Влез

View Full Version : Влюбих се в най-добрия си приятел.. ;[[

fuck_me_pls
07-03-2008, 08:03
Преди няколко седмици осъзнах,че според мен съм направила най-голямата грешка в живота си..Един приятел ми каза,че според него съм се влюбила в едно момче (а това момче е най-добрият ми приятел!)
Отначало разбирасе отрекох това да бъде истина,но уви след няколко дни се обедих,че наистина чувствата ми започват да стават повече от приятелски..Нещо започна да ме влече към него..усещах как искам да бъда близо до него да го докосвам..простоо..го исках адски много..Но се замислих,че колкото и да е все пак това беше най-добрия ми приятел,който знаеше всичко за мен и винаги ми помагаше,когато имах проблем..винаги беше до мен във всички трудно моменти..правел е толкова мн неща за мен..както и аз за него,че просто ми се стори невъзможно да бъда с него.Искам го страшно много,но мисля,че ако разбере и не отвърне на чувствата ми не само ще ми разбие сърцето ами и дори след това няма да можем да останем приятелиии просто приятели..а да не говорим за най-добри,а аз просто не мога да си представя животът ми без подкрепата и приятелството на това момче..
Проблемът е такъв,че искам да тръгна с него ако ест той ми даде шанс..но в един момент разбирам,че ще изгубя най-добрия си приятел и че вече нищо няма да бъде както преди.. :cry:
Чудя се дали да му кажа..какво чувствам,но съм мн объркана и незнам как може да реагира.. :cry: А пък ако не му кажа мога да испусна шанса си с него ако имам такъв..единственото нещо,което ме спира да му кажа е,че сме мн добри фр..когато съм ходела с други момчета винаги на него съм казвала ако имам проблем с някое гадже и общо взето всичко което ми се случва..той е човека който най-добре ме познава в последните 2,3 години и ако го загубя няма да си го простя НИКОГА!! :cry: :cry: :cry: :cry: Така,че ако може да чуя няколко мнения,какво да права,дали да му кажа или да оставя вс така и да бъдем най-добри приятели..
Мн съм объркана :cry:

iPurple
07-03-2008, 08:28
На мен ми се случи същото преди време и едни мои приятелки му казаха и той се отдръпна.. по добре не му казвай изчакай да видиш дали той изпитва същото успех :)

FeelMyPain
07-03-2008, 08:28
С риск да ме намразите:
Приятелство мецду момче и момиче рядко има без, подсъзнателни цели.Просто мъжете сме такива, че "само приятелка" не съществува като понятие.
Съвета ми е да му кажеш. :)

Ifchencety
07-03-2008, 08:33
Не го прочетох цялото, но мога да ти кажа няколко неща. Винаги съм смятала, че приятелството м/у момиче и момче е най-силно и най-искрено. Но в повечето случаи идва и този момент с любовта. Близки сте, довери му се и за това твое харесване, нищо че е той а не просто поредния сладур. Мисля, че ще те разбереи ако не друго щяе постъпи поне като приятел. Може би мисълта, че след това няма да сте същите фр те убива, но пък съм сигурна, че факта, че го харесваш те мъчи още повече!!!

Dan1
07-03-2008, 08:35
Съгласен съм с мнението преди моето но все пак съществува приятелство между момче и момиче може би са 1 на 1000 но все пак ги има може би вие сте тези 1и в 2-та случая има какво да губиш най-добре вземи сама решение как да постъпиш лично аз бих избрал да си запазя приятела/приятелката :grin: :grin:

Whyniser
07-03-2008, 08:37
Спокойно.Нещата стоят така.Ти държиш на него.Той на тебе.Споделяш му нещо той ти помага.Колкото и да е почтен,колкото и да ти е приятел ще дойде един момент когато отношенията ви ще нараснат.Какво се плашиш ще няма да ти отвърне на чувствата.Няма да дойде скоро края на света.Ще имаш още толкова много други случай та да се тревожиш сега.Давай и без много много да му мислиш :?

fuck_me_pls
07-03-2008, 08:42
Не го прочетох цялото, но мога да ти кажа няколко неща. Винаги съм смятала, че приятелството м/у момиче и момче е най-силно и най-искрено. Но в повечето случаи идва и този момент с любовта. Близки сте, довери му се и за това твое харесване, нищо че е той а не просто поредния сладур. Мисля, че ще те разбереи ако не друго щяе постъпи поне като приятел. Може би мисълта, че след това няма да сте същите фр те убива, но пък съм сигурна, че факта, че го харесваш те мъчи още повече!!!

Да така е аз даже нз как можах да си помисля за нас двамата ..щот според мен ако ше го харесвам трябваше да бъде мн по-рано..

EMOgirl92
07-03-2008, 08:43
Разбирам те напълно......
ами кажи му за чувствата ти......ако не отвърне помоли го да запазите приятелството си :) кажи му че не искаш да го губиш като приятел :)

fuck_me_pls
07-03-2008, 08:45
ами кажи му за чувствата ти......ако не отвърне помоли го да запазите приятелството си :) кажи му че не искаш да го губиш като приятел :)

Разбирасе,че ще му кажа да го запазим..но няма да стане той ще го иска както и аз но ше има пречката,че той ме е наранил..поне според мен това ще бъде причината..

cvetenceto1991
07-03-2008, 10:11
ами разкрии му чувствата си и виж дали и той
ще ти отварне със същото ама гледаи заради любовта да не си развалите приятелството и да неможете да се гледате?какво мислиш по вапроса?

MiMcHeToOo
07-03-2008, 10:34
Пробвай ;) Живота е един ;)

Al3ksandra
07-03-2008, 10:39
Кофти ситуация и те разбирам много добре... :( Според мен не е ли по-добре да изчакаш малко.. ако той има чувства към теб раноп или късно ще ти ги разкрие... ако не.. може би с времето твойте ще отминат... но незнам строго индивидуално е! Само мога да ти кажа че и аз имах и имам един добър приятел, с които си споделях всичко и по едно време, незнам някак си както си го приемах само за добър приятел, ми се прииска да можехме да сме повече.. незнам някак си странно стана.. но после си казах.. о не по-добре да запазя приятелството защото счупената ваза колкото и да се лепи не можв да бъде както преди, т.е. ако стане така че не можем да сме заедно, като двойка и ме отблъсне.. и приятелството ще си отиде.. и реших че е по-добре да го запазя...:)И така..

toddi222
07-03-2008, 10:48
Чичко_Полицай:
С риск да ме намразите:
Приятелство мецду момче и момиче рядко има без, подсъзнателни цели.Просто мъжете сме такива, че "само приятелка" не съществува като понятие.

™G-Baby™:
Спокойно.Нещата стоят така.Ти държиш на него.Той на тебе.Споделяш му нещо той ти помага.Колкото и да е почтен,колкото и да ти е приятел ще дойде един момент когато отношенията ви ще нараснат.Какво се плашиш ще няма да ти отвърне на чувствата.Няма да дойде скоро края на света.Ще имаш още толкова много други случай та да се тревожиш сега.Давай и без много много да му мислиш Confused

EMOgirl92:
ами кажи му за чувствата ти......ако не отвърне помоли го да запазите приятелството си Smile кажи му че не искаш да го губиш като приятел Smile

MiMcHeToOo:
Пробвай Живота е един
+1000 \\:D/ :smt011
Има вероятност (макар и не много голяма) наистина да развалите отношенията си, но това е живота - низ от рискове - ако не поемеш този риск после може и да съжаляваш за това. Но моето мнение не е от голямо значение. Важното е ти какво ще решиш! ;) Аз ти препоръчвам да опиташ :) ;)

evelinka1122
07-03-2008, 10:51
Пробвай ;) Живота е един ;)
:) + 1

kiflata
07-03-2008, 10:51
Mi az bih kazala 4e spored mene 6te byde po dybre da ne m kazva6 za6toty ako ne ti otfyrne na 4yfstfata naistina nqma da bydete sy6tite dobri ptiqteli kakty predi..no izbora e tfoi.poslu6ai syrcety si!

Sensuality
07-03-2008, 10:59
Уф същото става и с мен :lol: :lol: :lol:
Аз лично нищо не съм му казвала,и малко чувствата заспаха .. ;\

life.hates.me
07-03-2008, 11:03
Ако не пробваш имаш 0% шанс да сте заедно ..
А ако опиташ шанса е 50:50 ..
Ти сама реши ;] :-)

Bombshell
07-03-2008, 14:38
Преди няколко седмици осъзнах,че според мен съм направила най-голямата грешка в живота си..Един приятел ми каза,че според него съм се влюбила в едно момче (а това момче е най-добрият ми приятел!)
Отначало разбирасе отрекох това да бъде истина,но уви след няколко дни се обедих,че наистина чувствата ми започват да стават повече от приятелски..Нещо започна да ме влече към него..усещах как искам да бъда близо до него да го докосвам..простоо..го исках адски много..Но се замислих,че колкото и да е все пак това беше най-добрия ми приятел,който знаеше всичко за мен и винаги ми помагаше,когато имах проблем..винаги беше до мен във всички трудно моменти..правел е толкова мн неща за мен..както и аз за него,че просто ми се стори невъзможно да бъда с него.Искам го страшно много,но мисля,че ако разбере и не отвърне на чувствата ми не само ще ми разбие сърцето ами и дори след това няма да можем да останем приятелиии просто приятели..а да не говорим за най-добри,а аз просто не мога да си представя животът ми без подкрепата и приятелството на това момче..
Проблемът е такъв,че искам да тръгна с него ако ест той ми даде шанс..но в един момент разбирам,че ще изгубя най-добрия си приятел и че вече нищо няма да бъде както преди.. :cry:
Чудя се дали да му кажа..какво чувствам,но съм мн объркана и незнам как може да реагира.. :cry: А пък ако не му кажа мога да испусна шанса си с него ако имам такъв..единственото нещо,което ме спира да му кажа е,че сме мн добри фр..когато съм ходела с други момчета винаги на него съм казвала ако имам проблем с някое гадже и общо взето всичко което ми се случва..той е човека който най-добре ме познава в последните 2,3 години и ако го загубя няма да си го простя НИКОГА!! :cry: :cry: :cry: :cry: Така,че ако може да чуя няколко мнения,какво да права,дали да му кажа или да оставя вс така и да бъдем най-добри приятели..
Изчукай го, щи мине 8-)

fuck_me_pls
07-03-2008, 14:49
Изчукай го, щи мине 8-)

Ще те изчукам аз тебе едно хубаво!! :razz:

Chrissie
07-03-2008, 15:26
Твърдиш,че си споделяте всичко.Тогава му кажи.Така един вид ти му споделяш.Но наистина си права-ако той не сподели чувствата ти,вече няма да сте толкова близки.Но защо не направиш така-виж дали и той има някакви по-особени чувства към теб,дали е напрегнат,изглежда ли объркан,изглежда ли така,сякаш крие нещо,когато е близо до теб.Е,да,той може и да се окаже добър в това,да крие чувствата си,но никой не е перфектен в което и да е отношение.Рано или късно той ще допусне грешка и ще разбереш.Ако не рискуваш,наистина може и да пропуснеш шанса си.Но ако той споделя чувствата ти?Ако и той иска да е с теб? :) Пусни се по течението и ще разбереш.
Успех! \:D/

dark_angel_7813
07-03-2008, 15:54
С риск да ме намразите:

:shock: :shock: :shock: верно ли ... ???

dark_angel_7813
07-03-2008, 15:56
Ами най добре изчакай малко ... в повечето случай когато момчето разбере ... че най добрата му фр го има за повече от фр .... се отдръпва което е ужасно .... затова недей да рискуваш толкова ами поизчакай малко ... все нещо ще ти подскаже как той те приема .... :-) :-) :-) :-) просто неизбързвай .... :) :-) :-) :-) успех... :-) :-)

evil_angel69
07-03-2008, 20:43
същото стана с мен преди долу-горе година .. :\ само че тогава той харесваше мен,а аз него..не..но постепенно и аз започнах да изпитвам някакви чувства..карахме се няколко пъти,и то доста жестоко,не си говорехме по един месец..след това всичко се нареди,тръгнахме,светът за мен беше повече от розов..и тогава..него го приеха в американския колеж в сф.. :cry: :cry: и съответно скъсахме..ден не е минал,в който да не съм поискала да сме заедно,но вече е твърде късно..
понякога явно трябва да се примирим с неща,без които едва ли не,не можем да живеем..но да..светът е несправедлив.. :(

dark_player
07-04-2008, 06:10
Имах същия проблем само, че нали аз съм момче и се влюбих в най-добрата си приятелка , в един клас сме (от 1ви клас - вече 12ти) ние сме постоянно заедно , както тя знае всичко за мен, така и аз за нея...и постепенно както ти казваш ...исках да съм постоянно близо до нея, да я гушкам, докосвам, дори просто да седим някаде и да си приказваме , но ме беше страх да й го кажа, за да не я загубя... с много болка... някак си го преодолях мъчих се да спра да мисля постоянно за нея , тя си излиза с момчета , сменя ги доста често ...а аз седя безучастен и ... те така...
За лятото се разделихме аз в Сл Бряг тя ... другаде , но се чуваме по телефона доста чести ...
Абе мисълта ми беше...опитай се да събереш смелост да му го кажеш, защото аз сега съжалявам, че не съм и го казал когато трябваше!
И случайно, (*дано), ако тръгнете това ще е една много чиста и искрена любов!

МИР :o 8)

NaNa_SladuRana
07-04-2008, 06:12
Действай,кажи му на него не на нас!

fuck_me_pls
07-04-2008, 08:39
Ее..има и друг проблем.В момента той си има сериозна приятелка с която ходи и някъде 6 месеца..така,че просто определено няма шанс да има чувства към мен..Момичето може да се каже,че ми е фр и знам,че много се обичат..Просто незнам..!

soul1199
07-04-2008, 10:13
На мен ми се случи същото преди време и едни мои приятелки му казаха и той се отдръпна.. по добре не му казвай изчакай да видиш дали той изпитва същото успех :)+1

w0sh
07-04-2008, 10:41
Действай,кажи му на него не на нас!

Е що бе? на нас не може ли да каже? Знаем,че всички очакват експертното ми мнение.

magneziq
07-04-2008, 15:31
еми и аз съм в същото полужение-преди 2 месеца когато скъсах с причтеля ми единствения човек който искаше да ме изслуша беше най-добрия ми приятел(човека за който всичко давам и без който не мога)-след време нещо започна адски да ме влече към него и се влюбих в него-той ми призна пръв че ме е харесвал през последните 2 години (при мен беше същото) но нещата все не са ставали понеже сме ходили с други хора,а мен ме беше страх да му призная какво испитвам за да не ме отбласне и накрая да си развалим приятелството.излизахме няколко пъти на срещи нещата бяха супер но последния път (в понеделник вечерта) той ми каза че не вярва че нещо (каквото и да е ) някога ще стане между нас поради причината 4е рядко сме се виждали и сме живяли много далече 1 от друг(цели 3 километра :D ).това много ме нарани понеже го обичам и бих дала всичко за да бъда с него .в крайна сметка с това че дори не прави опит да се бори много ме засегна и в момента не испитвам голямо желание да си говорч с него-извод:помисли преди да действаш понеже приятелството ви може да отиде по дяволите!

the_friends
07-04-2008, 16:36
Милата... и аз имах абсолютно същият проблем с единствената разлика, че той пръв ми призна чувствата си. Иначе и ние бяхме заедно и във хубави, и в лоши моменти и ако не ми беше признал щяхме да си останем най- добри приятели, защото аз нямаше да се престраша. Но както и да е... тръгнахме, бяхме щастливи, всичко беше цветя и рози... докато в един щастлив момент той започна да ме отбягва, да ми говори не както преди, чувстах го студен... седнахме да си поговорим и той ми заяви, че вече нямало какво да си кажем, били сме си омръзнали и тем подобни. На мене ми беше много сдухано, дни след това не можех да повярвам, че всичко свърши така. А приятелството ни... от него не остана и спомен дотолкова се отчуждихме, сега сме само на здравей- здрасти... за съжаление. И сега нито любов, нито приятелство. Не искам да те отчайвам, нищо не ти пречи да пробваш да му разкриеш чувствата си, но хубаво прецени дали си струва- какво губиш и какво печелиш. Може при теб да се получат нещата :) айде успеххх :-) :-)

BlindedAngel
07-04-2008, 16:44
Не дъм чел предишните мнение но ти предлагам да изчакаш месец два...Ако чувствата ти останат същите или по - силни му кажи...Пък и си припомни рекламата "Sprite има да ти каже нещо :razz: "...Доста често се случва "Най - добрия приятел на момичето" да иска нещо повече ( говоря от личен опит), но изчакай известно време :)
П.П.Извинявам се ако се повтарям с някой от предишните коментари но 3 страници не ми се четяха :-P

fuck_me_pls
07-04-2008, 20:15
Милата... и аз имах абсолютно същият проблем с единствената разлика, че той пръв ми призна чувствата си. Иначе и ние бяхме заедно и във хубави, и в лоши моменти и ако не ми беше признал щяхме да си останем най- добри приятели, защото аз нямаше да се престраша. Но както и да е... тръгнахме, бяхме щастливи, всичко беше цветя и рози... докато в един щастлив момент той започна да ме отбягва, да ми говори не както преди, чувстах го студен... седнахме да си поговорим и той ми заяви, че вече нямало какво да си кажем, били сме си омръзнали и тем подобни. На мене ми беше много сдухано, дни след това не можех да повярвам, че всичко свърши така. А приятелството ни... от него не остана и спомен дотолкова се отчуждихме, сега сме само на здравей- здрасти... за съжаление. И сега нито любов, нито приятелство. Не искам да те отчайвам, нищо не ти пречи да пробваш да му разкриеш чувствата си, но хубаво прецени дали си струва- какво губиш и какво печелиш. Може при теб да се получат нещата :) айде успеххх :-) :-)

Да мен най-ще ме е яд да не останем фр..шоту без негу няма да мога :cry:

BiTcH*Fr0m*HelL
07-04-2008, 21:05
ами аз също си мислех че съм влюбена в най добрия си приятел и ся ходим и разбрах че така не мога искам той да ми е приятел и страшно много го обичам но явно само като приятел и незнам как да му кажа защото ме е страх...... така че от личен опит казвам ти момиче ако си сигурна само ако си сигурна в чуствата си действай !

fuck_me_pls
07-05-2008, 08:14
Ами аз също си мислех че съм влюбена в най добрия си приятел и ся ходим и разбрах че така не мога искам той да ми е приятел и страшно много го обичам но явно само като приятел и незнам как да му кажа защото ме е страх...... така че от личен опит казвам ти момиче ако си сигурна само ако си сигурна в чуствата си действай !

А преди да тръгнете ти ли му каза първа,че го харесваш и че имаш повече от приятелски чувства към него ?? : ) :) : )

*ell-oh-ve-ee*
07-05-2008, 08:20
Според мен това чувство с времето ще отмине и така няма да загубиш най-добрия си приятел ;-)