View Full Version : Тъжна работа...
zelenooko_kote
07-04-2008, 13:17
Привет на всички от мен.
Откъде да започна...лятото дойе,всички са весели,щастливи,кефят се излизат по дискотеки и изобщо си правят кефа.Да,но не и аз.Вече започвам да се чудя какео ще правя цяла ваканция.Само седя на компютъра и това е.Не ме пускат да излизам по дискотеки,не ми дават да се гримирам и така нататък(на 15 съм).Гадже не съм имала,един нещастник ми разби сърцето....обичах го много.Той първи ми обърна внимание.Писахме си на скайп няколко месеца,виждахме се,обаче той е голям женкар.Накрая си хареса няква дебелана и то с мустак като някой войвода.Остави я не след дълго и се зае с една по хубава,а сега ходи с 2 едновременно.Не помня да съм имала сполучлив опит в любовта.И други момчета са ме харесвали,но те всички са много повърхностни и като разберат,че съм сериозна и се отказват.Иначе съм много сладка,танцувам страхотно,това всички ми го казват,но просто сега само уча,ли уча.Живея с баба си(вече ви става ясно защо нищо не ми се дава да правя).И не само тази ваканция е така.така е всеки ден.Скуката е пълна,абсолютно нищо не правя пои цял ден.Пълна съм с грамоти,ходила съм по национални олимпиади и какво ли не още,но..какво от това.Кво ме топли това.аз се чувствам толкова самотна.Аз знам,че още много дълго ще е така и почти съм се примирила,но все пак понякога не издържам.Абе..кво ви занимавам с м моите глупости.аиде стига толкова.Благодаря на тези които стогнаха и до последния ред на тази тъпа историйка....
gPa3HuTeJl
07-04-2008, 13:22
извинавай, че питам но по собствено желание ли си при баба ти или... поради лошо стекли се обстоятелства.. Може да не е моя работа, но просто мис1лта ми е ако си при нея по собствено желание защо просто не отидеш да речем при майка ти или баща ти... там си се гримирай и прави каквото искаш..
А това, че се хвалиш сладка с1м и т.н.. качи снимка и нека ние преценим..
Относно разбитото с1рце - Не се тревожи, рано или к1сно ще дойде принц1т на бял кон и ще те отведе .. xD
zelenooko_kote
07-04-2008, 13:23
Не съм по собствено желание при нея просто така се наложи.всъщност тя е много добра и много си я обичам,но все пак има друго разбиране
:) щастливката (:
07-04-2008, 13:31
Да и мойта баба е сладка и много я обичам , но ми е достатъчно просто да прекарвам дадено време с нея. Не смятам,че бих могла да живея с нея, все пак както казваш различни виждания, щеше да има много разправии мисля :? каквато съм ината :lol: Но това е друг върпос тъй като ти не си по собствено желание. И явно годините си казват думата
AnIcHkAtA
07-04-2008, 13:38
Момиче, повярвай ми, някой ден всичко ще ти се връща с лихвите.Ще си от ония мадами, които се прибират от работа с костюмче, прическа, грим и червената количка.А щом си и красива няма начин да нямащ гадже.Просто за сега се примири и си казвай, че всичко това е само временно :) Успехчета
zelenooko_kote
07-04-2008, 13:59
Момиче, повярвай ми, някой ден всичко ще ти се връща с лихвите.Ще си от ония мадами, които се прибират от работа с костюмче, прическа, грим и червената количка.А щом си и красива няма начин да нямащ гадже.Просто за сега се примири и си казвай, че всичко това е само временно :) Успехчета
Еее,мн мерси.Това определено ми приповдигна малко настроението :grin:
punkrock
07-04-2008, 14:04
Спокойно миличка, всичко ще се нареди, и аз бях така, ама сега вече имам свобода колкото си искам. Може би единственото сега, което ме ограничава са парите, но това е друг въпрос. :D ахах
И аз си мечтаех да се махна от нашите и никой да не ми казва какво да правя и сега най-после е така.
Тъй, че и при теб ще се наредят нещата ще видиш :-P
zelenooko_kote
07-04-2008, 14:04
:)
bonbon4e1
07-04-2008, 14:06
to 4e vsi4ko 6te se opravi 6te se opravi-ami zagubenite godini....Probvala li si da govori6 s neq za tova ili pak s nqkoi ot bliskite moje da pomogne.Uspeh! :)
AnIcHkAtA
07-04-2008, 14:16
Това не са загубени години!По-добре така, отколкото да се маца като някоя фолк певица!Просто нека го гледа от другата страна-сега точно в тези години си гради живота.И не само тя-всички ние.Сега си строи стълбата по която ще върви цял живот!По направеното до сега, аз разбирам, че няма да и е никак лош живота, ако продължава в същия дух.А и колко още има да търпи?Докато стане на 18 са точно 3 години, ако мога да смятам.Мила, стискай зъби още малко-вижда му се края :)
plamenka
07-04-2008, 14:34
:grin: Така си е!! Успех и от мен! :)
lovetanya
07-04-2008, 14:36
Ами виж сега...Аз мисля че не е нужно да си имаш гадже, за да се чувстваш по-малко самотна...Достатъчен ти е и един добър/а приятел/ка, с който да можеш да си прекарваш добре. А за грим и дискотеки има още много време! :)
ThePowerOfLove
07-04-2008, 14:43
намери си компания за излизане,предполагам,че поне през деня те пуска? Не се отчайвай ;) Един ден всичките олимпиади и учене ще имат голямо значение ;) весела ваканция :)
zelenooko_kote
07-04-2008, 14:45
Mnogo vi blagodarq na vsi4ki za milite dumi i dobrite s1veti.
dark_angel_7813
07-04-2008, 14:57
+1 :)
purple__love
07-04-2008, 15:32
ami kakvo da ti kaja...osven 4e te razbiram,za6toto sum bila v su6toto polojenie....no s godinite na6ite(znam,4e ne e su6toto kato baba,no bqha strogi s men)....ta s godinite te prosto zapo4naha da mi pozvolqvat pove4e i pove4e...kolkoto pove4e raste6...tolkova pove4e 6te ti pozvolqvat....moje bi baba ti ti nqma doverie...znam kkakvo e da ne ti davat da hodi6 po diskoteki...da sa razbivali surceto ti...i da nqma6 priqtel vse o6te...da si taka sama i taka ograni4ena vuv vsi4ko...vsqko lqto...dori sega kogato sum na 17 ve4e sa takiva letata mi...samotni i da ti kaja moje i da mi pozvolqvat pove4e ne6ta....no samotata po4ti nikoga ne me napuska...
desity_1936
07-04-2008, 16:45
Spored men mili4ka taka 6et ti e po dobre ... smisal sega u4i6 i kato porasne6 6et si dobre v vsi4ki otno6eniq i 6et moje6 moje bi i da jivee6 samostoqtelno ! Nedei da gleda6 drugite kakvo pravqt za6toto ot li4en opit ti kazvam 4e vsi4kite diskoteki grim i drugite sladki poroci ne vodat do ni6to dobro! A dokolkoto za mom4etata da ti kaja o6et dosta 6et ti razbivat sarceto dokato ne nameri6 podhodq6tiq ... vsi4ki sa mnogo pravi potarpi a posle 6et praznuva6 cql jivot ;] mn uspeh4eta i ot men i si 6tastliva za sladkata dobri4ka baba :P
zelenooko_kote
07-04-2008, 17:21
e,ubejdavam se 4e sam naistina k1smetliika s takava baba i 4e 6te e po-dobre da prod1lja da si u4a.A vs koito pisaha po temata sa super gotini hora,mn sladki i mn mn mn mersi za vs. :)
Spider4eto
07-04-2008, 17:37
След като не те пуска на дискотеки през нощта, през деня излизай с приятелки и съученички, покажи и че може да се разчита на теб. А и замисли се, трябва да се гордееш с това, че имаш толкова много грамоти и си се явявала на олимпиади и тем подобни, защото разхайтените мацки, които всяка вечер висят по дискотеките, напиват се до припадък, мислят само за гримове и секс надали ще успеят в живота, най-много да станат продавачки в някакъв магазин. Не казвам че не трябва да се забавляваш и да си правиш кефа, но просто тия години ученето е на първи план. За всяко нещо си има време. А баба ти просто се опитва да те предпази, и ти мисли единствено и само доброто. И не го мисли оня идиот, с който си ходила, просто не си нацелила подходящия, и това ще стане :-)
HePeAJIeH
07-04-2008, 18:08
Или показваш характер и показваш това което ТИ искаш или си стискаш зъбите докато навършиш пълнолетие.Ти решаваш.
След като не те пуска на дискотеки през нощта, през деня излизай с приятелки и съученички, покажи и че може да се разчита на теб. А и замисли се, трябва да се гордееш с това, че имаш толкова много грамоти и си се явявала на олимпиади и тем подобни, защото разхайтените мацки, които всяка вечер висят по дискотеките, напиват се до припадък, мислят само за гримове и секс надали ще успеят в живота, най-много да станат продавачки в някакъв магазин. Не казвам че не трябва да се забавляваш и да си правиш кефа, но просто тия години ученето е на първи план. За всяко нещо си има време. А баба ти просто се опитва да те предпази, и ти мисли единствено и само доброто. И не го мисли оня идиот, с който си ходила, просто не си нацелила подходящия, и това ще стане :-)
+1
cinderella_gugutka
07-04-2008, 19:01
оф,повярвай ми ,нищо не пропускаш.няколко пъти да отидеш на диско и да се напиеш и после ще ти омръзне :( и аз бях като теб,но вси4ко си идва с времето :) ще се запознаеш с нови пр,ще по4неш пове4е да излизаш и...т.н.а колкото до мом4ето-ами на всеки се слу4ва да му разбият сърцето...просто другия път не си харесвай такъв жен4о ами някое сериозно мом4е със сериозни 4увства и намерения :)
OnTheEdge
07-04-2008, 19:14
Az zatova do 15-16 godishna vyzrast igrah limki i hodih da bera slivi i ne si ostavqh razni takiva mrachni misli da mi tormozqt syznanieto...dokato doide edin den v koito atakuvah jivota :grin: ... Ehh deca vse byrzate da porasnete...ama taka e to dneshnata mladej..