Влез

View Full Version : Дали иска само секс?

sLaDyRchEt0
07-02-2008, 09:43
Zdraveite :) ot nqkolko dni xodq s edno mom4e.Toi e mn dobur i se durji s men mn milo.Edin den zapo4naxme temata za sexa.Az mu kazax 4e sum devstvena a toi se u4udi kak moje na moqta vuzrast da sum devstvena (az sum na 16).Ot togava vseki put kato si govorim toi zapo4va da me pita koga 6te go napravim,da mi kazva 4e 6te e mn xubavo.I ve4e neznam kakvo iska toi ot men dali e trugnal s men zaradi sexa ili za6toto ima 4uvstva.Az go popitax i toi mi kaza 4e ima 4uvstva no vse pak neznam dali bi mi kazal istinata.E, tova e moqt problem i blagodarq predvaritelno za pomo6ta :):):)

SpOrTs_GiRl
07-02-2008, 09:46
Извинявай пиле, ама как искаш ние да ти помогнем?! .. Да ти кажем какво чувства той ли?! И за какво е с теб?! .. Нито го познаваме, нито ше се запознаем с него ..
И все пак след като ходите от няколко дни и си девствена, едва ли най-добрия вариянт е да му пуснеш ..

pepitaaa
07-02-2008, 09:46
Според мен не бързай. Ако наистина има чувства ще те изчака. :)

machoka
07-02-2008, 09:47
Еми не виждаш ли, че иска секс :)

Всъщност кой не иска? ) Въпросът е дали той е този, който заслужава да ти бъде първи сексуален партньор, а това няма как ние да ти кажем!

Xtuning
07-02-2008, 09:49
Всяко момче се "надъхва" , като разбере че момичето е девствено ... явява ни се нещо като гордост , че той ще е първи . Сигурно има чувства , но просто секса е инстинкт който явно е по-силен от чувствата :P

OtherDimension
07-02-2008, 09:51
Всяко момче се "надъхва" , като разбере че момичето е девствено ... явява ни се нещо като гордост , че той ще е първи . Сигурно има чувства , но просто секса е инстинкт който явно е по-силен от чувствата :P
или просто се надява тя да е куха лейка и да и замае главата с 2-3 сладки думи :)
после е ясно : чук-чук-чао

FeelMyPain
07-02-2008, 10:00
Незнам дали е само при мен или пре сички, но определено ме възбужда нещо, което е недостъпно и го искам все повече и повече.След като не си правила секс, според мен е нормално той да се стреми да ти е първия.Макар че начина му малко sux ама кво да се прави не всички са обиграни като нас :oops: :-D

Rosenrot_f
07-02-2008, 10:22
Nqma takuv koito da ne iska sex [!] Zapitai se obache dali tova momche e "tochniq"...tozi s koito iskash da go napravish i posle nqma da sujalqvash [!] Az go napravih prekaleno priburzano i sega sujalqvam..taka che misli predi da napravish neshto ;) Aide uspeh milichka.. :smt023 :neutral:

GabisiTa
07-02-2008, 10:22
Е след като ходите от няколко дни, той знае че си девствена и иска секс... какво означава според теб?! Изчакай малко време и ако се задържите заедно, вече може да спиш с него... поне според мен.... ;)

Nadelina
07-02-2008, 10:32
Всяко момче се "надъхва" , като разбере че момичето е девствено ... явява ни се нещо като гордост , че той ще е първи..
Pyrvoto momche, s koeto spah, iskashe prosto da me izchuka, dori ne mu pukashe, che go obicham, nito pyk, che mi e pyrvi. Ne sym syglasna!
A otnosno temata na avtorkata shte kaja, che e po-dobre da izchaka!

Chacho
07-02-2008, 10:38
Всяко момче се "надъхва" , като разбере че момичето е девствено ... явява ни се нещо като гордост , че той ще е първи..
Pyrvoto momche, s koeto spah, iskashe prosto da me izchuka, dori ne mu pukashe, che go obicham, nito pyk, che mi e pyrvi. Ne sym syglasna!

Това, което казваш, не значи, че не му е пукало дали е първи. Ако момичето е девствено 100% има някакви притеснения и ти изпъкват мачо инстинктите ;)

Аз подкрепям на чичко полицай мнението, че нещо недостъпно е много атрактивно. Ако ме харесват 5 момичета, ще ме грабне шестото, което няма да ми обръща внимание. На подсъзнателно ниво, вярвам, че десвственото момиче го приемаме по сходен начин. Все пак мисля, че може да го задържиш още малко в чакане (голяма мъжка солидарност имам, няма що ^^) . Ако му дадеш секс толкоз рано, после какво?

Rosenrot_f
07-02-2008, 10:43

Това, което казваш, не значи, че не му е пукало дали е първи. Ако момичето е девствено 100% има някакви притеснения и ти изпъкват мачо инстинктите ;)

Аз подкрепям на чичко полицай мнението, че нещо недостъпно е много атрактивно. Ако ме харесват 5 момичета, ще ме грабне шестото, което няма да ми обръща внимание. На подсъзнателно ниво, вярвам, че десвственото момиче го приемаме по сходен начин. Все пак мисля, че може да го задържиш още малко в чакане (голяма мъжка солидарност имам, няма що ^^) . Ако му дадеш секс толкоз рано, после какво?

Ako mu dade sex tolkova rano nali znaesh variantite sa dva ... ili shte q zareje,zashtoto samo tova e iskal i veche mu e pisnalo..ili naistina ima nqkakvi chuvstav kum neq i shte si ostanat zaedno [!] :oops:

FeelMyPain
07-02-2008, 10:47

Ako mu dade sex tolkova rano nali znaesh variantite sa dva ... ili shte q zareje,zashtoto samo tova e iskal i veche mu e pisnalo..ili naistina ima nqkakvi chuvstav kum neq i shte si ostanat zaedno [!] :oops:
Ооо да след 3-4 дена заедно, съм сигурен че е пълен с чувства.
Осъзнайте се малко и спрете да бъдете толкова наивни...

dare_93
07-02-2008, 10:54
той на колко години е?

sLaDyRchEt0
07-02-2008, 10:56
той на колко години е? 17

TotallySexy
07-02-2008, 11:11
Абе след няколко дни няма да има чувства ;) тва ви го гарантирам но и ест не е сигурно, че ще зареже... Може просто да е разгонен ;)

sasha_90
07-02-2008, 11:23
Ходите от няколко дни и вече иска секс?И питаш дали има чувства или е само за секса?Ако се позамислиш и сама можеш да си отговориш на собствения си въпрос.От теб иска само секс.И един съвет:не му пускай,поне не и докато сама не го поискаш!

crazy_teen1
07-02-2008, 11:34
Аз ще те посъветвам да не бързаш. Някои момчета обичат по-недостъпните. Ако му пуснеш бързо, ще те помисли за лесна, че те е навил с няколко мили думи. Внимавай да не стане чук и бек.

sLaDyRchEt0
07-02-2008, 12:22
Mn blagodarq na vsi4ki :):):)

Abigoria
07-02-2008, 13:12
Лято е, хормоните бушуват, на хората им се прави секс... Кво мрънкаш...

FeelMyPain
07-02-2008, 13:20
Лято е, хормоните бушуват, на хората им се прави секс... Кво мрънкаш...
Като ти гледам подписа, май и ти си от тях :P

prettyIdeath
07-02-2008, 13:21
От няколко дни не могат да се зародят кой знае какви чувства ..., че да се опреш на тях и да преспиш с него. Изчакай ;)

:) щастливката (:
07-02-2008, 13:27
Щом не спира да те пита кога ще го правите значи прекалено много го иска, отделен въпрос дали те харесва, дръж го малко така... да видиш дали е готов да чака :P а когато се е учудил за това, че си на 16 и си още девствена трябвало да му кажеш "ами да не съм като другите момичета, които не мислят за себе си и си лягат само, за да не ги оставят" :grin: да го дразниш ... ти решаваш кога ще го направиш

miShle
07-02-2008, 21:02

Всъщност кой не иска? ) Въпросът е дали той е този, който заслужава да ти бъде първи сексуален партньор, а това няма как ние да ти кажем!

+ 8712348921 Това,че е почнал да ти дава зор си е чиста проба "дали ще му излезе късмета" .. И ако ходите отскоро не виждам какви чак толкова чувства може да имате .. Според мене той си е с тебе заради секса .. Помисли си добре ... преди да правиш глупости .. :)

spiderka
07-02-2008, 23:09
според мен,не бива да правиш каквото и да е с него,защото просто самата ти не си сигурна дали го обичаш или не.... :-o

davkata
07-02-2008, 23:16

+ 8712348922 иначе бих казал че от момента когато казала че си девствена е с теб само заради секса за преди това незнам.......

al_bundy316
07-02-2008, 23:22
От километри си личи, че е с теб само заради секса :wink: