Влез

View Full Version : Помощ..моля ви ;(

yfm_f
06-30-2008, 20:44
Здравейте!!Темата може да е тъпа но искам да споделя с някого..на 16 съм..отворих се сама..сигурна съм !СЕГА СЕ Притеснявам като си хвана мом4е какво да му кажа ? :( зА каква ще ме помисли?И другото..доста съм тясна като мастурбирам едвам ми влизат нещата с който мастурбирам...след мастурбацията имам парене защо така?Моля ви не се бъзикайте наистина имам проблем ве4е каквото е станало е станало няма връщане на зад :(
6те съм много благодарна да ми дадете съвети без да се подигравате моляви ;( :( :( разберете ме наистина много ми е тежко даже и някакси на комплекси ме избива..благодаря ви предварително ..
БЛАГОДАРЯ НА ВСИ4КИ !!! СТРАХ МЕ Е ОТ ТОВА АКО НЕ МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ НАИСТИНА СЪМ ТЯСНА АМИ АКО ПРОСТО НЕ ВЛЕЗНЕ

MuTaKa05
06-30-2008, 20:48
Ela az nishto nqma da tikaja shte te opravq na burzo :-D

mishani
06-30-2008, 20:48
ами аз имах парене някъде около две три ако не и четири седмици след като ме разпечатаха.. и отидох на генеколог при което се оказа ,че когато ципата се разкъса остава лека раничка и докато зарасне при ориниране има парене :)

П.П : надявам се че помогнах

mishani
06-30-2008, 20:49
и междодругото с какви предмети се самозадоволяваш :-o 8-) ?

yfm_f
06-30-2008, 20:50
вибратор ама е мал1к не е от големите мн съм тясна :( :( :(

mishani
06-30-2008, 20:51
вибратор ама е мал1к не е от големите мн съм тясна :( :( :(

ами пробвай да го спреш временно докато мине паренето ,за да може да зарасне добре раничката :)

FeelMyPain
06-30-2008, 20:52
Това парене не се ли получава, защото не е много увлажнена или аз се бъркам? :-o

pitan4icata
06-30-2008, 20:53
moje i ot protyrkvane da e 6toto edvali se ovlajnqva6 dobre kat masturbira6

pasii_sladuranata
06-30-2008, 20:55
:shock: остави се имапо голяма възбуда ако момче те отвори :)

mishani
06-30-2008, 20:55
Това парене не се ли получава, защото не е много увлажнена или аз се бъркам? :-o

зависи.. :-o но тя твърди,че се е разпечатала скоро и което е по лошото сама.. и аз мисля ,че би трябвало да е заради това :)

just_a_girl_z
06-30-2008, 21:47
малко е кофти да се отовориш сама, но го погледни от тази гледна точка поне те е отворил някой когото наистина обичаш :D каналите на отделителната система( пикочопроводите) и вагината нямат нищо общо, но ме мога да ти кажа от какво е паренето, според мен не е от това че не си достатъчно овлажнена ама нз :(
чисто физически не си девствена, но психически си, така че продължавай да турсиш подходящото момече за първия път. не е нужно да казваш каквото и да е да на момчетата, ако те пита дали си девствена казваш "не" и толкова.

_butterfly_
06-30-2008, 21:57
Дори да се е разкъсал хименът ти се девствена докато не осъществиш полов контакт с мъж.

DevilWish
06-30-2008, 21:58
малко е кофти да се отовориш сама, но го погледни от тази гледна точка поне те е отворил някой когото наистина обичаш :D каналите на отделителната система( пикочопроводите) и вагината нямат нищо общо, но ме мога да ти кажа от какво е паренето, според мен не е от това че не си достатъчно овлажнена ама нз :(
чисто физически не си девствена, но психически си, така че продължавай да турсиш подходящото момече за първия път. не е нужно да казваш каквото и да е да на момчетата, ако те пита дали си девствена казваш "не" и толкова.

Напротив ;) По-добре да каже ,че е девствена ,защото нея пак ще я боли с пенис първият път ;)

Whyniser
06-30-2008, 22:50

Напротив ;) По-добре да каже ,че е девствена ,защото нея пак ще я боли с пенис първият път ;)
Вярно ще я боли

TigerRulZ
07-01-2008, 02:01
Здравейте!!Темата може да е тъпа но искам да споделя с някого..на 16 съм..отворих се сама..сигурна съм !СЕГА СЕ Притеснявам като си хвана мом4е какво да му кажа ? :( зА каква ще ме помисли?И другото..доста съм тясна като мастурбирам едвам ми влизат нещата с който мастурбирам...след мастурбацията имам парене защо така?Моля ви не се бъзикайте наистина имам проблем ве4е каквото е станало е станало няма връщане на зад :(
6те съм много благодарна да ми дадете съвети без да се подигравате моляви ;( :( :( разберете ме наистина много ми е тежко даже и някакси на комплекси ме избива..благодаря ви предварително ..

на 16 и си се отворила сама...и те е срам от това?!? вярно малко е кофти обаче трябва да се срамуват ония 12-13 годишни пикли които хоят с мноо по-големи от тях и по нета в имената им задължително тряя да присъстват думи като:кучка.бебче,курва,слад урана,секси и т.н. Евала за това че не си от тях

За това че си тясна...хмм,чудя се къв нагледен пример да ти дам ама не мога да измисля нещо...ам тва че си тясна е нормално още не си го правила с момче камо ли пък да го правиш често,то по-късно ще си се разшири пък и една малка тайничка (която повечето знаят хД) тесните путки винаги са били предпочитани от мъжете ;)

За паренето вече ти казаха,накратко то не е опасно,напълно нормално е,и известно време не си вкарвай разни неща...ако си мноо възбудена си стимулирай клитора но НЕ СИ ВКАРВАЙ неща в теб.

няма за какво да се притесняваш общо взето даже си свиркай кат ходиш по пътя,повече от нормална си

besnicataa
07-01-2008, 06:50
Абе кво ти по-добре сама отколкото с някой прошляк :D няма место за притеснение ама никакво даже по-добре ! :) :) :) :) :) :) :) :) :)

yfm_f
07-01-2008, 06:52
БЛАГОДАРЯ НА ВСИ4КИ !!! СТРАХ МЕ Е ОТ ТОВА АКО НЕ МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ НАИСТИНА СЪМ ТЯСНА АМИ АКО ПРОСТО НЕ ВЛЕЗНЕ :cry: :cry: :cry: :cry: :smt089 :smt120

DjuDjiTo
07-01-2008, 06:55
спокойно,душата..... като започнеш да си пъхаш малко по-големи неща се някога ще влязат и те..... и както казаха другите преди мен... като почнеш да прайш по-често секс или въобще като започнеш да водиш полов живот... всичко ще се оправи... СПОКОЙНООООО!!! ;) :-)

mishani
07-01-2008, 07:05
БЛАГОДАРЯ НА ВСИ4КИ !!! СТРАХ МЕ Е ОТ ТОВА АКО НЕ МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ НАИСТИНА СЪМ ТЯСНА АМИ АКО ПРОСТО НЕ ВЛЕЗНЕ :cry: :cry: :cry: :cry: :smt089 :smt120

ще влезе спокойно :lol:
искаш не искаш то вече като сте почнали едвали момчето ще те остави без да го вкара (природа) :lol:

viruskiller
07-01-2008, 07:59
ЕЙ земи от някое шишенце оплътнението и го сложи на мястото на цветенцето което си откъснала :D :D :D само гледай да спазваш сроковете на годност 8-) :lol: :lol: :lol: :lol:

I_Know
07-01-2008, 08:08
БЛАГОДАРЯ НА ВСИ4КИ !!! СТРАХ МЕ Е ОТ ТОВА АКО НЕ МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ НАИСТИНА СЪМ ТЯСНА АМИ АКО ПРОСТО НЕ ВЛЕЗНЕ

Мила, не знам ама от само себе си не може да с отвориш иска се усилие ;) бая си се помъчила 8-) 8-) 8-) Сега ще си търпиш последствията колкото и грубо да ти звучи.... Късмет и дано това не ти създаде проблеми :-&

SK0RP10N
07-01-2008, 08:29
Темата е ебавка, ама кой да ви каже...

sexy&crazy
07-01-2008, 08:53
macka ti si devstvena vse oshte a i she te boli 1 put s mom4e dori ida si mislish 4e si otvorena i za tiq otg ot roda na ela da te is4ykam i t.n. vie mom4etata ste golemi goveda momi4eto ima problen a vueee :? :? :?

yfm_f
07-01-2008, 09:54
НЕ СЪМ ДЕВСТВЕНА !!! ИМАШЕ КРЪВ И БОЛЕШЕ С ВИБРАТОР СЕ ОТВОРИХ !!! НЯКОЙ СТЕ МН ЗЛЕ

bebeT00
07-01-2008, 10:08
za6to si ytnela pravoto na nqkoe mom4e da te ytvori ,za6to sama??????

deepinlove
07-01-2008, 10:11
НЕ СЪМ ДЕВСТВЕНА !!! ИМАШЕ КРЪВ И БОЛЕШЕ С ВИБРАТОР СЕ ОТВОРИХ !!! НЯКОЙ СТЕ МН ЗЛЕ

:grin:

x3eme
07-01-2008, 10:13
аз бих ти казал да спреш да си пухаш неща вътре и паренето предполагам ще изчезне,със моята приятелка като правихме секс също имаше парене и мисля че се получава от триене не от друго,щом искаш да се самозадоволяваш прави го клиториално не вагинално,все пак още не си имала полов акт

FeelMyPain
07-01-2008, 10:35
...клиториално...

:-D

amatorium
07-01-2008, 13:01
Q sloji edna snimka da vidim kakuv e otvora i trqbva li da se koorigira.

zizita_88
07-01-2008, 15:42
ei po4istvai dobre vibratora sled vsqko polzvane demek po 2-3 pati na den :-D maitapq se :-P

besnicataa
07-03-2008, 06:02
:D :D :D :D :D :D :D :D