View Full Version : Първата любов
UnaBletoLoVeU
06-30-2008, 20:35
Бях прочела някъде "Първата любов е най-хубавото нещо, стига да не е и последната." Та от този момент все се чудя какво му е лошото първата ти любов да си остане твоя за цял живот и да сте заедно с този човек...
bub4eto_933
06-30-2008, 20:43
Po-skoro se ima predvid da ne e edinstveniqt put v koito se vlubva6 ami i sled tova otnovo da namira6 hora koito da obi4a6 :] az taka q tulkuvam
FiRe_LaDy
06-30-2008, 20:45
Не е лошо ама и не ми допада много като идея ...
partychild
06-30-2008, 20:48
sega sam s parvata si istinska liubov... i se nadqvam vinagi da e taka
Обикна ли някого,обичам си го неэависимо дали сме эаедно или не.А и не си представям целия си живот да прекарам с един човек.
UnaBletoLoVeU
06-30-2008, 21:16
И аз съм също като теб. Обаче туй в кавичките е нещо като "мъдрост", а мъдростите са..ъъъ...мъдри[?]...и някак ме плаши, че по някакъв начин предвижда, че няма как аз и той да си останем винаги заедно... :|
Presley'n'sun или каквото и там да е, аз не говоря за НЯКОГО, а говоря за ПЪРВИЯ (=
partychild
06-30-2008, 21:18
И аз съм също като теб. Обаче туй в кавичките е нещо като "мъдрост", а мъдростите са..ъъъ...мъдри[?]...и някак ме плаши, че по някакъв начин предвижда, че няма как аз и той да си останем винаги заедно... :|
Presley'n'sun или каквото и там да е, аз не говоря за НЯКОГО, а говоря за ПЪРВИЯ (=ami dushko..ne se znae kfo shte stane.. nikoi neznae :( no vse pak ostava nadejdata :)
muhlqsal_4orap
06-30-2008, 22:53
Presley'n'sun или каквото и там да е, аз не говоря за НЯКОГО, а говоря за ПЪРВИЯ (=ami dushko..ne se znae kfo shte stane.. nikoi neznae :( no vse pak ostava nadejdata :)
Да живеят чаветата, дето се казват "Надежда"!
няма лошо!колкото по-бързо го намериш толкова по -добре за теб ;)