Влез

View Full Version : Страшно съм объркана... просто не мога да го разбера!!!

stop_looking_at_me
07-05-2008, 04:21
Да започна с годините, че да не ме питате после "вие на колко години сте?" Значи, аз съм почти на 17 а той е на 18.

(ако сте решили да спрете да четете тук, все пак ви благодаря че прочетохте 2 изречения :-D ) Историята ми е разделена на части ако не ви се чете всичко... :)

Предистория: С въпросното момче имаме история... дълга. Отдавна се познаваме. Харесвахме се... не се получи заради мен. Аз му отказах да му отида нагости, а той след едно дълго лято си намери друго момиче с което нищо не стана. Една година не му говорих, защото бях много наранена. Когато му проговорих всичко почна да се оправя помежду ни. Прави ми комплименти, намеци... казва ми тайните си. Затваря вратата към стаята си и не пуска брат си вътре когато съм там... с него. Иска да сме сами. Много неща ми доверява просто... Според мен един човек ако няма чуства няма да ги прави тези неща.... нали? Да не забравям и глупавите усмивки които имаме на лицата си всеки път като се видим. Ако е безразличен към мен няма така сладко да ми се усмихва не мислите ли?

Проблемът!!!:
Преди време той се оплакваше от работата си... и аз го поканих нагости (като приятели разбира се) след работа, тъй като живея отсреща. Той каза че не бил отказал ама не можел повреме на работа... Приех го.

Преди няколко дена го видях докато бях на басейна а той на работа. Махна ми... а като си тръгваше май ми бибитна. Писах му, защото си помислих че се "филмирам" и не е бил той. (Очите ме лъжат) Оказа се че той е бил... До тук добре... пита ме за басейна, а аз като му казах "ти си поканен отдавна, не се прави на ударен," той ми отговори, че ако можел всеки ден щял да ми идва нагости. Не можел да напусне работа просто така, а след работа "бягал с най-добрия си приятел" преди той да отиде на работа. (не е гей)

Мнения на приятели:
Според мен и няколко приятелки, той ако наистина искаше щеше да намери начин да дойде. Дори и за един ден. Значи си играе с мен, но защо пък да ме баламосва и да казва че ако можел щял да бъде с мен всеки ден. Можеше направо да каже... НЕ МОГА. Ама не, трябва да ме обърка.
Друга приятелка мисли че го е страх, защото той си мисли че съм го забравила, понеже аз се държа хладно към него понякога. Дори се носи слух че ходя с един... което не е вярно. Според нея, той наиста иска да е с мен... но аз трябва да настоявам, защото той няма да направи нищо по въпроса.

Тук идва и големият въпрос!

Според вас, аз филмирам ли се? Този човек има ли чувства към мен? Трябва ли да продължавам да настоявам или той е изгубена кауза?
И какво мислите за цялото "ако можех вече да бях идвал всеки ден" (точен цитат)?

ПП: Много благодаря на тези, които са прочели проблема ми. Ще ме извинявате за леко грешня ми Български, но не живея в България. Надявам се да ми е простено. Опитах се да го направя колкото се може по-малко грешки и интересно. Още веднъж, благодаря на тези които да го прочели, че май май дълго се получи.

angel4etooo91
07-05-2008, 06:05
Ами според мен въпросното момче проявява интерес към теб ,но може би го е страх да започне нова връзка с теб .... Мисля че не е изгубена кауза,и си заслужава да опиташ пак с него щом ви е добре заедно ,но карай нещата в по бавен ход :grin: успех и дано сам помогнала :-P

MonSitY
07-05-2008, 06:19
много интересно написана тема :)
ми да може и да те харесва и помисли за филмовата индустрия ;)

huligankata
07-05-2008, 07:12
Ми аз мисля, че те харесва - очевидно проявява интерес към теб. И наистина може да няма възможност да дойде заради работата си или пък както казаха преди мене може да го е страх и тн. Само той си знае какво му е, но не оставяй нещата така - може и да се получи межди вас - стискам палци и успех ;)

Stelenceto
07-05-2008, 07:25
Според мен момчето има интерес към теб.В смисъл ако нямаше интерес щеше да те отреже директно.Ама не разбрах защо го каниш у вас...той може да си мисли,че искаш да правите нещо:P ...защо не го поканиш някъде на кафе или и аз нз ...Обаче ти трябва да си инициативната страна този път,защото предния път си го отрязала и може би просто го е страх от ново"клъц клъц".Айде успех и действай смело,пък ако не се получи не е единствения ... :P :-)

NaNa_SladuRana
07-05-2008, 07:46
Не се и опитвай да го разбереш,личи си,че изпитва нещо към теб-ДАВАЙ,дори и да не успееш поне си опитала :)

ioancheto
07-05-2008, 09:07
Трябва да подходиш по сериозно към него.Той те харесва,но май наистина се страхува,което е нормално щом така се е получило преди. :) Успех

*ell-oh-ve-ee*
07-05-2008, 09:09
Аз нищо не разбрах :( Но все пак поговорете и се разберете :)

GameMaster
07-05-2008, 09:14
Spored men go e strah da priznae i da napravi nqkakva stupka.Moej bi si misli che ako ti kaje pak neshto moje da se skarate ili ddz.Vyoryji se s tyrpenie i izchakai da vidish oshte kakvo shte napravi.Ako li ne zadai mu taktichniq vypros dali izpitva chustva kym teb ili nz....Haide uspeh!!!

Samotno_Angel4e
07-05-2008, 10:29
Аз имам чувството,че те харесва... ;-) Но все пак тря ти кажа,че цялата работа може да е само едно голямо баламосване,както при мен се случи.Дава намеци,признава тва онава,обаче един ден като проведохме сериознез разговор-чисто приятелски чувства...Така че внимавай... Успех с момчето... :-)

DYNAMIC
07-05-2008, 11:15
съгласна съм с мненията на абсолютно вс :) ..така,че авторке и аз мисля като хората тук..дейстави ти

dark_angel_7813
07-05-2008, 16:13
:grin: :grin: :grin: Пича те харесва :grin: :grin: :grin: но както казват всички може би го е страх да не те изгуби както предишния път за това ДейСтВаЙ тИ !!!!! :) Айде УсПех :-) :-) :-) :-) :-)

soulja_girl4e
07-05-2008, 16:16
pro4etoh q... ne mi be6e interesno. ottuk kakvo ti i da napisa 6te e bezsmileno.

SiegHeil
07-05-2008, 17:33
Пича има сифилис, толкова ли не можеш да разбереш :-o

dantro
07-05-2008, 17:35
Не съм чел темата гледам я от вчера ама няма да я прочета вземи напиши един роман тука така и така си тръгнала :grin: :grin: виждам че обичаш да щракаш по клавиатурата :D

stop_looking_at_me
07-05-2008, 17:55
pro4etoh q... ne mi be6e interesno. ottuk kakvo ti i da napisa 6te e bezsmileno.

съгнасна съм с теб, "какво ми и да написеш ще е безсмислено." Даже и този пост беше безсмислен. :)

Samotno_Angel4e,
и аз от това се страхувам... да не ме баламосва нещо. Но пък от друга страна, той не би го направил сякаш. Пък и си е признавал чуствата... доколкото можеше... щото аз така и не успях да му кажа направо.

Stelenceto,
поканих го у нас, защото работи отсреща и се оплакваше от работата си. И му казах, някой път след работа да намине или нещо такова. Не исках да си помисли че е нещо специално. Просто като приятели. Пък и не живея в България... тук не ходим по кафета. :)

Сега съм решила да не го търся... следващият път като се видим на някое парти ще поговорим. Не искам да съм мноооого настоятелна и по този начин да го отблъсна. (примерно... няма да отида на работата му и там да го търся и да го притеснявам) Просто се надявам да не се филмирам и вие наистина да сте прави, че има чуства към мен отново. :)
Докато не го чуя от него не вярвам напълно обаче :)
Дано нещата да се оправят, че вече 2 години и половина се мъчим и се нараняваме взаимно :(

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ (с малки изключения :-D ) за мненията ви :-) :-) :-).
И се извинявам ако темата ми е объркваща.

Sigrina
07-05-2008, 18:04
Не съм чел темата гледам я от вчера ама няма да я прочета вземи напиши един роман тука така и така си тръгнала :grin: :grin: виждам че обичаш да щракаш по клавиатурата :D

Имаш мн як аватар :Ь

Freiheit
07-05-2008, 18:14
И какво значение има, дали той има или няма чувства към теб? Еби му меча, ако ви е добре заедно - ходете, ако ли не - бий му шута.. Може би ти не си сигурна в чувствата си просто, защото ако знаеше, че го обичаш не би късала с него заради това, че той не те обича чак толкова много.. а и го погледни така - нещата не са черно-бели - има и сиво..