View Full Version : Защо го е страх? Защо се пази от мен и от хлътване?
KVO DA PRAVQ SEGA sam s mom4e koety e po razli4nu otodavna ne mi e pukalu tolkova za nqkoi predi6nite mi vraski bqha int no nqma6e ni6to pove4e imam 4uvstvoto 4e v edin moment e tolkova blizko v drug mn dale4e sqka6 se pazi ot samiq sebe si da ne hlatne 6totu postoqny mi govori 4e ne bi pozvolil mu se ka4at na glavata i me poglejda i leku s usmivka mi kaza 4e sam mu se ka4vala ve4e (kat me qdosa nqma kak sebe si sam i si darja na moety tva go qdosva)v kraina smetka daite nqkav savet kak da mu pokaja 4e ne e lo6o da se ostavi6 nqkoi da ti vleze pod kojata a ne da se pazi se edno iskam da go precakam ,prosty 4uvstvam strah kogaty vidq 4e ponqkoga sqka6 se drapva danebi da ne mi ugaja mn strah go e sqka6 e mn lo6o ako se vlubi6 napravyy qd me e 4e se pazi to4ny ot privarzvane... :? :? :-o
love_shu
07-01-2008, 18:39
Ъъъъ.. темата не е ли за друг раздел? :-o Както и да е.. ами според мен няма как да го накараш да "хлътне" .. или се влюбва или просто те харесва.. това е според мен.. и успех все пак, дано отношенията ви се подобрят. :)
just_a_girl_z
07-01-2008, 19:46
бъди мила и добра и отзивчива ти. не му се качвай на главата, но не позволявай и тои да те командва теб. общо взето му покажи че много те е дрижа за него, не като поредна бройка, а като човек като цяло. остави го да бъде себе си, не го променяи.
ми бъди му повече приятелка отколкото гадже. трябва да спечелиш доверието му и да го оправдаеш, да не го лъжеш и мамиш. винаги да си искренна с него. и най-вече, избягвай да му въртиш от нашите женски номера, много ги усещат и се дразнят.
абе най-важното е да си искренна това е основното според мен :)
при мен всичко това действа, дано съм ти помогнала и на теб :)
blackfate
07-02-2008, 06:00
Защо ли и аз съм в супер подобната ситуация ...
Примири се привидно, кажи му, че го оставяш той да реши, защото това е неговото съзнание и спомени и чувства и само той може да вземе правилното решение. Не се опитвай да го променяш, карайки го да се влюбва в теб, но не се и отчуждавай напълно. Бъди му по скоро приятелка, която го разбира и изслушва в гадните моменти (и момчетата имат такива) ... даже, остави го той да се оплаква повече от теб :lol: (обикновено е обратното), затова той ще усети някаква разлика ... прекарвайте си весело заедно ... друго немога да те посъветвам...
При мен проблема, е че той май хлътва, а се разбрахме да няма такива чувства, за да не ни е кофти после ... и са ако го отблъсна го изхвърлям изцяло, ако не, той ще продължи да хлътва :?
Но няма значение... просто не му се качвай да главата, както се изрази, бъди по мила и смирена ... то не се променяй ... и по сдържана, когато се карате
dark_angel_7813
07-02-2008, 10:19
:-D ахх тази ситуация е леко позната :D :D :D :D :D нещо такова беше с една фр ... но както и да е .... ами аз мисля че трябва да изчакаш малко но на първо място му покажи че си му приятелка .... покажи му по някакъв начин че можи да разчита за всичко на теб .... просто не го отбягвай по никакъв начин за да видиш дали той ше те търси.... ето ся е ваканция излизайте някаде забавлявайте се .... споделяйте .... и просто от твоя страна е нужно и търпение изчакай времето да покаже как ще се развият нещата след като види че наистина държиш на него .... а ако нестане тва с хлътването ... просто се радвай че го имаш и само за фр .... :) тва беше от мен надявам се след време да се получи тва което искаш успех :-) :-) :-) :)
Много неграмотно си написала темата.
Al3ksandra
07-02-2008, 10:59
бъди мила и добра и отзивчива ти. не му се качвай на главата, но не позволявай и тои да те командва теб. общо взето му покажи че много те е дрижа за него, не като поредна бройка, а като човек като цяло. остави го да бъде себе си, не го променяи.
ми бъди му повече приятелка отколкото гадже. трябва да спечелиш доверието му и да го оправдаеш, да не го лъжеш и мамиш. винаги да си искренна с него. и най-вече, избягвай да му въртиш от нашите женски номера, много ги усещат и се дразнят.
абе най-важното е да си искренна това е основното според мен :)
при мен всичко това действа, дано съм ти помогнала и на теб :)
+1
Ами да ти кажа разбирам го,защото аз съм същата :-D Просто някои хора изпитват подсъзнателен страх.Незнам от колко време сте заедно,но ако е от скоро,това би трябвало да се промени с времето.А ако сте заедно от доста време...I dOn'T kNow :neutral:
Споко то и ние сега ще направим 9 месеца със приятелката ми и нито тя нито аз сме си казвали че се обичаме просто някой неща са сложни от колкото изглеждат