View Full Version : Девственост - срам или гордост
По случай статията за девствеността реших да пусна тази тема.Мисли те ли ,че да си девствен над 16 вече се превърнало в бреме и тежест или си остава гордост?
SK0RP10N
07-01-2008, 14:04
По-скоро е нещо ненормално :shock:
Друго си е да го правиш от 12 годишна
strangezone
07-01-2008, 14:06
Естествено че е бреме още малко и приятелите ще те разпънат на кръст...
П.П. набори сме ако искаш да се срещнем и да си махнем бремето от плещите :)
FeelMyPain
07-01-2008, 14:08
Ако си супер красиво момиче, с тонове ухажори си е повече от гордост, че си успяла да се запазиш.
SpOrTs_GiRl
07-01-2008, 14:18
Защо да е нещо срамно?!?! :? :shock:
Това дори не трябва да е гордост, а трябва да е нещо нормално ..
Но в днешно време за повечето тийн-ове си е направо срам ..
ElisaDay
07-01-2008, 14:24
Мисля, че е срамно .. всъщност мисля,че другите така смятат :D За повечето момичета и момчета това да си на 16 и да си девствен/а е не просто странно ми и срамно.Просто за повечето девствеността не е някаква важна част от техния живот, докато има момичета, за които е чест за самите тях.
П.П. аз съм на 16 и не съм го правила, въпреки че съм имала много възможности .. просто желая първия ми път да бъде колкото се може по-идеален :)
DaHuTyYyY
07-01-2008, 14:27
Аз го смятам за гордост, това да си различен от другите и да отстояваш позициите си определено е гордост
Скоро време , както варят нещата ще има тема - " гордост ли е да си девстен/а на 13 " ....
blueberry_14
07-01-2008, 14:30
Аз го смятам за гордост, това да си различен от другите и да отстояваш позициите си определено е гордост
напълно съгласна :-) според мен е ГОРДОСТ, но доста хора имат различно мнение ;)
strangezone
07-01-2008, 14:39
напълно съгласна :-) според мен е ГОРДОСТ, но доста хора имат различно мнение ;)
Чешете си пръстите...обаче ако отидеш в една компания и кажеш че си на 16 и си девствен първото нещо което ще си помислят 90%от хората е:ба*ти смърдела и ще почнат да странят от теб...и аз не съм съгласен,но морала в днешно време дотолкова се е извратил,че всичко се върти около готините пичове и готините пички кой на кого духал и кой кого изчукал,обаче така се остроени нещата че който иска да си запази социалния статус треа да дружи с такива кухи лейки(не всички са такива естествено има и много свестни хора)...така че и да ви харесва и да не ви харесва това е положението,а който казва че не е така живее на друга планета...
Нито е гордост, нито е срамно. Ако някой го е срам или, обратното, се пръска от гордост си е негов/нейн проблем.
И двете положения са смешни.
Според мен не трябва да е гордост, а нещо нормално .
Нямам нищо против тийн-ове, коита са на по 17 примерно и още са девствени..дори познавам много такива и не е никакъв проблем..
Но въпреки всичко има гадни надути комплексари, за които всичко е имидж...
това, че си духала/спал/а с някъв си там не те прави готин!!!!
Скоро време , както варят нещата ще има тема - " гордост ли е да си девстен/а на 13 " .... много даваш...
amatorium
07-01-2008, 15:24
Na koito kogato mu e doshlo vremeto togava trqbva da se otvori. To e stechenie ot obstoyalstva i naglasa v misleneto. Da si devstven ne nito gordost, nito sram. Problema e, che horata obichat da harekterizirat vsichko kato dobro ili zlo. Vulkut e losho jivotno, a zaekut dobro; devstvenostta e neshto dobro, analniqt sex zlo i t.n.
почти на 15 съм....ии момчетата от компанията постоянно ми правят намеци и тн....но аз просто сега въобще не мисля за това ии просто искам да си се забавлявам....имала съм много възможности да го направя....но все още съм си невинно момиченце.. :-D :grin: ГОРДа съм с това...имам приятели,които ми казват ЕВАЛА и ми се въсхищават,защото не съм грозна ии както казах имам много предложения.....Дано наборките и по-малките да се осъзнаят малко,че на повечето момчета им е само за секса...и че вече са малко връзките,в които има някаква обич!! Не е това начина някое момче да те обича!!
Днес наобяд имаше друга тема:Нормален ли е оралният секс на 13!?
МИСЛЯ че и това е същата работа!!
Понякога се ядосвам много на надъханите пикли!! :x :-x И какво като са се е****!?Не са повече от мен!!Даже трябва да ми ядат подметките!!!!
Айде...със здраве!Дано да ви дойде малко акъл!!
www.impulse.bg/veseto_in_lof ---> това съм АЗ!!! :D :-D
romantika_f_13
07-01-2008, 15:52
Скоро време , както варят нещата ще има тема - " гордост ли е да си девстен/а на 13 " .... много даваш...най-много 11..... :o
mysterious93
07-01-2008, 17:07
почти на 15 съм....ии момчетата от компанията постоянно ми правят намеци и тн....но аз просто сега въобще не мисля за това ии просто искам да си се забавлявам....имала съм много възможности да го направя....но все още съм си невинно момиченце.. :-D :grin: ГОРДа съм с това...имам приятели,които ми казват ЕВАЛА и ми се въсхищават,защото не съм грозна ии както казах имам много предложения.....Дано наборките и по-малките да се осъзнаят малко,че на повечето момчета им е само за секса...и че вече са малко връзките,в които има някаква обич!! Не е това начина някое момче да те обича!!
Понякога се ядосвам много на надъханите пикли!! :x :-x И какво като са се е****!?Не са повече от мен!!Даже трябва да ми ядат подметките!!!!
ехе..ти сериозно ли си на 15?мн си сладка..и ми изглеждаш на...около 18 :-P :)
SpOrTs_GiRl
07-01-2008, 17:08
хахахаххахахаа :lol: :lol: :lol: .. това е картинка, бре моме ...........................................
Ми девственост ... съвсем нормално нещо .. Макар,че в последните години е излязла "модата" на най-вече тъпи кур*и да почват да се еб*т по на 11,12 .. и най-изкривеното в тяхните представи е,че това е много яко и някак им придава самочувствие до небето .. все едно правят нещо велико .. / Все едно малката ми сестра,която след няколко месеца ще прави 12 да тръгне да се е*е с някакъв си там просто,за да е като приятелките си.. / Не виждам кое е великото в това да се хвалиш с кой си спала и кфо си му правила и т.н. /да не изпадам в подробности/ ... :? Също така ми е много тъпо като чуя някои как говорят,че първият им път е толкова е важен вече все едно това е делото на живота им .. Не мога да кажа дали е срам или гордост .. за мене си е напълно естествено нещо и това че съм девствена не ме прави горда,но не ме и кара да се срамувам .. Имало си е причини да не съм го правила още .. просто понякога има смисъл да чакаш човека,който да те заслужава до толкова ... Всяко нещо с времето си .. какъв е смисъла да бързаш?!? Имаш цял живот пред себе си ... :)
По случай статията за девствеността реших да пусна тази тема.Мисли те ли ,че да си девствен над 16 вече се превърнало в бреме и тежест или си остава гордост?
Не мисля че е нормално да правиш секс преди 15, но и не смятам че е гордост да си девствен е някфа гордост...
just_a_girl_z
07-01-2008, 19:21
ГОРДОСТ!!!
аз си бях девтвена и на 18 и бях адски горда от този факт :grin: а четейки, че разни ДЕЧИЦА на по 12 вече не са девтсвени, съм още по горда от себе си ;)
GameMaster
07-01-2008, 19:26
Emi vijte sega.Men nikak ne mi puka che sym na 16 i vse oshte sym si devstvena.Ne mi e nikakvo breme i daje se gordeq do nqkakva stepen che sym si taka.Spored men si e neshto normalno da si na tazi vyzrast i da si devstven.Ne mi puka za tendenciite da se izchukam s izvinenie vyzmojno nai-rano s kogoto mi padne.Spored men vsqko sebeuvajavashto se momiche bi se gordqlo s tozi fakt da e devstveno na tazi vyzrast,no kakto se vijda naposledyk da pochnesh da go pravish na 12-13 godinki e aktualno.I na kade zaminava svetyt s takiva hlapaci a?
mysterious93
07-01-2008, 19:53
хахахаххахахаа :lol: :lol: :lol: .. това е картинка, бре моме ...........................................
ами отдоло сякаш имаше още снимки и аз тях гледах...както и да е :)
ANTIHUMAN
07-01-2008, 20:02
Интересна тема.
Моето мнение ,че е гордост да си детствен/а на 15-16-17 години и не трябва да Ви е срам от това!Заебете шибаната мода ,че като си на 13 и трябва да те изчука някой батко /или да изчукаш някоя кака !
Аз отдавна не съм детствен и съжелявам много!На 14 правих секс за първи път ,няма да Ви казвам къде.Но нито харесвах момичето нито ,нищо.Просто една вечер.
Бъдете горди ,че сте детствени.Заебете модата ,когато сте готови и когато сте сигурни го правете!УСПЕХ НА ВСИЧКИ!
donkihot
07-01-2008, 20:06
какво ми пука кво мислят хората??? Гордост...да,мога да кажа,4е се гордея,4е съм 16 годишна девственица..! а АКО НЯКОЙ ми каже,4е тва е тъпо и,4е съм задръстена..ок!! Не ме ебе мнението на другте...и да никога не съм лъгала,4е не съм девствена,защото не ме е срам да го призная!
DjuDjiTo
07-01-2008, 20:08
еми...и аз ще напрая 16 след.. .няколко месеца.... девствена съм... еее мислех, че сме малко "такива" останали.......... и според мен тва да си девствен на 16, или въобще след 12-13-14 е някъф рекорд ли нз кфо.... не тряа да е така... за мен е ГОРДОСТ щото вече половината ми "връснички" са се изпонаебали,с който дойде ....... аве да праят квото си искат... нито аз съм тях, нито те са аз ....... секи са спасява както си знае ;)
http://www.impulse.bg/user/DjuDjKa xixix... ай мЪ и мен 8-) не съм кой знай кфо .... ама мисля, че не съм за бракуване още :-D
DjuDjiTo
07-01-2008, 20:09
Интересна тема.
Моето мнение ,че е гордост да си детствен/а на 15-16-17 години и не трябва да Ви е срам от това!Заебете шибаната мода ,че като си на 13 и трябва да те изчука някой батко /или да изчукаш някоя кака !
Аз отдавна не съм детствен и съжелявам много!На 14 правих секс за първи път ,няма да Ви казвам къде.Но нито харесвах момичето нито ,нищо.Просто една вечер.
Бъдете горди ,че сте детствени.Заебете модата ,когато сте готови и когато сте сигурни го правете!УСПЕХ НА ВСИЧКИ!
пише се деВСТвен/а...... :-o
GameMaster
07-01-2008, 20:10
Bravo macki!!! :) :) :)
MajeStic
07-02-2008, 20:32
Те момичетата в днешно време искат бързо да пораснат. Един батко вижда едно 12 годишно момиченце с... някакъв потренциал и си го взима за гадженце, че да си помпа. Заедно с това 12 годишното момиче си вдига самочувствието, че ходи с батко и почва да се държи като курва и след като скъсат с първия батко. Оттам нататък започват от малки да искат по-големи от тях и какво става... на 15 години ходи с чичка на 25.... но не... любовта няма граници :D ... не, просто от малка границите й са до над небето :-D :D :D
Те момичетата в днешно време искат бързо да пораснат. Един батко вижда едно 12 годишно момиченце с... някакъв потренциал и си го взима за гадженце, че да си помпа. Заедно с това 12 годишното момиче си вдига самочувствието, че ходи с батко и почва да се държи като курва и след като скъсат с първия батко. Оттам нататък започват от малки да искат по-големи от тях и какво става... на 15 години ходи с чичка на 25.... но не... любовта няма граници :D ... не, просто от малка границите й са до над небето :-D :D :D
Това е добро ... Подкрепям :)
I_likE_Sex
07-02-2008, 21:46
Ми девственост ... съвсем нормално нещо .. Макар,че в последните години е излязла "модата" на най-вече тъпи кур*и да почват да се еб*т по на 11,12 .. и най-изкривеното в тяхните представи е,че това е много яко и някак им придава самочувствие до небето .. все едно правят нещо велико .. / Все едно малката ми сестра,която след няколко месеца ще прави 12 да тръгне да се е*е с някакъв си там просто,за да е като приятелките си.. / Не виждам кое е великото в това да се хвалиш с кой си спала и кфо си му правила и т.н. /да не изпадам в подробности/ ... :? Също така ми е много тъпо като чуя някои как говорят,че първият им път е толкова е важен вече все едно това е делото на живота им .. Не мога да кажа дали е срам или гордост .. за мене си е напълно естествено нещо и това че съм девствена не ме прави горда,но не ме и кара да се срамувам .. Имало си е причини да не съм го правила още .. просто понякога има смисъл да чакаш човека,който да те заслужава до толкова ... Всяко нещо с времето си .. какъв е смисъла да бързаш?!? Имаш цял живот пред себе си ... :)
По тая логика що не се ебеш на 60 то и тогава може да дойде въпросния човек!
Като го срещнеш на 60, ще го направиш на 60.Къде пише, че преди 15 трябва да си правил секс...
Като го срещнеш на 60, ще го направиш на 60.Къде пише, че преди 15 трябва да си правил секс...
Много точно казано ,когато си готов тогава ще го направиш
За момичетата до 15 години е срам.
За момичетата над 17 години е гордост.
GabisiTa
07-03-2008, 14:56
Аз съм на 15 и съм девствена.. Не го приемам нито за срам, нито за гордост, просто си е съвсем нормално нещо. Не мога да разбера тези изкривени разбирания относно девствеността... :?
Az sum na 17 i oshte sum devstvena.Za mene e napulno normalno...po-skoro e sramno da si se e**l na 11-12god,no vseki reshava sam za sebe si!
na 19 godini spah s mom4e za parvi pat,sega sam na 20,ne sam grozna da otbeleja,no prosto iskah da imam maalko pove4e dostoinstvo ot tezi deto sa se 4ukali na po 13,i se gordeq 4e ne sam si legnala sas parviq sre6nat samo i samo da ne mi se smeqt drugite :) :-)
Закво във всяка тема почвате да се надлъгвате бе :-o
angel_love_
07-03-2008, 22:43
Според мене си е гордост , аз лично най-искренно съжалявам че избързах,защото реално погледнато цял живот след това ще можеш да се е*еш наволя...в крайна сметка нетрябва да се интересуваш какво говорят другите както се казва чуждото мнение след моето погребение ... аз лично се подлъгах по акъла на едно момче..в крайна сметка случилото се случило ...но да ГОРДОСТ е и недейте да бързате ..просто съвет :)
Seducti0n
07-03-2008, 23:09
Въпрос на принципи е.
Гордост или не, всеки сам решава кога и с кого да я изгуби.
Глупаво е обаче да правиш секс за да се вписваш в компанията си, глупаво е да развиваш чувство за малоценност в това отношение, глупаво е да позволяваш на тендециите да определят действията ти. :wink:
mystery`girl написа:
bebka1936 написа:
почти на 15 съм....ии момчетата от компанията постоянно ми правят намеци и тн....но аз просто сега въобще не мисля за това ии просто искам да си се забавлявам....имала съм много възможности да го направя....но все още съм си невинно момиченце.. ГОРДа съм с това...имам приятели,които ми казват ЕВАЛА и ми се въсхищават,защото не съм грозна ии както казах имам много предложения.....Дано наборките и по-малките да се осъзнаят малко,че на повечето момчета им е само за секса...и че вече са малко връзките,в които има някаква обич!! Не е това начина някое момче да те обича!!
Понякога се ядосвам много на надъханите пикли!! И какво като са се е****!?Не са повече от мен!!Даже трябва да ми ядат подметките!!!!
www.impulse.bg/veseto_in_lof ---> това съм АЗ!!!
ехе..ти сериозно ли си на 15?мн си сладка..и ми изглеждаш на...около 18
хахахаххахахаа .. това е картинка, бре моме ...........................................
----kartinka ama drug pyt...tfa sym si to4no az..!!
Радвам се ,че пак дигнахте темата,ако има някой ,който може да каже и допълни нещо нека го направи :-) :)
FeelMyPain
07-14-2008, 16:59
Радвам се ,че пак дигнахте темата,ако има някой ,който може да каже и допълни нещо нека го направи :-) :)
Еми какво да ти кажа.Изядох две чинии мусака и сега не мога да ходя.Иначе ти как си? :D
Еми какво да ти кажа.Изядох две чинии мусака и сега не мога да ходя.Иначе ти как си? :D
Ей става дума за нещо сериозно,иначе се радвам за теб :D аз съм си супер :grin:
Защо да е нещо срамно?!?! :? :shock:
Това дори не трябва да е гордост, а трябва да е нещо нормално ..
Но в днешно време за повечето тийн-ове си е направо срам ..
+1 8)
ninka_baby
07-14-2008, 18:23
Именно! :)
sexy_maniachka
07-14-2008, 18:34
ami da ti kaja struva mi se nenormalno nad 16 godini da si detstven no se pak kogato si gotov togava trqq da go naprai6
In_my_dreams
07-14-2008, 19:09
ми по скоро нещо нормално... :)
Pliok0019
07-14-2008, 19:22
За пръв път го направих на 16 и 2 месеца. Честно казано, за мен не е било нито нщо срамно, нито повод за гордост - просто нещо нормално. Повечето момичета на моята възраст около мен са девствени, така че не съм се претеснявала за това, че съм закъсняла. Когато казах на бившия ми, че ще ми е евентуалния първи път той малко се изнанада, но каза, че с радост ще ми бъде първия и единствен. Е за последното не се оказа прав.
В крайна сметка животите и телата са си лично наша собственост и може да правим каквото пожелам с тях. Дали някой ще го направи на 12 или на 21... лично на мен не ми пука.
Въпрос на личен избор, преценка и нагласа.. :-o
Pliok0019
07-14-2008, 19:30
Мързи ме да едитна за това ще имам 2 поредни мнения в темата. Съжалявам.
Та... Не си голяма 'убавица, но се дразня на това, че вече е модерно, да не си надута малка курвичка, а някоя разумна хейтърка. Е...същатата работа си е. Да си девствена на 15 не е причина някой да ти каже ЕВАЛА. Не знам как е на село, но в големите градове не толерираме пикли на 14.
Айде със здраве.
FeelMyPain
07-14-2008, 19:33
http://www.impulse.bg/photos/by/2916/view/1237208
Xhaxhxahaxhaxhaxhaxhaxhaxhaxhaxhaxhaxhxahahxhax
Вижте го тоя ПЛС!!! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Мързи ме да едитна за това ще имам 2 поредни мнения в темата. Съжалявам.
Та... Не си голяма 'убавица, но се дразня на това, че вече е модерно, да не си надута малка курвичка, а някоя разумна хейтърка. Е...същатата работа си е. Да си девствена на 15 не е причина някой да ти каже ЕВАЛА. Не знам как е на село, но в големите градове не толерираме пикли на 14.
Айде със здраве.
Детенце малко, къде си тръгнала с тези батковци?! :-o :shock:
DamaTa.v.Zelen0
07-14-2008, 20:23
Аз съм на 16, наясно съм с доста неща свързани със секса ( ходих на едно обучение свързано с ППИ, секса и не само ), имала съм сериозен приятел (7-8месеца ) и несериозен ( по 3-4месеца ), харесват ме, но още съм девствена и се радвам от това!
xaxax....emi...ne sym ot selo...ot golqm grad sym..ne 4e e neshty..ama se pak...kakto i da e..dori ne me byrka 4e sym ot golqm grad..shoty moje da si ot sofiq..ama nqkoi ot nqkfo selo da e pove4e ot teb!! kakkto i da e....pyrvo 4e ne sym nqkfa haterka...ami prosto kazvam 4e ima mn po-malki ot men momi4eta koito se mislqt za mn pove4e ot men a ne e taka!! ii.....da...vse oshte si dyrja na mnenieto 4e e gordost!! i 4e trqa da se kazva evala na takiva momi4eta v dne6no vreme.......
По-скоро е нещо ненормално :shock:
Друго си е да го правиш от 12 годишна
Как е в Испанията бе брат..
SK0RP10N
07-19-2008, 14:29
Epa ubavo e :)
Ima goli ukrainki, ruskini, ispanki.Toplo e.U doma e fra6kano s piq4ka (bira, djin, uiski, rakiq, vino i drugi...).
Extra :grin:
Аз загубих девствеността си на 16... мисля , че е нормално, нито се гордея, нито ме е срам... тогава една голяма част от наборките ми още бяха девствени... след първия ми път нищо не се промени , нито съм станала по- голяма, ното "голямата работа"... Всичко е въпрос на личен избор.
Ima goli ukrainki, ruskini, ispanki.Toplo e.U doma e fra6kano s piq4ka (bira, djin, uiski, rakiq, vino i drugi...).
До га си там ?
В кой град беше ?
Да не сте комшии с БАЕ ?
Хехе..
PollyPoi
07-19-2008, 14:56
+1!!
Гордост при всички положения ... :)
В никакъв случай не е срам.
DjuDjiTo
07-19-2008, 17:33
+1 ;]
аз съм горда , че ще напрая 16 [след няколко месеца] и все още съм девствена... на моята възраст за "това" поколение тва си е направо за Гинес ... :oops:
roltirirang
07-19-2008, 18:13
Не е нещо с,което да се хвалиш,но не е и нещо с което ттрябва да потъваш то срам!!! 8-)
SK0RP10N
07-19-2008, 18:16
До га си там ?
В кой град беше ?
Да не сте комшии с БАЕ ?
Хехе..
Do septemvri.V Salou sam (100km iujno ot Barcelona).Lleida e na 95km ot tuk.
Jivot si jiveia.Samo deto sega se zadavat jegi.
зависи от мисленето на хората дали е гордост аз не смятам че трябва да се срамуваш от това...
HaPySHeH
07-19-2008, 21:01
пф.. деам.. кфи ли не теми ще измислите бе ех,че сте ем.. деам ако си момче.. срам! а за момиче зависи от годините.. ако е 16 деам.. но 22 години дестфена чусвай се тъп! :grin: