View Full Version : прекарвате ли ноща в приятелката/я си
BlackWings
07-04-2008, 19:20
Аз понякога преспивам у приятеля си , наще отначало се мусеха , но вече свикнаха и не им прави впечатление. На 18 съм все пак.
Но по принцип гледам да не злоупотребявам и да се прибирам , затова се случва най - много 1 път в седмицата...
Аз у тях не защото не харесвам майка му както и тя мен..но той остава да спи у нас...ми често често почти всяка събота защото сме леко пиинали и майка ми като го види в какво състояние и му казва ай ай качваите се горе да спите пък утре ще си ходиш и така...
Spider4eto
07-04-2008, 19:48
Не на 16 съм и майка ми е абсолютно против, а и като се замисля и аз на нейно място не бих се пуснала 8-)
maybelline
07-05-2008, 04:54
Не, само на морето като бяхме за седмица. Но иначе не е проблем ако искаме.
Със сегашния ми приятел все още не..иначе сме ходили по разни вили за цяла вечер,иначе с бившия ми общо взето бяхме 4-5 дена в нас и после още толкова в тях...
sladkish_14
07-05-2008, 09:09
Ммм :?
nejnaDROGA
07-05-2008, 16:59
Даммм оставам да спя в тях почти всеки петък или събота :) Е естествено понякога и през седмицата може да се случи,нооо доста рядко :) И в случай,че някой реши да пита на колко съм - миии на 17 год. :)
*ell-oh-ve-ee*
07-06-2008, 08:00
Не
white_chik
07-06-2008, 19:13
Снощи спах в тях.По принцип не оставам много пъти у тях,защото,макар наште да знаят,че правим вече секс,няккак си не искат да го приемат съвсем.Пускат ме,но неохотно,а и аз гледам да не злоупотребявам.
Wrathchild
07-06-2008, 19:20
Правим го почти винаги, когато можем. Понякога той в нас, понякога аз в тях. Родителите ми никога не са се цупили.
Нашите са ужасно против да идва да спи някой у нас. А дори и да се навият, ку4ето не пуска други хора, така 4е е абсурд. А с мъж ми тая гадина изобщо не се разбира и просто е изклю4ено. Ина4е аз съм си по4ти съвсем всяка ве4ер при него.. :)
dark_player
07-07-2008, 07:25
Нашите са ужасно против да идва да спи някой у нас. А дори и да се навият, ку4ето не пуска други хора, така 4е е абсурд. А с мъж ми тая гадина изобщо не се разбира и просто е изклю4ено. Ина4е аз съм си по4ти съвсем всяка ве4ер при него.. :)
Лоша работа т'ва куче ...
Аз пък си нямам приятелка :-o
ммм мама и тати като са на село само :-D
LadySunshine
07-07-2008, 07:48
не :? мама и тати не дават :D
SexY_tAnI
07-07-2008, 08:08
и нашите се правят на интересни и не ме пускат някой ше каже че кой знае какво ще равя :D :D :D :D
xxXroshawkaXxx
07-07-2008, 08:28
ми още съм на 14 ... :oops: иначе приятелят ми е на 16 :) ама наще едвам ме пускат до 22:00 навън...няма да стане :o :D :D
CuteBaby
07-07-2008, 12:05
Да спя в приятеля ми почти всяка събота,в началото наще много се мусеха ама вече свикнаха..на 17 съм :)
vikt0riQ
07-07-2008, 14:01
да преспивам в приятеля ми...и поне в седмицата 2-ва пъти :)
-нова съм тук-
07-07-2008, 15:00
Да.Но понякога :)
ми още съм на 14 ... :oops: иначе приятелят ми е на 16 :) ама наще едвам ме пускат до 22:00 навън...няма да стане :o :D :D Не го виждам... трябваше да го напишеш с по-големи букви. Така щеше повече да подчертаеш, че излизаш с "батко", което е голямо геройство 8)
Не съм спала в тях,нито тои в нас!Искам , но просто наще са против :) макар че не съм ги питала , но знам какъв ще е отговора ;щ
Spider4eto
07-08-2008, 22:19
Единствения път, когато сме спинкали заедно, беше на една екскурзия до Витоша, изнудих мама да ме пусне, без да и казвам, че той ще е с мене, и го накарах да дойде :P
Nadelina
07-08-2008, 22:24
Spq u priatelq si, kogato sme si vkyshti, toi sashto spi u nas, no principno jiveem zaedno.
xXxScreamxXx
07-09-2008, 06:53
не :? мама и тати не дават :D
;-) същата история :D :D не съм ги и питала де .. ама кои нормален 4овек би оставил 2 хлапета заедно за през нощта :D :D
Еми не...страх ме е от баща и!!!!!!!
Vikitooo
08-08-2008, 05:23
Много искам гаджето ми да идва в нас, аз да ходя в тях..както много хора правят. Но заради моите консервативни родители това може да стане точно никога..!
TheGirlNextDoor
08-08-2008, 08:07
..ооо абсурд :? 8-)
bobo_kaulitz
12-17-2008, 14:10
наще ще ми дадат но до сега не съм го правил :)
kyklichka01
01-25-2010, 16:54
не на 14 съм все пак :-D
За времето, от което ходим, сме спали само 2 пъти заедно по просттата причина, че майка ми е ужасно старомодна и ... "да не се случела белята", не знам си какво .. :x Само глупости ... много яко във филма ... :? За пръв път спахме заедно на тазгодишното ми Рд, тъй като станах на 18. Не че това е причината де. Просто направих празненството в апартамента на най-добрия си приятел и с Милото решихме да спим там, за да можем на сутринта да разчистим. :) Втория път - бяхме решили да ходим на селото му, понеже прабаба му имаше юбилей, ама се отложиха нещата, майка ми едва се нави .. И аз не знам как я убедих .. може би с 4те шестици, които й докарах за един ден. ;-) .. И все пак не й казах, че не сме ходили на селото му .. Просто вечерта останах у тях и спахме там. ;-)
Предстои ни трети път ... :D Ще ходим тая седмица с приятели на вила малко извън града .. а майка нека си мисли, че ще съм на Търново при една приятелка. ;-)
Не на 14 съм, майка ми и баща ми НИКОГА няма да ме пуснат :?
Да! Колкото се може по-често. При всяка възможност да не спя в къщи аз съм насреща! :D
Не,докато не минат 1-2 години най-малко няма да ме пуснат нито аз да спя при него,нито той да дойде у нас. :-D
Много искам гаджето ми да идва в нас, аз да ходя в тях..както много хора правят. Но заради моите консервативни родители това може да стане точно никога..!
Ама направо ми взе думите от пръстите.
Казвайте и на колко години сте и... според вас на каква възраст ще се приема добре/нормално/естествено да се преспива в приятеля/приятелката... ?
danibebi
04-06-2010, 17:14
не на 14 съм все пак :-D
Sisito941
04-06-2010, 17:41
Никога няма да стане и то заради родителите ми..На 16 съм.. :(
Callisto
04-06-2010, 18:58
Ние живеем заедно още от деня, в който се видяхме за първи път. Познавахме се 5 години преди да се срещнем от 1 игра. Последния 1 месец преди да се видим почнахме да си пишем много често, започнахме да си се обясняваме колко се харесваме 1 друг, колко см еднакви и как изобщо е възможно това. Като се видяхме още от първата вечер той ми предложи и ми даде ключ от тях.
Хубаво е 2ма души да живеят заедно да си пускат някое филмче на ужасите, да си пием биричка, да чоплим семки, да запалим по някое наргиле, а през това време да сме си гушнати на леглото под завивките.
Харесват ми вечерите с него, когато отиваме по бельо на бълкона със едно одеало, душкаме си се и гледаме луната. Харесва ми да ме води по езера и планини през слънчевите дни, когато вали да дразним съседите със силна музика и да си прекарваме добре, харесва ми да споделяме времето под душа...обичам да съм с него и да се чувствам обичана и желана. :) Може понякога да ме влудява в това, че разхвърля ужасно много, но аз си подреждам мойте неща, а неговите му ги давам, че знам, че ще се издразни, ако случайно му хвърля нещо "ценно". :D
Случва се понякога да спя при майка ми или при баща ми 1/2 пъти в седмицата.
Biskfitka
04-06-2010, 21:04
Никога няма да стане и то заради родителите ми..На 16 съм.. :(+ :)
YouDontKnowMe
04-06-2010, 22:44
Прекарвала съм 4-5 нощи със сегашният ми приятел.
DevilWish
04-07-2010, 09:51
Всеки път като ходим на дискотека, спя след това в приятелката ми.
В България като си дойда на ваканция взимам най-добрата ми приятелка в нас.
И преди няколко дни за сефте спрах при момче.... жалко, че беше последният път, в който го виждам.
pussucetka
04-07-2010, 11:17
. . нем, мисля, че съм още малка :?
DarknessAngel
04-07-2010, 20:58
Не.
Ами не, заради майка ми :-D