Влез

View Full Version : Промяна в отношенията...

IvOnDa
06-30-2008, 14:47
Здравейте!Искам да споделите какво мислите за отношенията в една връзка-в началото всичко е супер яко,чувствате се готино заедно,звъните си постоянно,когато сте разделени,пишете си есемеси,но идва един такъв период в който отношенията се променят,всичко става съвсем различно.ставате си безразлични,не си обръщате толкова много внимание,както в началото,карате се и т.н.Как мислите във всяка връзка ли се получава така или...?Разкажете за вашата връзка!

Presley
06-30-2008, 14:52
ВСИЧКО има край.

IvOnDa
06-30-2008, 14:52
Е ако беше така нямаше да има бракове изобщо

Presley
06-30-2008, 14:53
Е ако беше така нямаше да има бракове изобщо
Не энам в каква връэка го каэваш,эащото няма нищо общо с каэаното от мен.

Chess
06-30-2008, 14:55
Здравейте!Искам да споделите какво мислите за отношенията в една връзка-в началото всичко е супер яко,чувствате се готино заедно,звъните си постоянно,когато сте разделени,пишете си есемеси,но идва един такъв период в който отношенията се променят,всичко става съвсем различно.ставате си безразлични,не си обръщате толкова много внимание,както в началото,карате се и т.н.Как мислите във всяка връзка ли се получава така или...?Разкажете за вашата връзка!

Става ви скучно един с друг. :)
В този случай намираш друг, с когото да ти е интересно.

IvOnDa
06-30-2008, 14:56
ок поясни,явно нещо не съм те разбрала.ми отговора ти не беше по темата

Presley
06-30-2008, 14:58
Няма какво да паяснявам.
Отговорът ми си е съвсем по темата.

IvOnDa
06-30-2008, 14:59
намираш друг,но така не можеш да продължаваш цял живот,намираш друг,после следващ и...накрая се осъзнаваш на 40 год. и виждаш,че животът ти е заминал ей така във намираш друг и друг и друг...

Chess

Ъъъъ...Нали попита защо в даден момент от връзката на 2ма стават безразлични, не си обръщат внимание...
Аз ти отговорих : Скучно им е един с друг (след известно време :) ).

Сега разбра ли :-o .

FiRe_LaDy
Амии аз с моя приятел не ходя от кой знай колко време,ама мога да кажа,че в началото не се търсехме толкова.Пишехме си по - рядко.Докато сега е по - различно.Пишим си винаги,когато не сме заедно,прекарваме колкото можем повече време заедно.Обаче, за разлика от преди - сега се караме много повече.Най - често за дребни неща,ама на ден поне веднъж се караме ... задължително.Нататък какво ще става ... времето ще покаже :)

IvOnDa
06-30-2008, 15:01
Chess това за пояснението не беше за теб

Wrathchild
06-30-2008, 15:08
Доскучава им един с друг, липса на въображение просто...

dare_93
06-30-2008, 15:10
хората си омръзват

n0Lcho
06-30-2008, 16:28
Мдам, и аз мисля, че си омръзват и вече всичко е познато, неинтересно...
и с моя приятел така се получава и... не знам... :(

trayana
06-30-2008, 16:43
Suglasna sum che se gubi interes!No tova lesno se preodolqva!Az mislq che tova e za vsqka vruzka!Preodolqva se sled 1-2 sedmici! :-)

didi_baby
06-30-2008, 18:42
ми при мен не е така когато правиш разни нещица да разнообразиш връзката няма опастност да си омръзнете но ако всичко всеки ден е едно и също няма как да не стане това при нас всеки ден е различен и нещата които правя са различнии точно заради това не сме си писнали все още

trayana
06-30-2008, 18:44
ми при мен не е така когато правиш разни нещица да разнообразиш връзката няма опастност да си омръзнете но ако всичко всеки ден е едно и също няма как да не стане това при нас всеки ден е различен и нещата които правя са различнии точно заради това не сме си писнали все още
Dano i za napred da e taka! :)

SINDEL
06-30-2008, 20:36
Ако се стигне до такъв момент, това озна4ава, 4е единият или и двамата във връзката са престанали да се стараят... Много малко хора го разбират всъщност, но за да имаш бъдеще с даден 4овек, се налага да се бориш всеки ден за това. Една връзка никога не може да просъществува дълго, ако за нея не се полагат постоянни грижи..
Знам, изобщо не е както по филмите, където вси4ко се полу4ава ей така, от нищото. Всеки божи ден трябва да правиш компромиси със себе си, да се нау4иш да прощаваш, да толерираш, да разбираш... Да можеш да влезеш под кожата на другия и да усещаш от какво има нужда..
Бая двойки наблюдавам около себе си и вси4ки правят едни и същи грешки. Винаги се запо4ва от нещо мъни4ко, а накрая се полу4ава нещо огромно. Например - пове4ето мацки, които си намерят сериозен приятел, изведнъж мистериозно запо4ват да се занемаряват. Лека-полека надебеляват, отпускат се, все по-рядко си махат космите... и вси4кото това с идеята, 4е 4овекът до тях трябва да ги оби4а такива, каквито са, независимо от вси4ко.. И така докато дойде момент, в който мъжете им запо4ват да се заглеждат по други моми4ета и нещата тръгват на лошо...
Мъжете пък се отпускат и все пове4е си позволяват да се карат на приятелките си и да изискват още и още. Ако в на4алото са били галантни кавалери, подарявали са цветя и бонбони, правели са комплименти, с те4ение на времето запо4ват да с4итат вси4ко това за абсолютно ненужно... "Какъв е смисълът да повтаряш на някого, 4е е красив, ако ве4е си му го казал?" - типи4но мъжка логика...

Ей такива работи скофтват дългите връзки.. Оправдания от рода на "ску4но ми е с него/нея" за мен ли4но не важат толкова. Така де, винаги има какво ново да направите или къде да отидете, за да се разнообразите. Стига да не ви липсва желание :)

partychild
06-30-2008, 20:41
hodim 1 godina i 8 meseca i o6te ne sme si doskuchali..vqrno ima momenti v koito nqkoi pat malchim..no... to e zaredi umorata ot denq...

muhlqsal_4orap
06-30-2008, 22:58
hodim 1 godina i 8 meseca i o6te ne sme si doskuchali..vqrno ima momenti v koito nqkoi pat malchim..no... to e zaredi umorata ot denq...Е то като ходиш от година и 8 месеца и не знам как няма да си уморен, ю идиът >.<

MonSitY
07-01-2008, 06:25
то така става в доста връзки.всички имат такъв период :)

krem4et0
07-01-2008, 06:31
Само мога да кажа, че в началото ни отношенията бяха направо трагични в сравнение със сега. При нас любовта не повяхна с времето, а разцъфна. По-хубаво е от преди 3-4 години, определено. А омръзването и охладняването идват, защото не са налице истински чувства, истинско обвързване и най-вече приятелство във двойката.

А, и Синдел е права-нещата не трябва да се занемаряват просто. познавам и аз момичета, които не полагат никакво старание към външността си, след като си намерят някой. Абе то не е важна външността, ама аз ако съм 100 кила, мъжа едва ли ще ме харесва толкова. 1 моя приятелка е с гаджето си 3 години. За тези 3 години тя качи сигурно 20 кила. Ами не става така! То и аз не съм толкова слаба, колкота бях в началото, но килограмите са 2-3 в повече и са от възрастта. да не говорим за грим, облекло, пъпки, мустаци и прочие.

Аз съм с моя сума ти време и се старая всеки път да съм добре обличена(даже и у дома), да съм гримирана, без излишни косми, без наприкрити пъпки. даже на 1-2 черни точки по носа се нервя. Разбира се има и случаи, в които съм неглиже, но обстоятелствата го налагат. да речем правим ремонт, или готвя....
Колкото за мъжете-при тях въжи правилото, че като свалят някоя, става им безинтересна. Аз не искам кой знае какви кавалерски прояви. 1 откъсната розичка, 1 мил жест, 1 комплимент са ми достатъчни. "Кавалерите" сякаш ги вадят от джоба си тия неща!

pyfpaff
07-01-2008, 08:56
Ходех с приятеля ми 6 месеца..в началото беше по-хубаво от всякога..постоянни разговори по тела..смс-и пишем си..нямаме търпение да се видим..така до към 4тия месец по средата..после..лека полека всичко се промени..тои се промени..аз продължавах(и продължавам) да го обичам повече от всичко но..разделихме се и няма надежда да сме пак заедно..има етапи..със сигурност с времето стават по близки..но както и в моя случаи след време си умразват... ;( ;(

zaraaa
07-01-2008, 11:42
Vinagi se poluchava taka, zashtoto s vremeto vsichko ulqga, ostava uvajenieto.Nqkoi xora obache si mislqt, che veche ne obichat partniora si i reshavat da se razdelqt, koeto spored men ne e pravilno, spored men na tezi xora neshtata tvarde barzo im omrazvat. A sled vreme osaznavat kakvo sa zagubili i pak iskat momicheto ili momcheto otnovo da e do tqx.Ako dvama choveka naistina se obichat vinagi shte namerqt nachin da preodolqet tozi period vav vrazkata si i da q napravqt otnovo palnocenna :):):) :wink:

Whyniser
07-01-2008, 11:54
Еми разведрете обстановката.Макар да съм малак на години (16) накарах баща ми да ме прати при чичо във Франция със гаджето (тогава ми беше,сега не е )

deepinlove
07-01-2008, 12:16
Az bih kazala 4e vsqka vruzka e razli4na. Pri men ne e taka nie se obi4ahme o6te predi da si budem gadjeta. Sega sled po4ti godina zaedno az sum nai-6tastliviqt 4ovek na sveta, sus vseki izminal den go obi4am vse pove4e i pove4e. Ne izdurjam i den bez da sum go vidqla pone za 5 min. Obi4am go i iskam zavinagi da sum s nego.

nqkuf_tam
07-01-2008, 12:27
От мойте наблюдения, просто един от двамата във връзката приема другия като даденост и просто спира да бъде активен, което от своя страна води до лавинообразни малки последици, които пък от своя страна естествено водят и до раздяла ..

MonSitY
07-05-2008, 05:50
дам :) повечето връзки еднообразието ги убиват....как да направиш твоята връзка изключение?незнам как просто ако наистина връзката е реална и се обичате тя ще продължи....