Влез

View Full Version : Prosto da vi razkaja

linka92
07-03-2008, 10:26
Zdraveite!Predvaritelno se izvinqvam za latinicata.Ta znachi s edno momche se poznavame ot fevruari.Toi e na 22,a az na 16.Da znam ot sega kakva vi e reakciqta :shock:.. i moqta beshe takava.. 8) Toi e ot moq grad,no jivee i uchi v drug,koito e na 250km ot tuk.Idva si v meseca 2 pyti,no kogato si doide si hodi na selo,zashtoto tam sa golqma kompaniq i sa ot malki zaedno.Ta az hodeh pri edna priqtelka tam vseki pyt,kogato toi si idva i taka si se vijdahme.Poslednite 2 pyti obache bqha fatalni :oops: Misleh,che ne me hharesva ,che sym malka i t.n. ,no ednata vecher toi me izvika navyn i mi kaza vs,koeto misli ...Kak me haresval,no vmomenta nqmalo vyzmojnost za po-seriozni otnosheniq(ima si priqtelka,s koqto uj ne sa v dobri otnosheniq).Mojelo da se vijdame ot vreme nq vreme.Tam na seloto.I me pokani u tqh..ne se stigna do sex..az ne pozvolih.Beshe pil i t.n.No doide i dr-ta sedmica,v koqto toi si doide(mesec po-kysno mislq),kogato pak si govorihme i pak stana taka che se ozovahme u tqh i pak ne se stigna do sex poradi tehnicheski prichini :D Prosto tehnite se sybudiha i ne znaehme dali shte doidat na 2riq etaj.No kakto i da e.Znam,che moje bi mu e samo za sex-a,no toi vinagi pravi taka,da si mislq,che ima neshto poveche.Tazi priqtelka,kydeto hodeh pri neq na gosti na seloto sega zaminava da uchi v dr grad(dori i lqtoto nqma da e tuk) i nqma kak da stane rabotata prosto..da hodq tam.Ta mi e chudno dali shte me potyrsi pri polojenie,che si idva sybota i nedelq i to 2 pyti na meseca..dali bi si ostanal tuk v grada.Znam,che ne go poznavate i ne znaete kakvo mu e v glavata.Prosto iskam da vi chuq mnenieto.Znam ,che povecheto shte kajete,che iska da me izchuka...pochti mi e qsno...no prosto mi e hubavo s nego...Taka mi e zamaql glavata ...kakto po filmite.Ne sym porednata kurva,koqto tyrsi batko,za da q pocheshe ...Ot malka se zarichah,che nikoga nqma da si haresam mnogo po-golqm ot men ..a eto kakvo stana.Samo ne mi kazvaite da si namerq nqkoi dr...zashtoto za momenta mi e neposilno...mnogo go iskam :-o

P.S.Ne znam dali temata e za tuk ili za liubov,no t.k. sex-a igrae po-vajna rolq tuk ot liubovta..reshih da q pusna v tozi razdel.

amatorium
07-03-2008, 10:29
Poslednite 2 repliki v "Purvichen instinkt" shte ti dadat otgovora, koito tursish. 8)

mganga
07-03-2008, 10:31
Отдай се на чувствата си. Много е възможно след известно време той да те зареже обаче(много си малка и ще му омръзнеш, това е истината).
Но се забавлявай ако можеш.

SpOrTs_GiRl
07-03-2008, 10:33
Май си е за "Любов" .. Знам ли .. :?

А по темата .. Найстина ли очакваш някой да ти каже категорично мнение?! Не го познаваме, не знаем какво му е в главата ..
И все пак пича си има приятелка .. видял е нещо младо и наивно, което би му се вързало и би му пуснало .. Е ще си топне чушлето в нещо младичко .. А колкото до приятелката му - предполагам, че отношенията им са само сексуални .. Ако имаше някакви чувства към нея едва ли би се занимавал с теб ..
А ти защо се занимаваш с него, след като знаеш, че си има приятелка?? Независимо в какви отношения са .. Ако ти си имаше приятел и той така се задяваше с другите момиченца, би ли ти било приятно?!

linka92
07-03-2008, 10:34
Poslednite 2 repliki v "Purvichen instinkt" shte ti dadat otgovora, koito tursish. 8)

Malee,sega shte me karash i filma da teglq...Ne moje li da gi citirash :oops:

linka92
07-03-2008, 10:35

А по темата .. Найстина ли очакваш някой да ти каже категорично мнение?! Не го познаваме, не знаем какво му е в главата ..
И все пак пича си има приятелка .. видял е нещо младо и наивно, което би му се вързало и би му пуснало .. Е ще си топне чушлето в нещо младичко .. А колкото до приятелката му - предполагам, че отношенията им са само сексуални .. Ако имаше някакви чувства към нея едва ли би се занимавал с теб ..
А ти защо се занимаваш с него, след като знаеш, че си има приятелка?? Независимо в какви отношения са .. Ако ти си имаше приятел и той така се задяваше с другите момиченца, би ли ти било приятно?!

Ne me pitai kolko usiliq mi e kostvalo tova.V nachaloto i az misleh taka.Sled kato vidqh kolko e "neporochna" mi mina jenskata solidarnost i sychuvstvieto.... 8) 8-)

SpOrTs_GiRl
07-03-2008, 10:37

Ne me pitai kolko usiliq mi e kostvalo tova.V nachaloto i az misleh taka.Sled kato vidqh kolko e "neporochna" mi mina jenskata solidarnost i sychuvstvieto.... 8) 8-)
Познаваш ли я, за да си сигурна?! Или само се водиш по неговите думи за нея .. И аз мога да кажа, че съм хермафродит, но не ме познаваш, нали?!
П.П. .. Само сравнение ..

linka92
07-03-2008, 10:37
Отдай се на чувствата си. Много е възможно след известно време той да те зареже обаче(много си малка и ще му омръзнеш, това е истината).
Но се забавлявай ако можеш.

Tuk ne stava duma za seriozna vryzka..nqma kak da stane tova i mi e qsno.Prosto dali shte me potyrsi poveche..da ni e hubavo dokato sme zaedno..nishto zadyljavashto..nqmame vyzmojnost za tova..toi e mn na dalech,godinite,priqtelkata...vs e s/u "nas"(ako syshtestvuva takova ponqtie)..

linka92
07-03-2008, 10:39

Познаваш ли я, за да си сигурна?! Или само се водиш по неговите думи за нея .. И аз мога да кажа, че съм хермафродит, но не ме познаваш, нали?!

Da,vidqh q.Ne moga da kaja ,che q poznavam.M/u drugoto ot cqlata kompaniq,koqto e ngova ,a ne moq..nikoi ne q haresva.Ne e losho momicheto,no ne znae pred kogo kakvo..pyk i az sym posledniq chovek,koito moje da dade opredelenie za neq.Ne se gordeq mnogo s tova,che si ima priqtelka.Vinagi sym gledala s prenebrejenie na tezi momicheta,na koito ne im prechi tozi fakt,no eto,che i az popadnah v takava situaciq..

SpOrTs_GiRl
07-03-2008, 10:43

Da,vidqh q.Ne moga da kaja ,che q poznavam.M/u drugoto ot cqlata kompaniq,koqto e ngova ,a ne moq..nikoi ne q haresva.Ne e losho momicheto,no ne znae pred kogo kakvo..pyk i az sym posledniq chovek,koito moje da dade opredelenie za neq.Ne se gordeq mnogo s tova,che si ima priqtelka.Vinagi sym gledala s prenebrejenie na tezi momicheta,na koito ne im prechi tozi fakt,no eto,che i az popadnah v takava situaciq..
Значи все пак и тя е в "компанията" .. И това, че тя е там не ти пречи в същото време ти да ходиш у тях и да се натискаш с него?!?!

Нищо лично. Не тискам да прозвучи все едно те нападам. : )

linka92
07-03-2008, 10:51

Значи все пак и тя е в "компанията" .. И това, че тя е там не ти пречи в същото време ти да ходиш у тях и да се натискаш с него?!?!

Нищо лично. Не тискам да прозвучи все едно те нападам. : )

Ne,ne,ne.Tq ne e v kompaniqta.Baba i dqdo i jiveqt na syshtoto selo i tq si hodi po praznicite samo.Ti me izkara ebasi kurventiqta..sig taka izglejdam..sled razkaza na istoriqta.Sega me pitai i kolko mi plashta,za da hodq u tqh :D

P.S.Ne se obijdam..To v dneshno vreme e moderno da si kurva 8-) (bazikam se)

amatorium
07-03-2008, 10:52

Haide, ne te karam na neshto losho.

linka92
07-03-2008, 10:55

Mislq,che sym go gledala,no tochno poslednite 2 repliki mi se gubqt neshto :D

Ama 1 ili 2?To imalo i 2..sega ot 2006god.

SpOrTs_GiRl
07-03-2008, 10:57
След последното мнение си направих изводите, мерси. :)

linka92
07-03-2008, 10:59
След последното мнение си направих изводите, мерси. :)

Predpolagam,che ne sa dobri. :-o Ne pojelavam na nikoi da e v moqta situaciq.No vse pak az sym si go napravila taka..nikoi ne mi e vinoven.

DjuDjiTo
07-03-2008, 11:02
мммм много позната история... моята е горе-долу същата.. само, че той е от "село" [na 200 km] и аз си ходя почти всяка седмица... той си има приятелка...и казва, че отношенията им не са мн добри и тн.... само че не съм ходила у тях а просто се целувахме в дискотеката... да ти кажа... по-добре се наслаждавай докато сте "заедно".... не може да има нещо по-сериозно и ти го каза даже....това е просто флирт... не си мисли за нещо по-сериозно... предполагам, че и за него ще е така...зарибявайте се,целувайте се ако искате и секс правете,но не хлътвай,защото после много ще те боли ... казвам го от "личен опит", защото моята история е същата... та с "моя" продължаваме да се зарибяваме всяка седмица и като си отида намигания зарибявки и т.н. ...знам, че нищо няма да стан...просто зарибявка.... но не ми пука...ще бъда като него,ще зарибявам без никакви чувства ;) ... бъди и ти така . Айде късмет миличка... и не хлътвай! Ще разбереш защо ;) :-)

SpOrTs_GiRl
07-03-2008, 11:05
мммм много позната история... моята е горе-долу същата.. само, че той е от "село" [na 200 km] и аз си ходя почти всяка седмица... той си има приятелка...и казва, че отношенията им не са мн добри и тн.... само че не съм ходила у тях а просто се целувахме в дискотеката... да ти кажа... по-добре се наслаждавай докато сте "заедно".... не може да има нещо по-сериозно и ти го каза даже....това е просто флирт... не си мисли за нещо по-сериозно... предполагам, че и за него ще е така...зарибявайте се,целувайте се ако искате и секс правете,но не хлътвай,защото после много ще те боли ... казвам го от "личен опит", защото моята история е същата... та с "моя" продължаваме да се зарибяваме всяка седмица и като си отида намигания зарибявки и т.н. ...знам, че нищо няма да стан...просто зарибявка.... но не ми пука...ще бъда като него,ще зарибявам без никакви чувства ;) ... бъди и ти така . Айде късмет миличка... и не хлътвай! Ще разбереш защо ;) :-)
И не те интересува, че си има приятелка?!

linka92
07-03-2008, 11:05

Tam e razbotata,che az mai sym hlytnala.Tova me pritesnqva.Ne sym go iskala,no mai taka se poluchi.Az prosto nqma kak da hodq na tova selo poveche.Pyk i ne vqrvam kato si doide tuk da ostane v grada samo zaradi men... :oops:

DjuDjiTo
07-03-2008, 11:09

до скоро ме интересуваше и странях от него,ама щом той е преценил ,че "не му пука" що пък на мен да ми пука.... аз като му казах ...е нали си имаш приятелка и той... "еми ние всеки ден се караме и сигурно скоро ще късаме"

не са скъсали още... ама то тва не е нищо сериозно [м/у мен и него] просто зарибявка...целувчици глупости....

linka92
07-03-2008, 11:12
Apyk nasheto ne e prosto taka.Ili pone za men.Pyk i da e taka mn poveche neshta sa stavali ot celuvchichi.Ta vyprosa mi beshe dali bi me potyrsil..taka i nikoi ne otgovori na nego.Vseki se otklonqva ot temata.

P.S.Sega teglq filma..da vidq replikite :D 8-)

DjuDjiTo
07-03-2008, 11:14
а... приятелката му откъде е ...там на 250 км или по-близо??? еми може и да те потърси ако за него не си просто флирт , амалко повече... но никой не знае.... а подържате ли някаква връзка [sms примерно]?

SpOrTs_GiRl
07-03-2008, 11:15

до скоро ме интересуваше и странях от него,ама щом той е преценил ,че "не му пука" що пък на мен да ми пука.... аз като му казах ...е нали си имаш приятелка и той... "еми ние всеки ден се караме и сигурно скоро ще късаме"

не са скъсали още... ама то тва не е нищо сериозно [м/у мен и него] просто зарибявка...целувчици глупости....

Ваша си работа. :)
Просто на мен едва ли би ми било приятно моя да си се зарибява зад гърба ми .. Представи си имаш приятел и той ходи и си се целува и прегръща с друга, но това "не е нищо сериозно" .. И както каза в предния ти пост "правете си и секс ако искате .. " .. Ами ако на теб се беше случило това и беше на мястото на приятелката му?!
С обвързано момче не бих се занимавала, ако ще не знам какви чувства да имам .. В каквито и отношения са .. той ако искаше да къса с нея - до сега да са скъсали ..

И пак повтарям - лично мнение !! : ) Не го налагам и нямам право. :) Просто ми е интересна вашата гледна точка на нещата ..

linka92
07-03-2008, 11:16
Priqtelkata mu uchi,v syshtiq grad,kydeto i toi.Da,poddyrjame vryzka,no kogato si e tuk.I tam kogato e samo po skype.Kogato e tam,ne smeq da go pritesnqvam(s sms-a i obajdaniq).Ne iskam da mu syzdavam problemi 8).Vse pak ne znam koga e s neq i koga-ne.

DjuDjiTo
07-03-2008, 12:01
еми щом поддържате връзка що да не те потърси....

а относно моя "проблем" ... той си знай кво прави... надявам се поне... пък и дори да му кажа нещо [някакъв намек за приятелката му] той пак ще продължи да ме зарибява.... тва "нещо" продължава от 9 месеца.. казвал е пред "свидетели" , че съм му мн симпатична и го е показвал... абе квото иска да прави... btw ако той не направи първата стъпка аз нищо не правя... пък и не мога да отрека, че имам някакви "симпатии" :oops: абе за мен тва е зарибявка..... не знам ... тотално се обърках .... :-o

linka92
07-03-2008, 12:28

Ваша си работа. :)
Просто на мен едва ли би ми било приятно моя да си се зарибява зад гърба ми .. Представи си имаш приятел и той ходи и си се целува и прегръща с друга, но това "не е нищо сериозно" .. И както каза в предния ти пост "правете си и секс ако искате .. " .. Ами ако на теб се беше случило това и беше на мястото на приятелката му?!
С обвързано момче не бих се занимавала, ако ще не знам какви чувства да имам .. В каквито и отношения са .. той ако искаше да къса с нея - до сега да са скъсали ..

И пак повтарям - лично мнение !! : ) Не го налагам и нямам право. :) Просто ми е интересна вашата гледна точка на нещата ..

Ako hodish s nqkoi chovek ot mn vreme (4-5 god.) ne bi go zarqzal zaradi nqkakyv flirt,nali?!Nito si siguren dali shte prerastne v neshto po-seriozno,nito nishto.Az syshto pyrvo ne bih si ostavila priqtelkata ako bqh na negovo mqsto.Sled vreme bih.Kak go kaza ako iskashe da q ostavo-do sega da go e napravil.Ne e tolkova lesno.

DjuDjiTo
07-03-2008, 12:33
Ako hodish s nqkoi chovek ot mn vreme (4-5 god.) ne bi go zarqzal zaradi nqkakyv flirt,nali?!Nito si siguren dali shte prerastne v neshto po-seriozno,nito nishto.Az syshto pyrvo ne bih si ostavila priqtelkata ako bqh na negovo mqsto.Sled vreme bih.Kak go kaza ako iskashe da q ostavo-do sega da go e napravil.Ne e tolkova lesno.

не съм казвала , че би я зарязал заради мен.. .а и вече не ми пука..... абе нз.. според мен ще ти се обади ;)

linka92
07-03-2008, 12:38

E,gledah go.Neshto replikite ne mi dopadnaha,osobeno chastta s dechurligata.Haresa mi tova "ne moga da se pozvolq da te obicham".Ama tq e po-napred.Ta ti koe tochno imashe predvid? :-o

amatorium
07-03-2008, 12:44

Mislq,che sym go gledala,no tochno poslednite 2 repliki mi se gubqt neshto :D

Ama 1 ili 2?To imalo i 2..sega ot 2006god.

1 - Replikata e: "Shte se ebem kato zaici i shte si gledame jivota" :)

SpOrTs_GiRl
07-03-2008, 13:16
miSs^SixTy просто не разбра какво имам в предвид или избяга от въпроса .. Няма значение, както казах - личен избор. :)

linka92
07-03-2008, 17:26
Shte se radvam ako i oshte hora si izkajat mnenieto..kakvoto i da e to :booooomb: 8)

saltbaby
07-03-2008, 18:05
е какво като не я харесва ли компанията му щом са заедно той сигурно я харесва поне малко...ти как би се чуствала...ако след време имаш приятел и разбереш , че той води момиче у тях ...с цел секс..разбира му е ,че те привлича ама помисли после като си легнете няма ли да ти тежи на съвестта как си постъпила спрямо това момиче....и какво ..ясно е че иска само секс...и нищо повече..толкова ли ниско искаш да паднеш..та да си за него само 'чукам и паля' и след това си ходи при друга..еми то пък човек ...понякога трябва да се отдава на изкушенията, но друг път не ,....

saltbaby
07-03-2008, 18:20
пък и дори да излезе нещо сериозно от закачката ви няма да те гризе ,че връзката ви е изградена на нечие нещастие?

linka92
07-03-2008, 22:10
Dobre.Razbrah,che vs me napadate otnosno postypkite mi..qsno mi beshe,che shte stane taka.Da,gadno mi e za neq.Znam,che i tq ne e sveta voda nenapita,no kakvato i da e nqmam pravo da i prichinqvam tova i ne iskam,no taka stava v kraina smetka,koeto nikak ne mi haresva.Ne se opravdavam v momenta.No celta na temata ne beshe otnosno tova,kakvo pravq az..a za nego.No kakto i da e.Qvno adekvaten otgovor po otnoshenie na temata nqma da polucha. :? Ne sym iskala da se sluchva taka.Ne sym iskala da se vliubvam v nego.Ne mi e samo zaradi sex-a.Sex nad pyt i zad pyt..samo jelanie da ima.Az ne iskam da e samo zaradi sex-a.Da ne mislite,che mi e mnogo zabavno.Toi s neq,a s men ot vreme na vreme.300 pyti shteshe da e po-dobre da si haresam nqkoi,koito e neobvyrzan.Taka se stekoha obstoqtelstvata.Ne iskam da se opravdavam.Ne e tova celta na temata! :-o