View Full Version : Какво да правя ?
Значи миналата година лятото на морето се "забих" с едно момиче, което исках само да наеба и стига толкова, но сега наскоро излизахме няколко пъти на кафе и забелязах че ми харесва.
Сега замина за 2 месеца на морето и не мога да спра да мисля за нея :(
Но преди тя беше луда по мене, сега мисля че е обратното.
Какво да направя че да не се получи тъпа ситуация ... някак си ще ми е кофти ... преди време аз я отбягвавм, а тя беше луда по мене, сега едва ли не тя ме отбягва а аз съм луд по нея :)
Даите някое съветче :grin:
Sweet__Dream
07-02-2008, 12:08
To4no tova vi e gre6kata na vas mujete. :? Sled kato si q haresval i tq te e haresvala za6to ne si i kazal?Predpo4el si tq da ti4a sled teb.I kakvo se polu4ava?Sega tq te izbqgva.Ne se strahuvai da priznae6 na nqkoi 4uvstvata si.V tova nqma ni6to stra6no i sramno.Budi iskren.Povqrvai tova se ocenqva.Opitai da govori6 s neq.Shte ti stiskam palci da uspee6. :) \:D/
mOnii_sTar
07-02-2008, 12:35
даркоо , даркоо :lol: мии .. може и да има чувства към теб 8-)
:lol: :lol: :lol: кво вика нашия.. исках само да я наеба :lol: 8-)
Искаш Съвет.Гръмни се :-)
mistical_girl
07-02-2008, 12:41
:lol:
Защо не я поканиш на кафе и не и обясниш това, което чувстваш? Може пък и още да те харесва, но да се опита да те забрави 8-)
AnChItOoOo
07-02-2008, 12:46
Ами така ще е винаги като се правите момченцата на интересни 8-) Айде сега ходи и обяснявай че ти е харесала..аз ако съм няма да повярвам... :-o 8) Или няма да те взема изобщо на сериозно :?
cinderella_gugutka
07-02-2008, 12:51
Al3ksandra
07-02-2008, 12:54
ЕеЕЕе... браво ;) така така.. ;) всичко се връща... който се опитва много да на**е другите, на края той остава на***н :D
Съвета ми... или й търчи по свирката , докато не те отблъсне, или говори с нея и й кажи че я харесваш... пък ако имаш късмета още да те харесва, кефи СЕ :D :grin:
dark_angel_7813
07-02-2008, 14:08
Защо не я поканиш на кафе и не и обясниш това, което чувстваш? Може пък и още да те харесва, но да се опита да те забрави 8-)
+1 8) :) :) :)
Реших го ... ще отида на море там където е тя !
И там ще и призная сегашните си чувства и ще и обясня за преди :]
MaLkaTa_LaDy
07-02-2008, 16:12
Ае всички искате само секс. На мен не ми допадат тези "връзки" за по една вечер. Сега сам си патиш от това, което си направил преди. Та исках да кажа:
Искаш Съвет.Гръмни се :-)
Al3ksandra
07-02-2008, 16:22
И там ще и призная сегашните си чувства и ще и обясня за преди :]
Браво! Добре ще направиш :):):) Успех...
soul1199
07-02-2008, 18:05
И там ще и призная сегашните си чувства и ще и обясня за преди :]bravo tova e dobro re6enie,dano tq o6e da te haresva :)