Влез

View Full Version : Зашо се получи така??

adidas_boy
07-02-2008, 07:43
Значи имам си приятелка правим доста често секс,но преди няколко дни и изневерих тя разбра аз и се молих да се съберем да ми прости и тя го направи и вчера бяхме в тях и .. а у тфа онова и почнахме да праим секс ама аз неможех да свърша значи само при нея ми се е случвало 3-4 пъти..но тя не е разбирала защото аз казвам че съм свършил.Но вчера тя вика свърши върху мен ии аз просто неможах и от там се скарахме супер много.И просто незнам защо се получи така ;( ;( .. обичам я и тя е супер сладка по хубава е от момичето с което й изневерих а просто няоклко пъти немога да свърша.На 17 съм почти 18.. тя е на 15 .. ;(

Nadelina
07-02-2008, 07:45
Zashto vyobshte trqbva da se karate, zashtoto ne mojesh da svyrshish? Sluchva se. I na men vednaj mi se sluchi.

FeelMyPain
07-02-2008, 07:45
Фърли се от някой висок блок, мазен курвар.

SK0RP10N
07-02-2008, 07:46
:D

slAduk17
07-02-2008, 09:05
AHah hahahaha :grin: :grin: :grin: :grin: :-D :D :D :D :D

viruskiller
07-02-2008, 09:12
много мразя еи такива като тебе дето незнаят какво имат и затова търсят фсевъзможни начини да направят издънката и да наранят човека до себеси!!!

БОКЛУК

Yallama
07-02-2008, 09:29
сладки, пастички и рози, евнух да си .. на никой да немож го сложи...ти пожелавам аз

ROCKLIFE
07-02-2008, 09:36
сладки, пастички и рози, евнух да си .. на никой да немож го сложи...ти пожелавам аз

:lol: :lol: :lol:

SpOrTs_GiRl
07-02-2008, 09:41
много мразя еи такива като тебе дето незнаят какво имат и затова търсят фсевъзможни начини да направят издънката и да наранят човека до себеси!!!

БОКЛУК

Xtuning
07-02-2008, 10:00
Чуждото е най-сладко :D а и малко са хората които не са изневерявали поне 1 път .Ае стига сте го нападали , така е решил човека !

А по темата и аз съм имал подобни случеи , но кагото съм бил много изморен или не ми е било до секс ... ама това твоето толкова пъти под ред , нз какво е ..

rozova_lady
07-02-2008, 10:28
ми на нас не ни се е случвало котето да не свърши :-o
незмам,а защо изобщо си и изневерил,след като казваш че тя е много по-сладка от момичето с което си и изневерил???
Пфф мъже!

adidas_boy
07-02-2008, 11:04
Abe moito 3-4 puti deto nemojeh ne e pod red to e za okolo 4 meseca nqkude ob6to ami prosto taka se slu4i i izneverih :)

FeelMyPain
07-02-2008, 11:12
Abe moito 3-4 puti deto nemojeh ne e pod red to e za okolo 4 meseca nqkude ob6to ami prosto taka se slu4i i izneverih :)
http://www.garena.com/forum/images/smilies/yct/yct59.gif

sasha_90
07-02-2008, 11:18
Скара ли сте се защото си я излъгал.За в бъдеще не го прави,ако толкова я обичаш колкото казваш.

FataMorgana
07-02-2008, 11:20
Ti druga duma osven kurvar znae6 li?

FeelMyPain
07-02-2008, 11:22
Ti druga duma osven kurvar znae6 li?
Не. http://www.garena.com/forum/images/smilies/loveliness.gif

adidas_boy
07-02-2008, 13:34
Съжалявам,че и изневерих и че я нараних.. немога да върна времето назад.. Но я обичам а само се караме .. а незнам къде е проблема ;( ..

Yallama
07-02-2008, 15:44
Съжалявам,че и изневерих и че я нараних.. немога да върна времето назад.. Но я обичам а само се караме .. а незнам къде е проблема ;( ....че топиш чушката у чуждите манджи, къв да е

TotallySexy
07-02-2008, 16:26
Яяяяя спирайте сички.... На всеки се случва да изневери... може да е гадно ама чак пък толкова да го нападате... я се стегнете малко... кви са тия работи!? Не мисля, че си постъпил добре, но това си е лично твоя работа :) А за свършването и на мойто момче му се случи... правихме секс 3 часа, а той не можа да свърши, а аз просто не можех повече... така, че спокойно случва се понякога ;)

SpOrTs_GiRl
07-02-2008, 16:54
Съжалявам,че и изневерих и че я нараних.. немога да върна времето назад.. Но я обичам а само се караме .. а незнам къде е проблема ;( ....че топиш чушката у чуждите манджи, къв да е
Точно. ;)
А и пич ако я обичаше толкова, колкото казваш, даже не би си помислил за изневяра .. Пф..

Mun4o
07-02-2008, 17:06
и що си спал с друга като твойта си е по арна :smt017 човек да ви хване да ви бие и да не казва защо...

DevilWish
07-02-2008, 18:20
Ти не я обичаш ;) Ти обичаш себе си ;) А това ,че не си свършил н е повод за кавга ;)

Virtuallll
07-02-2008, 20:04
Ся нито с едната нито с другата!Умник!

+1 !

А относно свършването... и аз немога незнам защо... не е от притеснение... :?

sladky_bonbonche
07-05-2008, 14:18
zashto e trqbvalo da izneverqvash na momicheto :-o moga da ti kaja che ne q zaslujavash tq ti e prostila iznevqrata napravi malko usiliq i shtom iska da svarshish svarshi be :-x

dantro
07-05-2008, 14:25

хаха тоя пък :D :D

dantro
07-05-2008, 14:27
и що си спал с друга като твойта си е по арна :smt017 човек да ви хване да ви бие и да не казва защо...
Защото като спиш с една и съща често и много време омръзва и искаш малко разнообразие .. а до автора на поста кажи и лапаи ми и щи свърша на корема или кадето и да е .. :D

Spider4eto
07-05-2008, 14:28
Защото като спиш с една и съща често и много време омръзва и искаш малко разнообразие .. а до автора на поста кажи и лапаи ми и щи свърша на корема или кадето и да е .. :D Ааа искали били разнообразие, а онова момиче като каза, че само се е целувало с някъв и курва я изкара :o

FeelMyPain
07-05-2008, 14:30
Защото като спиш с една и съща често и много време омръзва и искаш малко разнообразие .. а до автора на поста кажи и лапаи ми и щи свърша на корема или кадето и да е .. :D Ааа искали били разнообразие, а онова момиче като каза, че само се е целувало с някъв и курва я изкара :o
Къв е тоа храсталак то цяла гора. :-o

dantro
07-05-2008, 14:30
ние си поговорихме с онва момиче и се извиних в краина сметка .. но както и да е ем .. да понякога омръзва 1 година

Spider4eto
07-05-2008, 14:31
Не сменяй темата!!!

dantro
07-05-2008, 14:33
Не сменяй темата!!!

която няма нищо общо с истинската тема по която трябва да пишеш при добра воля :?

Spider4eto
07-05-2008, 14:34
Аз не виждам особено много къде е въпроса в цялата тема :D

dantro
07-05-2008, 14:35
В първият пост може би :)

Spider4eto
07-05-2008, 14:45
Такам, автора на темата не е успял да свърши, което е нормално и се случва на повечето мъже. Приятелката с право е вдигнала скандала, защото първо още е била наранена от изневярата му, и второ си мисли, че вече не го възбужда достатъчно. Това, че казва, че е простила не означава, че и е минало и всичко е както преди. Тя се чувства предадена и използвана и неговото не свършване и идва в повече.

Сега си искам отговора на въпроса: Как така е нормално момче да си се шиба с други момичета, при положение, че си има гадже, а момиче, което под въздействието на алкохола си разменя 2-3 целувки с друго момче, е курва?

dantro
07-05-2008, 14:47
Такам, автора на темата не е успял да свърши, което е нормално и се случва на повечето мъже. Приятелката с право е вдигнала скандала, защото първо още е била наранена от изневярата му, и второ си мисли, че вече не го възбужда достатъчно. Това, че казва, че е простила не означава, че и е минало и всичко е както преди. Тя се чувства предадена и използвана и неговото не свършване и идва в повече.

Сега си искам отговора на въпроса: Как така е нормално момче да си се шиба с други момичета, при положение, че си има гадже, а момиче, което под въздействието на алкохола си разменя 2-3 целувки с друго момче, е курва?

Аз невиждам каде съм написал че е нормално :?

Spider4eto
07-05-2008, 14:49
Е ама не почна да го обиждаш на курвар и тем подобни...

dantro
07-05-2008, 14:49
така е :) това ли ми е грешката чакаи да го напсувам

еи шибек що си е*ал друга бее??? курвар

FeelMyPain
07-05-2008, 14:50
Е ама не почна да го обиждаш на курвар и тем подобни...
Аз почнах.

Spider4eto
07-05-2008, 14:50
Демек за теб това е по-приемливо. Защо? Изневярата тук не е ли в по-голяма степен?! Не искам да кажа, че трябва да го обиждаш, а че несправедливо обиди онова момиче

dantro
07-05-2008, 14:51
по принцип е по приемливо момче да изневери :grin: :grin:

sadsad
07-05-2008, 14:59
Значи имам си приятелка правим доста често секс,но преди няколко дни и изневерих тя разбра аз и се молих да се съберем да ми прости и тя го направи и вчера бяхме в тях и .. а у тфа онова и почнахме да праим секс ама аз неможех да свърша значи само при нея ми се е случвало 3-4 пъти..но тя не е разбирала защото аз казвам че съм свършил.Но вчера тя вика свърши върху мен ии аз просто неможах и от там се скарахме супер много.И просто незнам защо се получи така ;( ;( .. обичам я и тя е супер сладка по хубава е от момичето с което й изневерих а просто няоклко пъти немога да свърша.На 17 съм почти 18.. тя е на 15 .. ;(
Хем често го правите, хем я обичаш, за ко си и изневерил, толкова ли не ти стига една.....и на мен ще пи стане кофти ако се получи така, но да се скарате.....нз.....сигурно си е помислила, че вече не те възбужда достатъчно....а ти...спал си с друга или просто целувки тва онова.... :o

sadsad
07-05-2008, 14:59
Хем често го правите, хем я обичаш, за ко си и изневерил, толкова ли не ти стига една.....и на мен ще пи стане кофти ако се получи така, но да се скарате.....нз.....сигурно си е помислила, че вече не те възбужда достатъчно....а ти...спал си с друга или просто целувки тва онова.... :o