Влез

View Full Version : Какъв подарък да й купя?pls HELP :S

pasii_sladuranata
07-02-2008, 09:05
надали ще има подарък за 7-8лв. с който да я зарадваш....по добре и купи голям букет с цветя...

TinkyWinky
07-02-2008, 09:09
някаква сребърна гривничка, има и по-тънки до 7лв...
може и сувенирче ... :)

ell_ownz
07-02-2008, 09:17
suvenirite sa SHIT. kupi i grivna [srebarna] adski sa evtini a sa mn dobar variant...a za buketa-zabravi, edin hubav buket ne e pod 20lv. na4i grivna s nqkfa visylka pak srebarna idealno she se zaradva i i napishi neshto qko vav sladka karti4ka ;]

white_chik
07-02-2008, 09:25
Ще ти кажа какво направи моя приятел един ден без да имаме годишнина.Значи имахме среща на орлов и той ми беше взел розичка и ми я подари заедно с една картичка,на която пишеше нещо много мило и накрая завършваше с бръкни в предния джоб.там имаше друга картичка и така картичките бяха общо 8.На последната пишеше,а сега бръкни в еди кой си джоб и виж какво има там и там намерих една верижка със сърчице съвсем тънка,много нежна,не вярвам да е много скъпа.И накрая освен написаното на картичките,като се свържеха пак се получаваше обичам те.Това беше най-милото нещо,което е парвил и ще го запомня винаги,много повече,отколкот няква скъпа вещ.Мисля,че ако се разтърсиш ще можещ да намериш евтина верижка или пък поне пръстнче със сърчице.Успех!

punkrock
07-02-2008, 09:28
Подари и рамка със ваша снимка. :) Рамката - до 5лв. Снимката - 0,50 лв.

OtherDimension
07-02-2008, 09:32
да, бе.. рамка със снимка
те ходят от 3 месеца

я вземи един хубав букет :)

jghgh
07-02-2008, 09:59
za 7lw ne moesh q napraish shtastliva hahahahah

qq fuck e

she si harchish kintite....

kolkoto imash tolkova davash..

to qsno che mackite v toa forum moat ti izmislqt za 100lv kyv buket i kvo biju da i zemesh, ama ako cql den se angajirash da obikalqsh magazini i pazari, moe sparazish neshto sladko i ot syrce, koeto da zaradva averkata ti ;]
i ne zabravqi da si ostavish 20st za kartichka s milo pojelanie :D

a za buketa-zabravi, edin hubav buket ne e pod 20lv.
haha mnog smeshno beshe tva : )
ne znam, vas kefi li vi da nosite buket koito da vi teji i da e po-golqm ot glavata vi!?
mojesh da vzemesh pak krasiv buket ot 3 cvetq s qki pandelki i fintifliushki za okolo 4lv i t.n...
no s teq 7 lv verno shte ti e zor ostanaloto kvo shte e...
po dobre samo podaryk v takuv sluchai, kazvam ti - shte namerish neshto...
aaide sichko hybavo

prettyIdeath
07-02-2008, 10:43
Няма да те пита колко ти е струвал подаръка, просто и вземи нещо което да я зарадва, а ние не знаем какво може да е то, по простата причина че не я познаваме...

Dan1
07-02-2008, 11:54
Пич това с картичките и албума е хубава идея ама мисля че също така не е много лоша идеята да и вземеш 1 плюшена играчка с 1 сърце според мен пак много ще я зарадваш с това айде успех :))

butty
07-02-2008, 12:02
да и вземеш 1 плюшена играчка с 1 сърце според мен пак много ще я зарадваш с това айде успех :))

+1 Подкрепям за плюшката,ама нз на колко год сте.Ако е повече от 16-17 едва ли вече ще се зарадва на такова нещо.

Зависи,може и да се зарадва, аз въпреки че съм на 17, много се кефя на плюшки.. :grin: но вече се старая да не си взимам,че май ще ме изхвърлят от нас със тях.. :-D

jeni92_abc
07-02-2008, 12:12
i az sum za plu6ena igra4ka ;)

vivteen
07-02-2008, 12:17
и аз съм за плюшена играчка мече или пате нещо такова :)

simonchety
07-02-2008, 12:53
..

koko_007
07-02-2008, 13:37
ми майка работи в магазин за бижута и реших да "гепам" едно кулие с черно сърце оградено с "диаманти" за 10лв,макар че ми се струва вече банално и малко тъпо да й взимам подарък от магазина в който майка бачка...незнам точно как да ви го обясня (nod) и ще й взема и един букет за 5лв и няква картичка ще напиша и това е :} Надявам се да си хареса подаръка (think) и мерси за съветити (bow)

butty
07-02-2008, 13:41
ще и хареса ;) нали знаеш важен е самият жест,а пък и подарък е хубав според мен.Хайде късмет и приятно празнуване ;)

soul1199
07-02-2008, 18:18
sigyrno 6e i haresa :) yspeh i da ni,kaje6 posle,kakvo e stanalo :)

258
07-02-2008, 19:10
Дано да и хареса ;)
А по какъв случай е подаръка?

I_Know
07-02-2008, 19:36
ми майка работи в магазин за бижута и реших да "гепам" едно кулие с черно сърце оградено с "диаманти" за 10лв,макар че ми се струва вече банално и малко тъпо да й взимам подарък от магазина в който майка бачка...незнам точно как да ви го обясня (nod) и ще й взема и един букет за 5лв и няква картичка ще напиша и това е :} Надявам се да си хареса подаръка (think) и мерси за съветити (bow)

Звучиш ми така....:
-Яба тряяаа да й купя нещо ама не ми са дават пари....и ме мързи да се поинтересувам за това питам вас...а и стига й това 10 лева е перфектно и един букет от 5 лева да й взема (колкото да има).... 8-) 8-) 8-)