИШЕТЕ МНЕНИЯ, КОИТО НЕ СА СВЪРЗАНИ С ТЕМАТА !!!!!!

Fx1
07-02-2008, 20:02
Аз изразявам несъгласие с мнение, написано в темата. Защо да не е свързано?

Това е ключовата част:

Аз казвам това, което са ми казали!...

pinki
07-03-2008, 06:14
Няма нищо общо, защото тази тема не е за вашите несъгласия! не ми дреме колко несъгласни има ! какви хора сте само да се заяждате и да нападате знаете! някой модератор да изтрие темата то се видяло, че няма да го бъде

krem4et0
07-04-2008, 06:39
Правих я преди време, но отслабнах прекомерно. За 3 дни бях 4 кила надолу. Факт е, че въпреки цялата тъпканица след това вече повече от месец, не съм върнала почти нищо, спазвайки само протеиновия четвъртък(който при мен е понеделник де, защото просто четвъртък ми е невъзможно.).

InTheRain
07-05-2008, 22:21
Тази диета никак не ми понесе.. заради нея в момента пия хапчета за цикъла си, защото съвсем ми разбърка хормоните.. аз съм почти на 17 и явно причината е, че съм в пубертета.. но от опит ви съветвам да сте внимателни с която и да е диета и да спрете навреме (ако се налага) :)

Canis_Dirus
07-06-2008, 07:23
Всяка диета с малък приема на мазнини разбърква хормоните.

sweetsunshine
07-06-2008, 07:43
Диетата си е диета.Според мен всяка диета е вредна :-D .В крайна сметка се лишаваш от определена храна и по този начин не може да си набавиш нужните витамини.Преди 1-2 месеца изках да ставам вегетарянка,но не ядох месо една седмица,след което ми дойде акъла в главата и разбрах,че по този начин губя много витамини(на 13 съм и попринцип не трябва да се лишавам от нищо,защото сега раста и се развивам)и нали се отказах,и като ми сложиха да ям месо първите дни ми беше много гадно :-D ,но сега всичко си е както преди и не се лишавам от нищо.Е все пак съм решила като стана на 18-19 да си стана вегетарянка. :grin: :P

nejnaDROGA
07-06-2008, 07:57
Диетата си е диета.Според мен всяка диета е вредна :-D .В крайна сметка се лишаваш от определена храна и по този начин не може да си набавиш нужните витамини.Преди 1-2 месеца изках да ставам вегетарянка,но не ядох месо една седмица,след което ми дойде акъла в главата и разбрах,че по този начин губя много витамини(на 13 съм и попринцип не трябва да се лишавам от нищо,защото сега раста и се развивам)и нали се отказах,и като ми сложиха да ям месо първите дни ми беше много гадно :-D ,но сега всичко си е както преди и не се лишавам от нищо.Е все пак съм решила като стана на 18-19 да си стана вегетарянка. :grin: :P
За да станеш вегетарианка не трябва да се откажеш само от месото,а и от сирене,кашкавал,яйца,мляко. ...Това ти е ясно,нали?!

sweetsunshine
07-06-2008, 08:06
Да ясно ми е,обаче има 2 вида вегетарянци-едните ядът млечни придукти,а другите не.За яйца-един вегетарянец не трябва да яде все пак от едно оплодено яйце се излюпва пиленце. :) Аз през тази една седмица си ядох млечни продукти.Не мога да издържа и без тях...