View Full Version : След краят...
NeLLy_BaBy
07-02-2008, 20:27
Здравейте. Искам да ви питам за съвет. С причтеля ми се разделихме предо окло почти седмица. Ходихме доста дълго време около 11 мес. Разделихме поради причнита че уж неговите чувства се бяха променили. Аз не исках да късам с него, но приех условието да си останем приятели. Сега излизаме в една компания, но той се държи дръпнато, не говори с мен, не ме поглежда. Аз си го обеснявам с факта ,че аз се държа нормално спрямо него, или поне успявам, защото се съобразявам с искането му. Знам че и раздялата е пресна както се казва, но ако продължава да се държи така и в бъдеще, това означава , че не може да ме забрави. Въпреки че и аз го обичам още. Разделихме се защото той искаше да бъде сам, но въпреки това такова държание не мисля че е нормално. Би ми се искало да поговоря с него, но не мисля сега трябва, защото все пак той искаше да се разделим. Иска ми се някак си да излезна от тази сконфузна ситуация.
gangstata
07-02-2008, 20:29
Единственото решение,което виждам е да поговорите..
Al3ksandra
07-02-2008, 20:30
Ами рано или късно ще се наложи да поговорите... Неговите нерви не са вечни , така че дори да не направиш нищо, той така или иначе няма да издържи дълго така и ще те потърси , вярвай ми! Пък и защо след като те обича, те скъсал... :?
mistical_girl
07-02-2008, 20:31
Сега и ти, и приятелят ти сте в труден период. Явно за него начина да превъзмогне или притъпи поне малко болката е да се опита да ограничи контактите и разговорите с теб. Съветвам те, въпреки че ще ти е трудно да го хванеш насаме и да се изясните. Успех :)
NeLLy_BaBy
07-02-2008, 20:32
Може би е така но не мисля че сега е момента тъй като той се държи дръпнати, а и да пробвам той няма да ми кайе. Имакар, че се опитва да показва че всичко е наред аз го познавам.
NeLLy_BaBy
07-02-2008, 20:39
Тази тема е продължение от преди, но накратко, всичко беше наред до преди една седмица когато той ми каза че иска да скъса с мен, защото и двамата ще учим в други градове, че по-добре сега да страдаме отколкото после. Аз му казах че това е тъпа причина и не съм съгласна. На следващия ден нещата уж бяха нормално, но не ми се обаждаше и когато го потърсих по телефона продължаваше да се държи студено. Тогава поисках да поговорим Попитах го къде е проблрма, а той ми каза че чувствата му се били променили, че иска промяна тъй като се виждахме всеки ден, а сега иска да е сам, но в бъдеще може и да се съберем. натова последното аз не повярвах тъй като си мисля че той просто не иска да ме нарани. Не искам да сидавам илюзии. Но и сегашното му държание странно.
съвсем нормално е да се държи така. това, че отношението му към теб е различно, не значи непременно, че той още има чувства. по-скоро има съвест. не очаквай голяма промяна занапред. остави нещата да си вървят и постепенно той отново ще се отпусне пред теб. само не прави грешката тогава да се опитваш да си го връщаш обратно!!! това ще значи, че тотално ще загубиш най-малкото което е, уважението му
NeLLy_BaBy
07-02-2008, 20:46
И аз мисля така, затова май най-добре да изчакам с времето какво ще стане.
Spored men trqbva da pogovorite, ako ne ochi v ochi to pone po telefona, povqrvai mi shte ti olekne, az bqx v sashtata situaciq, govorix s nego i veche mi e po-leko, veche kazala sam si vsichko koeto sam premalchavala prez vremeto, v koeto sme bili zaedno :) da oshte go obicham, lipsva mi, no pone ne me grizat otvatre nekazani istini i bolki :) Uspex, mila :)
i az mislq 4e vse o6te te obi4a..vse pak 11 meseca ne sa nikak malko...pogovorete i se opitai da razbere6 kakva e pri4inata da se durji po-studeno i za6to ne ti govori...ne se pritesnqvai ne6tata 6te se opravqt...prosto mu trqbva vreme za da svikne 4e ve4e ne si negovoto momi4e(vupreki 4e toi e iskal da skusate) i ne moje kogato iska da ti pokaje 4uvstvata si.re6enieto spored men e edin hubav razgovor i malko vreme. :)
spiderka
07-02-2008, 23:34
1+ съгласна съм
didi_baby
07-03-2008, 05:38
той още те обича сладурче и нз може това да не е краят...
NaNa_SladuRana
07-03-2008, 06:34
Той сам ти е казал,че вече не изпитва същото,ти как очакваш да се държи?!
dark_angel_7813
07-03-2008, 06:50
+1 :) :) :)
Той сам ти е казал,че вече не изпитва същото,ти как очакваш да се държи?!
е момичето иска да си го върне нормално е да бъдат големи очакванията.Аз съм на принципа приятелка от компанията ми никога да не си хващам
Scared_Straight
07-03-2008, 11:19
По добре се отдръпни и се опитай да го забрвиш..Дори и да се саберете вече една двойка разделяла ли се е един път нищо не е същото.. Ще ти е гадно 1-2-3 месеца ма след това ще ти мине.. Съвет от мене :-D
sweet illusion
07-03-2008, 12:30
spored mene toi ve4e ne te obi4a...6to za 4ovek bi se razdelil s gadjeto koeto uj do v4era mnogo obi4al!?apak i tova da se d1rji hladno qvno ima ne6to za koeto ne ste govorili :o
Pliok0019
07-03-2008, 15:39
Прави се, че не ти пука. Недей да говориш с него, прави се, че ти е забавно с останалите...