Влез

View Full Version : Брат ми...

The_Dreamer
06-30-2008, 11:06
Вече нз какво да правя.Аз ли греша..В мен ли е грешката.Аз съм на 18 години брат ми е на 20.С него постоянно се караме.И много ме боли от това.Искам да сме приятели,да мога да му се доверя за нещо,но просто нестава.Когато родителите ни се упитват да говорят зя нещо нормално с него,той винаги се ядосва.Казвали сме му какво да прави.Сега ходи с едно момиче,което е пълна използвачка.Идва в нас и се разпорежда все едно си е у тях.А аз заради него си мълча и дума не казвам.Вярно е всеки има право на личен живот,нямам нищо против това.Но как да стоя безучастно,когато го гледам така.Той се унищожава сам.Когато се скараме за нещо говори такива лоши неща,че даже не искам и да ги казвам.И аз се ядосвам за което,защото се държи зле и ни обижда.Мен,майка ми,баща ми.И аз му отговарям на думите.Аз ли греша?Знам,че не трябва да се подхожда с лошо,но той просто не разбира.Опитвала съм се да говоря много пъти спокойно с него,но не иска да ме слуша.Каква да правя??Аз ли съм виновна,че отвръщам на думите му?Когато гледам другите момичета с братята им как се разбират,а ние в какво положение сме ми става много мъчно.Искам поне един път да излезем двамата заедно на кафе,на разходкаТой да ми сподели и аз на него.Как да му помогна?

П.С Ще Ви бъда благодарна ако ми помогнете със съвети.

cvetelinaaa
06-30-2008, 11:31
това е много гадно, незнам как да ти помогна, щом не става с добро... и не може дори да говори спокойно... пробвай някой път да излезеш с компанията му и да разбереш нещо повече за него. може да намериш и причина за държанието му, нз.....

plmn
06-30-2008, 12:25
Не си виновна ти.Той просто не вижда, че ходи с момиче, което го използва.Явно си има и други проблеми.А отностно арогантното държание...Може да е всичко - стрес, умора, наркотици и тн.

Presley
06-30-2008, 14:41
Първо-тъпо е ,че хората редвоно си мислят,че те энаят най-добре как някой трябва да си живее живота,какво трябва да прави и прочие.Глупаво,овче качество на нашия народ и като цяло на всички народи де.Просто тъпо ЧОВЕШКО качество.
Второ-момчето е на 20 години и мисля,че щом се качва на главата на родителите си,те трябва просто да го иэгонят и да се справя сам с живота и с финансите си.Не е на 10,нито на 15,а на 20-достатъчно голям е ,эа да преглътне нахалството и да се пробва сам.
Това е единственото нещо,което си струва да направите.Прикаэките,обидч ивите фиэиономии,мрънкането-эагуба на време.