PDA

View Full Version : Прескочи ми един месец

<-ChelseA->
07-01-2008, 13:26
Эдравейте.
Пиша темата,эащото се беэпокоя.
попринцип цикълът ми е доста редовен и винаги ми идва между 1-ви и 3-ти,най-често на 1-ви.Но миналия месец-юни,така и не ми дойде.Все още не е ,а вече сме 1 юли.Надявам се сега да ми дойде.Нещо ме свива корема и ме преряэва ниско доло.Точно всеедно ,чесе кани да ми дойде,ама не идва.Лошото е ,че преэ миналия месец отново наняколко пъти имах такива спаэми,ама така и не ми дойде.И не каэвайте,че може да съм бременна или нещо подобно,эащото не е така -100%.Не энам эащо не ми дойде,но се надявам тоэи месец да ми дойде :? Дайте някакъв коментар,моля Ви. Мерси предварително.

mOnii_sTar
07-01-2008, 13:51
лекар миличка.. :D тоест генеколог! иди на преглед за да видят какво ти има :-P ако въобще ти има нещо :neutral:

amazonkata90
07-01-2008, 14:36
В тези жеги е нормално цикълът ти да започне да прескача. Абсолютно никой няма супер редовен цикъл. Изчакай и този месец и ако и тогава не дойде, иди на гинеколог.

pepitaaa
07-02-2008, 00:35
А откога имаш цикъл? :?

foreverr
07-02-2008, 17:25
В тези жеги е нормално цикълът да прескача/и на мен сега нещо ми закъснява/но тези болки в корема които ми описваш ме притесняват-една моя фр също така не и идваше и имаше болки в корема такива прерязващи и отиде на лекар и и откриха киста!Така, че ако до 10-15 дена не ти е дошло поговори с майка си и отидете на лекар.

DjuDjiTo
07-02-2008, 18:01
А откога имаш цикъл? :?

+1
ако е от скоро е нормално да прескача..... е ти пък .. за един месец .... на мен ми беше редовен и след тва 3 месеца не ми дойде.... като си сигурна , че не си бременна тогава какво се притесняваш ;) relax...take it easy ..... но ако се панирала много... иди на гинеколог.... :P ;) ;) ;) ай миличка... спокойно ;) :-) :P

Jessika_MG
07-02-2008, 19:23
може да не ти се е стабилизирал още

Devil's Eye
07-16-2008, 09:58
Нищо ти няма...ако ти е от скоро не се притеснявай,все пак организма ти не е свикнал и е напълно нормално цикълът ти да прескача или да закъснява :)