View Full Version : девствен съм помогнете :(
SabakuNoGaara
07-01-2008, 23:38
знам 4е тфа е сре6тана тема но исках спецално за мене да разбера :grin: зна4и според много моми4ета съм привлекателен (не се хваля) но съм девствен :-o :? :x стигало се е до слу4аи да ми предлагат секс но съм отказвал прекалено много се притеснявам на 15 съм лапало ми е моми4е но за секс се притеснявам твърде много тфа нормално ли е :lol: :oops:
кат ти гледам аватара..още дълго ще си девствен :) . .първо порасни,после се е*и 8-)
Как да ти помогнем?Да те наебем?
viruskiller
07-02-2008, 00:19
начи половината работа е свършена :)
сега остава да ти го лапа и момче и може вече да ебеш това е таен ритуал но аз ти го споделям защото виждам че си в нужда ;)
Намери си сега и някое момче да ти го лапа ама целия да го лапа ;)
НО ЗНАЙ ТОВА Е ТРУДНА ЗАДАЧА НО СИЛАТА Е В ТЕБ АЗ ГО ВИЖДАМ ...
mOnii_sTar
07-02-2008, 00:32
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!!
PePeLePew
07-02-2008, 01:24
ми пич отида на курва има ги под път и над път няма от какво да те е срам там те какви са виждали едва ли ще си толкова страшен :-D ще се разработиш и после ще си номер 1 с гума ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да не ти сложат карантина
BillyJean
07-02-2008, 02:30
боже .. незнаех ,че да си детствен на 15 е проблем :razz:
crazyhair
07-02-2008, 05:51
+1
DjuDjiTo
07-02-2008, 06:25
+1
blackfate
07-02-2008, 06:35
е добре като си девствен ние какво можем да направим...
Има още 100000 индивида като тебе които пускат безмислените си теми - девствен съм и съм на 13/14/15 - проблем ли е това? ... не, не е проблем, проблем е че ни товарите с простотиите си ... айде стига толкова, се ще намериш някоя, която да я изчукаш... и тогава НЕДЕЙ ДА ПУСКАШ ТЕМА - вече правих секс, сега какво да правя ... :-x :-x :-x
+333
SabakuNoGaara
07-02-2008, 07:31
e pone razbrah 4e iam mn vuzmojnosti :D (i izvrateni) :shock:
кат ти гледам аватара..още дълго ще си девствен :) . .първо порасни,после се е*и 8-)
:shock: :D :D :D kut ne ti se ebe mom4e nqa sa ebesh we! :D :D :D :D
SK0RP10N
07-02-2008, 07:43
Ела да те наеба и няма да си девствен :D
Как да не е проблем бе? Момче побързай защото ако до следващото пълнолуние не оправиш някоя ще си останеш вечно девствен, задръстен и зарибен по наруто или както там се казваше.
Как да не е проблем бе? Момче побързай защото ако до следващото пълнолуние не оправиш някоя ще си останеш вечно девствен, задръстен и зарибен по наруто или както там се казваше.
:shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
viruskiller
07-02-2008, 08:47
Ти ходи ли при професионалистка от онея за по 10 15 20 лева? НЕ си нали еми то не може хем да ти свиди хем да пискаш олеее не съм ебал не съм ебал ами плати си и ша ебеш пък ако не става тогава пусни тема не ми става ...
5 лева свирката 10 лева секса 15 лева ебането
AdDicTeD_t0_U
07-02-2008, 08:53
Ти ходи ли при професионалистка от онея за по 10 15 20 лева? НЕ си нали еми то не може хем да ти свиди хем да пискаш олеее не съм ебал не съм ебал ами плати си и ша ебеш пък ако не става тогава пусни тема не ми става ...
:lol: :lol: :lol: :lol:
кат ти гледам аватара..още дълго ще си девствен :) . .първо порасни,после се е*и 8-)кат гледам твоя се ебеш кат побъркана на ден по 19 пъти
..абе как успявате толкова добре да си развиете логическото мислене бе хора
Ако виждаш толкова голяма нужда надупи майка си ! :booooomb:
ROCKLIFE
07-02-2008, 11:04
Начи фащаш една краставица резваш от едната страна пълниш с кисело мляко и лепваш дупката с тиксо.На тиксото лепни една връвчица към 30 санта.Ръгаш си краставицата в гъза и почваш напред,назад - влиза,излиза и като ти дотъпее дърпаш връвта и киселото мляко ти влиза в гъза. :shock:
+1
:lol:
FataMorgana
07-02-2008, 11:23
сега остава да ти го лапа и момче и може вече да ебеш това е таен ритуал но аз ти го споделям защото виждам че си в нужда ;)
НО ЗНАЙ ТОВА Е ТРУДНА ЗАДАЧА НО СИЛАТА Е В ТЕБ АЗ ГО ВИЖДАМ ... :D
TotallySexy
07-02-2008, 11:35
кат ти гледам аватара..още дълго ще си девствен :) . .първо порасни,после се е*и 8-)кат гледам твоя се ебеш кат побъркана на ден по 19 пъти
..абе как успявате толкова добре да си развиете логическото мислене бе хора
+1... Извинявай ти на колко беше.... 14-15-16...?
знам 4е тфа е сре6тана тема но исках спецално за мене да разбера :grin: зна4и според много моми4ета съм привлекателен (не се хваля) но съм девствен :-o :? :x стигало се е до слу4аи да ми предлагат секс но съм отказвал прекалено много се притеснявам на 15 съм лапало ми е моми4е но за секс се притеснявам твърде много тфа нормално ли е :lol: :oops:
Яко тъп си.. честно! Първо - научи се да пишеш, второ - върви на магистралата и си хвани една мазна циганка - точно като за теб..
LiLGrizzly
07-02-2008, 14:29
Има още 100000 индивида като тебе които пускат безмислените си теми - девствен съм и съм на 13/14/15 - проблем ли е това? ... не, не е проблем, проблем е че ни товарите с простотиите си ... айде стига толкова, се ще намериш някоя, която да я изчукаш... и тогава НЕДЕЙ ДА ПУСКАШ ТЕМА - вече правих секс, сега какво да правя ... :-x :-x :-x
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mysterious93
07-02-2008, 14:57
а темата за това ли беше...да с епохвалиш :D еми браво..
didi_baby
07-02-2008, 15:19
а сигурен ли си 4е си на 15?!
Пробва ли да се отвориш сам .... ? Щом тва ти е проблема ?
TotallySexy
07-02-2008, 16:29
Абе той сам ша са отвори ама не е ли да пухнеш на топличко... и едно маце да те гледка изпод вежди не е ралта :D :-D
Абе той сам ша са отвори ама не е ли да пухнеш на топличко... и едно маце да те гледка изпод вежди не е ралта :D :-D
Ти па се изказа може да е със хомосексуални наклнонности .... кви мацки те гонят .... :D
TotallySexy
07-02-2008, 16:34
Ти па се изказа може да е със хомосексуални наклнонности .... кви мацки те гонят .... :D
Незнам ама за мене по-гнусно нещо от педал няма пък незнам...
Има има оргия с педали :D :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078
TotallySexy
07-02-2008, 16:38
Има има оргия с педали :D :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078
аааа гнусен.... не те обичам вече!!! :-x :-x :-x :-x :-x :x :x :x :-x :-x
death_wish_
07-02-2008, 16:58
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
първия отг направо ме разцепи ;д;д;д ....ама си е така
AHAHAHHAHAHAHAHAHHA DEVSTVEN NA 15 LAMER BALUK SMEITE MU SE HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA
SpOrTs_GiRl
07-02-2008, 17:15
Къв ти е проблема, бе?! Да те изчукаме ли искаш ?!
TotallySexy
07-02-2008, 20:51
Къв ти е проблема, бе?! Да те изчукаме ли искаш ?!
Той май тва си проси :D :D :D
щом му е лапала (не знам дали някоя би й завиждала) и той продължава да отказва нещо за тарифа над 5лв значи не му хареса следователно днес съм се запознал с един некрофил една зоофилка един педал една герантофилка т е трябва да чакам и чичко педофил
окончателен извод тоя форум е извратен
Начи фащаш една краставица резваш от едната страна пълниш с кисело мляко и лепваш дупката с тиксо.На тиксото лепни една връвчица към 30 санта.Ръгаш си краставицата в гъза и почваш напред,назад - влиза,излиза и като ти дотъпее дърпаш връвта и киселото мляко ти влиза в гъза. :shock:
За пореден път се убеждавам в извратените ти намерения ... Сигурно от опит ни го споделяш? :lol: :lol: :lol:
Да се ообзаложим ли ,че си поредния пъпчив геймар чекиджия , който не става от компа по цял ден ,и докато е дал пауза в поредната тъпа игра пише тука ?!
Залагам живота ти !!
- Fall Out Girl -
07-02-2008, 21:52
Ела при кака Алекс да те отрака! :grin: Повечето ми познати за правили секс на твойта възраст, дори и по-млади... И кфо ся, мислиш си, че се кефят ли? Напротив, много ги е яд.. Ама край, свършило е. :? Така че си гледай училищео, оценките и игрите с приятели, закфо ти е кат станеш на 20 години сичко да ти е омръзнало. :)
dimanushka
07-02-2008, 21:53
ole zaglavieto me UBI .... q go pro4eti i si pomisli dali tova si iskal da kaje6 :lol:
al_bundy316
07-02-2008, 23:17
И аз кво да направа? Компот ли да отворя? :D :D :D
qjte dreben penis
07-02-2008, 23:18
Начи фащаш една краставица резваш от едната страна пълниш с кисело мляко и лепваш дупката с тиксо.На тиксото лепни една връвчица към 30 санта.Ръгаш си краставицата в гъза и почваш напред,назад - влиза,излиза и като ти дотъпее дърпаш връвта и киселото мляко ти влиза в гъза. :shock: :razz: :D :D
абе това че имаш време за наруто е по важно (ако не сте гледали има невероятна любовна история)
П С гордея се че написах поста без кавички
И аз съм девствен, но мен повече ме притесняваха свирките, че ако го захапе ше си ебе майката.... :D
Туй девствен сам ПОМОГНЕТЕ звучи като търся си курва да ма упраи с извинение
anelia_17
07-03-2008, 19:53
ако толкова ти се ебе еби се, ако не ти се ебе не се еби- къв е проблема
И аз съм девствен, но мен повече ме притесняваха свирките, че ако го захапе ше си ебе майката.... :Dне се ли притесняваш повече, да не ти го отхапе :D :D
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: UBI ME
+10
Seducti0n
07-04-2008, 00:16
А имаш ли желание да го направиш или просто не се чувстваш готов?Ако е второто, няма защо да се притисняваш.Живота е пред теб и съм сигурна, че ще ти преложи много възможности, така че не се сдухвай и помни, че за всеки влак си има пътници! :wink:
FunnYboY
07-04-2008, 07:31
на 15 съм
Изчакай още 1-2-3 години и тогава :-o
sladi4ka kaka
07-07-2008, 19:15
ето един който е пробвал.... браво бате :razz: :razz: :razz:
amatorium
07-07-2008, 19:34
Nachi sq pich, nqma ot ko da se pritesnqvash. Purvo idi pri nqkoi chichko da opitash ot golemiq ekler i napravo shte razmajesh vsichkite si strahove na puh i prah! Aide derzai ... 8)
mimencety_
07-07-2008, 19:57
eee krai ve4e si prestarql vse pak si na celi 15 god ti kvo si misli6 trqq6e o6te na 10 da po4ne6 sq kato kaje6 na tfoite sau4enici 4e si devstven i te 6i ti sa smeqt 6toto si zakasnql ve4e tctctctctc gorkiq sa4uvstvam ti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sexy_maniachka
07-15-2008, 17:55
ae nie kvo da napravim 4e si devstven kvo ima da ta e strah mesto da sedi6 pred kompa i da se 4udi6 zemi deistvai
gogata92
07-21-2008, 00:26
знам 4е тфа е сре6тана тема но исках спецално за мене да разбера :grin: зна4и според много моми4ета съм привлекателен (не се хваля) но съм девствен :-o :? :x стигало се е до слу4аи да ми предлагат секс но съм отказвал прекалено много се притеснявам на 15 съм лапало ми е моми4е но за секс се притеснявам твърде много тфа нормално ли е :lol: :oops:Olele чича осъзнай се жена ти предлага секс ти си траеш лелееееееееееее :shock: :shock: :shock:
insomnia79
07-21-2008, 09:12
abe hora 4oveka ima nujda ot pomo6t...devstven e ...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: vie znaete li kakvo e da si na 15i da si devstven :lol: :lol: :lol: :lol: mani ujas :( :( :( :( :-o :-o :-o :-o q po dobre odi se grumni da spre6 mukite ....
didi_baby
07-21-2008, 11:22
Е как да ти помогнем пък ние :lol: :lol: :lol: да те отворим по нета ли,абе пич,стегни се
sweet_baby_cool
07-21-2008, 13:01
И аз това си помислих като прочетох заглавието на темата :D
към автора : съжалявам проблема ти е неизлечим :razz:
Pliok0019
07-21-2008, 13:42
:D :D
IDEPENDENT
07-21-2008, 13:49
божо боже... :-o
ми намери си сер. приятелка.. по-голяма и може да ти помогне :D
хвани си кака да те отрака ;)
виж са да си остане между нас си, здрасти джипси как си? Споко Малак и тебе ще те угрее :o :razz:
marina star
07-21-2008, 13:56
malak si,normalnio e
sim00n.light.shadow
07-21-2008, 14:59
съгласна съм
zelenooko_kote
07-21-2008, 16:57
+1
B.O.OM..
07-21-2008, 19:23
+1....пък и ние какво да напраим????Да те отворим ли искаш????
cola_girl
07-21-2008, 20:20
само внимавай тебе да не те наебът някъде :grin:
NaNa_SladuRana
07-23-2008, 17:02
кат ти гледам аватара..още дълго ще си девствен :) . .първо порасни,после се е*и 8-)Кратко и ясно 8)
"Заглавие: девствен съм!! помогнете!!"
Само тва, като го видях, се пръснах от смях... Как да ти помогна?! Да те нае*а аз ли?! :-o
nightwish16
07-23-2008, 20:24
:razz: + 1
викни си курва...пф ебаси темата глупава :-x
I_likE_Sex
07-23-2008, 21:08
-16000 много тъпа логика и аз се кефя на това аниме и не съм детсвтвен, и съм на 15... това няма значение!
I_likE_Sex
07-23-2008, 21:10
По принцип не е но предполагам че повечето му приятели на неговите години не са детствени и по тази причина човека се е комплексирал!
6ibanqka
07-23-2008, 21:18
Ми приятел, аз от твойта възраст почнах да се нерва и да се замислям за тия неща-,че немоа да забия гадже, секс и т. н. И си е изцяло в мен проблема. Сдухване, подсъзнателен страх и си я преебава работата. Дойде момент вече когато няма здухване, ама пък няма материал. И за това вече съм се оставил на течението и не ми пука... когато стане, тогава. Лошото е че съм с 4 години по-голям от тебе :D но това мое да те успокои че има и по-зле от теб и моеш да чакаш докато му дойде времето спокойнооо ;-)
+1
NaNa_SladuRana
07-23-2008, 23:22
и аз също съм девствена и това не ми е проблем,защо трябва да се притесняваш?! :-o
НО ЗНАЙ ТОВА Е ТРУДНА ЗАДАЧА НО СИЛАТА Е В ТЕБ АЗ ГО ВИЖДАМ ...
xaxaxaxaxaxaxa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8-) + :grin:
+1 :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
didi_baby
07-24-2008, 14:13
"Девствен съм помогнете" - е,как да ти помогнем бе :?
Ходи си играйкай. Това не е за теб!!!
someonefree
07-24-2008, 14:55
+1
+2 :D :razz: :razz:
zebrahead
07-25-2008, 07:27
:-D mom4e nedei da burza6..parvo trqbva si siguren s koq iska6 da ti e parviq put..i prepora4vam tq da e devstvena,pone ako se izloji6 tq nqma da razbere :D i taka de trqbva da e s prezarvativ ako ne iska6 sled 9 meseca da 4aka6 v rodilnoto s paket pampersi :P e..pove4eto momi4eta xaresvat devstveni mom4eta :oops:
AnChItOoOo
07-25-2008, 07:45
АхАХахХАххАхХАХАхА ще припадна чесно :razz:
Ама айде кво да те правя....надупи ми се е сега ще те оправя с пръстче :lol: :lol: :lol:
Ами нз дали е нормално, но и аз имах такъв проблем, ако може да се нарече проблем... Просто, ако толкова се притесняваш просто намери момиче, което наистина да обичаш ;) Тва много помага за смекчаването на притеснението :) GL HF :D
Тва беше тъпо изказване :?
danielchety
07-25-2008, 11:19
Спокойно ... още 15 години без секс и ше си патрон :razz: :razz: :razz:
it_ends_tonight_
07-25-2008, 11:20
Аз като гледам вие всичките дето давате съветчета колко сте пораснали ми е ясно, защо и автора на темата не е правил секс. Всички тук (или почти всички) са супер повърхностни и не мислят обективно (ако мислеха, нямаше да пускат тъпи теми, и да отговарят по същия тъп начин подобаващ за дете в 5-ти клас)
А по темата сега де - ами твой си проблем, ние не можем да ти отнемем страха или срама от секса... иди на психолог и му обясни проблема си, или се обърни към този от сайта =)
westggirl
07-25-2008, 12:46
да те отворя ? :(
кой е тоя психолог ве доктор Бийн ли .?! тоя не отговаря хаха аз не съм говорил със жена от 10 години :Д:Д:Д усопокои се
ПС. и със мъж не съм говорил :Д:Д:Д :razz:
reni7o0o
07-25-2008, 14:02
Как да ти помогнем?Да те наебем? :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
a ina4e po temata spokoino...poznavam mom4e na koeto pyrviq mu pyt be6e na 17
divacheee
07-25-2008, 14:51
]"Заглавие: девствен съм!! помогнете!!"
Само тва, като го видях, се пръснах от смях... Как да ти помогна?! Да те нае*а аз ли?! :-o
:lol: :lol: :lol:
gerinkata92
07-25-2008, 15:08
боже .. незнаех ,че да си детствен на 15 е проблем :razz: +1 Лично мое мнение-изчакай да го поискаш и решиш,че можеш да го направиш :)
Не се шашкай!Тва че си двствен не означава нищоооооо.Апък и щом те харесват момичетата и някое се е навило да ти лапа,значи ставаш,защото аз като момиче не бих се сагласила да лапам освен,ако не е някой много готин!!! :smt023
malkyglezotika
07-26-2008, 08:12
еми вий ся немоим ти помгнем ама ти сам си решаваш кво да праиш разбираш ли ако си готов намери с нкои и го напраи оба4е ако не си по добрре из4акаи
swords1010
07-26-2008, 20:49
Нормално е, няма какво да те притеснява. Ненормално е да избързваш с подобна стъпка само за да си в крак с "модата". :)
Не ме ебе за скучния ти живот Щом желаеш да си център на внимание такава ще си и останеш
banancho
07-26-2008, 21:52
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!!
+1 ебете го има нужда
divacheee
07-27-2008, 07:30
А бе не се ли намери някой да те наебе и да заключат темата :D :D :D
sladkish_14
07-27-2008, 08:44
+1
Оле как съм се хилила на тая тема..особено на заглавието:Девствен съм помогнете:( :lol: :lol: :lol: Да те изебеме ли бе? :D Много ше ти дойде..