View Full Version : На колко години са модераторите?
FeelMyPain
07-03-2008, 23:11
asl pls http://www.garena.com/forum/images/smilies/tongue.gif
krem4et0
07-04-2008, 06:17
Определено сме по-старички. Аз лично съм на 23 :D
Определено сме по-старички. Аз лично съм на 23 :D
тийнеиджарка
krem4et0
07-04-2008, 06:56
Духът ми е млад.
FeelMyPain
07-04-2008, 12:24
Кажете си бе мушмуроци не се срамувайте :-D
ProstoAz
07-05-2008, 08:36
Не виждам от какво значение е това...
На 18 съм.
FeelMyPain
07-05-2008, 12:30
Не виждам от какво значение е това...
Чисто любопитство. :P
Seducti0n
07-08-2008, 10:52
Скоро навърших 16 :)
Вааааа...... :shock: :shock: :shock: :shock: 8-) Младо девойче (модераторка) :razz:
Вааааа...... :shock: :shock: :shock: :shock: 8-) Младо девойче (модераторка) :razz:
spoko na pove4e e
a ti i 16 nqma6 :D
spoko na pove4e e
a ti i 16 nqma6 :D
Ааааа недей сега.... :D наборът ми 92, така че по принцип се водя на 16 :P Пък и ми остават само още няколко месеца до навършването им.... Пък и някак си мисля, че по начин на живот и мислене съм надраснала годините си..., но това вече е друг въпрос хихи. :-) :)
LadyCarameL
07-08-2008, 11:18
Според мен ЦвЕтИтО е доста зряла за възрастта си ;)
Seducti0n
07-08-2008, 11:34
Кви дискусии се въртят тук.
Добро утро, мили съфорумчи не споменавам за първи път възрастта си, пък и никога не съм я криела.В този форум, има юзъри по-малки от мен, които също са зряли и разсъждават като по-големи.
dada93-Не си първия, нито пък и последния човек, който не вярва, че съм на 16, но това си е изцяло ваш проблем, а не мой.
И може да си сигурна, че не съм нито грозна и дебела, още по-малко умобъркана, така че нека подобни мисли не терзаят съзнанието ти.Колкото до въпорса за детсвото-да имала съм и то прекрасно детство. :)
Скоро навърших 16 :) ne moje da si na 16 kolko trqbva da si zrqla?????? ti detstvo imala li si ???? q dai nqkoe pikche?? ili si debela i grozna ili si umopobyrkana
И аз нещо не мога да му/и разбера логиката... защо след като някой е на 16 и разсъждава по по-различен от другите хора начин се смята за "умопобъркан"... :shock: Ама то след като знам в какви времена живеем вече не се учудвам от това мнение... :?
Скоро навърших 16 :) ne moje da si na 16 kolko trqbva da si zrqla?????? ti detstvo imala li si ???? q dai nqkoe pikche?? ili si debela i grozna ili si umopobyrkana
И аз нещо не мога да му/и разбера логиката... защо след като някой е на 16 и разсъждава по по-различен от другите хора начин се смята за "умопобъркан"... :shock: Ама то след като знам в какви времена живеем вече не се учудвам от това мнение... :? tiho stefche ti si ot drugiq tip :d
хаха така ли... и от кой тип съм аз ако мога да попитам? :D :D :D :D :D :D
Seducti0n
07-08-2008, 11:44
И аз не мога да разбера логиката, но явно няма такава.
Аз не се чувствам кой знае колко зряла, ако сте били свидетели на житейските ситуации в които съм попадала, щяхте да си промените мнението, но както и да е. :)
И аз не мога да разбера логиката, но явно няма такава.
Аз не се чувствам кой знае колко зряла, ако сте били свидетели на житейските ситуации в които съм попадала, щяхте да си промените мнението, но както и да е. :)
Да ти кажа...и аз се чувствам по същият начин. :) В смисъл, че за хората не трябва да се съди по това на колко години са, а по това как са живяли, какво са научили и най-важното, как разсъждават. Защото има хора на по 20+ които мога да кажа, че по мислене не могат да ми стъпят и на малкия пръст... :shock: Но наистина както и да е, защото само с думи нищо не може да се промени. :)
Seducti0n
07-08-2008, 11:57
Напротив, може.
Стига думите ти да достигнат до човека за когото са предназначени. :)
Seducti0n
07-08-2008, 11:59
debela i grozna :D:D:D
Бае си баба, каквото си знае.
По-добре пиши нещо смислено. :wink:
Ако пък капацитета ти не го позволява, по-добре замълчи. :)
FeelMyPain
07-08-2008, 12:01
Някъде бях видял снимки на Цветито...
Много 'арна булка :P
Някъде бях видял снимки на Цветито...
Много 'арна булка :P
Хахаха :D Че и умна на всичкото отгоре... :-P
Seducti0n
07-08-2008, 12:06
ГолЕм интерес, големо нещо.... 8-)
ГолЕм интерес, големо нещо.... 8-)
Е че как... 8-) 'арна булка трудно се намира хахаха :D
FeelMyPain
07-08-2008, 12:10
'Арна булка + Шефка = Момиче мечта 8-)
Аааа стига стига, че ти си ми любимец и почнах да ревнувам нещо.... 8-) 8-) 8-) 8-) Хахаха не те давам на Момичето мечта! :D :D :D :D :D
FeelMyPain
07-08-2008, 12:18
Аааа стига стига, че ти си ми любимец и почнах да ревнувам нещо....
Че откъде ме познаваш, че чак любимец съм ти станал? :neutral: 8-)
Аааа стига стига, че ти си ми любимец и почнах да ревнувам нещо....
Че откъде ме познаваш, че чак любимец съм ти станал? :neutral: 8-)
:D :D :D Ми...по мненията ти просто :oops: 8-) Нямам тази чест да те познавам хихи :-D
Seducti0n
07-08-2008, 12:21
Хохо, любовен триъгълник ли се заформя? 8-)
FeelMyPain
07-08-2008, 12:22
Join us...we have cookies! 8-) :P
Запознанството преминава в два етапа:
Преди и след първата снимка ;)
Join us...we have cookies! 8-) :P
хаха 8-) And a lot of milk... :-P :D
Seducti0n
07-08-2008, 12:28
иеп милк енд кукиис ар дъ мост импортънт тингс, уич хев евър екзистид...
охх, спирам, че накрая и аз ще си отнеса някой бан и резила, ще е голям 8-)
иеп милк енд кукиис ар дъ мост импортънт тингс, уич хев евър екзистид...
охх, спирам, че накрая и аз ще си отнеса някой бан и резила, ще е голям 8-)
хахаха 8-) Да бе, верно малко прекалихме :oops: Ама забавно беше... :D Че ти накрая и рима вкара... 8-) :razz:
FeelMyPain
07-08-2008, 12:31
Предлагам Цветито за бан...
Масов спам в раздел "Предложения....(по-дълго име неможахте ли да измислите?". 8-)
Носи си го със здраве. :-P
Предлагам Цветито за бан...
Масов спам в раздел "Предложения....(по-дълго име неможахте ли да измислите?". 8-)
Носи си го със здраве. :-P
da i az tova se zamislix... 8-) da ima posle o6te 1 tema za nov potrebitel koito bil banat s 4000 i kusur mneniq xD :lol: