View Full Version : Запитване относно мен
Ако стана емо повече ли ще ме харесват момичетата?
Confusing?!
07-01-2008, 20:56
Въпрос на вкус рекла котката....и си облизала гъзъ..
AnIcHkAtA
07-01-2008, 20:56
НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ!!!!!По-добре пънкар отколкото емо!!
Lord_Of_The_Night
07-01-2008, 20:58
Стани тракторист и всички мацки са твой.Друго си е с трактор,направо се подмокрят.
Стани тракторист и всички мацки са твой.Друго си е с трактор,направо се подмокрят.
Аз си мислех за комбайн.
SREJI SI VENITE VE
SREJI SI VENITE VE
Като те гледам, това ми иде да направя.
gLoRiOuS_aNGeL
07-01-2008, 21:04
Не мисля...Но ако станеш футболист съм твоя! 8-)
Мммне... Емотата вече не излизат ли от мода...
Пък и няма да ти е дълъг живота, защото като станеш емо, първата работа им е да се клъцнат малко...
Няма да ставаш емо,а Уди Алън :Д
SREJI SI VENITE VE
vi6 kfa e cepiqta
plioe6 si na rakata zalizva6 si lqvata strana na briotona na dolo (ne e zad1ljitelno no e dobre da go napravi6) posle zima6 nqkav golqm no6 (i s brasnarsko no64e stava (emo toy)) iiii utiva6 v 1 ygal u staqta si (gledai da nqma kilim ot dolo 4e trudno 6a se istrie kr1vta) bl1ska6 si glavata i se rasplakva6 .. i si reji6 venite sled tova se snima6 s GSM-si koito e Alkatel i si ka4va6 b1rzno snimkite v Impulse.bg sled tfa 4aka6 10 dena dokato ti gi priemat i pi6e6 (zaglavie na snimkata) Fuck love </3
i s tova dokazva6 4e si istinsko emo s istinska do6a
a i btw na profila si v Impulse.bg napi6i "Emo ne e stila mi, EMO e jivota mi" i prosto cepi6 :lol:
SREJI SI VENITE VE
vi6 kfa e cepiqta
plioe6 si na rakata zalizva6 si lqvata strana na briotona na dolo (ne e zad1ljitelno no e dobre da go napravi6) posle zima6 nqkav golqm no6 (i s brasnarsko no64e stava (emo toy)) iiii utiva6 v 1 ygal u staqta si (gledai da nqma kilim ot dolo 4e trudno 6a se istrie kr1vta) bl1ska6 si glavata i se rasplakva6 .. i si reji6 venite sled tova se snima6 s GSM-si koito e Alkatel i si ka4va6 b1rzno snimkite v Impulse.bg sled tfa 4aka6 10 dena dokato ti gi priemat i pi6e6 (zaglavie na snimkata) Fuck love </3
a i btw na profila si v Impulse.bg napi6i "Emo ne e stila mi, EMO e jivota mi" i prosto cepi6 :lol:
Споко бе,Уди е пуснал тая тема на ебавка. :Д
SREJI SI VENITE VE
vi6 kfa e cepiqta
Горд съм, че има такива грамотни хора...
simonchety
07-01-2008, 21:13
някои хора в стремежа си да бъдат интересни стават за смях (хаха) .....
SREJI SI VENITE VE
vi6 kfa e cepiqta
Горд съм, че има такива грамотни хора...
i az s1m gord 4e ima xora koito da se gordeqt s takiva kato men
Lord_Of_The_Night
07-01-2008, 21:15
Аз си мислех за комбайн.
Хах и ще си пееш тази на Слави песента комбайна. :D И сичко мацки са твой ще си селски терикат.
xaxa ne6to za men li?
Mementomori
07-01-2008, 21:16
Приложи снимка да те видим.......... :grin:
xaxa ne6to za men li?
Очевидно :-o :-o ...
xaxa ne6to za men li?
Очевидно :-o :-o ...
da e i az tai vikam sq 4akam da vidim kfo 6te izloji taq mandra
Whyniser
07-01-2008, 21:17
Стани скейтър друго си е :razz:
simonchety
07-01-2008, 21:20
xaxa ne6to za men li?
да
xaxa ne6to za men li?
да
kaji go na ls ili tuka v temata po b1rzo 4e sledmalko se maxam
xaxa ne6to za men li?
да
kaji go na ls ili tuka v temata po b1rzo 4e sledmalko se maxam
Прочети й поста още веднъж, и още веднъж... Няма смисъл да ти отговаря. Тя бе пределно ясна...
simonchety
07-01-2008, 21:30
аз това,което съм искала да кажа съм го казала вече,ако нещо не си разбрал е твой проблем
аз това,което съм искала да кажа съм го казала вече,ако нещо не си разбрал е твой проблем
xaax tvoe mislene evala
Няма да ти отива бритон, пък и вече не е на мода. =)
Escarina
07-01-2008, 21:40
Стани чалгар(или хаус маниак, както предпочитат да се наричат). Ще умират за теб. Кофтито при емотата е, че НАИСТИНА ще умират за теб :D
xaax tvoe mislene evala
Ден след ден, успешно доказваш, че наистина си толкова тъп, колкото изглеждаш на аватара си..
xaax tvoe mislene evala
Ден след ден, успешно доказваш, че наистина си толкова тъп, колкото изглеждаш на аватара си..
:razz:
mOnii_sTar
07-01-2008, 21:58
мии.. пич емо не се става за да те харесват момичетата :lol: ако ще си емо поне не бъди FAKE амма.. лично аз не бих харесала повече някое емо от обикновенно момче или от какъвто и стил да е (момчето) .. щото например ако стана гадже с някое ЕМО ии като се целуваме хората няма да разберат с момче ли се целувам или с момиче.. [ знаете че емотата са малко неориентирани , заблудени , неосъзнати ии въобще доста неща са.. :lol: емотата са непознати явлениа :razz: :lol: знаем само че са депресирани , и че повечето са FAKE
хранилката на лице 8-) :D
Само пориворечиви мнение. Бъдете единни. Вече наистина се притеснявам. Бтв мога да дам и приложни снимкаи ама ме мързи да ъплоудвам.
mOnii_sTar
07-01-2008, 22:03
аиде даи.. стига си бил мързел :lol: ако искаш да ти кажем ставаш ли за емо или не..
xaax tvoe mislene evala
mi..
y1y1y1
na maikati v putkata
аиде даи.. стига си бил мързел :lol: ако искаш да ти кажем ставаш ли за емо или не..
понеже фешънските снимки ги е фанала липсата. Ето ви една от бала ми. Аз съм у десно.
http://prikachi.com/files/220712U.jpg
Mama vi da e** na si4ki
Благодаря ти ники. Много мило.
понеже фешънските снимки ги е фанала липсата. Ето ви една от бала ми. Аз съм у десно.
tfa po skoro e kostiomarsko..
fashion = moderen .. ama v bg tiq deto sa :fashion: li4no za men izob6to nesa moderni...
Е? Ставам ли за емо?
Много искам д съм емо. това ще осмисли живота ми, колкото и кратък да стане.
Дрехите са емовски,само прическата остава.Мисля,че от теб ще стане емо.
Имам емовски костм. Найс. значи съм повече емо, отколкото мислех.
xaax tvoe mislene evala
mi..
y1y1y1
na maikati v p****ta
Подобно! :lol: :lol:
ima6 li kecove ot 2 leva ?
Вместо да чакаш да ти порасне косата (прекалено е къса за емо), купи си перука ... Поне в по-неудобни моменти може да я махаш.
cinderella_gugutka
07-01-2008, 22:30
не е нужно да се правиш на къфто и да е за да те харесат моми4етата :? най-малкото на емо.
Lord_Of_The_Night
07-01-2008, 22:31
Гримирай се,сложи си фешън перука лакирай си ноктите и си готов и завършен емо :razz: Незнам още как не са ти затворили темата щото то се превърна на чат,псувни и тем подобни,но както и да е.
ima6 li kecove ot 2 leva ?
Е щом са 2 лева, мога да си ги позволя.
krisscho
07-01-2008, 22:32
Определено стани емо!
Въпреки, че тате ме изгони от, нас, щото помисли, че съм си сменил пола, ама забивам по 3 други емА на ден.
Виж дали са мъжки или женски не знам, трудно може да се определи, самият аз вече съм много объркан относно себе си.
kuklichka_bg
07-01-2008, 22:33
neznam momi4eta da haresavat i ne sam momi4e horata poprincip da haresvat depresirani hora det samo sa kalcat
MiMcHeToOo
07-01-2008, 22:34
Не знам за другите ама аз въобще няма да те харесвам! Даже ше те набия!
По колко вървят перуките?
Има ли специални емо комплекти?
Кецове+черни дрехи+впити дънки+перука и ножче?
По колко вървят перуките?
Има ли специални емо комплекти?
Кецове+черни дрехи+впити дънки+перука и ножче?
aaaaaaaaaa no64etata nese zimat tuko taka.. trq mine6 prez unes ne6ta deto ti kazax otna4alo 8)
p.s. trqbva ti i gel za britona
То и аз исках да стана емо, ама сам не е интерестно,щото да се кълцам сам е скучно.. може ли да се джойна към теб w0sh ? :(
PS. Ама ти не си ли емо? Аз си мислих че си... леле разби ми представите за живота - депресира ме - ставам емо - решено е!
То и аз исках да стана емо, ама сам не е интерестно,щото да се кълцам сам е скучно.. може ли да се джойна към теб w0sh ? :(
Две ножчета режат по-добре от едно.
krisscho
07-01-2008, 22:42
Искаш ли да поплачем заедно?
Две ножчета режат по-добре от едно.
a 3/2 ? :D
Хич да не е породих дискусия.
Решете задачата:
Имате 12 емота и 12 ножчета, по колко начина могат да се срежат ако емо1 и емо2 винаги се режат заедно.
Добре е вие пермутации, вариации и комбинации не сте ли учили..
Кво?
Кво?
Тц - тц - тц... тва старото поколение мн деградирало 8-) 8-) 8-)
Кво?
Тц - тц - тц... тва старото поколение мн деградирало 8-) 8-) 8-)
Говори ми нещо ама аз не съм на ти , дори на Вие не съм с математиката
Мда,наистина много повече,отколкото си мислиш,може това да ти е призванието по рождение.
А от онези комплектчета май бях видяла на женския пазар,ама вървят като топъл хляб,та може и да са ги изкупили.Но ти все пак провери там.Успех,дано намериш.
А аз само като чуя нещо за математика ми става лошо,ужас :? Няма да се пъна да смятам.
харесва ми костюмът ти,в любимите ми цветове е :P ..
gangstata
07-02-2008, 01:21
ми не..,ама ако си нещо средно между фешънчИ,фитнесаджия и имо..шш ти се редят на вратата..
lolen
hahahahahhaha napravo ma ubihte :)
Pliok0019
07-02-2008, 10:06
Като спя много, изпускам великите дискусии.
Да, аз ще те харесвам и като емо.
evelinka1122
07-02-2008, 10:13
ммне, не би ме привлякло никога едно момче емо....
dark_angel_7813
07-02-2008, 10:24
+1 :-P
BaBsYyY_SeXyYy
07-02-2008, 10:31
ммм .... емо прическите са яки само дето не ми допада държанието...Нали живеем най - вече да се забавляваме..Той живота и без тва си е мрачен и подтискащ що да си го праиш още по - тежък? Нацупени мрачни физиономи, и тем подобни не ми допадат особенко...
bih kazala NAI DOBRE punkar (inlove)
да =; \:D/
Извърших първата стъпка към превръщането ми в Емо. порязах се при бръснене.
sasha_90
07-02-2008, 11:15
Не ставай емо.Доколкото съм наблюдавала емовци са много скучни и мрачни.
Да, ама всеки ден се срещат лице в лице със съртта и привличат мацките.
krisscho
07-02-2008, 12:41
Да, ама всеки ден се срещат лице в лице със съртта и привличат мацките.
В такъв случай стани пожарникар-емо, мацките ще ти се лепят!
Nam3less
07-02-2008, 12:46
Мисля, че се шегуваш в тая тема. Ако е истина, то е твърде жалко. Хем всички мразят емота, и момичета, и момчета, хем ще си на всичкото отгоре и смешен позьор, още малко се самоубий за да впечатлиш всички момичета. Такива като теб не са истински емота! :D
:) щастливката (:
07-02-2008, 12:56
Не, кой ти го каза това ? :-o и обикновените момчета са хубави стига да знаеш как да се държиш... става въпрос, ако искаш да впечатлиш някоя дама :P
Мисля, че се шегуваш в тая тема. Ако е истина, то е твърде жалко. Хем всички мразят емота, и момичета, и момчета, хем ще си на всичкото отгоре и смешен позьор, още малко се самоубий за да впечатлиш всички момичета. Такива като теб не са истински емота! :D
А стига ве!! Как се досети,че не съм сериозен?
lipsvashh_mi
07-02-2008, 13:48
Определено е въпрос на вкус,въпреки,че емотата в момента са много "на мода" :-D
иди малко на фитнес ,по4ни да тренираш футбол купи си тесни блузки , из4истени дънки купи си преса но не си изправяи косата като емо а като фешън ходи на дискотеки все ще те харесат поне 2-3 моми4ета на излизане ( освен ако не си кон в лицето , но и това се оправя с малко грим-фон до тен ) ставаш пуфкаф като от аниме изкаран и много красиви моми4ета ще ти се лепят но трябва и да си по - забавен ....100% деиства
didi_baby
07-02-2008, 14:16
ти луд ли си бе пич :lol: :lol: :lol: всичко друго но не и емо
Не мога да повярвам колко хора тук не разбират от майтап. Бахти злето. о.О
Нали?
представи си АЗ да получавам съвети от ТЯХ
Мда. Май наистина те взимат насериозно. Ужс. И вече спорят какво най-много ще ти отива. Омг.
иди малко на фитнес ,по4ни да тренираш футбол купи си тесни блузки , из4истени дънки купи си преса но не си изправяи косата като емо а като фешън ходи на дискотеки все ще те харесат поне 2-3 моми4ета на излизане ( освен ако не си кон в лицето , но и това се оправя с малко грим-фон до тен ) ставаш пуфкаф като от аниме изкаран и много красиви моми4ета ще ти се лепят но трябва и да си по - забавен ....100% деистваХАХАХАХАХАХАХАХА!!! И да стане един от всички?!
mhmhmhmhm
07-02-2008, 17:22
стани като оня къде по едно време ти беше а подпис :-)
Доста трябва да напълнея за тази цел.
soul1199
07-02-2008, 18:21
po dobre nedei,nqma smisal da se promenq6 zaradi momi4eta,te 6e ti haresat haraktera,a ne dali si emo,spored mn ,nqma smisal,ama ti si re6ava6 v kraina smetka :)
Днеска ми влезе прах в окото и се насълзих. Напредвам ли в емо стила?
krisscho
07-02-2008, 20:36
Не, праха за пране го използват само позьорите, бъди истинско емо и пий веро!!!
mhmhmhmhm
07-02-2008, 20:38
Красотата изисква жертви :-)
skatemore
07-02-2008, 21:05
Днеска ми влезе прах в окото и се насълзих. Напредвам ли в емо стила?
грозен бъди
Още колко форумни целувки ще получа?
Nefarian
07-02-2008, 21:26
Стани скейтър друго си е :razz:
Най-после едно трезвомислещо момиче
В България скейтърите само падат. Не си заслужава. Като ше падам поне да е от мост и съпроводено с много емоции и плач.
bebe_s_bazuka
07-02-2008, 21:29
В България скейтърите само падат. Не си заслужава. Като ше падам поне да е от мост и съпроводено с много емоции и плач.
Цял град ше има да плаче за тебе :D
Още колко форумни целувки ще получа?
мноооооого :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Благодаря за безпричинната обич.
Ще си срежа вените от щастие (вече дори аз мисля като емо)
Spider4eto
07-02-2008, 21:40
Ако искаш да те харесват момчетата тогава стани Емо 8-)
Ако искаш да те харесват момчетата тогава стани Емо 8-)
брао едно умно изказване да чуя :razz:
зависи ... сега какво си ? :lol: :P
gangstata
07-03-2008, 09:56
да..определено тряа да станеш Имо..
cvetenceto1991
07-03-2008, 10:45
не-е-е-е-е-е-е-е няма да те харесват повече защото Емо е тъп...,а ти със сигорнуст не си а просто не знаеш как да се даржиш с тех и да ги впечатлиш?не е ли така?
ludiq_m032
07-03-2008, 10:49
НЕ тях никой не ги харесва поне с такова впецхатление сам останал от видяното
тогава си остани тъкъв 8) :P
angelcheeee_93
07-03-2008, 11:01
ne
Как върви емовстването, Уош? Само за информация: още преди няколко месеца бях напред с материала и бях НаЕмо! :smt112 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
miss_asi
07-03-2008, 12:09
ЦЦЦЦ :o ц :o Пънк-да Емо-НЕЕЕЕЕЕ!!!!!!! :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Miss_Perfekt
07-03-2008, 12:10
Не мисля...Но ако станеш футболист съм твоя! 8-)
И аз 8-) 8-) 8-) 8-)
love_enrique
07-03-2008, 12:19
ОО нееееее определено НЕ!!!!Ти луд ли си????Не познавам момиче,което да харесва емота :lol: Тва е бати тъпата изгъзица бе хора :? :-x
Нали?
представи си АЗ да получавам съвети от ТЯХ
Дори и това не ги накара да проумеят за каква "сериозна" тема става дума всъщност! :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
lips of an angel_F
07-03-2008, 12:34
кфо зна4и да стана емо тва не е на4ин на обли4ане а на4ин на живот верно е 4е днес си4ки се мислят за емота лолитки панкари и др. ти прецени даи снимки и 6ти каем
v3rSaNd37
07-09-2008, 15:31
Бе не е нужно да станеш ЕМО за да те харесат!
То ако всички не-харесвани ставаха ЕМО, нямаше да останат живи хора! :-D :-P :razz: :lol: :smt110 :smt117 :smt081
slun4ice_90
07-09-2008, 16:18
Не знам за другите ама аз въобще няма да те харесвам! Даже ше те набия!И аз така... :o :grin: :-P :-D
:-x :shock: :?
Alice Cullen
07-09-2008, 16:34
ti ne mojesh da 'stanesh' emo... tiq deto "stavat" emo sa emo wannabes koito sa absolutni show offs, det si mislqt che kat se podstrijat po opredelen nachin i nosqt skinny jeans shte se otlichavat ot drugite i vsichki shte gi haresvta :x :x
Alice Cullen
07-09-2008, 16:39
btw kadet jiveq az EMO= 100% GEI !!! trqbva da si lud da iskash da si takuv
LaDy_DaQnA
07-09-2008, 17:04
nqkoi kaza punk sylgasna sym ;]]
От къде я изровихте тая тема.....
Isabelle
07-09-2008, 20:22
да ;)
malka_diva4ka
07-09-2008, 20:48
Spored mene emotata preli4at na totalni pederasi!Ako iska6 da si pederas go napravi 8-) 8-) I zavisi ot vkusa na momi4eto dali 6te te haresa.Nqkoi obi4at po jenstveni,a drugi po-grubi.Az sam ot vtoriq tIp :-P :-P :-P :-P
mhmhmhmhm
07-09-2008, 20:58
Благодаря за безпричинната обич.
Ще си срежа вените от щастие (вече дори аз мисля като емо)
Почвам се повече да те харесвам. :-)
Аз си мислех за комбайн.
Намери слабото ни място, имаш ли комбайн - всички момичета са твои.
Е ти пък късно си се сетил...
Пък и не си струва, после като им мине модата белезите остават... кофти работа
DELIRIOUS
07-10-2008, 05:37
скоро ще му мине модата да си 'имо' и едва ли ще е оборотно :-D