View Full Version : Свирките и червените коленца....
Meri_007
07-02-2008, 10:36
Може да е тапичка темата ,но ми стана любопитно....След като сте правили свирки на гаджето или приятеля за секс/зависи и от позата де,най-вече ако сте на коленца пред него/ ви се зачервят коленцата ,налагало ли ви се е да обеснявате от какво е червеното. :)?
Няма да си забравя веднъж майка ми как ме поразпита ,но успях да се измъкна с чистене на пода.Повече няма да сложа къса пола при подобна ситуация.:)Спомних си една реклама на водка май беше..Мадама с червние чак протрити колена и отдолу надпис...."А тя каза ,че е паднала по стълбите" :)
Rosenrot_f
07-02-2008, 10:41
Xaxaxa na mene ne mi se e nalagalo da obqsnqvam...no tq maika mi me e lovila dva-tri puti v neydobni pozi i situacii taka che veche ne mi pravi vpechatlenie kakvo shte mi kaje i tn...no to i e qsno 10 meseca sum s priqtelq mi i znae che go obicham i tn...bez takiva neshta ne moje :P;)
Nadelina
07-02-2008, 11:29
Mnogo rqdko sym pravila svirka kleknala pred nego. No tai kato jivea s nego, a ne s nashite, dori da mi se e sluchvalo, nqma kak nqkoi da me popita kakvo se e sluchilo. :D Nqma neudobni momenti i neudobni vyprosi....
MakeMeLaugh
07-02-2008, 11:45
XAxaxAxx, веднъж си бях направил 2 адските рани от мн игра на чичо доктор на земята...
и майка като ме попита ми стана толкова смешно и неудобно.. как да й кажа, че съм на 20, а съм паднал като 2-годишен... ама и аз измрънках, че от тренировките съм се ужулил.. ;д
и слиповете си бях убул 2 пъти наобратно.. а бе луда работа :razz: :razz:
BirdsFarm
07-02-2008, 12:35
Приятелката ми рядко ми прави свирки клекнала и затова сериозни проблеми не е имала с коленете :) А иначе щом усети, че й става неудобно - просто сменяме позата... Но и да се зачервят - не виждам проблема. не съм си представял, че родителите зяпат колената на 16-20 годишните си деца :)
prettyIdeath
07-02-2008, 13:26
Ми май съм нямала подобни ситуации, дано и да нямам.. :-D
TotallySexy
07-02-2008, 13:49
Като се замисля... къде какви сининки и червенинки съм имала... не мисля, е нашите някога са ме питали ;)
SomeGirl
07-02-2008, 14:52
az p1k vednaj se pribiram i maika mi-za6to ti e otvoren cipa na dankite? :shock: :shock: :shock:
didi_baby
07-02-2008, 14:58
по принцип не заставам на коленца като му правя свирки :)
az p1k vednaj se pribiram i maika mi-za6to ti e otvoren cipa na dankite? :shock: :shock: :shock:ебах...
az p1k vednaj se pribiram i maika mi-za6to ti e otvoren cipa na dankite? :shock: :shock: :shock:
От тва пък най лесно можеш да се измъкнеш .... :D :D :D
SomeGirl
07-02-2008, 16:22
От тва пък най лесно можеш да се измъкнеш .... :D :D :D
da, znaq, taka i napravix :lol:
TotallySexy
07-02-2008, 16:43
е ко... червени са щот паднах... важното е да го кажеш невъзмутимо... не да се червиш...
SpOrTs_GiRl
07-02-2008, 16:49
Мм .. обикновено като го правя не е на коленца, за това такива проблеми не съм имала. ;)
Mnogo rqdko sym pravila svirka kleknala pred nego. No tai kato jivea s nego, a ne s nashite, dori da mi se e sluchvalo, nqma kak nqkoi da me popita kakvo se e sluchilo. :D Nqma neudobni momenti i neudobni vyprosi....
А ти си имаш приятел, с който живееш, и правиш френска с момиче в дискотеката (Ех и аз искам такава приятелка).
Nadelina
07-02-2008, 17:29
А ти си имаш приятел, с който живееш, и правиш френска с момиче в дискотеката (Ех и аз искам такава приятелка).
Da. Taka se poluchava chesto v jivota mi. Ochakvam neochakvanoto i ot sebe si i ot horata okolo men. {}
DevilWish
07-02-2008, 18:14
Не съм била ,никога с протъркани колена ;)
MakeMeLaugh
07-02-2008, 19:51
Не съм била ,никога с протъркани колена ;)
А трябва ;)
Ще ти се зарадва доволно и още като клекнеш ще му порасне като на буратино носа, който твърди, че не се страхува от термити ;)
;д
fullclip1920
07-02-2008, 20:37
na mene gadjeto mi e praila sfirka i nali q izpra6tam do tqh a tq s nekfa poli4ka i potni4e i maika i ot vrata ta q gleda taka malko ro6ava i 4erveni kolenata i vlizam i az nali pokani me i q pita 6to sa ti 4erveni kolenata a i ba6ta i tam ebati ne6toto i me gleda toi na kryv i maika i q pita 6to sa ti takia kolenata i tq mi padnah kade padna we mi na stlbite i ba6ta i me gleda i me pita kfo stana i az mi kfo padna malko udari se ma i nema ni6to sled malko 6e i mine i tfa e nai lesno e da se otarve6 ot 4erveni kolenca ma ba6ati ako te fane da prai6 sex posle 6e te ebava dylgo vreme tfa vreme ve4e e 2 godini
Уф :D
Де да беше само зачервяване :D
На мен синини ми излизат :d
Но не ми се е налагало да обеснявам де и слава на Бога :)
аа това с коленцата е гадно - и от свирки и от задна :D сега лятото внимавам повече , че малко грозно и слагам нещо под колената ;)
Редовно имам синини, рани, ожулвания и какви ли не белези навсякъде по себе си :D Принципно пове4ето хора около мен знаят за БДСМ вле4енията ми и отдавна ве4е са престанали да им обръщат внимание, но се слу4ва понякога нашите да видят някоя синка на по-странно място - например по гърба или по врата ми - и да измислям безумни обяснения за това как се е полу4ила :D
Редовно имам синини, рани, ожулвания и какви ли не белези навсякъде по себе си :D Принципно пове4ето хора около мен знаят за БДСМ вле4енията ми и отдавна ве4е са престанали да им обръщат внимание, но се слу4ва понякога нашите да видят някоя синка на по-странно място - например по гърба или по врата ми - и да измислям безумни обяснения за това как се е полу4ила :D
Сори за невежеството, ама какво е БДСМ? :)
Мерси предварително :Ь
Принципно пове4ето хора около мен знаят за БДСМ вле4енията ми и отдавна ве4е са престанали да им обръщат внимание,
Да те вържат ок, ама да те бият .... хммм не ми харесва като идея :-o
Сори за невежеството, ама какво е БДСМ? :)
Мерси предварително :Ь
BD (Bondage & Discipline — Връзване и Дисциплина (Възпитание)), DS (Domination & Submission — Доминиране и Подчинение) и SM (Sadism & Masochism — Садизъм и Мазохизъм).
Мерси и на теб ubuntu :)
BD и DS са ок :)
и може би малко S :oops:
BDSM Bondage-Discipline/Dominantion-Sadism
Bondage & Domination (BD) Връзване и Доминиране (BD)
Dominance & Submission (DS)
или на български
Владение и Подчинение (DS)
Sadism & Masochism (SM) Садизъм и Мазохизъм (SM)
Prosto kazano - sadomazo...
PS" Nqkoi hora shte se gordeqt s men kolko sum se obrazoval :D
Spoko daje si nqmash i ideq za kakvo govorish :)))))
emoti0nal_girl
07-03-2008, 16:15
Az sam nqmala podobni situacii...pone nikoga ne sa me hvashtali i ne mi se e nalagalo da obqsnqvam :)
Какво искаш да кажеш? :)
Нали ми обяснихте с ubuntu.
pitaj Sindel, tq shte ti kaje 4e sega nqmam kirilica i ne mi se obqsnqva.
PS: 4i4ko policai si pada po teb, no vimavaj, toi e podkupen i vzima rushveti :)))
FeelMyPain
07-03-2008, 16:52
PS: 4i4ko policai si pada po teb, no vimavaj, toi e podkupen i vzima rushveti :)))
Не разбрахте ли, че аз всичките ви желая... :D :D
P.S. И все пак тя си ми е моята слабост .. :oops:
Nadelina
07-03-2008, 16:55
Znachi i men.... :grin:
Ааааа кви са тия работи бе ... ъъъъъ ... не те ли е страх от спорти ... :D :D :D
scanadal
07-03-2008, 17:38
Чак протърквания и зачервявания мне съм имала,но когато правя свирка и съм на колене,после ме болят ужасно бедрата и се схващам.Но си струваааааа :oops:
хах... сладурана... :D Да те завържат и да те напляскат по дупето не е БДСМ
SpOrTs_GiRl
07-03-2008, 18:43
За няколко дни няколко пъти ми разби сърцето .. :cry: :cry: :cry: КРАЙ !! :cry:
az im slagam nakolenki kato mi duhat 4e da nema lubopitni roditeli xa xaxa xaxaxa xaxa xa xax xaxa xaxaxaxa
Baby_bouce
07-03-2008, 19:07
az im slagam nakolenki kato mi duhat 4e da nema lubopitni roditeli xa xaxa xaxaxa xaxa xa xax xaxa xaxaxaxa
хе-хе-хе насрах се от смях !
sigorna li si 4e e ot smqh da ne si qla ne6to kofti :shock:
Първия път, когато го правих с бившия си беше на предния капак на една кола и аз го яздих върху колата и след това видях, че имам синини по колената и ме болят :D Но никой не го е забелязвал или ме е питал за това.. :)
В момента съм с две ужаснии ама наистина ужасни рани... и на двете колена..да бяха само зачервени щеше да е много по-добре..казах им още преди да ме попитат : '' мале ако знаете как паднах..изложих се пред всички ау'' и те се вързаха :)
За няколко дни няколко пъти ми разби сърцето .. :cry: :cry: :cry: КРАЙ !! :cry:
Аууу, видя ли кво направихме сега, чичко...
SpOrTs_GiRl
07-03-2008, 19:54
Мразя те !! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:D
Хаха, че аз ли съм виновна :D
виж лс :Ь
Първия път, когато го правих с бившия си беше на предния капак на една кола и аз го яздих върху колата и след това видях, че имам синини по колената и ме болят :D Но никой не го е забелязвал или ме е питал за това.. :)
Браво,ти си първата в този форум,който УСПЯ да ме ОДЪРВИ :shock: :-) :D
FeelMyPain
07-04-2008, 03:54
Мразя те !! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:D
Недей.Няма нужда.Ти си мойта спортна мацка, нали знаеш http://www.freesmileys.org/smileys/hug002.gif (http://www.freesmileys.org)
FunnYboY
07-04-2008, 07:29
Може да е тапичка темата ,но ми стана любопитно....След като сте правили свирки на гаджето или приятеля за секс/зависи и от позата де,най-вече ако сте на коленца пред него/ ви се зачервят коленцата ,налагало ли ви се е да обеснявате от какво е червеното. :)?
Няма да си забравя веднъж майка ми как ме поразпита ,но успях да се измъкна с чистене на пода.Повече няма да сложа къса пола при подобна ситуация.:)Спомних си една реклама на водка май беше..Мадама с червние чак протрити колена и отдолу надпис...."А тя каза ,че е паднала по стълбите" :)
Хах,
Кофти ситуация :shock: , но щом си се измъкнала 8)
margo_93
07-09-2008, 07:44
И моите колене са се протривали,дори сега едното ми е леко ожулено,но не ми се е налагало да обеснявам...
gurdolini
07-09-2008, 07:53
извода е: използвайте наколенки - хихихи
рядко съм на колене (аз съм господаркатама не робинята....въпреки че в момента трябва се аз да му се подчинявам...) но дори когато съм...нямам проблеми,защото живеем заедно... :-D :-D :-D
krem4et0
07-09-2008, 09:14
Като изключим 1 път зачервено око от сперма и 1-2 цицини, никакви белези не съм имала никога при секс. даже 1 синина нямам. А колкото до колената-обикновено седя клекнала ил седнала на рба на леглото. Когато съм на колене пък отдолу няма гаден жулещ мокет. не са ми се зачервявали коленцата.
нямала съм такива проблеми, защото не правя свирки с коленете на пода :-D
Аз съм с две чудни синини на лактите :D
amatorium
07-09-2008, 11:23
Ah, mrusnitsa 8)