Влез

View Full Version : Може ли съвет? :S

Fr0sTyYy
07-04-2008, 18:32
Така .. хора.. аз съм на 16 години .. а момичето с което ходя е на 14 .. познаваме се от почти година и 3 4 месеца .. от тогава я харесвам.. както и тя мен до колкото знам .. тръгнахме преди 7 месеца не мога да опиша какво чувство изпитвам към нея .. проблема е този .. че постоянно се караме за най малкото нещо .. обича ме .. но не го показва .. късали сме доста пъти постоянно за глупости защото тя се е изнервила или нещо не е било както трябва.. ако я помоля за нещо тя веднага започва да спори и така нататък.. да поискам да съм с нея някой ден а тя да ми каже че иска да излез с приятелки .. и да скъса с мен точно заради това .. ;( .. слд това да се оправим .. и така .. вижте.. ся ще си помислите че тя си играе с мен и така нататък но не е така познавам я много добре познавам и всичките нейни приятелки казват ми всичко.. братовчедка и ми споделя как тя е плакала за мен докато сме били скъсали как не е искала нищо такова да става.. от 1 месец някъде .. всичко е по добре не се караме толкова тя започна да си показва чувствата и наистина харесва ми как се държи дори започна да избира мен преди всичко .. днес трябваше да илиза с приятелки но им каза че ще бъде с мен .. без да съм я молил или нещо такова .. не сме правили секс защото аз и казах не ходя с нея заради това .. тя го иска но я е страх за първи път ще и е .. и аз и казах че не ме бърка ако трябва да го направим след дълго време .. когато и да е .. наистиан много я обичам и не искам да я загубя.. ако може да ми дадете съвет.. какво да правя.. да продължавма ли с нея или .. ? тя се променя виждам го .. просто преди еше твърде малка .. ( смисъл.. не можеше да мисли и не знаеше какво е това чувство защото .. никога не го е изпитвала .. преди само се е лигавела с хората.. ) а аз наистина от нея искам сериозна връзка .. дори сега ми писа смс-и че и липсвам да вляза в скайп но излязох .. просто .. не съм на кеф днес .. днес целия ден бяхме заедно бяхме в тях говорихме с майка и .. после в нас .. гледахме филми .. излязохме навън . .разходихме се .. от сутринта до сега бяхме заедно и беше .. много яко .. не знам кажете ми какво да правя.. да чакам да спре напълно или ? .. Мерси предварително ..

mysterious93
07-04-2008, 18:36
ем ти говорил ли си с нея?е сигурно си де..щом и сте късали :D ами..ако мислиш че е почнала да узрява дай й още време и виж кво ще стане..но ако си продължава ще ти писне от детски номера и я късай..а не мога да разбера защо сте късали когато е искала да излезе с приятелки?д ане би да си настоявал да ги заебе?защото има момчета които с амного досадни ..а все трябва да намираме време и за приятелите си :)

Fr0sTyYy
07-04-2008, 19:00
да .. говорил съм с нея много .. не не съм настоявал .. просто казва ми днес ще сме заедно .. излизаме и ми казва в еди си колко часа ще излиза с приятелки започва да се държи странно и гадно .. къса с мен .. и отива при тях .. еи ще изчакам още малко пък.. ще видим кво ще стане ..

cinderella_gugutka
07-04-2008, 19:13
оф...твойта пр е още малка и с детски ъкъл и затва ако я оби4аш ще я 4акаш ... а колкото до секса-ами мисля 4е ви е рано още,но ако и откаже сиг ще ти се разсърди и ще скъсате :-D така 4е-направете го пък ... дано стане нещо

Fr0sTyYy
07-04-2008, 19:18
да .. знам че е с детски акъл .. и за това я чакам .. пък за секса.. да .. знам .. когато стане тогава.. не е толкова важен .. мерси за съвета.. ще чакам .. :(

Chess
07-04-2008, 20:50
Твоята приятелка е глупава... за теб да не говорим.

partychild
07-04-2008, 20:57
Твоята приятелка е глупава... за теб да не говорим. :lol: taka mi prilichash na dr.house..4e...tiq komentari det gi farlqsh na lqvo i dqsno :lol: tolkova sa "pozitivni" :-D

Fr0sTyYy
07-05-2008, 20:09
ахам.. не ми помогнахте много .. но мерси все пак .. ;) очаквам още мнения . . :oops: :oops:

Sweet_Play_F
07-05-2008, 20:15
Aммм,ако виждаш напредък в нея и я обичаш защо да я зарежеш?Остани си с момичето,няма нужда въобще да се замисляш!А ако по нататък пропаднат нещата....

Madn3s5
07-05-2008, 21:52
Ами на 14 е и не знае кво иска,след някой друга година като утвърдее ще се оправите ако издържиш до тогава :wink:

Pliok0019
07-05-2008, 21:59
Раздели се с нея за седмица-две. Да видим после как ще порасне изведнъж.

DevilWish
07-05-2008, 22:23
Aммм,ако виждаш напредък в нея и я обичаш защо да я зарежеш?Остани си с момичето,няма нужда въобще да се замисляш!А ако по нататък пропаднат нещата....
Съгласна съм ;) Но не й позволявай да играе с теб ;)
Виж само 1 съвет - някой момичета /като мен примерно/ обичаме да тичаме след момчетата ,а ако те тичат след нас не ни е интересно ,за това не й показвай ,че си готов на всичко за нея.Дай малко по-спокойно ,оставай я тя да те търси ,не бъде винаги първи ;)

Fr0sTyYy
07-06-2008, 08:12
Съгласна съм ;) Но не й позволявай да играе с теб ;)
Виж само 1 съвет - някой момичета /като мен примерно/ обичаме да тичаме след момчетата ,а ако те тичат след нас не ни е интересно ,за това не й показвай ,че си готов на всичко за нея.Дай малко по-спокойно ,оставай я тя да те търси ,не бъде винаги първи ;)

Точно това правя.. но не и се оставям да си играе с мен .. между другото да .. скъсахме за 2 седмици и от тогава се промени малко .. но има още неща които са супер детински в нея .. да се надяваме че ще се промени ...

Freiheit
07-06-2008, 09:32
Харесва ли ти да си с нея? Искаш ли да си с нея? Ами тогава какво имаме да обсъждаме?

И между другото що се занимаваш с простотии бре момче, еби там ако ти се ебе, ако ли не - не се занимавай с глупости..

Wrathchild
07-06-2008, 09:35
Прочетох темата само до частта, в която казваш, че сте късали за какво ли не. Спокойно, нормално е. За децата в смисъл.

MartyParty
07-06-2008, 09:37
Хората растът и се променят с времето.Явно от чакането ти най-сетне има полза и тя е започнала да взима връзката ви по-насериозно.Това може само да те радва,не виждам някакъв проблем.Хем си я чакал,хем сега като се е променила и не го приемаш.Не е нужно да си толкова скиптичен,просто изчакай да видиш как ще се развият нещата.

vamp
07-06-2008, 09:41
Така .. хора.. аз съм на 16 години .. а момичето с което ходя е на 14 .. познаваме се от почти година и 3 4 месеца .. от тогава я харесвам.. както и тя мен до колкото знам .. тръгнахме преди 7 месеца не мога да опиша какво чувство изпитвам към нея .. проблема е този .. че постоянно се караме за най малкото нещо .. обича ме .. но не го показва .. късали сме доста пъти постоянно за глупости защото тя се е изнервила или нещо не е било както трябва.. ако я помоля за нещо тя веднага започва да спори и така нататък.. да поискам да съм с нея някой ден а тя да ми каже че иска да излез с приятелки .. и да скъса с мен точно заради това .. ;( .. слд това да се оправим .. и така .. вижте.. ся ще си помислите че тя си играе с мен и така нататък но не е така познавам я много добре познавам и всичките нейни приятелки казват ми всичко.. братовчедка и ми споделя как тя е плакала за мен докато сме били скъсали как не е искала нищо такова да става.. от 1 месец някъде .. всичко е по добре не се караме толкова тя започна да си показва чувствата и наистина харесва ми как се държи дори започна да избира мен преди всичко .. днес трябваше да илиза с приятелки но им каза че ще бъде с мен .. без да съм я молил или нещо такова .. не сме правили секс защото аз и казах не ходя с нея заради това .. тя го иска но я е страх за първи път ще и е .. и аз и казах че не ме бърка ако трябва да го направим след дълго време .. когато и да е .. наистиан много я обичам и не искам да я загубя.. ако може да ми дадете съвет.. какво да правя.. да продължавма ли с нея или .. ? тя се променя виждам го .. просто преди еше твърде малка .. ( смисъл.. не можеше да мисли и не знаеше какво е това чувство защото .. никога не го е изпитвала .. преди само се е лигавела с хората.. ) а аз наистина от нея искам сериозна връзка .. дори сега ми писа смс-и че и липсвам да вляза в скайп но излязох .. просто .. не съм на кеф днес .. днес целия ден бяхме заедно бяхме в тях говорихме с майка и .. после в нас .. гледахме филми .. излязохме навън . .разходихме се .. от сутринта до сега бяхме заедно и беше .. много яко .. не знам кажете ми какво да правя.. да чакам да спре напълно или ? .. Мерси предварително ..

Ей пич,бягай далеч от лигли,които те разиграват и се правят на велики.Как издържаш на всичко това или нямаш други проблеми???

Fr0sTyYy
07-06-2008, 11:03

Ей пич,бягай далеч от лигли,които те разиграват и се правят на велики.Как издържаш на всичко това или нямаш други проблеми???

по принцип не издържам и ако стане нещо такова късам с момичето.. но ся .. не мога.. нз .. издържам на всичку .. тя се променя вярно .. както казаха хората може би защото е още малка и не осъзнава всичко тва.. е ще се радвам ако порастне още .. мерси много .. на всички .. :)

kuklichka_bg
07-06-2008, 11:24

по принцип не издържам и ако стане нещо такова късам с момичето.. но ся .. не мога.. нз .. издържам на всичку .. тя се променя вярно .. както казаха хората може би защото е още малка и не осъзнава всичко тва.. е ще се радвам ако порастне още .. мерси много .. на всички .. :)

hem s neq ne mojesh hem bez neq ne mojesh

MissManson
07-06-2008, 14:53
изчакай да види6 дали ще продължи в същия дух,но ако отново започне с децките си истории по добре и обясни,че неможе така да те разиграва! успех :-D

:) щастливката (:
07-06-2008, 16:01
Щом се обичате не я зарязвай, ако за това питаш. А ако има нещо, което да те притеснява просто и сподели и поговорете. Общуването е важно в една връзка :)

Fr0sTyYy
07-06-2008, 19:03
мерси много :))

desity_1936
07-06-2008, 20:33
Виж ся аз съм на 14 почти 15 :oops: и ходя с момче на 17 ! Няма нищй лошо в това . Вярно е ходим от малко време обаче аз доказах че мога да се държа като по - голяма . Смисъл ако се обичате наистина защото вече незнам кога мога да го кажа това , трябва да поговорите . Не сме чак толкова малки за да кажеш детски истории ;] А доколкото за секса скоро го направихме и то по мое желание . щом иска покажи ii какво е . А за приятелите : да си го кажем тя (както и аз) е малка няма работа при по големите а ти едва ли ще ти е приятно да ти обсаждам на главата кой кой харесва и т.н. споко пич почакай и няма да съжаляваш ;]

love_enrique
07-06-2008, 20:44
Абе според мене сте си точно един за друг :P Много важно като се карате за глупости,екшън да има,е тва е истината :-P Щомпосле се сдобрявате всичко е ок-разправиите от този род поддържат връзката жива :D

jghgh
07-07-2008, 07:17
гаджето ти е тъпа пубертетка.
ако на нея си й първи, нормално да се карате за лайна.
и аз на първият ми му правих такива сцени бебешки простотии, че няма накъде.
тогава и аз бях на 13-4..
хормони