View Full Version : истинска приятелка или просто....поредната използвачка
mihaelaaa
07-02-2008, 17:24
имах една много добра приятелка бяхме неразделни,но тя се премести в друго даскало намери си нови приятели.и откакто стана това тя изобщо не ме търси може да се обади 1 път на 3 месеца а живеем блок до блок.търси ме само когато гаджето и и приятелите и ги няма...скоро се скарахме и аз и казах че за мен тя не е приятелка и и казах изобщо вече да не ме търси,мисля че и е все едно.... на мен ми е кофти.а когато и го казах това тя ми каза добре потърси ме някои ден ще се радвам да се видим...правилно ли постъпих? да я потърся ли? или ако наистина и пука за мен тя ще ме потърси....незнам какво да правя ;(
BlackaTBW
07-02-2008, 17:26
Може би някога сте били приятелки. Вече нещата не стоят така. Приятел е човек, който е до теб. Тя очевидно не е до теб, ти също не си до нея. Случва се. Потърси я и й кажи, че не искаш всичко просто ей така да си отива, нека си запазите добрите отношения, но просто едва ли можете да бъдете отново толкова близки.
soul1199
07-02-2008, 19:00
moje bi ne ti e istinska priqtelka,ili q ostavi i si gledai jivoteca ili i se obadi ili otidi y tqh i pogovorete :)
gabito_94
07-02-2008, 19:55
Почти винаги става така че когато някой се премести в друго учлище стават промени ново улище, клас, приятели и ново обкръжение.Но ако приятелството ви беше силно нямаше да стане така.Ти сама можеш да си направииш изводидите.За мен не трябва да я търсиш докато тя не осъзнае че е направила грешка.Нека тя първа те потърси
inSane_baby
07-02-2008, 19:56
А ти търсеше ли я или чакаше само тя да те търси
mihaelaaa
07-02-2008, 20:58
А ти търсеше ли я или чакаше само тя да те търси
търсих я карах я няколко пъти на плаж тя ми казваше немога днеска ше хода утре с някои друг,един път и викам аиде на кино тя сега немога ше излзиам.....
mArMaLaDkA
07-02-2008, 21:10
Тя е в нов клас,намерила си е нови приятели,нова компания,следователно ти си вън от играта.Просто тя се е надула покрай новата тайфа и не се сеща кой е бил в трудните моменти с нея.Няма смисъл да се опитваш да си й близка както преди-казвам го от личен опит.Но иначе,щом сте блок до блок,можете да излизате някога заедно,когато и двете нямате с кого,да ходите на по кафе....
swee7_love_
07-13-2008, 18:57
dosta 4esto se sre6tat takiva... 6tom se premestqt stavat ve4e mn vajni.. zabravqt te kakto i tq e napravila.. zabravila te e za6toto ima drugi priqteli ama te ako q izostavqt 6te dovtasa uvas nabarzo.. za da ti pla4e na ramoto. Ti ako iska6 4akai da vidi6 nqma li da stane taka.. ;] nai veroqtno 6te se skara s priqtelite si i 6te doide uvas spx :) a ako ne vqrva6 4e taka 6te stane otidi i pogovori s neq i tova e dobar variant
kuklichka_bg
07-13-2008, 19:13
имах една много добра приятелка бяхме неразделни,но тя се премести в друго даскало намери си нови приятели.и откакто стана това тя изобщо не ме търси може да се обади 1 път на 3 месеца а живеем блок до блок.търси ме само когато гаджето и и приятелите и ги няма...скоро се скарахме и аз и казах че за мен тя не е приятелка и и казах изобщо вече да не ме търси,мисля че и е все едно.... на мен ми е кофти.а когато и го казах това тя ми каза добре потърси ме някои ден ще се радвам да се видим...правилно ли постъпих? да я потърся ли? или ако наистина и пука за мен тя ще ме потърси....незнам какво да правя ;(
i az bqh i tei :} e po4ti taka de no sled kato i kazah 4e ne iskam da sme fr i izdarjahme samo edna sedmica edvam edvam bez da si govorim i sega sme si supeer
била ти е приятелка някога,но сега вече не...тя е в др училище,средата й е друга,а пък и това,че те търси когато няма с кого да излиза показва,че те търси само в краен случай,за да не си остане вкъщи...По-добре си намери др приятели и продължи без нея...намери някой,който няма да те търси само когато е сам,някой на когото можеш да разчиташ и да наречеш наистина приятел... :)