PDA

View Full Version : Техника

sexxxy
07-02-2008, 14:09
Има ли техника за целуването с език ?

mysterious93
07-02-2008, 14:12
вкарваш и въртиш :D :D не..ми то отвътре си идва пък и..ако човека с когото се целуваш знае как бързо ще влезеш в такт :-D :)

FeelMyPain
07-02-2008, 14:22
вкарваш и въртиш :D :D не..ми то отвътре си идва пък и..ако човека с когото се целуваш знае как бързо ще влезеш в такт :-D :)

Може да му покажем ако изкаш ;)
изка изка..

mysterious93
07-02-2008, 14:25

изка изка..

оо...и секретар ли си имам :D екстри.. :)

love_shu
07-02-2008, 14:26

изка изка..
:lol: :lol: :lol:

FeelMyPain
07-02-2008, 14:26

изка изка..

Отблагодарявам ти се, че ме прославяш с подписа си.. 8)

mysterious93
07-02-2008, 14:28
FreekZ поправи си З със С във "иЗкаш" ...щото в следващите наи-малко 10 коментара ще продължават да ти правят намеци и ще провалим темата на момчето/момичето :D

mysterious93
07-02-2008, 14:32

изка изка..

:grin: е за тебе и чичко_стоматолог винаги.. :D :)

FeelMyPain
07-02-2008, 14:34
Авторке на колко си?

FeelMyPain
07-02-2008, 14:35

изка изка..

Не ми говори за стоматолози, че венеца ми се подул, сега започна да спада и много гадно боли... :(

marina star
07-02-2008, 14:47
ne,nqma!!!!!!!!

mysterious93
07-02-2008, 14:51

изка изка..

Не ми говори за стоматолози, че венеца ми се подул, сега започна да спада и много гадно боли... :(

Прецаквате на момчето темата ..

1.ми ..чичко полицай бягаи при "колегата" си чичко стоматолог да ти помогне за проблема..може и да ти даде малко вълшебна боза и сичко да се оправи
2.фриикз прав си...в крайна сметка момче ли се оказа човека който е пуснал темата..ами ок..аз не мисля че има някви специални техники идва си от опита..мога да кажа за моя първи път...момчето ми каза да не се притеснявам ами просто да се отпусна и като си вкара езика да се опитам да "догоня" неговия ...или да си обвия моя около неговия..или нещо такова беше.. :D :)

SpOrTs_GiRl
07-02-2008, 16:59
Няма специална техника ... И няма рецепта за т'ва ...

ROCKLIFE
07-02-2008, 17:07
захапваш езика на момичето и дърпаш от раз :grin:

Jesus
07-02-2008, 17:19
OFFTOPIC: Раздел секс стана Раздел КОФАТА 2
ONTOPIC:
Ако си момче гледай как и харесва на максимум и го повтаряй.
Ако си момиче кажи какво ти харесва и да ти го правят.

death_wish_
07-02-2008, 18:08
захапваш езика на момичето и дърпаш от раз :grin:

:lol:

DevilWish
07-02-2008, 18:08
И аз така смятам ;)

ubuntu
07-02-2008, 21:20
Да бе има техника ама за да я увладееш трябва да си завършил техникум :grin:

Има разни техники научи се да връзваш дръжките на черешките с език ... аз се научих за 2 кг череши и уж имало ефект :oops: :oops: :oops: :D

miShle
07-02-2008, 21:28
Значи прочети тая тема първо плс .... http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=136922&highlight=%F6%E5%EB%F3%E2%EA%E0%F2%E0 :) Тая търсачка за нищо я нямате ...

-Mo-
07-02-2008, 21:29
Има ли техника за целуването с език ?

Има ест -> зимаш едно шише , изплюваш се на дъното и ако успееш си оближеш плюнката си N1

spiderka
07-02-2008, 22:32
по принцип,няма такова нещо като "тактика" или "мога да се целувам добре'' :grin: целувката си е единствена между двама души.. 8)

purple__love
07-03-2008, 13:33
vseki go pravi kakto si go 4uvstva....prosto ne biva da te e strah 4e 6te se izloji6,4e ne si dobur...ili 4e ti e za pruv put....prosto otvarq6 leko ustni...i puha6 ezi4eto...vurti6...na kudeto si iska6...i ne zabravqi da dviji6 ustnite si...glavata si....i da ne si skovan kato durvo...gali s ruce tqloto na partniora....takiva ne6ta {:

Nadelina
07-03-2008, 16:42
вкарваш и въртиш :D :D
Mnogo mrazq nqkoi da obikalq taka s ezika, napravo e zadushavashto i iznervqshto.

Shareefa^
07-03-2008, 16:51
по принцип,няма такова нещо като "тактика" или "мога да се целувам добре'' :grin: целувката си е единствена между двама души.. 8)
:)

DjuDjiTo
07-03-2008, 16:58
абе не е толкова лесно както казвате "вкарваш и въртиш".... до ското и аз бях в такава ситувация [да нз как се целува и т.н.] просто кажи на партньора си,че все още не си се целувала и си притеснена или нещо от тоя сорт и той ще те научи... в моя случай се случи с приятелка първо и след това с "партньор" ама иначе нямаше проблем... френдката казе, че се целувам добре (не си личало, че ми е за първи път) ... ама бяхме мн пияни :D , аа и след тва нямах проблем с целувките :D абе както и да е .... aй мила...късмет и много приятни целувки ;) :-) :P 8-)

mysterious93
07-03-2008, 20:23
вкарваш и въртиш :D :D
Mnogo mrazq nqkoi da obikalq taka s ezika, napravo e zadushavashto i iznervqshto.

е...ще му простим първите няколко опита :D :P