View Full Version : Сертификати за езици
Znaia grcki i srpski i iskam da si izvadia nekakuv sertifikat za da rabotia kato prevodac ili nesto takova ama ne znaia ot kude!
Nekoi moze li da mi pomogne?
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
valentinka_1990
07-03-2008, 16:27
Първо научи българския.
Kolko priaten cren humor!!
durotar12
07-05-2008, 18:57
Ми не знам би трябвало да има някакви изпити ,а и преводач не се става току така.Трябва най-често и по-високо образование ,защото не е достатъчно само да знаеш дадения език.Превеждането е талант,който не всеки може.За да имаш сертификат трябва да изкараш даден изпит.Потърси в нета.
Ми не знам би трябвало да има някакви изпити ,а и преводач не се става току така.Трябва най-често и по-високо образование ,защото не е достатъчно само да знаеш дадения език.Превеждането е талант,който не всеки може.За да имаш сертификат трябва да изкараш даден изпит.Потърси в нета.
Trsih v neta i ne namerih nisto! Az naistina znaia da prevezdam, prosto iskam da imam nekakva diploma!
Znaes li kum koia institucia trebva da se obrna?
Seducti0n
07-08-2008, 17:18
Сертификат не се дава току та.
Щом искаш да притежаваш такъв, задължително преди това трябва да минеш през изпит.
Един работодател не може да те наеме само, защото претендираш, че знаеш езици, трябва да имаш и документ, с който черно на бяло да покажеш нивото на копетентността ти. :wink:
Сертификат не се дава току та.
Щом искаш да притежаваш такъв, задължително преди това трябва да минеш през изпит.
Един работодател не може да те наеме само, защото претендираш, че знаеш езици, трябва да имаш и документ, с който черно на бяло да покажеш нивото на копетентността ти. :wink:
Tocno za tova iskam takuv dokoment! Izpita lesno moga da go vzema zastoton znaia perfektno srpski i grcki ama ot kude?
MidnightCreep
07-09-2008, 12:59
Е,добре де,няма ли сръбски и гръцки културни институти в България?
Или посолства,а?