View Full Version : тампони tampax с пластмасов апликатор
foreverr
07-02-2008, 11:02
Незнам темата дали е за тук, но я слагам тук.Та темата е малко тъпа, но само искам да попитам има ли някой от Пловдив-Кичука, който да знае къде се пробават тампони tampax с пластмасов апликатор?Аз преди един месец ги търсих, но не ги намерих. Просто питам, защото са с апликатор и са за по лесна употеба, а май ще ми трябват за морето.
oshte sam malka i ne izpolzvam no zashto ne si vzemesh o.b (sorryama postoqnno mi se precakva BP)
foreverr
07-02-2008, 12:27
oshte sam malka i ne izpolzvam no zashto ne si vzemesh o.b (sorryama postoqnno mi se precakva BP)Ами аз обиколих преди малко всички аптеки, които знам и била ама нямаше и си взех о.б.
foreverr
07-02-2008, 12:27
Аптеката,а също има и в по-големите магазини пр.BILLA,Фантастико,Европа и т.н.НЯМА В БИЛА И В СУПЕР МНОГО АПТЕКИ ПРОВЕРИХ!
Pliok0019
07-02-2008, 12:53
Е най-добрия ми приятел е от Пловдив и този квартал, но едва ли знае. :D Аз съм от София - тук ги има в повечето големи аптеки.
foreverr
07-02-2008, 13:46
Е най-добрия ми приятел е от Пловдив и този квартал, но едва ли знае. :D Аз съм от София - тук ги има в повечето големи аптеки. :D е да в София всичко има :x Не е чесно в Пловдив претърсих всичко и нищо :x Ама няма нищо ще си ползвам о.б. и тва е.