PDA

View Full Version : Свирките и червените коленца....

Meri_007
07-02-2008, 10:36
Може да е тапичка темата ,но ми стана любопитно....След като сте правили свирки на гаджето или приятеля за секс/зависи и от позата де,най-вече ако сте на коленца пред него/ ви се зачервят коленцата ,налагало ли ви се е да обеснявате от какво е червеното. :)?
Няма да си забравя веднъж майка ми как ме поразпита ,но успях да се измъкна с чистене на пода.Повече няма да сложа къса пола при подобна ситуация.:)Спомних си една реклама на водка май беше..Мадама с червние чак протрити колена и отдолу надпис...."А тя каза ,че е паднала по стълбите" :)

Rosenrot_f
07-02-2008, 10:41
Xaxaxa na mene ne mi se e nalagalo da obqsnqvam...no tq maika mi me e lovila dva-tri puti v neydobni pozi i situacii taka che veche ne mi pravi vpechatlenie kakvo shte mi kaje i tn...no to i e qsno 10 meseca sum s priqtelq mi i znae che go obicham i tn...bez takiva neshta ne moje :P;)

Nadelina
07-02-2008, 11:29
Mnogo rqdko sym pravila svirka kleknala pred nego. No tai kato jivea s nego, a ne s nashite, dori da mi se e sluchvalo, nqma kak nqkoi da me popita kakvo se e sluchilo. :D Nqma neudobni momenti i neudobni vyprosi....

MakeMeLaugh
07-02-2008, 11:45
XAxaxAxx, веднъж си бях направил 2 адските рани от мн игра на чичо доктор на земята...

и майка като ме попита ми стана толкова смешно и неудобно.. как да й кажа, че съм на 20, а съм паднал като 2-годишен... ама и аз измрънках, че от тренировките съм се ужулил.. ;д

и слиповете си бях убул 2 пъти наобратно.. а бе луда работа :razz: :razz:

BirdsFarm
07-02-2008, 12:35
Приятелката ми рядко ми прави свирки клекнала и затова сериозни проблеми не е имала с коленете :) А иначе щом усети, че й става неудобно - просто сменяме позата... Но и да се зачервят - не виждам проблема. не съм си представял, че родителите зяпат колената на 16-20 годишните си деца :)

prettyIdeath
07-02-2008, 13:26
Ми май съм нямала подобни ситуации, дано и да нямам.. :-D

TotallySexy
07-02-2008, 13:49
Като се замисля... къде какви сининки и червенинки съм имала... не мисля, е нашите някога са ме питали ;)

SomeGirl
07-02-2008, 14:52
az p1k vednaj se pribiram i maika mi-za6to ti e otvoren cipa na dankite? :shock: :shock: :shock:

didi_baby
07-02-2008, 14:58
по принцип не заставам на коленца като му правя свирки :)

Yallama
07-02-2008, 15:34
az p1k vednaj se pribiram i maika mi-za6to ti e otvoren cipa na dankite? :shock: :shock: :shock:ебах...

ubuntu
07-02-2008, 16:07
az p1k vednaj se pribiram i maika mi-za6to ti e otvoren cipa na dankite? :shock: :shock: :shock:

От тва пък най лесно можеш да се измъкнеш .... :D :D :D

SomeGirl
07-02-2008, 16:22

От тва пък най лесно можеш да се измъкнеш .... :D :D :D

da, znaq, taka i napravix :lol:

TotallySexy
07-02-2008, 16:43
е ко... червени са щот паднах... важното е да го кажеш невъзмутимо... не да се червиш...

SpOrTs_GiRl
07-02-2008, 16:49
Мм .. обикновено като го правя не е на коленца, за това такива проблеми не съм имала. ;)

Jesus
07-02-2008, 17:04
Mnogo rqdko sym pravila svirka kleknala pred nego. No tai kato jivea s nego, a ne s nashite, dori da mi se e sluchvalo, nqma kak nqkoi da me popita kakvo se e sluchilo. :D Nqma neudobni momenti i neudobni vyprosi....
А ти си имаш приятел, с който живееш, и правиш френска с момиче в дискотеката (Ех и аз искам такава приятелка).

Nadelina
07-02-2008, 17:29
А ти си имаш приятел, с който живееш, и правиш френска с момиче в дискотеката (Ех и аз искам такава приятелка).
Da. Taka se poluchava chesto v jivota mi. Ochakvam neochakvanoto i ot sebe si i ot horata okolo men. {}

DevilWish
07-02-2008, 18:14
Не съм била ,никога с протъркани колена ;)

MakeMeLaugh
07-02-2008, 19:51
Не съм била ,никога с протъркани колена ;)
А трябва ;)
Ще ти се зарадва доволно и още като клекнеш ще му порасне като на буратино носа, който твърди, че не се страхува от термити ;)

fullclip1920
07-02-2008, 20:37
na mene gadjeto mi e praila sfirka i nali q izpra6tam do tqh a tq s nekfa poli4ka i potni4e i maika i ot vrata ta q gleda taka malko ro6ava i 4erveni kolenata i vlizam i az nali pokani me i q pita 6to sa ti 4erveni kolenata a i ba6ta i tam ebati ne6toto i me gleda toi na kryv i maika i q pita 6to sa ti takia kolenata i tq mi padnah kade padna we mi na stlbite i ba6ta i me gleda i me pita kfo stana i az mi kfo padna malko udari se ma i nema ni6to sled malko 6e i mine i tfa e nai lesno e da se otarve6 ot 4erveni kolenca ma ba6ati ako te fane da prai6 sex posle 6e te ebava dylgo vreme tfa vreme ve4e e 2 godini

Sigrina
07-02-2008, 20:50
Уф :D
Де да беше само зачервяване :D
На мен синини ми излизат :d
Но не ми се е налагало да обеснявам де и слава на Бога :)

hottie
07-02-2008, 21:32
аа това с коленцата е гадно - и от свирки и от задна :D сега лятото внимавам повече , че малко грозно и слагам нещо под колената ;)

SINDEL
07-03-2008, 05:44
Редовно имам синини, рани, ожулвания и какви ли не белези навсякъде по себе си :D Принципно пове4ето хора около мен знаят за БДСМ вле4енията ми и отдавна ве4е са престанали да им обръщат внимание, но се слу4ва понякога нашите да видят някоя синка на по-странно място - например по гърба или по врата ми - и да измислям безумни обяснения за това как се е полу4ила :D

Sigrina
07-03-2008, 15:48
Редовно имам синини, рани, ожулвания и какви ли не белези навсякъде по себе си :D Принципно пове4ето хора около мен знаят за БДСМ вле4енията ми и отдавна ве4е са престанали да им обръщат внимание, но се слу4ва понякога нашите да видят някоя синка на по-странно място - например по гърба или по врата ми - и да измислям безумни обяснения за това как се е полу4ила :D
Сори за невежеството, ама какво е БДСМ? :)
Мерси предварително :Ь

ubuntu
07-03-2008, 16:00
Принципно пове4ето хора около мен знаят за БДСМ вле4енията ми и отдавна ве4е са престанали да им обръщат внимание,

Да те вържат ок, ама да те бият .... хммм не ми харесва като идея :-o

ubuntu
07-03-2008, 16:03
Сори за невежеството, ама какво е БДСМ? :)
Мерси предварително :Ь

BD (Bondage & Discipline — Връзване и Дисциплина (Възпитание)), DS (Domination & Submission — Доминиране и Подчинение) и SM (Sadism & Masochism — Садизъм и Мазохизъм).

Sigrina
07-03-2008, 16:05
Мерси и на теб ubuntu :)
BD и DS са ок :)
и може би малко S :oops:

mother
07-03-2008, 16:05
BDSM Bondage-Discipline/Dominantion-Sadism

Bondage & Domination (BD) Връзване и Доминиране (BD)
Dominance & Submission (DS)

или на български
Владение и Подчинение (DS)
Sadism & Masochism (SM) Садизъм и Мазохизъм (SM)

Prosto kazano - sadomazo...

PS" Nqkoi hora shte se gordeqt s men kolko sum se obrazoval :D

mother
07-03-2008, 16:06

Spoko daje si nqmash i ideq za kakvo govorish :)))))

emoti0nal_girl
07-03-2008, 16:15
Az sam nqmala podobni situacii...pone nikoga ne sa me hvashtali i ne mi se e nalagalo da obqsnqvam :)

Sigrina
07-03-2008, 16:30

Какво искаш да кажеш? :)
Нали ми обяснихте с ubuntu.

mother
07-03-2008, 16:46

pitaj Sindel, tq shte ti kaje 4e sega nqmam kirilica i ne mi se obqsnqva.

PS: 4i4ko policai si pada po teb, no vimavaj, toi e podkupen i vzima rushveti :)))

FeelMyPain
07-03-2008, 16:52

PS: 4i4ko policai si pada po teb, no vimavaj, toi e podkupen i vzima rushveti :)))

Не разбрахте ли, че аз всичките ви желая... :D :D
P.S. И все пак тя си ми е моята слабост .. :oops:

Nadelina
07-03-2008, 16:55
Znachi i men.... :grin:

ubuntu
07-03-2008, 17:20

Ааааа кви са тия работи бе ... ъъъъъ ... не те ли е страх от спорти ... :D :D :D

scanadal
07-03-2008, 17:38
Чак протърквания и зачервявания мне съм имала,но когато правя свирка и съм на колене,после ме болят ужасно бедрата и се схващам.Но си струваааааа :oops:

SINDEL
07-03-2008, 18:29

хах... сладурана... :D Да те завържат и да те напляскат по дупето не е БДСМ

SpOrTs_GiRl
07-03-2008, 18:43

За няколко дни няколко пъти ми разби сърцето .. :cry: :cry: :cry: КРАЙ !! :cry:

babybro
07-03-2008, 19:04
az im slagam nakolenki kato mi duhat 4e da nema lubopitni roditeli xa xaxa xaxaxa xaxa xa xax xaxa xaxaxaxa

Baby_bouce
07-03-2008, 19:07
az im slagam nakolenki kato mi duhat 4e da nema lubopitni roditeli xa xaxa xaxaxa xaxa xa xax xaxa xaxaxaxa

хе-хе-хе насрах се от смях !

babybro
07-03-2008, 19:11
sigorna li si 4e e ot smqh da ne si qla ne6to kofti :shock:

L0LiPoP
07-03-2008, 19:26
Първия път, когато го правих с бившия си беше на предния капак на една кола и аз го яздих върху колата и след това видях, че имам синини по колената и ме болят :D Но никой не го е забелязвал или ме е питал за това.. :)

Iviqna
07-03-2008, 19:27
В момента съм с две ужаснии ама наистина ужасни рани... и на двете колена..да бяха само зачервени щеше да е много по-добре..казах им още преди да ме попитат : '' мале ако знаете как паднах..изложих се пред всички ау'' и те се вързаха :)

Sigrina
07-03-2008, 19:52

За няколко дни няколко пъти ми разби сърцето .. :cry: :cry: :cry: КРАЙ !! :cry:

Аууу, видя ли кво направихме сега, чичко...

SpOrTs_GiRl
07-03-2008, 19:54

Мразя те !! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:D

Sigrina
07-03-2008, 19:57
Хаха, че аз ли съм виновна :D
виж лс :Ь

petet
07-03-2008, 22:28
Първия път, когато го правих с бившия си беше на предния капак на една кола и аз го яздих върху колата и след това видях, че имам синини по колената и ме болят :D Но никой не го е забелязвал или ме е питал за това.. :)

Браво,ти си първата в този форум,който УСПЯ да ме ОДЪРВИ :shock: :-) :D

FeelMyPain
07-04-2008, 03:54

Мразя те !! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:D

Недей.Няма нужда.Ти си мойта спортна мацка, нали знаеш http://www.freesmileys.org/smileys/hug002.gif (http://www.freesmileys.org)

FunnYboY
07-04-2008, 07:29
Може да е тапичка темата ,но ми стана любопитно....След като сте правили свирки на гаджето или приятеля за секс/зависи и от позата де,най-вече ако сте на коленца пред него/ ви се зачервят коленцата ,налагало ли ви се е да обеснявате от какво е червеното. :)?
Няма да си забравя веднъж майка ми как ме поразпита ,но успях да се измъкна с чистене на пода.Повече няма да сложа къса пола при подобна ситуация.:)Спомних си една реклама на водка май беше..Мадама с червние чак протрити колена и отдолу надпис...."А тя каза ,че е паднала по стълбите" :)

Хах,
Кофти ситуация :shock: , но щом си се измъкнала 8)

margo_93
07-09-2008, 07:44
И моите колене са се протривали,дори сега едното ми е леко ожулено,но не ми се е налагало да обеснявам...

gurdolini
07-09-2008, 07:53
извода е: използвайте наколенки - хихихи

LiloTa
07-09-2008, 08:56
рядко съм на колене (аз съм господаркатама не робинята....въпреки че в момента трябва се аз да му се подчинявам...) но дори когато съм...нямам проблеми,защото живеем заедно... :-D :-D :-D

krem4et0
07-09-2008, 09:14
Като изключим 1 път зачервено око от сперма и 1-2 цицини, никакви белези не съм имала никога при секс. даже 1 синина нямам. А колкото до колената-обикновено седя клекнала ил седнала на рба на леглото. Когато съм на колене пък отдолу няма гаден жулещ мокет. не са ми се зачервявали коленцата.

pampers
07-09-2008, 10:17
нямала съм такива проблеми, защото не правя свирки с коленете на пода :-D

hottie
07-09-2008, 10:21
Аз съм с две чудни синини на лактите :D

amatorium
07-09-2008, 11:23

Ah, mrusnitsa 8)