View Full Version : МН СМЕШЕН ПРОБЛЕМ,АМА ВСЕ ПАК ПРОБЛЕМ!!!
Четох в мноооого статии как момичета имат проблеми с увлажняването-е моят проблем е точно обратен.Абе хора мн се увлажнявам :lol: чесно направо имам чувството че може би ще плувна,и не е само това-докато правим секс с моя мн често се вади,поради прекомерната смазка,и е мн кофти така понеже тъкмо сме се разгорещили и стане фала,то докато се наместим ни минава мерака,знам че мн хора ще се смеят и то си е смешно,но на мен наистина ми е проблем.КАК ДА НЕ СЕ УВЛАЖНЯВАМ ТОЛКОВА? :lol: докато някой нямат изобщо и си купуват лубриканти,аз ще се удавя :lol: :lol: :lol: :lol: чесно помогнете ми,мн е кофти наистина :cry:
Мисле, че няма как. Някои мъже много се възбуждат от това обаче :)
goldharz
07-03-2008, 08:26
Сигурна ли си че е овлажняване ? Може да имаш бяло течение , по-добре отиди на гинеколог той знае най-добре ;)
underscore
07-03-2008, 08:28
Не на всички мъже им харесва прекомерното секретиране. Важно е да се отбележи, че това би могло да бъде признак за полова инфекция. Най-добре е да се консултираш с гинеколога си или евентуално да дадеш повече сведения, за да ти помогне някой форумец ;)
ami kogato ne sam vazbudena nqmam problemi,no vzbudq li se stavaaaaa..............
death_wish_
07-03-2008, 08:37
Може да е някаква инфекция и да имаш бяло течение, недай си Боже. На някои мъже им харесва иначе когато има много овлажняване. Мисля, че няма как да го промениш.
Преди всеки акт се напиваш кат кирка - нали знаеш ,че от алкохола човек се дехидратира 8-)
Преди всеки акт се напиваш кат кирка - нали знаеш ,че от алкохола човек се дехидратира 8-)
:razz: :razz: az ne piq :-D
Nadelina
07-03-2008, 08:46
Eto zashto se ovlajnqvash tolkova.
Eto zashto se ovlajnqvash tolkova.
samo tva 6te e problema :D
kofti e 8-[
SpOrTs_GiRl
07-03-2008, 08:57
То при всеки е различно .. Аз пък почти не се овлажнявам и ме боли повреме на почти целия акт ..
То при всеки е различно .. Аз пък почти не се овлажнявам и ме боли повреме на почти целия акт ..
i tva e kofti no az pak ponqkoga ot prekomerno uvlajnqvane ne 4uvstvam ni6to koeto pak e adski tapi4ko vliza i izliza kato u tqh si :lol:
SpOrTs_GiRl
07-03-2008, 09:02
i tva e kofti no az pak ponqkoga ot prekomerno uvlajnqvane ne 4uvstvam ni6to koeto pak e adski tapi4ko vliza i izliza kato u tqh si :lol:
Да, но все пак е по-добре .. Мен почти през цялото време ме боли, а за това да свърша не може да става и дума .. А твоето овлажняване винаги ли е било такова? В смисъл толкова много ли е било и тогава, когато си започнала да водиш полов живот?
da i kato kaza svar6vane se setih i az za moito VSE NE MI DOSTIGA MALKO DA SVAR6A :cry: uvlajnena,vazbudena i pak nemoga 6te se gramna ve4e :-# :smt067
amatorium
07-03-2008, 10:01
Tova ne e nikakuv problem ami daje neshto strahotno. 8)
Just_say_no
07-03-2008, 12:27
Tova ne e nikakuv problem ami daje neshto strahotno. 8)
И аз така мисля... :)
ami kogato ne sam vazbudena nqmam problemi,no vzbudq li se stavaaaaa.............. мазало? :lol:
didi_baby
07-03-2008, 13:03
купи си шнорхел бе мацка :lol: бъзикам се по добре отиди на гинеколог
Just_say_no
07-03-2008, 13:23
Щом не усещаш удоволствие като си много влажна... сменете позата ! :-o :)
viki1992
07-03-2008, 13:42
mi smeite se ako iskate vsi4ki oba4e mili4ka nqma da pie6 predi raznite raboti...demek e** se jadna...:D:D nz kolko e vqrno de...
Ch0c0la73
07-03-2008, 13:54
em zimaite si orebrirani prezervativi shtom kazvash 4e ne go useshtash tolkoz ..
SK0RP10N
07-03-2008, 14:32
Ти си добре.Някои момичета просто им се плаче и за капка от тази течност...
GabisiTa
07-03-2008, 14:57
И аз когато съм възбудена съм доста овлажнена, не виждам проблем в това ;)
xxXroshawkaXxx
07-03-2008, 15:14
ami kogato ne sam vazbudena nqmam problemi,no vzbudq li se stavaaaaa..............
i az sam taka :lol: :lol: :D
Не мисля, че има начин да се "отъревш" от тази участ. Но може да опитате нови пози, за да можеш да свършиш. А като е по-тесничко и на него ще му харесва повече.
Например вдигни си краката нагоре и ги свий в коленете и той да ги държи и леко да ги натиска надолу, но без да ги разтваряш :)
Или примерно на задна, но със събрани краченца. Има много опции - желание да има. Успех :) И го приеми от хубавата страна - наистина има много момичета, които се молят за малко от този секрет и са принудени да купуват лубриканти.
Аз да чукам на дърво нямам проблеми с овлажняването, но съм чувала, че като застареят жените се овлажняват по-малко...
Дано не е истина... :D
:D :D mersi mnogo :) 4e pone me uspokoihte 4e i drugi ima kato mene ne sam samo az :)
crazyfaflichka
07-03-2008, 23:12
haha az imam su6tia problem :D ama dosega kato sum do pravila s fr-to samo 1-2 puti da e bilo kofti fsu6tnost na nego mu har che se uslajnqvam tolko mn 8-) :P :P
miii to nz za nego dali e problem az ne sam go pitala ama na mene mi e neudobno kato zema da se podmokrqm tolkova mnogo :-D :lol: