Влез

View Full Version : Измъчвате ли зубарите или задръстените хора?

lips of an angel_F
07-02-2008, 16:14
v daskaly ima6e edno momi4e det se premesti v 5 klas pri nas si4ko varve6e po voda ama edin den na mo qklas ne6ty mu stana zalqxa i 4antata s plodovo mlqko(mmm vkusno)slojixa i umrql gu6ter v gjoba na qketo i mn drugi tva be6e 5 klas,6 ve4e bqxme poporasnali za takiva gadni nomera i gorkoto momi4e polu4i nova pri4eska (malko krivi4ka aa aide) i eto ni v 7 klas porasnali pomadreli xora-nqkoi o6te s akala ot predi 3-4 godini i se po4na boqt to ne bexa metli lopati tebe6iri i drugi gadosti kfo vi e mnenieto vie pravilli li ste taka samo da otbeleja 4e tva momi4e be6e naduta mrasna i grozna dvoikadjiika precenete sami

fcukz
07-02-2008, 16:19
Не си се запознала с моя клас , с които се разделихме тази година :smt089

BlackaTBW
07-02-2008, 17:21
Аз смятам, че това е простотия.

И от къде на къде някой е по-задръстен от теб? Това, че човека има друг начин на живот, различен вкус за дрехи, музика и незнам още какво си, НЕ го прави задръстен. Не си по-велик от човека, който тормозиш, напротив - това те прави жалък.
Мразя хора, които мислят, че са повече от другите. Мразя хора, които лепят етикети от сорта на 'загубеняк', 'зубрач', 'изрод', 'задръстеняк' и още хиляди подобия.
Никой няма право да унижава друг човек по такъв начин, това е просто ненормално.
И пиши малко по-грамотно, гад демит, нали за тва ходиш на училище!

5StaR
07-02-2008, 17:29
Хмм не, определено не.. доста е смотано.

AFT
07-02-2008, 17:58
Нем. =)

krisiiiiito
07-02-2008, 18:57

И от къде на къде някой е по-задръстен от теб? Това, че човека има друг начин на живот, различен вкус за дрехи, музика и незнам още какво си, НЕ го прави задръстен. Не си по-велик от човека, който тормозиш, напротив - това те прави жалък.
Мразя хора, които мислят, че са повече от другите. Мразя хора, които лепят етикети от сорта на 'загубеняк', 'зубрач', 'изрод', 'задръстеняк' и още хиляди подобия.
Никой няма право да унижава друг човек по такъв начин, това е просто ненормално.

да , напълно съм съгласна!

07-02-2008, 19:00

да , напълно съм съгласна!

+1

WaterLilly
07-02-2008, 19:03

Подкрепям с две ръце! :smt003

Glamoroussss
07-02-2008, 19:10

i dva kraka :D

lips of an angel_F
07-02-2008, 19:16
e qvno i nie porasnaxme za tva v kraq na u4ebnata godina i se izvinixme za gadostite i sq sme v mn dobri otno6eniq

soul1199
07-02-2008, 19:25
v daskaly ima6e edno momi4e det se premesti v 5 klas pri nas si4ko varve6e po voda ama edin den na mo qklas ne6ty mu stana zalqxa i 4antata s plodovo mlqko(mmm vkusno)slojixa i umrql gu6ter v gjoba na qketo i mn drugi tva be6e 5 klas,6 ve4e bqxme poporasnali za takiva gadni nomera i gorkoto momi4e polu4i nova pri4eska (malko krivi4ka aa aide) i eto ni v 7 klas porasnali pomadreli xora-nqkoi o6te s akala ot predi 3-4 godini i se po4na boqt to ne bexa metli lopati tebe6iri i drugi gadosti kfo vi e mnenieto vie pravilli li ste taka samo da otbeleja 4e tva momi4e be6e naduta mrasna i grozna dvoikadjiika precenete samine sme go pravili,a i vie ne e trqbvalo da go pravite,nqma zna4enie,4e e bila dvoikadjiika i t.n

gabito_94
07-02-2008, 19:29
Уж викаме че сме пораснали,че сме много големи кажи речи вече възрастни и може да правим каквото искаме а правим бебешки работи.И в нашия клас има не един а 3-ма.Не е приятно за никой.Представете си тези деца как всяка вечер се връщат разревани и родителите незнаят какво да направят.Това му остава за цял живот.Аз познавам едно момче което преди много тормозеха,а сега всичките тези обиди си ги връща като тормози други.Всички сме еднакви!

4eere6ka_kiss
07-02-2008, 19:47
Малко :D

ThePowerOfLove
07-02-2008, 19:58
Какъв е смисъла да измъчваш някой? И какво като има двойки или само шестици...това не го прави забутан ;) Мога да ти кажа,че от моя клас най-точното момче има най-ниски резултати ама някой да му се присмива? Не се мислете за велики щото живота ще ни облъска че чак няма да разберем на кой свят се намираме ;)

AzSymSamoCvqtLilav
07-04-2008, 21:30
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=180266 ;]

skatemore
07-04-2008, 21:55
не + тва не са задръстени много хора мислех за зле после разбрах че са супер

krisscho
07-04-2008, 22:19
За к'ви зубАри става въпрос?

swetyYkittyY
07-04-2008, 23:12
Ами това ,че е злобна...и т.н. не е причина и вие да се държите като злобари! Пълна простотия,ВЯРНО! Не разбирам с какво е по-различна и заслужава такова отношение.Най-малко пък за това: БИЛА ДВОЙКАДЖИЙКА! И какво? Тя си е избрала да не учи, неин си проблем! На вас не ви влиза в работата!
Питаш какво е отношението ни към аутсайдерите? Понякога и аз съм се чувствала като такава, понеже другите те карат да се чувстваш по този начин.Но когато има някой да те подкрепя всичко е ОК! Никога не съм се отнасяла зле към някой(най-малко към зубарите, че аз съм си зубърче :D )! Никога не бих се съгласила да гледам как бива тормозен някой пред мен! Ако бях на теб щях да застана на страната на момичето, което са тормозили съучениците ти, и да му помагам да се справи с гадостите,които вършат на неин гръб! :?

6emet4e
07-05-2008, 00:14

много добре казано!

mitternacht
07-05-2008, 09:09
:D Тормозете, тормозете.После като дойде с две "барети" или калашник, ще се чудите къде да се навирате!

sladkish_14
07-05-2008, 09:15
Това не е правилно,всеки има право на свой стил на живот,ако бях на нейното място,до сега да съм отишла в полицията при педагогическия и да съм пуснала жалба,срещу всички които понечат да ме докоснат,обидят или унижат!!!Заслужавате си го :? Глупави,невъзпитани деца :? :? :?

o0ps
07-05-2008, 09:41
Като бях малка имаше едно момиче в класа, което всички тормозеха, да не кажа направо биеха, защото някой от момчетата я удряха. И това става въпрос за 2-ри клас. Но аз винаги съм я защитавала и съм заставала пред нея, за да не я удрят, независимо от това че и тя беше глупава и двойкаджийка. Никой няма право да се държи с някой, все едно е нещо повече от него. Защото за вас това може да е някакъв безобиден майтам, но на нея да й остави следи за цял живот. Някой път се държите направо като животни! Е*ати децата, е*ати чудото. Че и някой малоумни даже се хвалят. Лайненца с лайненца... :-x

karitooy
07-05-2008, 10:17
Никога не съм "измъчвала" съучениците си и няма да го направя...
Първо сме хора,а след това различни

MidnightCreep
07-05-2008, 14:42
Садисти.
На кривата ракета космоса и пречи.

astralized
07-05-2008, 15:10
Защото за вас това може да е някакъв безобиден майтам, но на нея да й остави следи за цял живот. Някой път се държите направо като животни! Е*ати децата, е*ати чудото. Че и някой малоумни даже се хвалят. Лайненца с лайненца... :-x

Е те тва е.
Начи...не тормозя "зубъри", "двойкаджии" и "задръстеняци", прекалено съм заета да тормозя ония, които се мислят за мноо яки и се самоназовават "елит". Ей такива тип изродите от моя бивш клас, които правеха горе-долу същите неща като в цитирания от мене пост, заради които станах антисоциално говедо и заради които започнах да пия систематично... FUCK OFF AND DIE, жалки сте!

07-05-2008, 16:21
Зубърите - не... Само ги ебавам... Обикновено гледам да "измъчвам" тия дет се праат на големата работа :evil:

+1 :grin:

N0_feAR
07-05-2008, 16:56
v daskaly ima6e edno momi4e det se premesti v 5 klas pri nas si4ko varve6e po voda ama edin den na mo qklas ne6ty mu stana zalqxa i 4antata s plodovo mlqko(mmm vkusno)slojixa i umrql gu6ter v gjoba na qketo i mn drugi tva be6e 5 klas,6 ve4e bqxme poporasnali za takiva gadni nomera i gorkoto momi4e polu4i nova pri4eska (malko krivi4ka aa aide) i eto ni v 7 klas porasnali pomadreli xora-nqkoi o6te s akala ot predi 3-4 godini i se po4na boqt to ne bexa metli lopati tebe6iri i drugi gadosti kfo vi e mnenieto vie pravilli li ste taka samo da otbeleja 4e tva momi4e be6e naduta mrasna i grozna dvoikadjiika precenete sami
Е па ваща работа наистина е лапешка 8-)
Ми не аз не прая чак таквиз гадости, само ги скъсвам от базици, ма поне не им сменям прическите хах

nefchi_bs
07-05-2008, 18:02
az lichno nishto ne im pravq ama nqkoi ot moq klas mn gi gavrqt...

shmurkam
07-05-2008, 18:18
Аз не се занимавам с очилати бръмбари...
Моят специалитет са емотата и фешовците... :D :D :D
Най-накрая някое емо свършва с прерязани вени или фешото се разревава зад цаките тип мУхЪъъъЪъ. :D :D :D

mimz_rap
07-08-2008, 10:03
не ... къв е смисъла ??? :?

chocoleptic
07-08-2008, 10:56
Не

Brunoo
07-08-2008, 12:28
Не,това е мега гадно. Ами какво ще стане ако един ден така наречения от детството "зубър" ти стане шеф?
Тогава кои става задръстения?

SexY_tAnI
07-08-2008, 12:32
МмМ ТъПо е .... :?

NightGuardian
07-08-2008, 13:30
И все пак!
Не се ебавайте с зубарите.Голам е шанса някой от тях после да ви е шеф!

frock
07-08-2008, 14:01

ТОЧНО! +1

Ahm
07-08-2008, 17:25
Не...Имаше едно момче,с което се "заяждах" и то ми отвърщаше със същото,но бяхме приятели и всичко това беше на шега и съвсем по детски.Просто обстановаката в,надявам се,бившия ми 7-ми клас,беше малко по-специална.Дори веднъж се беше забъркал с едни десетокласници и аз се опитах да го защитя(естествено изядох боя :D )
Това да тормозиш някой за оценките е чиста простотия.Обикновено тези с по-слаби оценки бият отличниците,сещате се защо ;) Мисля,че на всеки, по един или дргуг начин,му е налаган тормоз в училище и тези кампании на unicef са много хубави.Аз лично ги подкрепям с две ръце :)

chefff :>
07-08-2008, 17:40
Нем.. после не дава да преписвам ;( ;( ;(

Still1ME1Still1HERE
07-08-2008, 17:49
Зависи...Има един от моя клас-всички му са се смяли винаги.Аз в началото не го понавах и не го знаех почти къв е.Гледах да не му обръщам много внимание,но да не го обиждам по никъв начин.Дори бях любезен-мерси,ала-бала.Един път си седя посредата,а той ме избута вместо да ме помоли да се дръпна.Малко му се обидих и почнах по-малко да се занимавам с него и въобще гледах да съм по-далеч.След това един ден ритахме и той е вратар.Аз му правя забележка,че е можело по-добре да направи нещо,а той ми каза ела ти пази,бе тъпанар.След мач ми вика браво,а аз го хванах и му викам ти кво ми каза,а той кво нищо казвам ти браво и аз го оствих,защото може нещо да съм се объркал да не съм го чул добре.И сега вакнция и тоя ми вика да играем CS.Ама той играе на някви карти дет мен са ми тъпи.Вика ми,че съм много зле и аз,че картите му са тъпи,а той ми вика,че аз съм бил тъпанар. :shock: Аз му викам що не ми го казваш това в училище,бе боклук,а той казвал съм ти го :razz: И да си го е мислил никога не ми гобеше казвал.Та си мисля догодина да го стегна малко с бой.

А пък един друг ме мислеше мен за тпънар,защото не ме познаваше и бяхме от различни класове.(А в предишния ми клас имаше един,който само ме унижаваше пред другите,но бяхме ли сами си беше много свестен.Правеше всичко само да му е голяма пишката пред другите.Аз никога не бях му се противпоставял,защото вингаи го мислех за приятел и не исках просто да си развалям взаимоотношението,но така или иначе тоя се оказа боклук и бих си го набил вече,ако ми каже нещо-добре,че вече не мие от даскалото.)Та заради тоя боклук оня ме смяташе за сдухльо и всеки дне ми викаше,че ще ме набие.И един ден без да исках го уцелих със снежна топка в главата и оня нещо ми се изнерви и ме ритна един път.Аз му викам чакай бе не беше нарочно извинявай.Тоя ми вкара още 1 ритник и като ми влезе адреналина в кръвта-от тогава стнахме някак си приятели и вече не се заяжда с мен 8-)

Да зависи от човека.Имам един много добър приятел,който пък някой въобще не го харесваят,защото не е толкова смел,но е много свестен.Просто като някой го обиди не му стиска да го удари.Ама на мен си ми е приятел-колко пъти искаха да го бият,ама го спасявах винаги,когато мога.

Та така.Зависи от човека-някои и да са сдухани са готини хора,а други са пълни боклуци...

Still1ME1Still1HERE
07-08-2008, 17:55
А има една от моя клас дето много ме дразни.Завърши с 6.00,но не заради това.Винаги гледа да преебе другите и само за себе си мисли.Разбрали сме се целият клас да не си прави домашното,защото и без това не го разбираме и тая идва с него.Или като изключиха няколко човека от нащо тая година,тя съвсем спокойно си каза,че хич не и пука.Дори да е така да си запази мнението за себеси.А дори не учеше много-прави 1 домашно в началото на годината и вече 6тиците валят.Поне,ако не ни помага да не ни пречи :-x Ще разбере пословицата"Ако се цепиш от колектива,ти го нацепват колективно".И ми вика,че хич не я интересува какво мисля аз.Тая следващата година ще гледам и аз да я преебавам възможно най-много. :-x :-x :-x

LostInMe
07-08-2008, 19:57
Аз зубарите не ми пречат... Но Подпазвачите МНОГО!

LostInMe
07-08-2008, 20:01
Зависи...Има един от моя клас-всички му са се смяли винаги.Аз в началото не го понавах и не го знаех почти къв е.Гледах да не му обръщам много внимание,но да не го обиждам по никъв начин.Дори бях любезен-мерси,ала-бала.Един път си седя посредата,а той ме избута вместо да ме помоли да се дръпна.Малко му се обидих и почнах по-малко да се занимавам с него и въобще гледах да съм по-далеч.След това един ден ритахме и той е вратар.Аз му правя забележка,че е можело по-добре да направи нещо,а той ми каза ела ти пази,бе тъпанар.След мач ми вика браво,а аз го хванах и му викам ти кво ми каза,а той кво нищо казвам ти браво и аз го оствих,защото може нещо да съм се объркал да не съм го чул добре.И сега вакнция и тоя ми вика да играем CS.Ама той играе на някви карти дет мен са ми тъпи.Вика ми,че съм много зле и аз,че картите му са тъпи,а той ми вика,че аз съм бил тъпанар. :shock: Аз му викам що не ми го казваш това в училище,бе боклук,а той казвал съм ти го :razz: И да си го е мислил никога не ми гобеше казвал.Та си мисля догодина да го стегна малко с бой.

А пък един друг ме мислеше мен за тпънар,защото не ме познаваше и бяхме от различни класове.(А в предишния ми клас имаше един,който само ме унижаваше пред другите,но бяхме ли сами си беше много свестен.Правеше всичко само да му е голяма пишката пред другите.Аз никога не бях му се противпоставял,защото вингаи го мислех за приятел и не исках просто да си развалям взаимоотношението,но така или иначе тоя се оказа боклук и бих си го набил вече,ако ми каже нещо-добре,че вече не мие от даскалото.)Та заради тоя боклук оня ме смяташе за сдухльо и всеки дне ми викаше,че ще ме набие.И един ден без да исках го уцелих със снежна топка в главата и оня нещо ми се изнерви и ме ритна един път.Аз му викам чакай бе не беше нарочно извинявай.Тоя ми вкара още 1 ритник и като ми влезе адреналина в кръвта-от тогава стнахме някак си приятели и вече не се заяжда с мен 8-)

Да зависи от човека.Имам един много добър приятел,който пък някой въобще не го харесваят,защото не е толкова смел,но е много свестен.Просто като някой го обиди не му стиска да го удари.Ама на мен си ми е приятел-колко пъти искаха да го бият,ама го спасявах винаги,когато мога.

Та така.Зависи от човека-някои и да са сдухани са готини хора,а други са пълни боклуци...

Между другото в тва има мн истина :D

Still1ME1Still1HERE
07-08-2008, 20:06
Аз зубарите не ми пречат... Но Подпазвачите МНОГО!Еми дано Бог да те подпази от тях :D

LostInMe
07-08-2008, 20:08
хаха те са насякъде

desityyy
07-10-2008, 08:26
не но мн ме дразнят подмазвачите 8)

great_mari
07-10-2008, 10:15
Аз зубарите не ми пречат... Но Подпазвачите МНОГО!
+1 :evil:

NaNa_SladuRana
07-10-2008, 10:35
оф и те са хора,нека си живуркат,даже понякога ми става жал за тях :(

kimi_raikonen
07-10-2008, 20:12

Напълно подкрепям

ra4ence
07-10-2008, 21:04
Измъчвайте ги, измъчвайте ги :)
Ще мине време и после те ще ви мъчат :) Бъдете сигурни

Glamoroussss
07-10-2008, 21:29
Ще мине време и после те ще ви мъчат :) Бъдете сигурни

+1

psychopath
07-11-2008, 00:25
не

psychopath
07-11-2008, 00:26
не

Deliverance
07-11-2008, 01:07
x

mArMaLaDkA
07-11-2008, 04:36
Бе тя може да е била двойкаджийка,ама и ти не падаш по-долу.Каквото и да е било,както и да се е отнасяло това момиче,вие нямате моралното и въобще всякакво право да я тормозите.Вместо да поговорите с нея,вие като диваци..пу,де*ба тея деца стават все по-злобни и затъпяват прогресивно.И как разказваш какво сте правили със съученичката си...гордееш ли се ? Така и трябва,моето дете,ти си извършила нещо страхотно...ако ти бях майка,щях да се гордея какъв изрод съм родила. 8-) И за да не стане така все едно само морал ти чета,ще ти отговоря на малоумния въпрос-не,не тормозя така наречените "зубари".Понеже зубари са хората,дето едвам връзват двойката и трябва бързо да научат мат'ряла.Онея,дето ти ги наричаш жалки,по принцип са хора,различни с нещо от другите.Било то физически,психически недъг.Или просто пък са по пораснали на акъл от малоумните си съученици.Аз хора с различно от моето мнение,стил на обличане и начин на живот не съдя,не тормозя и ги оставям да живеят,така както аз си живея,без никой да ме притеснява.Независимо какъв е човека,ти нямаш право да го съдиш ,само защото не всички са му приятели и не е забърсал 5 гаджета вчера.Ние в класа имаме няколко различни.Просто те странят от колектива.Опитвам се да говоря с тях,общувам чат-пат.Някои от тях са свестни.Има обаче и един,който все се заяжда,нечистоплътен е...не е нищо особено и разсъждава като 7-годишен....не му е забавено развитието,просто толкова е чел книги и въобще е попил нещо от преподаваното в училище.На такива хора аз шанс не давам,понеже подаваш му пръст,отхапе ти ръката.Но,виж,аз съм повече от убедена,че тази твоя съученичка,не е като моя съученик.И вярвай,някой ден тя ще се махне от вас и след години ще ви тъпче много яко.Капиш ?

MiMcHeToOo
07-11-2008, 05:32
e qvno i nie porasnaxme za tva v kraq na u4ebnata godina i se izvinixme za gadostite i sq sme v mn dobri otno6eniq

Браво бе, момиче! Аз мога да ти кажа, че въобще не си пораснала след като си мислиш, че с едно "извинявай" ще оправиш нещата! Ти помисляла ли си си някога колко е плакало това момиче заради ВАС и колко зле се е чувствала? Не, нали?! И знаеш ли кво ше ти кажа?! Думите не значат НИЩО в повечето случаи! Заврете си го тва кирливо, неискрено, скапано "извинявай" в гъзовете! Ти и пиклите/пикльовците, които сте ги правили тия мизерии!

П.С - Мда, няма да е зле и към правописния речник да попогледнеш, че нещо граматиката ти куца!

great_mari
07-11-2008, 08:41

Браво бе, момиче! Аз мога да ти кажа, че въобще не си пораснала след като си мислиш, че с едно "извинявай" ще оправиш нещата! Ти помисляла ли си си някога колко е плакало това момиче заради ВАС и колко зле се е чувствала? Не, нали?! И знаеш ли кво ше ти кажа?! Думите не значат НИЩО в повечето случаи! Заврете си го тва кирливо, неискрено, скапано "извинявай" в гъзовете! Ти и пиклите/пикльовците, които сте ги правили тия мизерии!

П.С - Мда, няма да е зле и към правописния речник да попогледнеш, че нещо граматиката ти куца!Съгласен съм.
Ти имаш ли си на представа каква травма сте и причинили?И само 1 "извинявай" и всичко се оправя....да, ама не.И бас ловя, че сега не сте едни от най-добрите приятели :? Абе имате ли родители, за да ви възпитават изобщо?
+1001 :o много мразя такива като вас,които се мислите за велики и измъчвате "зубарите и задръстените" - какво ги прави такива,може би това,че на вас мозъка не ви достига,а те имат добри оценки и затова трябва да ги тормозите,защото са по-умни от вас,или пък защото в училище не се натискат със всеки срещнат в коридора,затова ли?!ай у лево :-x :-x И мен са ме тормозели и знам какво е,ама дано като поотраснете и ви уври мозъка в главата,някой от сегашните "зубърчета и задръстеняци" ви стане шеф и да ви скъсва задниците от работа, да ва е** и в простите Изчадия(за мен не сте хора,а сте простаци и изчадия,ако ще някойда ме обижда не ми дреме) :-x :-x :-x :x :o :o

Inloveee_
07-13-2008, 17:49
Честно казано този термин "зубър" повечето които го използват, нямат и представа какво е неговото значение ... Но това е друга тема ... :-D

1-во това че поддържа добри оценки не означава, че е зубър или еди кво си.Човека си учи, тези боклуци дето се заяждат като пораснат ще си смучат палците.Много пъти съм защитавал такива хора, защото ми е жал и не е честно.
И не мога да разбера тази нова мода "Ученето е за задръстени"...wtf :?

Ще мине време и после те ще ви мъчат :) Бъдете сигурни :smt023

Абсолютно подкрепям горното мнение ... Доста злоба и завист има между хората... Човек учи и си изкарва хубави оценки, а другите го наричат "Зубар" , защото знат че те никога няма да са като него и сякаш като го убидат и ще са нещо повече от него ... Но така само залъгват себе си.
А що се отнася до "задръстените" ... Има два варианта .. Или ги марзи да учат или имат някакви проблеми в кащи ... Не мога да разбере на тези дето им се подиграват ...
Извод: В днешно време хората са прекалено завистливи и подли :-D

ShadyRecords
07-13-2008, 18:00
За щастие не съм виждал да се ебават с такъв щото ще им счупя краката откаде на каде ще се ебават с по слаб от тях

Violenza
07-14-2008, 12:52
i eto ni v 7 klas porasnali pomadreli xora
много

VerryBerry
07-14-2008, 16:10
Не съм закачала нито по-умните от мен,нито по-"не чак толкова умните"

Bochko_banana
07-14-2008, 16:13
не-просто не общувам с тях :)

Sweet_Play_F
07-14-2008, 16:49

Защо ли си мисля че ако всички бяха казали,че е мн куул да се държиш с някой така ти би променила мнението си на " O da i za tova v kraq na godinata otidox i i se izdraifax v liceto "

П.С. Лично мнение :oops:

Иначе смятам за отвратително това измъчване,но все пак се наблюдава в моя клас различно отношение към зубърите и подмазвачите,дори да ставаме 10 клас.Да призная,че и аз съм лекичко надута спрямо тях,но това не е нищо с поведението на други.Според мен е най-правилно като на някого не му харесват консервативните,да не общува с тях.

Punk_Princess9412
07-14-2008, 18:36
Не.Те мен ме измъчват,защото съм била зубър.

firegirlll
07-14-2008, 19:19

БРАВОООООООО!! Останали са свестни хора, не всичко е злоба :smt041

uguoT
07-15-2008, 02:01
Защо ли първият ми пост е тук :D Вие 'що си мислите, че хората се е*ават със зубърчетата? Защото им се хващат. Защото са страхливи и т.н. Ако това момиче със умрелия гущер в джоба го извади и каже "Е*аси кефа!Сефте виждам такова чудо.Къде го намерихте?" дали щяха да продължават да се бъзикат с нея. В интерес на истината всяка година до 7 клас (вкл.) съм завършвал с успех над 5.70, но почти никога не са ме гърчили. Ако на хората им върви лафа с теб и те познават като човек мисля, че ще им е през хвърчилото дали оставаш по всичко освен по физическо, защото се познаваш с учителя или си с пълно 6.

SunShinePearl
07-15-2008, 03:28
Tva e za hora deto si izbivat kompleksi!

nekaflude
07-15-2008, 04:00

БРАВОООООООО!! Останали са свестни хора, не всичко е злоба :smt041

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

anito12
07-15-2008, 10:36
Искам да кажа, че аз съм една от така наречените "зубъри". От 4-5 години (сега ми предстои да съм 7-ми клас) всеобщото отношение към мен е нетърпимо. В първи и втори клас съучениците ми си бяха още "нормални", така да се каже, но от трети клас се почнаха мъките. Престоя в училище често е бил труден за мен, но не заради учителите или оценките, а заради именно това злобно отношение. С течение на времето от класа ми забелязаха, че аз съм различна от тях. Имах отлични оценки по всички предмети, а дисциплината ми беше перфектна. Имаше една умна и поучителна реплика, която често чувах в училище "Който се цепи от колектива, колективът ще му го нацепи колективно". Отначало момчетата се придържаха към това глупаво, но за съжаление реално изречение и ме обиждаха по всевъзможни начини - "зубър", разбира се, и други мили епитети, които не ми се споменават в темата. Правеха ми гадни номера, криеха ми нещата и т.н. Немалко пъти мама е идвала в училище да се кара с класната, която никога не ме подкрепяше за нищо. Често се връщах вкъщи разплакана, тъй като почти половин ден удържах сълзите си в училище.
В пети клас нещата се пооправиха в общи линии, обаче съучениците ми почнаха да странят от мен. Често стоях сама в междучасията и пак ме обиждаха, но сравнително по-малко от предишните две години.
В шести клас от класа ми и не само от него започнаха да се правят на "големите тийнейджъри". На две-три момчета им стана нещо като навик щом ме видят да използват думи като "кучка", "курва" и други мили изрази и псувни. Няколко момичета пуснаха дългите гриви, започнаха да се гримират и да отиват на училище с ниски деколтета. Именно тези момичета пък ме тероризираха заради дрехите ми, които си бяха напълно нормални за възрастта ми, в сравнение с техните. Клюкареха за мен зад гърба ми и ме гледаха презрително. Разбира се, имаше деца, които се отнасяха мило с мен, но и те поддържаха дистанция.
Сигурно като четете всичко това си казвате "уф, тая е много зле - да им тегли майната на всички, какво ги търпи". Повечето пъти съм отвръщала на ударите, но винаги след това става по-лошо. Заради този факт гледам да пропускам всичко покрай ушите си и да се правя че не ми дреме много-много.
Преди няколко месеца нещата видимо се подобриха, защото се научих да владея сигурно тази "техника" и вече извъртам повечето прякори и други такива на майтап. Започнах да се чувствам като част от класа и съм сигурна, че догодина като дойде време да се разделим, много или малко всички ще ми липсват.
Така че съветвам "различните" да не обръщат внимание на тези, които ги мъчат, а да гледат своите цели. Дори и да стане някой "супер-мега-хипер-смешен" гаф, бъдете спокойни - след време всички забравят сензациите и излагацията. :)

Yancheto
07-15-2008, 17:42

Аз също!

Thoughtless
07-15-2008, 18:02
Не.. глупаво е. А и повечето смятат, че ученик с хубави оценки е зубър, т.е. не знаят значението на думата.
А задръстени хора няма според мен. Ако за някои даден човек е "задръстеняк", за други не е. :?

SweetDead
07-15-2008, 19:41
Вие сте откачени.. И ние имахме една такава, но то нейното си беше.. и аз не зная какво точно. С нея съм 7 години, 2 клас някъде беше я блъснала кола, мисля че, имаше сътресение на мозъка и от тогава започна да се дразни с всеки срещнат. Много я биеха и всички я мразеха. Правиха и много по-гадни номерца, но тогава, добре.. всички бяхме малки, но това продължаваше и до самия край на 7 клас.. нищо не разбирах. Колко разправии е имало по този въпрос, беше адски ад!
Не трябва така да ги разделяме, все едно ги отделяме от класа. Помисляли ли сте как се чувстват тези, 'по-нишите' от нас. Въобще не е така. Винаги я подкрепях, а другите винаги ми скачаха отгоре, защото я защитавам..Просто не трябва така да се делим на умни, тъпи.. зубари, 'газари' .. да бъдем едно ЦЯЛО!

*кФаРтАЛнЪтЪ_пРиНцЕскЪъЪ*
07-15-2008, 19:49
Със зубарите не се ебавам...а им се възхищавам...но със задръстеняците си права квот си искам..особено пък ако се усмелят да ми кажат нещо , ги правя на 2 стотинки...мн мразя никой да ми се прави на някой...иначе за зубарите - нищо против,рядко общувам със сдуханяците...но пък не са ми и приятни,за да го правя... :oops:

princesa_viki
07-15-2008, 20:05
Никога не бих постъпила така с някой човек.Каквато и да е.Това,че е мръсна и има слаби оценки не я прави по-малко човек от всички от твоя клас.А надута?Ти кво искаш-да говори с вас и да се държи като с приятели ли???

Bochko_banana
07-15-2008, 22:49
Искам да кажа, че аз съм една от така наречените "зубъри". От 4-5 години (сега ми предстои да съм 7-ми клас) всеобщото отношение към мен е нетърпимо. В първи и втори клас съучениците ми си бяха още "нормални", така да се каже, но от трети клас се почнаха мъките. Престоя в училище често е бил труден за мен, но не заради учителите или оценките, а заради именно това злобно отношение. С течение на времето от класа ми забелязаха, че аз съм различна от тях. Имах отлични оценки по всички предмети, а дисциплината ми беше перфектна. Имаше една умна и поучителна реплика, която често чувах в училище "Който се цепи от колектива, колективът ще му го нацепи колективно". Отначало момчетата се придържаха към това глупаво, но за съжаление реално изречение и ме обиждаха по всевъзможни начини - "зубър", разбира се, и други мили епитети, които не ми се споменават в темата. Правеха ми гадни номера, криеха ми нещата и т.н. Немалко пъти мама е идвала в училище да се кара с класната, която никога не ме подкрепяше за нищо. Често се връщах вкъщи разплакана, тъй като почти половин ден удържах сълзите си в училище.
В пети клас нещата се пооправиха в общи линии, обаче съучениците ми почнаха да странят от мен. Често стоях сама в междучасията и пак ме обиждаха, но сравнително по-малко от предишните две години.
В шести клас от класа ми и не само от него започнаха да се правят на "големите тийнейджъри". На две-три момчета им стана нещо като навик щом ме видят да използват думи като "кучка", "курва" и други мили изрази и псувни. Няколко момичета пуснаха дългите гриви, започнаха да се гримират и да отиват на училище с ниски деколтета. Именно тези момичета пък ме тероризираха заради дрехите ми, които си бяха напълно нормални за възрастта ми, в сравнение с техните. Клюкареха за мен зад гърба ми и ме гледаха презрително. Разбира се, имаше деца, които се отнасяха мило с мен, но и те поддържаха дистанция.
Сигурно като четете всичко това си казвате "уф, тая е много зле - да им тегли майната на всички, какво ги търпи". Повечето пъти съм отвръщала на ударите, но винаги след това става по-лошо. Заради този факт гледам да пропускам всичко покрай ушите си и да се правя че не ми дреме много-много.
Преди няколко месеца нещата видимо се подобриха, защото се научих да владея сигурно тази "техника" и вече извъртам повечето прякори и други такива на майтап. Започнах да се чувствам като част от класа и съм сигурна, че догодина като дойде време да се разделим, много или малко всички ще ми липсват.
Така че съветвам "различните" да не обръщат внимание на тези, които ги мъчат, а да гледат своите цели. Дори и да стане някой "супер-мега-хипер-смешен" гаф, бъдете спокойни - след време всички забравят сензациите и излагацията. :)определено този разказ ми повлия...просто смятам че не е нуждо да престанеш да учиш,за да не се цепиш от колектива...просто започни да распускаш малко...тогава нещата ще се оправят...учил съм в 107 ОУ-София и всички от класа ми бяха уникално "умни" но бяха много готини...винаги съм учил,но това никога не ми е пречело на забавлението! тази година съм приет в 1АЕГ с бал над 34 и съучениците по скайпа веднага почнаха да ми викат зубър, но аз го приемам като шега ;) след време се приспособяваш спокойно :)

slivaka
07-16-2008, 20:57
Еми ест ,че сме прайли такиа неща !!

kuklichka_bg
07-16-2008, 21:09

МЕГА СТЕ ТЪПИ НЯМА КО ДА ПРЕЦЕНЯВАМ КОЙ ЗНАЕ ВИЕ КФИ ИЗЧАДИЯ СТЕ ДА ПРАВИТЕ ТАКА

PinkFloydSound
07-17-2008, 07:36
Тъпичко си ми, моето дете. :-)
Не, никога не съм правила подобно нещо, само хората, които НАИСТИНА избиват комплекси го правят. Не, това не е поредната форумна обида, това си е реалността. ;)
Откъде накъде пък реши, че щом си в 7 клас, си пораснала, помъдряла и тем подобни. Дерзай, дерзай...

_FaShIoN_
07-17-2008, 12:03
Аз също съм против този начин на държание спрямо някой човек,въпреки че е по различен от теб...Но пък има и токива хота,които въпреки всичко са много отворени,с много голямо самочувствие и с много голяма уста...за тея хора съм съгласна да ядът яко бой,щом не си знаят мястото... :)

TikvenaElhichka
07-17-2008, 13:31
Надути малки идиотчета....
По-скоро бих набила някакви гаменчета,които на група нападат едно беззащитно дете, само защото са го нарочили. Страхливци!

Echi
07-17-2008, 14:02
Не

hgfh
07-18-2008, 10:01
А има една от моя клас дето много ме дразни.Завърши с 6.00,но не заради това.Винаги гледа да преебе другите и само за себе си мисли.Разбрали сме се целият клас да не си прави домашното,защото и без това не го разбираме и тая идва с него.Или като изключиха няколко човека от нащо тая година,тя съвсем спокойно си каза,че хич не и пука.Дори да е така да си запази мнението за себеси.А дори не учеше много-прави 1 домашно в началото на годината и вече 6тиците валят.Поне,ако не ни помага да не ни пречи :-x Ще разбере пословицата"Ако се цепиш от колектива,ти го нацепват колективно".И ми вика,че хич не я интересува какво мисля аз.Тая следващата година ще гледам и аз да я преебавам възможно най-много. :-x :-x :-x

нямаш никакво право да тормозиш които и да е!!! ясно ли ти е ? това че момичето си пише домашното и е старателно това не ти дава права да се заяждаш с нея мърша такава!!!! момичето се учи и и заразлика от теб иска да преуспее в живота!!! ти като не искаш не наказвай другите за това !!!деиба писна ми от такива дрисли и дрисльовци :-x

hgfh
07-18-2008, 10:11
зубърите си учат на изуст уроците защото не ги разбират те са глупави хора които са свикнали да цитират всичко на изуст ..и вкрайна сметка всеки може да избере какъв да бъде .. нямате право да измъчвате никoй..1 во научете значението на зубър и тогава тръгнете да се правите на велики и това че някои хора се учат и си изкарват добри оценки не ги прави зубъри

lisi4ety
07-18-2008, 10:16
Не, никога не съм правила подобно нещо, само хората, които НАИСТИНА избиват комплекси го правят. Не, това не е поредната форумна обида, това си е реалността. ;)
[/b]

Абсолютно съм съгласна!

ANTIHUMAN
07-18-2008, 12:38

+11000000000000000000000000 :)

Izzy_
07-18-2008, 13:22
Това са номера от яслата...Добре е някои хора да използват и малкото им останало в главата.... :smt013

Rap_GiRl
07-19-2008, 10:22
Доколкото прочетох в тази тема мисля че съм съгласна с някои от вас, но да ви кажа аз също съм една от тези "различните" - с различен стил и различни харесвания на музика, единствена с такъв стил, бях подигравана от всички в даскалото ми още от 2ри клас да кажа за пояснение не пиша тук за да търся съжаляние).В цялото училище станахме 6 рапърки, но с времето останах само аз, и тогава останах сама, като казвам сама имам предвид напълно сама, движех се сама по коридорите от една стая в друга, а през голямото междучасие стоях на оградата и единсвеното нещо, което ме утешаваше в такъв момент беше музиката ми и да пиша рими.Това се случваше в края на 7ми клас - тази година преди да се махна от даскалото, затова не се тревожех толкова много.Но от 2ри клас аз търпях толкова много унижение и подигравки правили са ми много номера.Да си призная не можех да се бия, но след няколко годинки ме научиха и бях готова да пребия всеки един, който ми се изпречи на пътя.Сигурно си казвате сега "Тая е супер тъпа, като неще да я подиграват да смени стила си" или нещо от тоя род, но аз ще отговоря на всички които са си казали това: ВСЕКИ СИ ИМА СТИЛ И НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ГО МАЧКА И ТЪПЧЕ ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ Е РАЗЛИЧЕН!!!!
Още в началото казах че съм съгласна с някои от вас.Лично като такъв човек който е изпитал подигравките на злобни хора които искат само да се забавляват с "различните" (под "забавляват" нямам предвид да ходят заедно на купони, но мисля че повечето от вас са се сетили какво имам предвид) така че аз мачкам точно тези хора които се "забавляват с различните", затова и казах че съм съгласна с някои от вас :x :? Затова искам да ви кажа гадове спрете се, за да не ви спре някой друг!! :-x

*Nutty*
07-19-2008, 10:46
Не виждам АБСОЛЮТНО никакъв смисъл това да се прави. В крайна сметка всеки има право да бъде какъвто иска, да прави каквото иска и да се облича по какъвто си иска начин. Това си е неговият живот и не виждам смисъла в това да тормозиш някого, само защото е решил да бъде различен. Пък и това, че на пръв поглед е различен не означава, че е някакъв "задръстен". Има страшно много хора, които го правят това, но не виждам защо - като направиш някой гаден номер на човек, който мислиш че е задръстен не ти олеква нали? Не ти става по-добре само защото тормозиш някой, който дори не може да се защити. Пък и представете си живота на този изтормозен човек, всеки ден да се прибира вкъщи разплакан и да не излиза никъде, просто защото няма с кой, няма приятел който да го разбере, да го изслуша да му помогне, няма с кого да се забавлява, стои по цял ден сам вкъщи и мисли затова какво биха могли да му направят утре в училище. Животът на човек с такова детство се преобръща завинаги и това се помни за цял живот. :( Ако на някои хора им харесва да тормозят по-слабите от тях само защото ги мислят за "различни и задръстени", тогава не знам какви трябва да са тези хора... :shock:

Madness
07-19-2008, 12:18
ми не,аз винаги съм била зубър :-) :-) :-)

Спирит =]
07-19-2008, 12:59
Не виждам АБСОЛЮТНО никакъв смисъл това да се прави. В крайна сметка всеки има право да бъде какъвто иска, да прави каквото иска и да се облича по какъвто си иска начин. Това си е неговият живот и не виждам смисъла в това да тормозиш някого, само защото е решил да бъде различен. Пък и това, че на пръв поглед е различен не означава, че е някакъв "задръстен". Има страшно много хора, които го правят това, но не виждам защо - като направиш някой гаден номер на човек, който мислиш че е задръстен не ти олеква нали? Не ти става по-добре само защото тормозиш някой, който дори не може да се защити. Пък и представете си живота на този изтормозен човек, всеки ден да се прибира вкъщи разплакан и да не излиза никъде, просто защото няма с кой, няма приятел който да го разбере, да го изслуша да му помогне, няма с кого да се забавлява, стои по цял ден сам вкъщи и мисли затова какво биха могли да му направят утре в училище. Животът на човек с такова детство се преобръща завинаги и това се помни за цял живот. :( Ако на някои хора им харесва да тормозят по-слабите от тях само защото ги мислят за "различни и задръстени", тогава не знам какви трябва да са тези хора... :shock:

аха