View Full Version : Защо ?
С приятелката ми сме заедно вече почти година.Всичко е наред, обичаме се, но проблема е следния аз съм на 16 а тя е на 21.За мене това не е проблем но за хората ДА.Всички казват че разликата е прекалено голяма и тем подобни.А немога да разбера защо когато примерно момчето е на 21 а момичето на 16 тогава няма никакъв проблем за връзка.Никой нищо неказва тогава.
Абе да не ти пука за хорското мнение. Ти нали си я харесваш, тя теб също. Истинките ви приятели ще ви приемат такива каквито сте ;)
FeelMyPain
07-02-2008, 07:18
Абе да не ти пука за хорското мнение. Ти нали си я харесваш, тя теб също. Истинките ви приятели ще ви приемат такива каквито сте ;)
+1
Пък и си късметлия с какичка. :)
mimka_1987
07-02-2008, 07:20
mnoo hora kato tebe sami inatresni 4e slu6at horskoto mnenie abe vie si re6avate sas jivota kfo da pravite jivota si e vaj nemojim da zatvorim ustite na horata te zatfa sa dadeni da se prikazva
MartyParty
07-02-2008, 07:27
Намерил той закакво да се оплаква.Тука черва изтичат от любов,пък ти с кака си се уредил и пак мрънкяш.Живей си живота и си пази твоето си,пък другите да му мислят.
не се впрягай от хората .. :) след като се обичате бъдете си двамата !
П.П :
ако някой ти каже нешо с един пръст можеш да им покажеш колко ти пука.. :lol:
Защо ли ? защотооо ...
къф беше въпроса ? :lol: :lol:
FeelMyPain
07-02-2008, 08:05
Защо ли ? защотооо ...
къф беше въпроса ? :lol: :lol:
:razz: :razz: :razz:
Странно скачаща кутио с мляко май ти се спи още :D :D
bIskwItkatA
07-02-2008, 08:11
hei ne e wajno kvo mislqt horata i kvo prikazwat 8) vajnoto e da se obi4ate i da ne wi puka :) za lubowta nqma granici taka4e da ne ti puka wyob6e kvo goworqt 8) obi4aite se i mainata na wsi4ko i wsi4ki :)
Abe kvo ti puka kvo govorqt xorata, vie nali se obichate, Nqma da davate da vi razdelqt, zavijdat na lubovta vi :-P :-P
LaSt KiSs []
07-02-2008, 10:19
Важното е,че вие си се обичате и харесвате,а не какво мислят другите за вас.Не е техният живот,а вашият.;]]
Не слушай мнението на хората ,нали се обичате тва е най-важното :-)
Al3ksandra
07-02-2008, 10:51
Това изобщо да не ти е проблем! Щом се обичате, бъдете си заедно и майната им на другите. Да не би те да ходят с приятелката ти, че да ти казват че ти е голяма :-o Пък и щом се разбирате, защо да не ходите :);)Айде успех и да не ти пука за хорските коментари! Гледайте вие двамата да ви е добре, да сте си щастливи, другите да се оправят.. 8)
Абе брат,недей толкова се интересува от мнението на хората.Даже иэобщо не се интересувай-тъпо е.Живей си твоя си живот както на теб ти е добре,а не както на останалите ще им се вижда "нормално".
dark_angel_7813
07-02-2008, 10:58
+1 така си е ... не трябва да те интересува какво мислят другите ... просто гледайте на вас да ви е добре ;) Обичай те се Тва е НаЙ - ВаЖНоТо :) :) :)
Lord_Of_The_Night
07-02-2008, 10:58
Въобще да не ти пука какво казват другите,важното е че и двамата се харесвате,хорското мнение е без знаение,винаги ги има такива,които се опитват да те откащат,обаче важното е вие какво изпитвате.Пък и разликата не ви е чак толкоз голяма.Аиде бъдете си щастливи заедно не му мисли толкова.
ем попринцип момчето трябва да защитава момичето ти можеш ли да защитиш тая кака?да сички казват момчето да е по голямо.но ти не искаш да си като всички нали?! ;)
fuck_me_pls
07-05-2008, 08:03
С приятелката ми сме заедно вече почти година.Всичко е наред, обичаме се, но проблема е следния аз съм на 16 а тя е на 21.За мене това не е проблем но за хората ДА.Всички казват че разликата е прекалено голяма и тем подобни.А немога да разбера защо когато примерно момчето е на 21 а момичето на 16 тогава няма никакъв проблем за връзка.Никой нищо неказва тогава.
Кво ти пука кво казват другите важното е вие как се чувствате заедно и дали това е проблем за вас..Е поо принцип по-приемливо е момчето да е по-голямо от момичето..или ако ще е по-малко да бъде 1,2 години..според някой сиг годините с които тя е по-голяма от теб са повечко но за мен лично няма значение стига да се обичате :) ;)
punkrock
07-05-2008, 09:58
Xax :-D 8-)
prettyIdeath
07-05-2008, 10:11
Аз имам един познат който също е на 16 и ходи с по-голяма от него /мисля че тя е на 19-20/ и да ти кажа изобщо не му пука какво му казват.
Аз не мисля че е смешно или неморално, понеже ако ти си на 30, а тя на 38, на никой няма да му направи впечатление, нали?! Щом се обичате, кво ти пука какво казват хората? Ти за хората ли живееш че си тръгнал да береш грижи...
huligankata
07-05-2008, 12:30
Да не ти пука - обичайте се другите нека си говорят. Живота си е ваш имате право да го живеете както си искате.
е с кака си кво имам един познат на 18 е приятелката му е на 25 :-D
kuklichka_bg
07-05-2008, 13:18
smeshno :P
soulja_girl4e
07-05-2008, 14:50
hvani si kaka da te otraka!!! ( ma e po-qko da si hvane6 batko i da ti e sladkkkkkooooo!!!!!! :-) )
lipsvashh_mi
07-05-2008, 15:40
+1
Пък и си късметлия с какичка. :)
+1 и все пак е малко странно тя да е по-голямата....
ПП личат ли и годините-и това е от значение..Ако мацката изглежда на 18 няма разликата да е толкова очевидна
zizita_88
07-05-2008, 15:42
neznam koi kogo obi4a tva deto stava e qko ako naistina se obi4at i mi e mnogo imteresno va6te na kakvo mnenie sa po vaprosa ama poznavam edna "kaki4ka" kadeto hodi s malki mom4enca ama prosto 6toto i e kef ne 4e gi obi4a kefi se 4i im e parvata 4e gi u4i na tva onova pak i nali e mladi 6ile :-D
Ае,пич,ко ти дреме? Еби им майката на сички и си гледай кефа =D> 8)
maigeri08
07-19-2008, 19:25
]Ае,пич,ко ти дреме? Еби им майката на сички и си гледай кефа =D> 8)
-на същото мнение
Изречението което аз използвам в такива случай е :
Хорското мнение,след моето погребение
Радвай се,сексирай я,
не се оплаквай 8-) :lol:
didi_baby
07-19-2008, 20:30
На теб ако ти пука от мнението на хората трябва да се хвърлиш отнякъде
cinderella_gugutka
07-19-2008, 20:50
ем...по принцип мом4етата се развиват по късно и затва до към 20-23 има зна4ение кой е по голям.
donkihot
07-19-2008, 21:14
да не ти пука!! хората си говорят и без другоо...игнорирай ги от съзнанието си и тва е...
NaNa_SladuRana
07-20-2008, 08:36
евалата,пич,да не ти пука!
Аве няма ден на който да не се карате. :D
Свети валентин идва хаЙДЕ да се обичаме. :D :lol: :shock:
krem4et0
07-20-2008, 09:28
И за мен не е нормално, сори пич. То не стига, че е по-голяма, но е с 5 години по-голяма. Разликата в психическото ви развитие на тази възраст значи става около 10 години. Аз съм на 23 и изобщо не мога да си представя да съм с някой 18 годишен.....та то си е дете! Като не ви бърка е ок, но тя милата трябва да е доста неспособна да се хареса на мъж, за да тръгне с 15-16 годишно детенце.
П.С. Модерирам темата по т.9!