Влез

View Full Version : malko stranno se polu4i?

hrisi7uuu
07-02-2008, 17:56
eto q i moita istoriika!zapoznah se s nei-dobriq fr na mom4eto ,koeto me haresva!toi naistina mn me haresva i be6e mu kazal da ne se zanimava s men!i taka zapoznahme se i toi po4na da me svalq,razmenihme si skaypovete!po4nahme da si pi6em a v sa6toto vreme mom4eto koeto me haresva razbra i mu stana mn gadno!te se skaraha i ve4e ne sa nai-dobri fr!zaradi men! :( az haresvah i dvamata!neka nari4am mom4eto koeto me haresva E,a fr mu A!i taka i dvamata mi predloziha i poneze E zivee nad nas ,a A v dr kvartal re6ih 4e e po-dobre da tragna s E 6ot moze da se vizdame po-4esto!sled tova oba4e osaznah 4e ne go haresvam i zapo4nah da go otbqgvam i prodalzavah da si pi6a s A!no A razbra 4e hodq s nego i zapo4na da e malko zloben kam men!sega E zamina v italiq i prodalzihme da hodim no razbrah 4e tam e hodim na PROSTITUTKI i skasah s nego!sega se opitvam da se sbliza otnova s A ,no toi prodalzava da me otbqgva i se darzi uzasno!kat go pitam ne6ty v skypa toi vinagi se otqzda i ne iska da se vidim vinagi otbqgva temata!mn me e qd na sebe si 4e izbrah po-lo6iq,a sega izgubih A,koito naistina darze6e na men!pls kazete na4in pak da se sblija otnovo s A!!!!

tuzaro
07-02-2008, 17:59
научи се да пишеш! и да наистина си тъпа.

angelcheeee_93
07-02-2008, 18:07
popitai go dali ima 4uvstva kam teb,ako nqma 4uvstva nqma smisal da si go vra6ta6...ako ne te haresva ni6to ne moje6 da napravi6.po-dobre ne mu ppi6i izvestno vremee,za da razbere6 dali toi 6te te poarsi,ako ne go napravi ne go tarsi pove4e,,,ako ne te potarsi toi qvno ne darji na teb.makar 4e v tazi istoriq ti si vinovna ,4e si spredpo4ela dr mom4e,no ako A naistina darji na teb i te obi4a nezavisimo ot vsi4ko 6te se varne pri teb.

F4ence
07-02-2008, 19:47
Az 6te kaja samo 4e si postpila mnogo typo i mnogo detinski v cqlata situaciq. Mislq 4e ne trqbva da se sblijava6 s A. Kakvoto i da e ti si razvalila edno priqtelstvo... Trqbva6e o6te ot na4aloto da obesni6 na dvamata s koi iska6 da si a drugiq da otreje6.. a ne i s dvamata da se darji6 dobre i posle kakvo "ami az ibirram tozi deto jivee po blizko". Vij za 4ustvata ne e vajnoto koi kade jivee i s koi 6te se natiska6 po 4esto. 4esno kazano prodaljavam da tvardq 4e si postapila typo. Za6toto ne e ot zna4enie koi kade jivee za da se vijdate a koi kakvo jelanie ima. I se pak spored men gi otreji i dvamata i bqgai na dale4... posle moji da e kasno.

spensi
07-02-2008, 19:59
оставиги и двамата по добре за теб и за тях.Дано да си взела поука от цялата история и занапрет да мислиш преди да правиш каквото и да е било. 8)

Chess
07-02-2008, 22:21
Тръгни със Z.

Dan1
07-02-2008, 22:48
Постъпката не е много умна но трябва и да ти е ясно оня колко му е бил най-добрия приятел щом го е преебал заради момиче ....

spiderka
07-02-2008, 23:17
аз съм на мнение,че си постъпила ТЪПО....

HelSy
07-03-2008, 04:53
не съм го чела ... успех с А;З;К; и другите подобни .. :lol: :lol:

dark_angel_7813
07-03-2008, 06:57
оставиги и двамата по добре за теб и за тях.Дано да си взела поука от цялата история и занапрет да мислиш преди да правиш каквото и да е било. 8)

+1 ;-) =D> ;-) :)

NaNa_SladuRana
07-03-2008, 06:57
научи се да пишеш! и да наистина си тъпа.
+1

kuklichka_bg
07-04-2008, 11:55
of i ti neznaish ko iskash mai ko sa oplakvash tuka

Chrissie
07-04-2008, 12:09
Съжалявам,но от това,което си написала ми става ясно,че не само незнаеш какво точно искаш,ами понякога искаш всичко,а когато паднеш от два стола плачеш.Значи си избрала въпросният Е,защото живее по-близо?Стига бе!Ти ме уби!Логиката ти направо е желязна!Според мен,ако достатъчно си обичала А,щеше да си гадже с него,дори да трябваше да прекосявате целия свят,за да се видидте.Съжалявам,но моето мнение е,че просто не виждам как нещата могат да се оправят.Този А те мрази,защото явно е има някакви по-сериозно чувства към теб,а ти си тръгнала с най-добрия му приятел.Как би се почувствала ти в такава ситуация? :?