View Full Version : Намразвам приятелката си
gost_s_reg
07-02-2008, 22:50
Всичко започна преди 9 месеца, когато се запознахме, в началото нещата бяха вълшебни, толкова чувства и красова във връзката ни. Тя не е от момичетата сексбомба..но има страхотна усмивка, което ме грабна в нея. И така...в началото беше мило, добро, скромно момиче, с прилично добър външен вид(не се поддържаше много), оказа се че аз съм и пъртия приятел (тя беше на 17) и нещата лека полека си започнаха...да се опознаваме, да си говорим и се влюбих в нея страшно много. Тя винаги ме разбираше, винаги ме подкрепяше, аз и отговарях със същото...минаха 2-3 месеца и ясно тя започна да се отпуска пред мен или съм и омръзнал и аз незнам точно какво. и настъпиха някакви промени във връзката ни, тя започна да си показва "магариите" да ми отказва много неща, да ме обижда, и някой път дори и понича да ме удари..Незнам това някакав тип закачки ли са? или просто незнам. коренно се промени, от скромното момиче, стана разглезена тъпанарка. Тя ми отказва какво ли не, но път за сметка на това иска постоянно да е с мен, да ме води пред нейни приятелки, и да решава какво да правим...Това немога да разбера, не ми позволява да водя във връзката, отказва ми почти всичко каквото я помоля, а и постоянно иска да е с мен - постоянно!!! Както споменах по горе, има огромна промяна в нея, от скромно момиче се прояви някакво лигаво държание, от едно чаровно негримиращо се момиче, в момента е постоянно гримирана (..как да нарека вече?) "шафрантия?". От неприказливо момиче, във флиртуваща с приятелите ми..По-рано я беше страх да се вози при мен, а сега иска и бързи скоростти да развивам и се вози при други хора...Явно иска да се чувства като типичната селска путка, а аз да съм един тип "лошия" обръснат тъпак...незнам просто... всичко това ме отблъсква, немога вече така. Исках да споделя с някой, затова написах това тук. Незнам и съвети дали ще ми помогнат, само искам да видя какво мислите..
Явно много си и ходил по гЪза на момичето и е видяла че може да ти се качи на главата и да командва парада и ето прави го направи и ти като не пич стани по студен спрано нея отблсни я малко ама малко и се дръж по строго с нея и тя сама ще си доиде при теб нядявам се сващаш кво искам да ти кажа :)
Mr.Shorty
07-02-2008, 23:14
Братле ако трябва да съм честен имам абс същият проблем като тебе.
spiderka
07-02-2008, 23:23
тия,дето казват,че момчетата били копелета,грешат много понякога...и ние сме си такива... :o
[B]a[N]D[i]T[k]a
07-02-2008, 23:39
хмм ... говори с нея .. и виж ако се оправи и не искаш да късаш с нея ок .. ако не се оправи по добре я зарежи .. но според мен и кажи .. сигурно и тя те обича и и кажеш че искаш да скъсате направо бз да и дадеш възможност да поправи нещата... сигурно много ще я нараниш .. нз така си мисля :)
SiegHeil
07-03-2008, 00:42
Купи си паве, адски приложимо е 8-)
didi_baby
07-03-2008, 05:33
не трябва да й позволяваш толкова бе пич тва момиченце ти се е качило на главата вече :(
Мога да ти кажа, 4е 4есто се слу4ват такива работи. Мацката си хваща приятел и решава, 4е е голямата работа. Може и ти да си виновен, понеже си я оставял да ти се ка4ва много по главата и си я разглезил. Нали знаеш - хората лесно свикват на хубавото.
Ако искаш все още да си с нея, вземи да се държиш пове4е като мъж. Не я оставяй да те командва и да те води за носа. Ако не ти се ходи някъде, не се съгласявай. Ако прецениш, 4е се държи неприемливо и флиртува с други хора, вдигни й скандал. Покажи й, 4е нямаш намерение да си й като кукла в ръцете и я накарай да запо4не да те уважава. В момента ми се струва, 4е мацката изобщо не те има за мъж, а за лигльо, който може да си разиграва както й е кеф.
А ако мислиш, 4е нещата са прекалено зле - остави я. Казвам ти, в една връзка не е никак хубаво, когато мъжът не се 4увства мъж. Намери си мацка, която да ти дава, а не само да иска разни неща от теб. Самият ти ще видиш колко по-добре ще ти е с такова моми4е :)
mrssmith
07-03-2008, 05:55
+1 =D>
xXxScreamxXx
07-03-2008, 06:26
Отна4алото може би е била типи4ното и добро моми4е защото все пак си й бил първият приятел... след като е осъзнала 4е си влюбен и правиш вси4ко за нея е решила да се възползва и то4но тук ти губиш водещото място във връзката ..
Според мен има 2 решения :
1вото да поговорите и да й кажеш вси4ко това , което ни сподели на нас и да видиш дали ще има промяна в поведението й :?
2рото да се разделите .. Но ли4но на мен 1вото ми се струва по уда4но :) УспЕХ !
Приятел 1 път оспуснеш ли да те води момиче после трудно има обравия поне при мен беше така,най-добре ще е на поговириш със нея и да и обясниш че това нейно държание те дразни.Както се вика правиш я човек а тя ти се качва на главата.Не знам защо търпиш това
EMOgirl92
07-03-2008, 08:17
леле пич я и опъни малко юздите на тая
...пък ако не стане колкото и да ти е трудно зарежи я и тва е :)
Whyniser
07-03-2008, 08:29
Мога да ти кажа, 4е 4есто се слу4ват такива работи. Мацката си хваща приятел и решава, 4е е голямата работа. Може и ти да си виновен, понеже си я оставял да ти се ка4ва много по главата и си я разглезил. Нали знаеш - хората лесно свикват на хубавото.
Ако искаш все още да си с нея, вземи да се държиш пове4е като мъж. Не я оставяй да те командва и да те води за носа. Ако не ти се ходи някъде, не се съгласявай. Ако прецениш, 4е се държи неприемливо и флиртува с други хора, вдигни й скандал. Покажи й, 4е нямаш намерение да си й като кукла в ръцете и я накарай да запо4не да те уважава. В момента ми се струва, 4е мацката изобщо не те има за мъж, а за лигльо, който може да си разиграва както й е кеф.
А ако мислиш, 4е нещата са прекалено зле - остави я. Казвам ти, в една връзка не е никак хубаво, когато мъжът не се 4увства мъж. Намери си мацка, която да ти дава, а не само да иска разни неща от теб. Самият ти ще видиш колко по-добре ще ти е с такова моми4е :)
Съгласен.Просто не си заслужава да ти се качва на главата. :)
PePeLePew
07-03-2008, 08:30
така си я научил братле .... дръж си повече на мнението не я оставай да те маниполира иначе нещата отиват на зле
BrokenInnocence
07-03-2008, 08:30
В началото както ти сам каза е била "скромна и тиха", тоест най- вероятно преди това се е мислела за по- смотана. Хваща теб и естествено й се вдига самочувсвието и вече сме голяма работа. Ами постави я на мястото й де, няма нужда постоянно да тичаш зад нея като кученце.
gost_s_reg
07-03-2008, 08:49
май сте прави..сам чаках някой да ми каже, че оправия няма. Един път разглезено момиче, и край. Скандали съм и вдигал, казвал съм й ги тея работи и тя не се променя изобщо. Колкото и да е тежко, това вероятно ще е краят. Само трябва да събера сили да й го кажа.
sasha_90
07-03-2008, 09:14
Зарежи я,няма смисъл от такава връзка.
HePeAJIeH
07-03-2008, 09:19
Копеле,в твойто положение съм и аз :(
Според мен трябва да говориш с нея!Да й кажеш абсолютно всичко!За начина , по който се е променила,за начина,по който се държи!Ако тя не се замисли и отговори ,че всичко й е наред,направо я забрави!Аз като чета к'ва е и направо много се дразня ,та за теб не знам! :?
+1 =D>
toddi222
07-03-2008, 10:12
Явно много си и ходил по гЪза на момичето и е видяла че може да ти се качи на главата и да командва парада и ето прави го направи и ти като не пич стани по студен спрано нея отблсни я малко ама малко и се дръж по строго с нея и тя сама ще си доиде при теб нядявам се сващаш кво искам да ти кажа :)
+1 \:D/
май сте прави..сам чаках някой да ми каже, че оправия няма. Един път разглезено момиче, и край. Скандали съм и вдигал, казвал съм й ги тея работи и тя не се променя изобщо. Колкото и да е тежко, това вероятно ще е краят. Само трябва да събера сили да й го кажа.
Бате, бий й един чук в главата да се научи и ще се умори да пада :D :D :D
love_enrique
07-03-2008, 12:30
Оффф кога най-после ще го проумеете-ИДЕАЛНИ ХОРА НЯМА!!!!!Писна ми от теми"той/тя беше идеален/а,добър/а,красив/а,мил/а,скромен/а а сега стана злобен/а/тъпанар/ка/лигла
stealthyGirl
07-03-2008, 14:31
Явно много си и ходил по гЪза на момичето и е видяла че може да ти се качи на главатаНе е това, то който си го има мозъкът-си го има. Естествено, ако я бие и т.н. ще е по-различно, ама тя като си е глупава няма значение държанието му...
Еми моя съвет е да я зарежеш... И да видим с кой ще се фука пред другите "шафрантии". 8-) :smt098
GabisiTa
07-03-2008, 15:08
;)
Написал си"тя ми отказва какво ли не!"....а какво по-точно ти отказва??? :?
gPa3HuTeJl
07-03-2008, 21:16
Love = Hate
Ако още веднъж прочета думите "братле" "копеле" "пич" и производните ще отприщя апокалипсис върху цялото човечество.
ъъ аз съм момиче.ама зарежия тая пача :)
kuklichka_bg
07-04-2008, 11:52
тия,дето казват,че момчетата били копелета,грешат много понякога...и ние сме си такива... :o
ai ne slagai pod obsht znamenatel pFff
sladkish_14
07-04-2008, 13:00
Мисля,че си страхотно момче :wink: ..Ммм не знам,за пръв път да ми харесва нещо,сигурно защото това момче е потърпевшо ииии .Та по темата 8-) - Тегли й майната и ти.Остави я сама 2-3дена,кажи,че си болен,че не ти се излиза и да видим какво ще прави,дали ще става и първата й мисъл,ще бъде"Оо каква рокличка да си облека и дали розов грим,ще ми отива.." :? Нека да й стане и на нея малко гадно,пък след тези дни ни кажи какъв е резултата
:) щастливката (:
07-04-2008, 13:05
Оооо мойто момче я и покажи кой командва :-P Вземи я хвани да си поговорите кажи и че двамата трябва да решавате какво да правите, не тя да те води за нослето, кажи й че преди си я харесвал повече и всичко, което имаш да й казваш просто, ако не те разбере я остави :( Успех ;-)
FreeSpirit
07-04-2008, 13:52
Защо не й ги кажеш тея неща, попитай я защо се държи така ?
И вместо да страдаш и да се затормозяваш или я накарай да се промени или скъсай с нея ;)
pOiSoN_kIsS_94
07-04-2008, 21:12
Ами спри да контактуваш с нея и ,ако те обича наистина ще разбере какво е имала и ще се опита да си го върне 8) А ако не и направи впечатление,че вече не контактуваш с нея-тя не е за теб :?
Chrissie
07-04-2008, 22:09
Както се казва...Разгеле!То имало и свестни момчета,бе!Не мислех,че по земята още са останали такива,но явно съм ги подценила-както много често правят с нас,момичетата.Да казват,че всички сме като втория тип,който описа.Но не е така и много се радвам.А сега на въпроса.Не мога да ти обясня защо се е променила,защото и аз не знам.Явно е попаднала в лоша компания,която както и сам виждаш,не й е повлияла добре.За мен това е единственото обясение.Аз лично съм по-голяма привърженичка на първия тип,защото и аз от много големи части съм такава,но както и да е. :oops: А на теб мога само едно да ти кажа.Ако не се чувстваш добре с нея,в което съм убедена,просто я остави.В крайна сметка,ти не харесваш този неин нов образ,а старото мило и разбиращо момиче,нали?Иска постоянно да си с нея,за да те покава на приятелите си.Може да се гордее с теб,но не те обича.Съжалявам,ако те наранявам по някакъв начин,не това е целта ми. :? Просто се опитвам да ти кажа,че не е нужно да бъдеш с човек,с който не се чувстваш добре.
Успех! \:D/
gost_s_reg
07-05-2008, 20:10
благодаря ви на всички..Кофти ми е.. нормално е..именно задари този образ в началото не искам да я оставям, немога да разбера що не се получава с момичетата, или нестават нещата, или ходим по няколко седмици или започна добре и се променят нещата...просто пълен ташак..бахти