Влез

View Full Version : Моля ви помогнете ми, как да му го кажа?

SpAcE_LaDy
07-04-2008, 05:52
Здравейте! От известно време имам проблем, който не можех да реша, но след доста премисляния реших, че няма смисъл да стоя така, а трябва да направя нещо.. това, което трябва да направя е да се разделя с приятеля си.. с въпросното момче сме заедно половин година.. да.. обичам го, но може би вече не по онзи начин, по който той иска, не с онази изгаряща тръпка, коят те кара да стоиш и да се взираш в телефона нервно, чакайки ТОЙ да ти се обади.. не с онзи пламък, който гори в началото на връзката, когато си най-влюбен..
причината за този проблем е в мен, не мога да отрека.. преди няколко години бях лудо влюбена в едно момче от квартала ми, нооо той не ми обръщаше никакво внимание, защото бях малка.. е, наложи се да се примиря с този факт и да осъзная, че има и други момчета.. обаче той живее в квартала ми и като излизам някъде се засичаме понякога, той с колата.. аз с кракомобила.. бибитне от колата, спре и аз отида н прозореца и си лафим 15 минути.. един път решихме да си разменим телефоните, той звънна още същия ден... това беше миналата година.. после забрави за мен з около половин година сиг.. не е звънял и преди известно време започна мн често да ми звъни, да ме вика на кафета.. аз н кафе не отказвам.. защото тва си е контакт, друг човек, малко разнообразие в общуването.. абсолютно приятелско беше всичко.. обаче той започна да ми прави намери, че ме харесва.. не знае, че имам приятел просто защото не ме е попитал.. както и да е.. моите чувства започнаха изведнъж мн РЯЗКО да се връщат.. старите чувства.. старата любов ръжда не хваща, са казали хората.. не варвах, че е вярно, но май е.. защото сега само като си помисля за него и пеперудите в стомаха ми залетяват с пълна сила.. сърцето ми се свива от готино чувство, като се обади цялата се разтрепервам, като паркинсон.. да не говоримкато го видя.. преди няколко дни ме покани в тях.. беше ми ясно с каква цел.... нали... отидох, обаче с намерението просто да гледаме филм.. разбира се така изгледахме филма, че устните ми после се оказаха червени, че чак ме боляха.. в момента.. ходим.. май.. НЕ мога да бъда с двама.. просто не мога, не съм такъв човек, принципа ми е да НЕ изневерявам и сега се чувствам ужасно и направо не знам.. трябва да скъсам с приятеля си, но не знам как да го направя БЕЗ да го нараня.. не ми се иска да му казвам за другото момче, защото наистина ще го заболи.. МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ МИ КАК ДА ГО НАПРАВЯ? КАКВО ДА МУ КАЖА? иначе деня е решен.. УТРЕ :( :-# :-# :-# :-# :-# :-# :smt086 :smt086 :smt090 :smt090
плс.. много ми е кофти.. защото приятеля ми е правим толкова много за мен, а аз не мога да отвърна на чувствата му, опитах, но не мога.. предпочитам да съм сама, дори и без другото момче, но да не го нараня.. просто той ми е най-близкия човек в момента.. след кръвните ми роднини.. моля ви дайте съвет..
моля ви..

MaLkaTa_LaDy
07-04-2008, 05:59
Кажи му, че чувствата ти към него не са толкова силни, колкото в началото на връзката ви. Няма начин да не го нараниш. Просто бъди колкото се може по-мила и дружелюбна. Бъди му приятел... (Пф, да да, сигурно)

SpAcE_LaDy
07-04-2008, 06:05
Кажи му, че чувствата ти към него не са толкова силни, колкото в началото на връзката ви. Няма начин да не го нараниш. Просто бъди колкото се може по-мила и дружелюбна. Бъди му приятел... (Пф, да да, сигурно)

той е мн добро момче и последното което искам, е да го нараня.. веднъж се случи така, че той нещо се беше сдухал..разплака се.. не искаше да ми каже какво има.. каза, че за първи път плаче пред момиче.. преди време една мацка го е зарязала заради друг и затоване искм да го нараня, не искам да му го причиня отново.. скъсала го е след 7 месечна връзка, заради друго момче.. та онзи пут той ми каза, че не знае дали ме обича.. тогава бяхме още на 3 месеца някъде.. връзката ни нали.. каза, че заради това другото момиче, просто не може да обича вече по същия начин, тя му е разбила сърцето.. той е много добър, мн грижовен, мн мил.. вътрешно.. а първите впечатления от характера са му са, че е хейтърче, обаче веселяк, много се базика, мн простотии ръси, весело е с него.. готин е, изобщо не знам как може да имам такъв човек до себе си и да го отблъсна.. но просто пеперудите са към друго момче в момента, както вече казах.. затова искам да бъда възможно най-мила с него и най-тактична.. затова се обръщам към вас за съвет.. няма смисъл да го лъжа, а с двама просто не мога да ходя.. нзма, че ще ме намрази може би, но.. не знам.. просто не знам.. моля за помощ..

bIskwItkatA
07-04-2008, 06:06
xxxmmmmm slojna rabota :( mislq 4e nai-dobre 6te e da izlezete ti i gadjeto ti samo 2ta nqkade kydeto nqma da ima mn hora i da govorite da mu kaje6 tova 4e toi ti e edin ot nai-blizkite hora 4e dyrji6 na nego no 4uvstvata ti kym nego ne sym tolkova silni kaji istinata ili pone 4ast ot neq nqma da e hubavo da mu kazva6 za dr za6toto mn 6te go zaboli kazvam go ot li4en opit kaji mu 4e sajalqva6 4e e stanalo tyka no ne iska6 da go naranqva6 i da go kara6 da strada poneje ti ne izpitva6 sy6tite 4uvstva kaji mu 4e zna4i mn za teb no prosto iska6 da e 6tastliv i 6te e po-dobre da ne ste zaedno a prosto mn dobri priqteli nezavisimo kvo 6te kaje6 i napravi6 pak 6te go narani6 toi qvno ima 4uvstva i to silni kym teb no bydi delikatna i wsepak ne mn bydi rqzka i mu pokaji 4e re6eniet ti e okon4atelno i 4e 6te e po-dobre i za dvamavi tyka neznam tova e moeto mnenie ostavqm na teb da re6i6 no mn dobre pomisli predi da napravi6 golqmata kara4ka :)

NaNa_SladuRana
07-04-2008, 06:07
а бе при всички случеи ще го нараниш малко или много :)

SpAcE_LaDy
07-04-2008, 06:12
мислих.. мног мислих.. той забелявза промяната.. онзи ден ми кава, че се влюбва все повече в мен, но като видя, че не отвърнах особено въодушевено, се омълча и като го попитах какво има, той отвърна "Ох, не искам да съм толкова влюбен. Ти не си влюбена в мен.." после ми каза, че ме обича.. отговорих му "И аз теб" и се почувствах ужасно.. дори сега като си го мисля ревнах.. мн ми е гадно.. знам, че той под Обичам те има предвид онзи смисъл на думата.. влюбения.. докато аз.. др смисъл влагам..
не що се базикахме пак онзи ден и той ме попита през смях "Имаш ли тръмка?" аз казах "Не", уж на базик, но нали знаете, че във всеки базик има доза истина.. той ме погледна странно и аз го питах "А ти имаш ли?" той отговори.. "ДА, естествено"..
мн ми е мъчно, направо идея си нямате колко много.. мн ми е трудно.. всички около мен знаят какъв човек е и име гадно за него и за мен, защото аз се измъчвам също и не ми е по-леко, отколкото н него.. затова се обръщам към вас да видя и вашето мнение..

sexa_na_kompleksa
07-04-2008, 06:53
Каквото и да му кажеш, щом изпитва чувства към теб, ще му стане много не приятно. Просто бъди искренна, той ще усети, ако го лъжеш.

jghgh
07-04-2008, 07:03
а бе при всички случеи ще го нараниш малко или много :)

много

няма лесна раздяла, но можеш да го кажеш просто и еднозначно
"мисля че трябва да скъсаме, чувствата ми изстинаха към теб, появи се ново момче. мисля да опитам с него, прости ми и бъди щастлив..."

и тва е кво повече да си говорите..

и още нещо.. и аз съм била лудо влюбена и са ме рязали.. е кво? да, страдах, но кво от това... така и така ще страда. даже ще страда повече ако седиш при него, а чувствата ти охладняват..
той твоя човек се е усетил вече..
режеш и толкова.
знам че ти е гадно, но по-гадно ще ти е ако стоиш и го лъжеш, както и на него ще му е по-гадно ако го правиш..
не го мами, отивай и му казвай. колкото по-рано, толкова по-добре, и да се свършва. колкото и да премисляш как ще се чувства и колко ти е трудно, просто няма друг избор... :?

успех и дано не го приеме много трудно..
но дори и пак да се разплаче пред теб, не се отмятай от думите си.
може след тва да те намрази, но вярвай ми доста момчета ги правят като ги зарежат. ти поне ще си знаеш че си била честна, а е можело да го въртиш и да го лъжеш, щом е такова влюбено момчето...
въпрос на ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО е да бъдеш искрена. и не би трябвало да изпитваш вина. не го лъжи ами отивай и го зарязвай.. тежко, не тежко.. избор нямаш

Beyonce
07-04-2008, 07:23
Mili4ka v podobna situaciq na tvoqta sum...no sum ubedena 4e vinagi ediniq obi4a pove4e ot drugiq.. az smqtam 4e sled kato se razdelite i se opari6 ot nqkoi drug glupak, 6te osuznae6 4e po-dobur ot nego nqma, 4e po-dobre ne se darji nikoi taka s teb kakto toi...i 6te ti se iska da se saberete otnovo..pone taka predpolagam..zatova mnogo fino se razdeli s nego..da ne stane taka da te namrazi ili otdale4i ot teb...za6toto posle ti 6te iska6 da se saberete a na nego 6te mu e minalo...kaji mu kato za na4alo 4e iska6 da se razdelite za sedmica-10tina dni za malko po4ivka...sled tova uveli4i o6te malko sroka i taka mnooogo leko 6te stane razdelqneto... no znai..i na teb 6te ti e mnogo trudno da ne go 4uva6 i ne go vijda6..no ako iska6 v tozi moment da se razdelite sas sigurnost-nqma da se pre4upva6-da mu zvani6 ili da mu se obajda6...za6toto taka nqma da se razdelite i kato minat 10-15 dni 6te stane staroto polojenie pak da iska6 da se razdelite...taka 4e budi silna i mnoooogo leko deistvai !!! :smt056

:) щастливката (:
07-04-2008, 07:36
Не знаеш ли , че винаги има наранени? Няма какво да направиш.. така или иначе ще го нараниш :( Но просто по-добре му го кажи сега и не отлагай. Кажи му, че вече не е както преди и че няма какво да направиш. Просто искаш да се разделите, колкото и да е тежко го направи.Стискам палци всичко да мине ОК :)

SpAcE_LaDy
07-04-2008, 07:37
Мерси много за съветите, хора! Не знам как ще подтъпя, не искам да ме намрази.. мислила съм си какво ли ще стане ако го зарежа, защото знам, че другото момче не е толкова стока.. и знам, че ще съжалявам за стореното, но в момента просто така ми изглежда, че друг избор нямам.. е искам да ме намрази, защото много го обичам, мн държа на него, просто не по начина, по който той иска..
ето сега го гледам в скайп, аз съм на invisible, тои на DND, както обикновено.. беше си сложил наша снимка и сърчице, а сега има негова снимка и коментар за купона, на който е бил снощи.. усеща се и то много добре.. само не знае кога ще се случи и не прдполага, че ще е още утре.. онзи път ми подметна "Да, аз ще ти писна и след месец-два ще ме за*беш".. казах си "Иска ми се да е след месец-2".. на ум нали.. държа на него, но няма как д не го нараня.. иначе решението ми е окончателно, смао смелостта ми липсва и думите, които трябва да кажа.. общо взето най-важното липсва.. и желание нямам да го правя, но трябва..

fuck_me_pls
07-04-2008, 07:48
Преди да го нараниш..защото както и да му го кажеш и по какъвто и начин да го направиш няма да може да остане ненаранен бъди сигурна,че другото момче наистина те обича а не си му само за 2,3 дена,защото ти каза,че преди пак ти е звънял и по едно време престанал се едно те е забравил..Бъди сигурна,че не те използва и че наистина ще си заслужава да нараниш човека,който в момента е най-близкия до теб!

SpAcE_LaDy
07-04-2008, 08:00
Преди да го нараниш..защото както и да му го кажеш и по какъвто и начин да го направиш няма да може да остане ненаранен бъди сигурна,че другото момче наистина те обича а не си му само за 2,3 дена,защото ти каза,че преди пак ти е звънял и по едно време престанал се едно те е забравил..Бъди сигурна,че не те използва и че наистина ще си заслужава да нараниш човека,който в момента е най-близкия до теб!

това значи да ходя с двама поне още месец.. аз знам, че другото момче едва ли е сериозно, при положение, че преди беше голям женкар.. каза, че от година и половина гледа сериозно на връзките.. ще видим.. но чувствата ми към настоящия ми приятел едва ли ще се върнат, а лично аз не бих искала някой да е с мен от съжаление, предполагам и той би предпочел това.. да се разделим.. не искам да го нараня.. а знам, че е неизбежно.. като се има предвид последния път като се видяхме, как ме гледаше, как ме помоли по-често да му показвам, че го обичам.. да му се обаждам.. каза, че иска всичко да е като преди..а то няма как да стане..
и накрая без никой да се постави и ан мое място.. не защото въм направила грешката да харесам друг, а защото дрържа на него и го обичам, макар и по друг начин.. и без никой д се постави на мое място ще стана лошата и гадната к**ва, която е зарязала гаджето, което толкова я обича..

fuck_me_pls
07-04-2008, 08:07

това значи да ходя с двама поне още месец.. аз знам, че другото момче едва ли е сериозно, при положение, че преди беше голям женкар.. каза, че от година и половина гледа сериозно на връзките.. ще видим.. но чувствата ми към настоящия ми приятел едва ли ще се върнат, а лично аз не бих искала някой да е с мен от съжаление, предполагам и той би предпочел това.. да се разделим.. не искам да го нараня.. а знам, че е неизбежно.. като се има предвид последния път като се видяхме, как ме гледаше, как ме помоли по-често да му показвам, че го обичам.. да му се обаждам.. каза, че иска всичко да е като преди..а то няма как да стане..
и накрая без никой да се постави и ан мое място.. не защото въм направила грешката да харесам друг, а защото дрържа на него и го обичам, макар и по друг начин.. и без никой д се постави на мое място ще стана лошата и гадната к**ва, която е зарязала гаджето, което толкова я обича..

Емм няма какво друго да се направи.. защо просто не му обясниш как стоят нещата с другото момче.Кажи му,че в момента просто си объркана и не си сигурна в чувствата си и за сега е най-добре да се разделите за известно време..може пък така да те разбере.А ако си сигурна просто си му кажи,че вече не го обичаш както преди и си срещнала друг човек..по-добре го нарани от колкото да го залъгваш,че ще имате още шанс заедно.Т'ва е според мен...!

nekazvam12
07-04-2008, 08:09
;)

SpAcE_LaDy
07-04-2008, 08:11
ми не, не искам да му казвам, че има друг, защото го е преживявал и не искам да го преживява пак.. няма да му давам надежди за събиране, просто ще кажа, че искам да съм сама и че чувствата на са както преди.. за др не се сещам просто, което мога д му кажа..

xXxScreamxXx
07-04-2008, 08:22
старата любов ръжда не хваща...

То просто е адски вярно , така 4е наистина няма смисъл да продължаваш да си със сегашния си приятел :? Излезте и му обясни 4е 4увствата ти не са като в на4алото .. 4е за момента искаш да си сама, но в същото време му кажи колко мн държиш на него :)

evelinka1122
07-04-2008, 09:27
старата любов ръжда не хваща...

То просто е адски вярно , така 4е наистина няма смисъл да продължаваш да си със сегашния си приятел :? Излезте и му обясни 4е 4увствата ти не са като в на4алото .. 4е за момента искаш да си сама, но в същото време му кажи колко мн държиш на него :)
+1

Whyniser
07-04-2008, 09:48
Еми виж сега.Колкото и да харесваш другия ще съжаляваш за сегашния си.Просто го знам,защото съм бил сигурно като на неговото място.Като и каза кола (представям си пак някакъв там пак 20 и там колко си години,а ти си на 15-16 може би).Ще ходите колкото и да е (и на него ще му писне като преди,голема работа ти казва ще уж държи на връзката).Мое мнение забрави за тоя "батко" и си държи на сегашното момче.Разнообразете връзката си.Просто съм изпадал в такава ситуация и затова аз така мисля.Вече ти си решаваш какво ще правиш.
Само за инфо: Аз съм момче и ходих с бившата година и половина.Така,че и аз му влизам в проблема

soul1199
07-04-2008, 10:11
Кажи му, че чувствата ти към него не са толкова силни, колкото в началото на връзката ви. Няма начин да не го нараниш. Просто бъди колкото се може по-мила и дружелюбна. Бъди му приятел... (Пф, да да, сигурно)samo ne my kazvai,4e 4yvstvata ti ne sa sa6ite,pls,znam,kakvo e,tva o6e pove4e naranqva,adski mn

sexy&crazy
07-04-2008, 10:38
Не знаеш ли , че винаги има наранени? Няма какво да направиш.. така или иначе ще го нараниш :( Но просто по-добре му го кажи сега и не отлагай. Кажи му, че вече не е както преди и че няма какво да направиш. Просто искаш да се разделите, колкото и да е тежко го направи.Стискам палци всичко да мине ОК :)

мацка и аз имах същия проблем и му казах че нештата м/у нас не вървят и казах че съжалявам

butty
07-04-2008, 11:00
даамм..в сложна ситуация си попаднала, за съжаление.. щом си решила да го отрежеш, направи го! Но не му давай напразни надежди от сорта "Хайде да си дадем почивка-1-2 седмици, пък после ще видим.." , защото той наистина ще се надява, че може да се оправите, ати ще знаеш, че няма да е така..просто е жестоко :?
Когато идеш при него.. със сигурност ще ти е трудно като го погнеднеш в очите да му кажеж, че искаш да приключите.. но не се отказвай.. бъди силна! Не мислиз а последствията и т.н...той ще се разплаче..вероятно и ти..но не се отказвай, не си връщай думите назад.. той може дори да те намрази.. но ще му мине след време..поне при мен беше така.. ходех с момче няколко месеца, той беше просто идеален-романтичен, обичаше ме, беше ни готино заедно, но аз просто.. го чувствах като приятел, след това срещнах другото момче- пълната противополжност-лудак, весел..първото момче ме намрази.. не искаше да ме вижда/да ми говори.. но след половин година му мина и сега след 3-4 години сме добри приятели :)
Някога и да съжаляваш за постъпката си..недей да се връщаш при това момче.. ти го обичаш по-скоро като добър приятел..не си влюбена в него..
Затова давай смело! Ще стискам палци! Горе главата! :-)

SpAcE_LaDy
07-04-2008, 14:08
знам, да.. не мога да му кажа че искам да се разделим за време.. или окончателно или не късам с него, средно положение няма.. но ако ми стане прекалено кофти.. вече съм го преживявала веднъж, едва се сдържаг да не се върна при момчето, ако се опитам да се върна при него, той ще ме отблъсне.. мн ми е кофти, преди малко се чухме с него, отива на кормуване, мн е надъхан, защото има изпит след 1 седмица и ме е страх ако го скъсам сега, да не му е гадно и да не може да си вземе изпита от мисли.. как мислите? не искам да му прецаквам изпитите, живокта и каквото и да било, просто искам той да е щастлив, аз също.. толкова много ли искам? не мога да събера смелост, а знам, че утре ТРЯБВА да го направя.. :S ужас..

SpAcE_LaDy
07-04-2008, 14:14
Еми виж сега.Колкото и да харесваш другия ще съжаляваш за сегашния си.Просто го знам,защото съм бил сигурно като на неговото място.Като и каза кола (представям си пак някакъв там пак 20 и там колко си години,а ти си на 15-16 може би).Ще ходите колкото и да е (и на него ще му писне като преди,голема работа ти казва ще уж държи на връзката).Мое мнение забрави за тоя "батко" и си държи на сегашното момче.Разнообразете връзката си.Просто съм изпадал в такава ситуация и затова аз така мисля.Вече ти си решаваш какво ще правиш.
Само за инфо: Аз съм момче и ходих с бившата година и половина.Така,че и аз му влизам в проблема

Ами аз съм на 18 години, а той на 22, не е толкова голяма разликата, братовчедка ми е колкото него, той просто работи доста.. по цял ден и излиза вечер с колата си на някъде.. той си кара кола, откакто го знам изобщо.. все си бръмчи с кола.. но иначе на външен вид не изглежда на повече от 20.. колкото мен е висок, слаб е, малко газарче си пада.. в смисъл личи си, че си се кефи на колата и т.н. ходим в някакви кафета на огромни разстояния - горубляне, дружба, х.димитър, левски.. сухата река и т.н. места, където аз ако бях нямаше д ходя на кафе.. може би заради колата е така, защото тя дава повече свобода.. аз честно казано обаче не искам да съм с него заради колата, парите или квото и да било, а просто заради него самия.. прекалено мн ме кефи, кефеше ме преди,кефи ме и сега.. независимо има ли пари, няма ли.. имам предвид, че не съм материалистка..