View Full Version : Той не иска презерватив
Love_Is_In The_Air
07-01-2008, 09:58
Imam si problem4e. Priqtelqt mi iska da go pravim bez prezervativ no men me e strah ve4e govorihme za tova i toi kaza 4e nqma problem i e suglasen no az si znam 4e ne e. No nai me e strah za posledniqt put kato go pravihme, togava be6e bez prezer. Ne moga da sum sigyrna v nego kolkoto i da me pazi. Napravo 6mi grumne glavata.
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
Moдерирано от sh3_1s_7h3_0n3
didi_baby
07-01-2008, 10:02
ми ако се усеща навреме що да не е без презерватив аз лично винаги го правя без защото имам доверие на приятеля ми
Можеш да си купиш противозачатачни,но те не предпазват от венерически болести и от такива,които се предават по полов път.След като ти е казал,че е есъгласен вече,какъв е проблема ?
не може да те задължава да го правите без,щом се чустваш несигурна без презарватива говори с него и му го кажи...би трябвало да те разбере пък и да правиш секс без презарватив не е шега работа
Ако си навита да пиеш противоза4ати4ни, това ще ти реши проблема веднага. Ако не - приятелят ти ще търпи. Щом те е страх и после се притесняваш, не си заслужава.
ми ако се усеща навреме що да не е без презерватив аз лично винаги го правя без защото имам доверие на приятеля ми
не е въпрос само на доверие :(
deepinlove
07-01-2008, 10:07
Mi toi ve4e e priel fakta i moq taka napravi :D
Аз също го правя без с моя защото и аз му имам доверие, но не е там работата, защото наскоро разбрах, че не само в спермата има сперматозоиди.. А и когато пениса се овлажнява.. в самото това нещо също има малка част сперматозоиди и не е задулжително да забременееш но нали знаеш.. става 1 на 1000 ... казах го на приятеля ми и той каза "Ако беше така, до сега хиляди да са забременели... " незнам.. а и имаме прблеми с презервативите.. :( вече и аз незнам какво да правя.. псвен хапчета да купя...
deepinlove
07-01-2008, 10:39
Emi da hap4eta oki ama na edni im vliaqt dobre na drygi ne i neznam kakvo da ti kaja..........
Emi da hap4eta oki ama na edni im vliaqt dobre na drygi ne i neznam..........
nedei da pie6 hap4eta protiv zabremenqvane ako ne si pulnoletna i ne ti si se konsultirala s lekar 6ot 6e po4ne6 da se okosmqva6 kato jivotno....
JuS7^YourS
07-01-2008, 10:45
nedei da pie[ hap4eta protiv zabremenqvane ako ne si pulnoletna i ne ti si se konsultirala s lekar 6ot 6e po4ne6 da se okosmqva6 kato jivotno....
това са абсолютни предразсъдъци, противозачатъчните вече са направени да помагат на здравето на жената, не да му вредят. На запад над 60 процента от жените ги вземат, а тук все още се робува на някакви отживели представи за тези хапчета. Естествено трябва да се консултираш с лекар преди да ги вземеш.
И защо "не иска"?
Като не си сигурна, казваш не и толкова. Не виждам проблем.
siXt_senSe
07-01-2008, 11:31
Най-лесното е според мен да отидеш на гинеколог и да ти предпишат противозачатъчни, но струва ли си като те така или иначе не те предпазват от венерически болести и възпаления, гъбички...Аз съм си винаги на принципа "Няма презерватив? ... Няма и секс". На който не му харесва съжалявам, да си търси друга :?
SpOrTs_GiRl
07-01-2008, 12:48
не може да те задължава да го правите без,щом се чустваш несигурна без презарватива говори с него и му го кажи...би трябвало да те разбере пък и да правиш секс без презарватив не е шега работа
+1 ..
OtherDimension
07-01-2008, 12:50
абе какво я хвърляте веднага да пие някакви хапове??
това не са лукчета, няма ли да ви стане ясно?
авторке, казваш му : не искам, ти решаваш дали изобщо ще го правим
ако се цупи, остава на сухо
това е
ти пък не искай да му даваш секс, да видим кой ще се предаде и ще отстъпи на другия ;) просто е.
ако си под 15-16 забрави за всякакви хапчета..
Ако не иска презерватив да си остава на чекии,няма постоянно де се тормозиш дали си бременна или не.
Като му откажеш секс 2-3 пъти да видиш как бързо ще си промени мнението..
razbiram go 4e ne iska prezervativ.. vse pak e mom4e i go stiska i ne e osobeno priqtno .. no vse pak e dosta bezotgovorno ako ne izpolzate zashtoto osven bremenost kondoma predpazva ot veneri4eski bolesti .. :)
+ 687131 Абе да се съобразява и с твоите желания ... После евентуално,ако стане някой гаф няма той да е бременният нали? Няма той да се трови с хапчета и да си уврежда организма .. .Егоизъм му се вика на това ... :?
Btw съгласна съм и с kuklata na konci ^^ :)
SpOrTs_GiRl
07-01-2008, 21:49
КАЖИ МУ ДА ГО ДУХА !!
blackfate
07-02-2008, 05:47
Спокойно, ще се разберете ...
И с моя партньор имаше такива неразбирателства, защото той казва, че може да се сдържа ... а и не е болен от нищо... И при мен е така.
Обаче все пак това, че знам че цикъла ми не е от най-редовните ... и че както закъснява и подранява, всеки месец да съм в стрес да не е станало нещо, няма да стане... + това и в предеякуационната течност се съдържат някакви сперматозоиди и колкото и да се сдържа и да не свършва една част от тях излизат ... и то 1 ти трябва да се опариш, за да се усетиш, че треа да се пазиш ...
И той до последно не искаше със и никога нямаше и когато дойде момента аз му извадих 1(имах си) и му казах " ако ще правим нещо, ще е със това" ... няма после той да си живее живота а аз да трепера да не съм бременна ... :-x
DjuDjiTo
07-02-2008, 06:26
като не иска с презерватив да си го навре отзад....
B.O.OM..
07-02-2008, 19:15
абе какво я хвърляте веднага да пие някакви хапове??
това не са лукчета, няма ли да ви стане ясно?
авторке, казваш му : не искам, ти решаваш дали изобщо ще го правим
ако се цупи, остава на сухо
това е
+1
B.O.OM..
07-02-2008, 19:17
Спокойно, ще се разберете ...
И с моя партньор имаше такива неразбирателства, защото той казва, че може да се сдържа ... а и не е болен от нищо... И при мен е така.
Обаче все пак това, че знам че цикъла ми не е от най-редовните ... и че както закъснява и подранява, всеки месец да съм в стрес да не е станало нещо, няма да стане... + това и в предеякуационната течност се съдържат някакви сперматозоиди и колкото и да се сдържа и да не свършва една част от тях излизат ... и то 1 ти трябва да се опариш, за да се усетиш, че треа да се пазиш ...
И той до последно не искаше със и никога нямаше и когато дойде момента аз му извадих 1(имах си) и му казах " ако ще правим нещо, ще е със това" ... няма после той да си живее живота а аз да трепера да не съм бременна ... :-x
Така е брао :smt038
tianiira
07-02-2008, 22:25
Imam si problem4e. Priqtelqt mi iska da go pravim bez prezervativ no men me e strah ve4e govorihme za tova i toi kaza 4e nqma problem i e suglasen no az si znam 4e ne e. No nai me e strah za posledniqt put kato go pravihme, togava be6e bez prezer. Ne moga da sum sigyrna v nego kolkoto i da me pazi. Napravo 6mi grumne glavata.
ако е така аз бих го разкарала ти си по важната в случая а не той :grin:
spiderka
07-02-2008, 22:35
След като е казал,че е съгласен,не се съмнявай в него,а за последния ви път---изчакай малко и си направи тест,ако ти закъснее.Успех! :-|
dirty_stinkin
07-05-2008, 10:39
Кажи му като искаш без презерватив, няма да е с мен, поне така му казвам на моя. Не си струва за 20 минутно удоволствие после да имаш хиляди тревоги на главата ...
Апък моита приятелка ме яде постоянно да го правим без ... аз неискам щото не ми се дават после 30 лв за хапче ... Та ако искате правете го без самоче ако тои направи грешка .. 30лв .. а ако направи грешка и си премълчи :) ... бебе
абе я не се излагаите бе...кажи му сам да си го навре без презерватив...най добре си зимайте защото си4ко е мн по разли4но когато си сигорна... =]
FunnYboY
07-06-2008, 05:11
Как да иска, като е все едно ебеш гума от трактор :?
Поинтересувайте се от рисковете, вземете предпазни мерки и го правете без, по-яко е :P
NightGuardian
07-06-2008, 05:39
Хората сефтето си правят , без презарветив... :razz: :razz: :razz:
mariana of Sofia
07-06-2008, 07:06
Моят приятел прави така с мен: Първо семеизпразване навън (маструбиране пред мен) , после уриниране в WC, следва измиване на члена си и накрая подсушване.След 10-15 минути процедура - страхотен секс с мен без презервативи и спермадозоиди!!! :D :D :D
GabisiTa
07-06-2008, 08:17
Обясни му, че искаш да си спестиш проблеми, поговорете какви са рисковете... Ако пък си съгласна, може да отидеш на гинеколог да ти предпише противозачатъчни и да го правите без презерватив ;)
FeelMyPain
07-06-2008, 08:19
Моят приятел прави така с мен: Първо семеизпразване навън (маструбиране пред мен) , после уриниране в WC, следва измиване на члена си и накрая подсушване.След 10-15 минути процедура - страхотен секс с мен без презервативи и спермадозоиди!!! :D :D :D
ХаХа ти кво мислиш, че като се изпразни веднъж и вече няма сперматозоиди ли? :lol:
mariana of Sofia
07-06-2008, 15:02
ХаХа ти кво мислиш, че като се изпразни веднъж и вече няма сперматозоиди ли? :lol:
:D :D :D
Разбира се! Новообразувалите спермадозоиди се появявят след 4-5 часа след семеизпразване!
:D :D :D
klerikucio
07-06-2008, 21:24
am na4i kvo da kaja... bez prezervativ pak stava ama trqq da mu vqrva6 mn i toi trqq da te pazi . nz dali mu ima6 tolkova vqra
Той не иска и бебе предполагам... :? Ако искаш си рискувай без презерватив (то може и болести да ти навлече), или пък почни да даваш по 20 лв. на месец за Yasmin и всички ще са доволни. Btw разбирам го твоя приятел - без си е мн по-яко 8)
е от колко време го правите че му нямаш доверие