View Full Version : Нормално ли е единият ти родител да настройва другия...
love_enrique
07-01-2008, 09:33
Чували ли сте някой от родителите си да говори гадни неща за вас пред другия във ваше отсъствие?Какво да направиш ако единия от двамата постоянно се оплаква на другия от теб и му говори колко си ужасен,а пред теб си се държи нормално?Нормално ли е единия ти родител да настройва другия срещу теб и какви може да са причините според вас?
Бе не е нормално, а причините трябва да си ги изясниш с нея
ElisaDay
07-01-2008, 14:20
Аз също мисля, че не е нормално :) Най-добре говори с този, който насройва другия, че да разбереш защо го прави :)
sladur4etyYy
07-01-2008, 16:19
няколко пъти съм чувала мама да говори така на тати ама е било само ако сууупер мн съм я ядосала :D нормално,ненормално- да не ти пука 8-)
amazonkata90
07-01-2008, 16:28
Да, ама при мен е нормално - наш'те са разведени. Просто съм свикнала да не им обръщам внимание.
love_enrique
07-01-2008, 16:30
Еми опитвам се да не обръщам внимание,ама не знам,някакси гадно е...
sweet_baby_cool
07-01-2008, 17:22
ne e normalno ama i u nas e taka samo 4e tate nastroiva mama
аз мисля че е нормално защото се ядосват все пак и когато човек си изпусне нервите..
inSane_baby
07-01-2008, 17:45
няколко пъти съм чувала мама да говори така на тати ама е било само ако сууупер мн съм я ядосала :D нормално,ненормално- да не ти пука 8-)
Мойта дори ме защитава..
TheNewReligion
07-01-2008, 23:05
Това значи , че майката е двулична и е интригантка .
Seducti0n
07-01-2008, 23:24
Не го считам за нормално, но това не означава, че не случва, дори и в моето семейство е имало подобни опити, но честно казано съм против тях.Мама като почне да ми разправя за недостатъците на баща ми, все едно аз съм малоумна и не мога сама да ги видя, просто е тъпо така.Никога няма да ме настрои против него, защото дори и да не го показвам, обичам баща си страшно много, но просто е гадно, защото той дори неподозира....
kotenceto_bonbon
07-02-2008, 16:34
ne mislq 4e e normalno na6te nikoga ne se me nastroivali edin sre6o dryg
sexy&crazy
07-02-2008, 16:50
Еми опитвам се да не обръщам внимание,ама не знам,някакси гадно е...
i nashte sa sashtite osobeni tate mn e tapo mama gleda da me krie ako napraa neshto ama tate NIKOGA nishto ne e kril :-x :-x
SK0RP10N
07-02-2008, 21:02
Не, не е нормално
Forester
07-05-2008, 19:19
Чували ли сте някой от родителите си да говори гадни неща за вас пред другия във ваше отсъствие?Какво да направиш ако единия от двамата постоянно се оплаква на другия от теб и му говори колко си ужасен,а пред теб си се държи нормално?Нормално ли е единия ти родител да настройва другия срещу теб и какви може да са причините според вас?
Не е нормално,но всичко това при мен го правят...
prettyIdeath
07-05-2008, 19:58
Да позная ли, кой е този родител, който постоянно се оплаква... :-D
Ми естествено че не е нормално, но понякога така става. До преди една година, може и повече, майка ми го правеше това... каквото и да направех, дори и нещо което не е за ядосване, тя казваше да баща ми с леки изменения... Баща ми после ми се накарваше, а аз го изчаквах да си изкара всичко на мен и после го карах да извика майка ми и пред мен да каже всичко. Тогава истината излизаше наяве, но винаги съм молила татко да не се карат заради мен... е понякога бе неизбежно ...
Pri mene puk bashta mi samo razduva na mama kavo pravq i kak se durja dokato q nqma :x Tq raboti v Germaniq i kato si idva .. togava i razkazva ...hm kliukar :-x [/quote]