Влез

View Full Version : За пореден път!

prob
07-01-2008, 08:57
xtucyivubi;njlkm

UnaBletoLoVeU
07-01-2008, 09:02
На мен ми изглежда така сякаш има някой друг...
Първата част възможно е за теб, не е сигурна дали те обича,
а втората за някого, когото вероятно харесва, но не може да има...

HelSy
07-01-2008, 09:05
ухх може да е просто текст от песен или не знам .. аз често си пиша такива неща по скайп не,че наистина го чувствам или дрън дрън .. според мен твърде голямо значение му отдаваш, но се пак ... защо не я питаш направо ? :)

SiegHeil
07-01-2008, 09:07
Можеше пък да е болна от рак, гледай положително :)

BlindedAngel
07-01-2008, 09:07
Оф аман от такива дет си мислят че знаят какво е да обичаш...

HelSy
07-01-2008, 09:08
SiegHeil в такива моменти не мога да ти се начуда колко си мил :lol: :lol: :?

prob
07-01-2008, 09:11
Да!Но аз напълно ясно и бях написал преди това,че не искам това да е края м/у нас,но ако не може да си промени отношенито към мен,както беше преди,това да е края.И тя ми каза "какви са тези глупости,които ми ги пишеш!",поразвика ми се малко и ми каза "знаеш много добре,какво си ти за мен и какво означаваш за мен и искам да знаеш,че те обичам" и ми каза,че това лято ще ни е хубаво,защото преди това ми го е казвала.Но тези глупости ме карат да се чувства супер тъпо и не знам,какво да правя.Лошото е че ако е така както казваш UnaBle_to_LoVe_U е много видно и ако иска да е с друг да каже край,а не да се мъча и по цял ден да се чудя как е!

SiegHeil
07-01-2008, 09:12
SiegHeil в такива моменти не мога да ти се начуда колко си мил :lol: :lol: :?

Знам..представи си обаче да бях груб, света би бил много по несправедлив 8-)

ПП: Честит ти July Morning ^^

SiegHeil
07-01-2008, 09:15
ляляля..и тя ми каза "какви са тези глупости,които ми ги пишеш!",поразвика ми се малко..бла-бла

Да те еба у егоиста, и ти да беше болен от рак, и ти щеше да си нервен 8-)

prob
07-01-2008, 09:16
А да я питам на право,не бих си позволи,защото на нея вече ще и писне от мен и мойте съмнения.Но ме дразни,че тя ме кара да ги имам,а като попитам пак съм аз виновния,на няколко пъти ми идва да кажа "край","не искам повече да те чувам" и т.н. Но не мога не ми стиска,ама може би скоро един от двамата ще го направи и мисля,че ще е тя! :smt089

HelSy
07-01-2008, 09:18
оу благодаря и на теб :) :P

по темата : щом ти е казала,че те обича значи е така .. не виждам каква може да е причината да харесва друг а едва ли не да си губи времето да те залъгва ... :? :-o

SiegHeil
07-01-2008, 09:20
А може и да иска парите ти, а-у, стана заплетено а ? :?

HelSy
07-01-2008, 09:26
ти пък :lol: откъде разбра,че има пари ... може да е беден 8-)

впрочем prob май не ти остава нищо друго освен да чакаш .. :) щом днес не й е добре или нещо такова доколкото разбрах, утре можеш да я поканиш да излезете ии така между другото да я питаш какво й е имало .. :-| :wink: :---)

SiegHeil
07-01-2008, 09:27
А сега ще зема да ти отговоря сериозно..
Както добре знаеш жените не знаят какво искат...никога.
Така че най вероятно те обича, ама просто не е сигурна ти ли си любимия и невероятен рицар на бял мерцедес и си въобразява че не е сигурна в чувствата и...(има го и фактът че най вероятно някой чужд елемент и се е натискал 8-) )
Изчакай малко нещата да се уталожат и питай директно, тва е :)

didi_baby
07-01-2008, 10:08
аз също си мисля че има друг :(

Al3ksandra
07-01-2008, 10:30
На мен ми изглежда така сякаш има някой друг...
Първата част възможно е за теб, не е сигурна дали те обича,
а втората за някого, когото вероятно харесва, но не може да има...

Защо ли и аз си мисля така... :-o Възможно е да се колебае между теб и между някой които харесва много.. :-o

trayana
07-01-2008, 10:38
Az puk shte vnesa malko svetul luch!Ne mislq,che ima drug!Prosto i e kofti normalno e!Nedei da si vuobrazqvash i vtulpqvash takiva neshta!Prosto budi mil s neq i i pokazvai che q obichash!Vsichko shte e OK! :)

HelSy
07-01-2008, 10:45
ma tian rui - +1 и аз мисля така напук на другите :-P :lol:

Obsession
07-01-2008, 10:48
може да е просто текст от песен или не знам .. аз често си пиша такива неща по скайп не,че наистина го чувствам
И аз така. Обади и се, разберете се да се видите, говорете и просто я питай как е, как вървят нещата при нея, нещо нови тези дни бла-бла... Ще си проличи от отговорите и вс, което те интересува ;)

prob
07-01-2008, 16:13
Но защоо?!?!Казах и че не искам да приключваме нашата връзка,но ако не се промени ще е по-добре!!!Тя ако не искаше да е с мен и ако е имало друг,можеше да каже това да е края!!!А тя ми каза "Много добре знаеш,какво означаваш за мен...искам да знаеш,че те обичам и че това лято ще си прекараме наистина невероятно,просто нека мине тази седмица.Разбериме!",което ме накара да си мисля,че всичко е добре!!!И изведнъж гледам тази простотия,която веднага ми обърна пак всичко и аз пак съм в шибана депресия и се чудя,какво да правя!!!Защо го прави не разбирам?!Каде греша и ако има друг,защо го прави толкова видно за мен,като го пише на скайпа си,а не ми каже директно,че искаме да скъсаме?!

SiegHeil
07-01-2008, 16:19
Сигурно е в цикъл ^^

prob
07-01-2008, 16:22
Братле видях,че може да кажеш и нещо смислено.И ако може без простотии,защото на теб ти се вижда забавно,но на мен имам чувството,че живота ми си отива с нея!!!!

SiegHeil
07-01-2008, 16:32
Седиш и чакаш бе, ако не и мине, питаш, по мое мнение сле 1 седмица ще е супер, просто някои индивиди имат такива периоди дето има стане тъпо от нищото...абе не сме врачки, след 1 седмица ще разбереш, инсталирай си WoW и търпи 8-)

spensi
07-01-2008, 16:43
Приятел човек си пише какво ли не на профила на skype според мен не бива да се притесняваш че има друг.много момичета си пишат разни текстове на песни,стихове,спомени и т.н изчакай известно време да видиш как ще се развият нещата

prob
07-01-2008, 19:25
Ми виж spensi дано си прав!Но сега,като се замисля аз малко съм и объркал превода!Смисал мислех го за вбъдеще време а то е в минало. :-o Пример: "I'd wait forever, to be your girl"--->аз съм чакала винаги да бъда твоето момиче,а аз си мислех аз чакам да бъда..,което е съвсем различно и това предполагам си е за мен.А в първото не намирам смисал "загуба е как се чувствам","загубена се чувствам" или не знам и аз!Не съм добър в английския,то си личи де! :D Но дано е така както аз си го преведох! :( :-k

MonSitY
07-05-2008, 05:58
и аз си пиша неща на скайп които 90% от тях отговарят на моите сегашни мисли....
та по темата незнам нещо куца при вас определено.може да има друг...