Влез

View Full Version : Няколко въпроса за секса!

dd_93
07-05-2008, 08:01
С моятя приятелка сме решили да го направим, по-скоро аз я оставих да реши кога. Предпазните средства на ПЪРВО място разбира се! Зная колко за здрави презервативите, че имат резервоар и неправилното им съхранение води до скъсването им. Но ако по някакво случайност сперматозоиди навлезнат във влагалището какво може да се направи в най-скоро време. Бих искал да потвърдите, че използването на два презерватива едновременно е по-опасно, поради възможност от скъсване. :? БЛАГОДАРЯ за отзивите!

MixXx
07-05-2008, 08:11
ти си 93-та,и приятелката ти ако е по-малка от тебе.........

DevilWish
07-05-2008, 08:16
Така . . .
Първи съвет - > прочети малко повече литература ,за да се образоваш относно тези неща ;)
Презерватив - ползвай го ,ама 100% не два на веднъж ,всеки нормален знае ,че така ще се скъсат ,а и ще ми е забавна реакцията на момичето.Това ,че презерватива се къса ,така е ,за това ако тя не пие противозачатъчни /което става ясно от поста ти/ по-добре с презерватив + това като свършваш излез от нея ,за да е по-сигурно ,ако случайно с скъсан.
Ако свършиш в нея ,трябва до 72 часа да пие спешно хапче ,което в България мисля ,че е Ескапел.То помага в 99% от случаите ;) Но ако се пие често не действа ;) Така ,че внимателно.
Задължително е да е влажна ,защото инак ще я боли + това е възможно презерватива да се скъса.
А за удоволствието - реакциите са единственото по-което се разбира ,тук нямам коментар.
Успех ,надявам се да помогнах :)

sadsad
07-05-2008, 08:29
С моятя приятелка сме решили да го направим, по-скоро аз я оставих да реши кога. Предпазните средства на ПЪРВО място разбира се! Зная колко за здрави презервативите, че имат резервоар и неправилното им съхранение води до скъсването им. Но ако по някакво случайност сперматозоиди навлезнат във влагалището какво може да се направи в най-скоро време. Бих искал да потвърдите, че използването на два презерватива едновременно е по-опасно, поради възможност от скъсване. Другото, което бих искал да попитам е: трябва ли да се навлажни там долу за да може да проникне по-добре (не че не бих, а просто дали е необходимо).
И последно при "натискане" приятелката ми пъшка, разбира се от удоволствие, но понякога го прави умишлено, как да разбера кога е истинско, по дишането не става :? БЛАГОДАРЯ за отзивите!
Ами...да по-опасно е ползването на 2 презерватива...а и ще я боли повече ако и е за първи път, а и да не е за първи....ДА заделжително трябва да се овлажни, ако не се овлажнява достатъчно ползвайте лубрикант.Ако попаднат сперматозоиди....има хапче, но....преди да свършиш проверете как е положението с презерватива или не свършвай в нея, а за пъшкането вече.....нз

Tazadar
07-05-2008, 08:54
Пич, спокойно! Вземи си капути на известна марка. Те не се пукат толкова лесно ПРИ ПРАВИЛНО ПОСТАВЯНЕ! И няма смисъл първия път да си го презакваш като го "вадиш" :? Все пак хората само го вадят пък не стават гафове, а ти с капут и се притесняваш... 97% мисля че е достатъчна надежност!

ЕPu
07-05-2008, 09:42
няма смисъл от 100 презерватива наведнъж според мене :wink:
ако приятелката ти беше по-голяма, щях да те посъветвам да комбинирате няколко метода за предпазване (примерно тя да пие противозачатъчни и пак да си ползвате презервативи, за по сигурно)

Tazadar
07-06-2008, 09:10
(примерно тя да пие противозачатъчни и пак да си ползвате презервативи, за по сигурно) Тъпа ли си? Тва вече е параноя :x

dantro
07-06-2008, 09:19
С моятя приятелка сме решили да го направим, по-скоро аз я оставих да реши кога. Предпазните средства на ПЪРВО място разбира се! Зная колко за здрави презервативите, че имат резервоар и неправилното им съхранение води до скъсването им. Но ако по някакво случайност сперматозоиди навлезнат във влагалището какво може да се направи в най-скоро време. Бих искал да потвърдите, че използването на два презерватива едновременно е по-опасно, поради възможност от скъсване. Другото, което бих искал да попитам е: трябва ли да се навлажни там долу за да може да проникне по-добре (не че не бих, а просто дали е необходимо).
И последно при "натискане" приятелката ми пъшка, разбира се от удоволствие, но понякога го прави умишлено, как да разбера кога е истинско, по дишането не става :? БЛАГОДАРЯ за отзивите!

Значи ако попаднат сперматозоиди има хапче което деиства до 3 дни след акта струва 30 лв .. само за името не се сещам сега,но мога да го намеря .. Исползването на 2 презерватива е напълно излишно .. няма да усетиш нищо от секса както и приятелката ти.Ако е много тясна ,а ако е детствена тя ще е тясна трябва поне малко да я "навлажниш",можеш да започнеш с пръст и т.н (любовна игра) за да я предрасположиш.За последното ако и е за първи път тя не пъшка от удоволсвие а от болка ... А ако е опитна немисля че ще се преструва ти сам ще си усетиш ако се преструва
Аиде good luck

П.С Много е трудно да скъсаш презерватив по време на секс ако е поставен както трябва .. късат се като ги сложиш на обратно затова гледаи хубаво .. трябва да се "разгъва" много плавно :)

Dobromir
07-07-2008, 00:22

pyrvo : mi za da ne pronikvat spermatozoidi to4no predi da svyr6i6 go izkarai navynka - logi4no e
vtoro edin prezervativ stiga
treto: mnogo qsno 4e trqbva dase navlajni poneje 6te vi boli i dvamata(osven ako partniorkata ti ne e mnogo vazbudena)
Ne vqrvam da e 4ak tolkoz vazbudena 4e 4ak da py6ka pri natiskane samo i moje bi go pravi vseki pyt umi6leno

dano sym ti bil polezen

zavinagi_lubov
07-12-2008, 23:03
Dokolkoto razbiram tova 6te vi e za parvi pat i na dvamata...6te ste mnogo pritesneni i edva li v glavite vi 6te ima ne6to drugo osven ogromnata emociq...no ti kato pi4 te molq zadaljitelno da kupi6 hubavi prezervativi i da pro4ete6 mnogo vnimatlno listovkata.Tova e vsi4ko koeto trqq da napravi6...ne se pritesnqvai tolkova,6te se nau4i6 kato natrupa6 opit,a ot parviq pat 6te ti ostane edin nadqvam se prekrasen,emocionalen i nezabravim spomen.Nai-vajnoto e da si imate doverie i da se obi4ate!I kogato vrazkata vi s tova momi4e prekasne,nikoga ne spiraite da se uvajavate!
PS: sorry 4e stana malko dalgi4ko,no temi4kata mi haresa,za6toto az bqh sa6tata,misleh za absolutno vsi4ko predi parviq mi pat...no kogato nastapi,vsi4ko si doide na mqstoto!

UMNATA!!!