View Full Version : Бременна..
Здравейте всички..Един пряител ме помоли да пусна тая тема..Правили са секс с приятелката му без презерватив мн пъти..Обаче тоя месец не и идва мензиса..Много време закъснявал вече и момичето днес ходило до болницата за излседвания..Взели и орина и докторите и казали,че имало нещо ама и те не знаели какво..Утре и казали да отиде пак да и вземат и кръв..Вие как мислите..Дали е бременна или може да и закъснява от жегите и т.н. :-o
Бременна е да им е честито детенцето :)
Nadelina
07-02-2008, 12:52
Moje da e bremenna. Nie ne mojem da znaem, samo mojem da gadaem. Lekarite da kajat.
jeni92_abc
07-02-2008, 12:55
sigurno e bremenna
Ами дали може да е някво възпаление или нз :)
sexy&crazy
07-02-2008, 12:59
ta kat 4eta 4eta tea mai e bremenna ama zn de lekarite da si kajat
Според мен или лекарите при които ходи са некадърници или не е бременна.. Как може един лекар да не разбере, че едно момиче е бременно при условие, че води полов живот и че й закъснява месечния цикъл.... според мен е нещо друго, защото ако беше бременна веднага да са разбрали и да са й казали...
Nadelina
07-02-2008, 13:24
Според мен или лекарите при които ходи са некадърници или не е бременна.. Как може един лекар да не разбере, че едно момиче е бременно при условие, че води полов живот и че й закъснява месечния цикъл.... според мен е нещо друго, защото ако беше бременна веднага да са разбрали и да са й казали...
Ot urina dali moje da se razbere, che e bremenna?! Zashtoto tezi doktori sa i pravili samo takiva izsledvania. Moje da ne im e kazala dori za kakvo otiva s nadejdata, che i ima neshto drugo, a ne bebe v korema.
Ot urina dali moje da se razbere, che e bremenna?! Zashtoto tezi doktori sa i pravili samo takiva izsledvania. Moje da ne im e kazala dori za kakvo otiva s nadejdata, che i ima neshto drugo, a ne bebe v korema.
Ами като отидеш при лекар би трябвало той да те пита какъв ти е проблема, а не да започне да те боцка с игли и да ти взима урина за изследвания....
Sensuality
07-02-2008, 13:34
sigurno e bremenna
dark_player
07-02-2008, 13:36
Всичко може да е ... и дано да е наистина история на приятели... защото, ако е т'воя много изтъркана лъжа "един приятел ме помоли..."
Пък и ако е бременна ... ще решът проблема по един или друг начин :)
Бай бай
Хах..Не,наистина един приятел ме помоли..Да виждъш аз да съм притеснен..И на мен ми се случи един път да стане гаф обаче момичето пи Ескапел и всичко се оправи..Момчето ме помоли да пусна темата щото на него не му се занимава не му е до нищо сега..Нито може да яде спокойно,да спи..Нищо не може да прави само за това си мисли.. :-o
mistical_girl
07-02-2008, 13:47
Може да е бременна, макар че веднага би трябвало да разберат лекарите след като са й взели урина. Може да е хванала някакво заболяване, нещо да се е травмирала... :)
SomeGirl
07-02-2008, 16:03
da, moje da se razbere ot yrina, ne sly4aino i doma6nite testove za bremennost sa na tozi princip, nali? kogato edna jena zabremenee otdelq xormon mislq 4e be6e GGH ili ne6to podobno xormon na rasteja, koito go ima kakto v kravta taka i v yrinata i sledovatelno i po yrinata i po kravta se razbira dali e bremenna.
didi_baby
07-02-2008, 16:24
ами според мен има някаква вероятност да е бременна но нищо не мога да кажа със сигурност
SpOrTs_GiRl
07-02-2008, 16:28
Никой не може да каже със сигурност.
Лекарите ще кажат ...
НИКОЙ не може да ти каже от тука,защото не е бил там докато са се ебали :smt012 :smt012 :smt013 :smt013 :smt013 !!!! а и като вече така или иначе е отишла на лекър какво повече търсиш тук??
ROCKLIFE
07-02-2008, 18:24
Moje da e bremenna. Nie ne mojem da znaem, samo mojem da gadaem. Lekarite da kajat.
+1
:-|
DjuDjiTo
07-02-2008, 18:39
Никой не може да каже със сигурност.
Лекарите ще кажат ...
moje da e bremenna, no ima i veroqtnost da e ne6to dr primerno infekciq ili znam li nqkakva bolest
katttto3
07-02-2008, 18:44
Ами извинявай ама има тестове за ранна бременност които показват 99 % сиг.А след това можеш да отидеш на лекар.
DevilWish
07-02-2008, 19:09
Съгласна съм ;) А за какво тя не си е направила тест??
death_wish_
07-02-2008, 19:11
Ти как очакваш във форума да ти кажем? :lol:
НА ЛЕКАР!!!
Ти как очакваш във форума да ти кажем? :lol:
НА ЛЕКАР!!!
yeah... :?
Здравейте всички..Един пряител ме помоли да пусна тая тема..Правили са секс с приятелката му без презерватив мн пъти..Обаче тоя месец не и идва мензиса..Много време закъснявал вече и момичето днес ходило до болницата за излседвания..Взели и орина и докторите и казали,че имало нещо ама и те не знаели какво..Утре и казали да отиде пак да и вземат и кръв..Вие как мислите..Дали е бременна или може да и закъснява от жегите и т.н. :-o
Само на мен ли ми прави впечатление ?
ПО ТЕМАТА: ИЗЧАКАЙТЕ ДО УТРЕ И ЩЕ ЗНАЕТЕ.
Wrathchild
07-02-2008, 20:25
Ot urina dali moje da se razbere, che e bremenna?!Е на тестовете за бременност обикновенно не искат кръв за проба.
goldharz
07-02-2008, 20:33
За тест за бременност не сте ли чували ?! :shock:
Бременна си. Все пак като отидеш утре в болницата ще ти кажат със сигурност.
mir4ovski
07-02-2008, 21:13
ami imam edna poznata,koqto i se slu4i sashtoto ima6e nqkakvo vazpalenie i ne i idvashe mn vreme.vsi4ki testove bqha polojitelni no kato otide v bolnicata se okaza 4e e prosto vazpalenie.taka 4e dano ne e bremenna i da se pazqt 4e moje i da zabremenee...
swords1010
07-03-2008, 07:36
Вярваш ли, че някой от нас наистина може да каже със сигурност. Непротектиран сека (много пъти както казваш)...е има голяма възможност разбира се. Къде им е бил акъла? Може, естествено и да е друг проблем.
divacheee
07-03-2008, 10:19
честито да и е :)
И да почерпите :grin:
saltbaby
07-03-2008, 21:08
или е бременна ,или има някакво заболяване ..за което трябват още изследвания ,за да се определи точно диагнозата :? :? :?
just_a_girl_z
07-03-2008, 23:19
+1
8)
Уффф аман,тази тема е номер 1451-305981305183519-01358037852752-500289502-8592-058725285- КАТО НЕЗНАЕТЕ КАК СЕ ПРАВИ СЕКС,НЕ ГО ПРАВЕТЕ,АКО НЕ ИСКАТЕ ПРОБЛЕМИ - П-Р-Е-З-Е-Р-В-А-Т-И-В
Бременна е да им е честито детенцето :)
:lol: :lol: :lol:
spiderka
07-04-2008, 00:38
кажи й,че чака тризнаци.ЧЕСТИТО :grin: :grin: :grin:
gPa3HuTeJl
07-04-2008, 00:42
хм... по цент1ра имаше един магазин.. името ще ти го кажа доп1лнително...продават се хубави детски колички и дрешки... да им го покажеш..
Seducti0n
07-04-2008, 00:44
Няма невъзможни неща.Лекарите си знаят работата, по-добре се доверете на тяхната преценка, позоваваща се на направените изследвания и прегледи, отколкото да разпитвате из форума дали има някаква вероятност да е забременяла.Дано да не е .
Успех!
FreeSpirit
07-04-2008, 13:53
Е нали е отишла да си направи изследвания, защо изобщо пусках тая тема...Лекарите ще кажаш ...
...на него не му се занимава не му е до нищо сега..Нито може да яде спокойно,да спи..Нищо не може да прави само за това си мисли.. :-o
Но си е спал и хапвал спокойно, правейки секс без презерватив, нали? Сега и да мисли, и да не мисли, полза няма, да е мислил навреме.
м!sS wendy
07-04-2008, 16:16
Има вероятност да е бременна. Ама не се знае де тя така една приятелка не й идваше и повръщаше а се оказа неква инфекция. Все пак не можем да гадаем, утре лекарите ще й кажат.
So unbelievable love..
07-04-2008, 17:20
абе от жегата е,спокойно :? :?
:grin: На доктори ли ти приличаме ? :lol: