Влез

View Full Version : Тест за бременност

IZILOVE
07-04-2008, 15:13
moje li da mi kajete dali ako e minala edna sedmica ot polovia akt moje da se izchisli bremenna li sam ili ne s testa za bremennost sure chek speshno mi triabva !!!!!!!!!!!!!!zashtoto mi zakasniava veche s 1 mesec ;( i umiraaaaaaaaaaaaam a si praih test sedmica sled polovia akt koito beshe na 31 mai ...... :( strah me e ;( poomognete mi

Заглавията на темите трябва да бъдат написани на кирилица!

sh3_1s_7h3_0n3

SpOrTs_GiRl
07-04-2008, 15:22
Кратко и ясно - гинеколог.

blackfate
07-04-2008, 15:35
Ъъъ .. щом ти закъснява е трябвало още на 2я, 3я ден от закънението да си направиш тест, а не след 1 месец ...
Но независимо + или - е теста, отивай на гинеколог, щото при единия случай - аборт, а при другия, нещо ти има.... да ти закъснява цял месец, освен ако не си на 12,13

Puky
07-04-2008, 15:43
Честито бременна си .. =D> :smt006 =D> ;)

nejnaDROGA
07-04-2008, 15:56
1.Можеше да седнеш да прочетеш опътването!!!Там си пише след колко време може теста да отчете!!!
2.Защо просто не повториш теста?!Направила си го седмица след секса,а сега вече е минал МЕСЕЦ!!!

usmivka
07-04-2008, 16:13
Направи си пак Sure Chek, 100 % ще ти отчете резултата правилно ! Ако е отрицателен не се притеснявай че ти закъснява. Има редица възможни причини за това, а притеснението е сред тях ... така че спокойно :)

Yallama
07-04-2008, 16:35
ако е момче ще го кръстиш ли Петърчо :oops: :oops:

usmivka
07-04-2008, 16:37

Във всяка тема се срещат по 1-2 твои мнения, и всичките иронични. За това ли си се регистрирал тука?

Yallama
07-04-2008, 16:49

Във всяка тема се срещат по 1-2 твои мнения, и всичките иронични. За това ли си се регистрирал тука?ДА
ПС: и не всички са иронични..някои са саркастични

usmivka
07-04-2008, 16:55

Във всяка тема се срещат по 1-2 твои мнения, и всичките иронични. За това ли си се регистрирал тука?ДА

А ти си и двете ! Ок, продължавай да си убиваш комплексите така, само че не си мн интересен :razz: :razz: :razz:

Yallama
07-04-2008, 16:59

А ти си и двете ! Ок, продължавай да си убиваш комплексите така, само че не си мн интересен :razz: :razz: :razz:аз съм невероятно комплексарче което има нужда да си избие някъде комплексите за да не се превърне във сериен убиец, ти ли си човека който иска смъртта на толкова много хора, само защото не ти е интересено... що все го избивате на комплекси ?

SK0RP10N
07-04-2008, 18:08
Гинеколог

SpOrTs_GiRl
07-04-2008, 18:19

Ти Петърчо ли се казваш .. :oops:

Yallama
07-04-2008, 18:29

Ти Петърчо ли се казваш .. :oops:да :oops: :oops:

SpOrTs_GiRl
07-04-2008, 18:30

Приятно ми е .. Аз съм Гошко (Васи) .. Твой фен .. :oops:
Айдееее ... пак аз участвам в "осирането" на някоя тема .. :D

Yallama
07-04-2008, 18:34

Приятно ми е .. Аз съм Гошко (Васи) .. Твой фен .. :oops:
Айдееее ... пак аз участвам в "осирането" на някоя тема .. :DУау фен :oops: сега последно гошко или васи, аз лично залагам на Васи :)

IZILOVE
07-04-2008, 19:57
pitam dali moje da se izchisli 8 dni sled polovia akt zashtoto az si praih test tochno 8 dni sled polovia akt i izlezna otricatelen ..... i pitam zashtoto neznam dali moje da otchete sedmica sled polovia akt :( ili triabva chak 3-4 dena sled zakasnenieto.... i gore dolu kolko dni sled polovia akt e nai vazmojno da se izchisli sas sigurnost

SpOrTs_GiRl
07-04-2008, 20:23
pitam dali moje da se izchisli 8 dni sled polovia akt zashtoto az si praih test tochno 8 dni sled polovia akt i izlezna otricatelen ..... i pitam zashtoto neznam dali moje da otchete sedmica sled polovia akt :( ili triabva chak 3-4 dena sled zakasnenieto.... i gore dolu kolko dni sled polovia akt e nai vazmojno da se izchisli sas sigurnost
Най-точно е 14 дни след акта или първия ден от закъснението на цикъла ..