View Full Version : Много ме боли :(
sladky_bonbonche
07-05-2008, 08:23
Priatelka ima sledniqt problem:Predi edin den s priqtelq si sa se opitali da pravqt sex no otdolo bila mnogo tqsna i q e bolqlo mnogo i kazala na priqtelqt i da spre a toi daje ne si bil fkaral i celiqt a samo glavichkata.Kajete tova normalno li e ? Po dobre li e izvednaj da i go vkara celiqt i mnogo li shte q boli taka ? Ili postepeno da go vkarva malko po malko?Molq Vi daite savet na priqtelkata mi zashtoto e v mnogo kofti situaciq :( Blagodarim vi predvaritelno :)
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
абе има 150 теми такива !
blackfate
07-05-2008, 08:27
кажи им и на 2мата да попрочетат и да се пообразоват 1во и ще видиш, че ще им е по лесно ...
Priatelka ima sledniqt problem:Predi edin den s priqtelq si sa se opitali da pravqt sex no otdolo bila mnogo tqsna i q e bolqlo mnogo i kazala na priqtelqt i da spre a toi daje ne si bil fkaral i celiqt a samo glavichkata.Kajete tova normalno li e ? Po dobre li e izvednaj da i go vkara celiqt i mnogo li shte q boli taka ? Ili postepeno da go vkarva malko po malko?Molq Vi daite savet na priqtelkata mi zashtoto e v mnogo kofti situaciq :( Blagodarim vi predvaritelno :)
кажи на приятелката си или може би става дума за теб, но както и да е...кажи и да се намаже с олио отдолу...преди това да хапне малсо сливи със сол и да пие сок от ягода 8-) (никакъв смисъл)
Приятелката ти не се е овлажнила достасъчно!Ако не може да се овлажни достатъчно, да ползват лубрикант !И прочетете малко все пак..
sladky_bonbonche
07-05-2008, 09:48
ne sme cigani :cry:
sladkish_14
07-05-2008, 09:51
На колко си ти?И на колко приятелката ти?Мисля,че на една от двете и е прекалено рано да прави секс!?И как може да я боли,като той дори не й го е вкарал,според мен се е уплашила и затова е казала на момчето да спре!Така или иначе все ще я заболи първия път,по-добре момчето да се погрижи добре да я овлажни и тогава да предприема други неща ! :-x
SK0RP10N
07-05-2008, 09:52
Приятеля да натисне повече, да влезе целия и да свършва всичко бързо ;)
DevilWish
07-05-2008, 09:55
Ако се спира става гадно.И мен страшно ме болеше ,обаче аз не помръднах ,само стисках зъби и ето ,че всичко свърши от веднъж ;) Да търпи малко ,к'ви са тея лигави историй ;)
Пиши ми на лична - ше и покажа на практика как става :-x
абе има 150 теми такива !
fuck_me_pls
07-05-2008, 12:28
Приятеля да натисне повече, да влезе целия и да свършва всичко бързо ;)
+1 :D A пък тая приятелка твоя май си ти..хора що винаги каате мойта приятелкааа..дрън дрън мн поо-добре е да си кажете че стаа дума за вас :razz: :oops: :-P :P 8-) :lol: :D :grin: :) ИИИ се 1 следващия път..да го вкара по-бързо докато оше не е усетила и да се свърши :grin:
7 точка от правилника!
А защо не си кажеш че проблема е твои а не на приятелката ти ... то тва и проблем не е тясна била ми кажи му на ония дравник малко да те предрасположи и да се овлажниш малко повече тогава е по лесно но без болка няа да стане да знаеш :(
sladky_bonbonche
07-05-2008, 12:45
problema ne e moi :)imam si priqtel i pravim redovno sex :) vapreki 4e i men me boleshe prosto nqma kak da obesnq na priqtelkata mi che bez bolka nqma kak kakto vie kazahte i reshihme da napishem temata tuk :)
Ненормална работа от ненормални хора :)
еми виж сега тя ако не е достатъчно овлажнена,той и да си го вкара рязко и него ще го заболи...всички момчета ще го потвърдят...
НЕ НЕ Е НОРМАЛНО , ПРИЯТЕЛКАТА ТИ Е УРУД И НИКОГА НЯМА ДА МОЖЕ ДА ПРАВИ СЕКС !!
П,П. - ОСТАВАТ И НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 2-3 МЕСЕЦА ЖИВОТ !
Spider4eto
07-05-2008, 18:49
Ако иска да живее мисля, че Xtuning би се отзовал 8-)
barbie_94
07-05-2008, 18:54
НЕ НЕ Е НОРМАЛНО , ПРИЯТЕЛКАТА ТИ Е УРУД И НИКОГА НЯМА ДА МОЖЕ ДА ПРАВИ СЕКС !!
П,П. - ОСТАВАТ И НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 2-3 МЕСЕЦА ЖИВОТ ! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
не бе хора не се смейте...тва е мн кофти потвърждавам...предложи им да пробват с лубриканти и да не се притеснява...си4ко малко по малко според мен ше мине...но ако е мн малка да не го прави... =]
amatorium
07-05-2008, 19:48
Estestveno che bavno i postepenno i predi tova da q vuzbudi dobre. Ako e po-tqsna, a toi po-debel moje kofti da stane. 8)
princesa_viki
07-05-2008, 20:19
Ако е правила секс за първи път скоро е нормално да е тясна отдолу.Според мен по-добре е по-бавно и по-нежно да станат нещата.
sladky_bonbonche
07-05-2008, 21:05
blagodarq na tezi koito razbirat problema i ni pomognaha :) a na drugite koito se ebavat ami shte vi se varne hora :)
batkodoki
07-05-2008, 21:14
7 точка от правилника!
естестено че без лубрикант/смазка ше се получи така!
ползвайте обилно бебешко олио-ГЕЛ на Johnson's примерно - продава се във всеки супермаркет!
успех :)