PDA

View Full Version : За свършването... ?!

anonim4o
07-04-2008, 22:31
А бе пичове я обменете някакви техники за задържане , защото за 8 до 10 мин. и съм готов , а изкам да си продължа кефа още поне толкова.
И да , знам за всякакви там спрейове и тем подобно обаче не изгарям от желание да ползвам такива неща.
Сигурно половината от вас ще ми кажат мисли си за нещо друго , обаче не мисля че е възможно , аз само като я погледна ииии...

usmivka
07-04-2008, 22:32
Сменяй позите по-често.

dantro
07-04-2008, 22:35
Пичаго преди да ебеш мацката си биини една чекия в банята или .. преди да доиде увас абе преди акта 15 мин примерно .. ще има някав ефект + тва ако от скоро водиш полов живот е нормално не се претесняваи еби я по няколко пъти по 15 мин :) 2 3 4 5 тека ест като си починеш малко между тековете щото няма кои да ти направи 5 тека един след друг без почивка :) отпусни се и като работиш там над момичето гледаи да не мислиш много кви ги вършиш и кво правиш .. не я слушаи как охка :razz: :razz: :razz: :razz: мисли си за нещо гадно .. и така пък като я осетиш вече че и става много кеф се отдаи малко повече така .. и готово :)

Xtuning
07-04-2008, 22:47
Прасни 2-3 пати през деня чекия , и довечера 30-40 мин не ти мърдат :D

aqweR
07-05-2008, 00:28
луд ли си... няма да бараш пишока преди секс...

ето какво можеш да направиш... като се усещаш, че ще свършиш - спираш и стискаш... все едно искаш да спреш да пикаеш :) стоиш така малко и можеш да продължиш още доста след това ;) но убива до някъде кефа...

правя го рядко.. и то само, когато мадамата ме е ядосала нещо и искам да я накажа ^.^

vodka_f
07-05-2008, 04:13

ето какво можеш да направиш... като се усещаш, че ще свършиш - спираш и стискаш... все едно искаш да спреш да пикаеш :) стоиш така малко и можеш да продължиш още доста след това ;) но убива до някъде кефа...

правя го рядко.. и то само, когато мадамата ме е ядосала нещо и искам да я накажа ^.^
ужас :D

anonim4o
07-05-2008, 16:53

Под стискаш пишока нямаше в предвид с ръка нали ?? :D:D

SK0RP10N
07-05-2008, 16:56
Като усетиш, че ще свършиш - спри и дръпни скротума (торбичката на топките ти) леко надолу за малко.

aqweR
07-05-2008, 22:25

Под стискаш пишока нямаше в предвид с ръка нали ?? :D:D

не, пич
представи си, че ти се пикае, но няма тоалетна близо... трябва да държиш вътре... е същото и в тази ситуация ;)

amatorium
07-06-2008, 00:05
Nomera e v trenirovkata po zadurjane i samokontrol. 8)

NightGuardian
07-06-2008, 00:21
Хем за пръва път го правих и от сменяне на позите издържах 20-30 минути!!! :shock:Преди това и 1 ръчна... 8-)