PDA

View Full Version : не мога да разбера аз ли съм проблема или те?

byby0202
07-01-2008, 12:30
Значи,имам проблем,напоследък се карам с хората,на които дуржа,например оняден се скарах с една моя приятелка заради една песен за6ото се обарках,как се казва изпулнителя и тя букжално ми се нахварли,каза,че съм била зле.А пък днес пак се скарах обаче с дръга приятелка пак за песен и си мисля дали не са се наговорили против мен,защото те са много близки и се чудех,какво да направя за да си ги варна и двете,като приятелки?и дали аз сум причината или те са го направили нарочно?

soul1199
07-01-2008, 12:36
em purvo pi6i po gramotno! 8) takam napulno e vuzmojno da sa se nagovorili protiv teb,no,za kakvo,zaradi nqkvi pesni,pff basi i fr.,omg prosto nz,ko da ti kaja,nz,za6o ,no mi napomnqt tvoite fr. na edin fr.,no aii nqma da razkazvam,em govori s tqh :) yspeh

Pedigree
07-01-2008, 13:50
^то и ти не си от най - грамотните

---

Всичко това, за което говориш, е адски детска история. Скарали сте се заради някаква тъпа песен, което е тъпо. А ако те са се наговорили срещу теб, защо е този мерак да се сдобрите, и пак да сте приятелки? Явно не са ти истински приятелки, така че се радвай, че си се отървала от тях. :)

ludo_momiche
07-01-2008, 14:06
^то и ти не си от най - грамотните

---

Всичко това, за което говориш, е адски детска история. Скарали сте се заради някаква тъпа песен, което е тъпо. А ако те са се наговорили срещу теб, защо е този мерак да се сдобрите, и пак да сте приятелки? Явно не са ти истински приятелки, така че се радвай, че си се отървала от тях. :)

Съгласна съм. Ти не си проблема и не знам как може да се скарате сериозно за нещо подобно,някаква тъпа песничка,ама карай. като ти се отсърдят ще те намерят и даже ще тръгнат да ти се извиняват,обаче не съм сигурна,дали ще е нужно да им приемаш извиненията.Ако пък въобще не те потърсят не страдай много,определено не са най-добрите приятелки,които би могла да имаш..късмет! :)

BlackaTBW
07-01-2008, 14:20
(Те повечето във форума са неграмотни.)

Иначе съм съгласна, това са детинщини. Песни, филми, футболисти или въображаеми приятели, все тая.
Не можеш да си сигурна, че има СВЕТОВЕН ЗАГОВОР срещу теб, само защото ви хваща пубертета (или пък вече сте в него) и всички ви избива на нерви, караници и заяждане.
Споко, края на света е далече, слънцето и утре ще изгрее. Продължавай да гледаш напред и ще видиш, че всичко е наред. Не задълбавай в такива подробности. Кажи им, че не си искала да става така, че ги чустваш близки и не искаш да си губиш приятелството, заради глупости. :]
Най-вероятно ще си се сдобрите. Ако не - хубаво, има и други хора на този свят, които не се сърдят за глупости.

4eere6ka_kiss
07-01-2008, 14:27
em purvo pi6i po gramotno! 8) takam napulno e vuzmojno da sa se nagovorili protiv teb,no,za kakvo,zaradi nqkvi pesni,pff basi i fr.,omg prosto nz,ko da ti kaja,nz,za6o ,no mi napomnqt tvoite fr. na edin fr.,no aii nqma da razkazvam,em govori s tqh :) yspeh
И ти не пишеш по-добре :D
Относно проблема,всичко ще се оправи ! 8-) Това са нормалните глупости между приятелки :-P Споко

sladur4etyYy
07-01-2008, 16:06
бе как може да се карате за такива неща бе пфф вие добре ли сте :D

LiLGrizzly
07-01-2008, 16:08
heh zaradi pesen :D

miloto_Pilence
07-01-2008, 16:30
на колко години сте? :o

soul1199
07-02-2008, 18:44
И ти не пишеш по-добре :D
Относно проблема,всичко ще се оправи ! 8-) Това са нормалните глупости между приятелки :-P Споко :shock: oho mersi za komplimenta 8)

krisiiiiito
07-02-2008, 18:53
няма да коментирам историята
но момичето иска съвет все пак :)

хмм .. ако са се наговорили против теб-не са ти никакви приятелки! :x
пък ако продължават така говори с тях а не се ли разберете им тегли
майната :D:D:D:D:D:D:D

soul1199
07-02-2008, 20:35

da tegli im edna maina i polse :o

byby0202
07-02-2008, 20:37

da tegli im edna maina i polse :oняма да ходя на воина се пак,а ти,как се казваш?

soul1199
07-02-2008, 20:40

da tegli im edna maina i polse :oняма да ходя на воина се пак,а ти,как се казваш?Cvetelina,ei sq prosto se bzikah ti puk i ti,kvo se strqska6,a i pi6i po-huu :)

byby0202
07-02-2008, 20:44

da tegli im edna maina i polse :oняма да ходя на воина се пак,а ти,как се казваш?Cvetelina,ei sq prosto se bzikah ti puk i ti,kvo se strqska6,a i pi6i po-huu :)не се стряскам :oops: просто неам,кво да прая тука се чудих :-)

soul1199
07-02-2008, 20:45

da tegli im edna maina i polse :oняма да ходя на воина се пак,а ти,как се казваш?Cvetelina,ei sq prosto se bzikah ti puk i ti,kvo se strqska6,a i pi6i po-huu :)не се стряскам :oops: просто неам,кво да прая тука се чудих :-)em bravo :-)

byby0202
07-02-2008, 20:49
много ви благодаря за мненията,значи говорех с моита приятелка по скаипа щот не съм в града и и казах,че искам да се сдобрим и тя каза хубу и премина към дръга тема,още по обаркана съм пук с другата не сум говорела

soul1199
07-02-2008, 20:52
много ви благодаря за мненията,значи говорех с моита приятелка по скаипа щот не съм в града и и казах,че искам да се сдобрим и тя каза хубу и премина към дръга тема,още по обаркана съм пук с другата не сум говорелаpfff basi priqtelkata :o ygas,tegli i edna maina ne si zaslujava :?

byby0202
07-03-2008, 13:07
много ви благодаря за мненията,значи говорех с моита приятелка по скаипа щот не съм в града и и казах,че искам да се сдобрим и тя каза хубу и премина към дръга тема,още по обаркана съм пук с другата не сум говорелаpfff basi priqtelkata :o ygas,tegli i edna maina ne si zaslujava :?наи гадното е,че ми писа в скаипа,че съм била тъпа курва тва ми го каза другата ми приятелка ,не с тая дет говорех,аз нищо не отговорих и утре сигурну ще се видим и ще говорим,но аз просто незнам какво да и кажа толкова съм обаркана просто не съм очаквала от нея много ми е мъчно,какво да направя за да се здобрим :-& :smt086 :-k помогнете ми

soul1199
07-03-2008, 13:31
много ви благодаря за мненията,значи говорех с моита приятелка по скаипа щот не съм в града и и казах,че искам да се сдобрим и тя каза хубу и премина към дръга тема,още по обаркана съм пук с другата не сум говорелаpfff basi priqtelkata :o ygas,tegli i edna maina ne si zaslujava :?наи гадното е,че ми писа в скаипа,че съм била тъпа курва тва ми го каза другата ми приятелка ,не с тая дет говорех,аз нищо не отговорих и утре сигурну ще се видим и ще говорим,но аз просто незнам какво да и кажа толкова съм обаркана просто не съм очаквала от нея много ми е мъчно,какво да направя за да се здобрим :-& :smt086 :-k помогнете миo gorkata :shock: teq sa prosto ygasni fr.,ne stryvat,zareji gi prosto nqma smisal,fr.da te nare4e kyrva?!? :shock: prosto otvratitelno,samo nz,kak si im bila fr. 8)

byby0202
07-03-2008, 17:47
незнам много ми е мъчно,че стана всичко това :-# утре ще се видим ,какво да им кажа?

soul1199
07-04-2008, 09:30
незнам много ми е мъчно,че стана всичко това :-# утре ще се видим ,какво да им кажа?kaji im,4e sa ygasni fr.begai na dale4e ot takia 8)

*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
07-04-2008, 18:09
Наричат те курва и ти искаш да си приятелка с тях? :shock: Я дигни гордо перчема и им бии дузпата! :-$ :smt001 :smt008 И всеки със здраве (: Не заслужаваш такова отношение от такива "приятелки" ;) :-$

Bubbly
07-04-2008, 19:53
(Те повечето във форума са неграмотни.)

Иначе съм съгласна, това са детинщини. Песни, филми, футболисти или въображаеми приятели, все тая.
Не можеш да си сигурна, че има СВЕТОВЕН ЗАГОВОР срещу теб, само защото ви хваща пубертета (или пък вече сте в него) и всички ви избива на нерви, караници и заяждане.
Споко, края на света е далече, слънцето и утре ще изгрее. Продължавай да гледаш напред и ще видиш, че всичко е наред. Не задълбавай в такива подробности. Кажи им, че не си искала да става така, че ги чустваш близки и не искаш да си губиш приятелството, заради глупости. :]
Най-вероятно ще си се сдобрите. Ако не - хубаво, има и други хора на този свят, които не се сърдят за глупости.
Подкрепям, понеже така и не разбрах къде се крие огромният проблем. :-o