View Full Version : Как се забравя момиче?
nekuv_tam
07-05-2008, 10:52
Как се забравя момиче? Знам,че сигурно няма точна формула,но всеки съвет би бил от полза...Конкретно моят случай е малко по-особен.Аз преди повече от година срещнах едно момиче,адски много я харесах и оттогава не ми излиза от главата,въпреки че оттогава не съм я виждал.Много е сложно за обяснение,но просто няма как да я видя пак,а продължавам да мисля за нея.Това просто ме убива.Кажете ми как да я забравя,защото постоянно мисля за нея и така въобще не ми се занимава с други момичета,а пък и адски болезнено да знаеш,че си в задънена улица...
Идеи или съвети?
Забавлявай се !!! :grin: :-({|= :-({|= Когато излизаш не мисли за нея .. а за най-близката красива мацка ;) :D Или за нещо друго , но я изключи от ума си .. :)
1)осъзнай,че е като всички останали или не е най-добрата
2)обърни внимание на всичките й лъжи и тъпи постъпки с които те е наранила или не ти е обърнала внимание
3)огледай се,заобиколен си от красиви момичета,защо точно нея?
4)ама тя наистина не е нищо повече от другите
5)не те ли дразни,че се прави на недостъпна,а е най-обикновена както всички
6)не ти ли писна да слушаш лъжи и оправдания
7)смешно е да тичаш след момиче и да си играят с теб
Ето ти я формулата,вярна и универсална,просто осъзнай нещата и давай напред...
Lord_Of_The_Night
07-05-2008, 11:08
Тя не е единственото момиче,откаде знаеш може и да срещнеш някоя друга,която ще те прави по щастлив,но да седиш и да се самосъжаляваш и да не преставаш да мислиш за нея няма да стане.Наистина ти никога няма да я забравиш,но това може да остане един красив спомен,нетрябва едно нещо да ти пречи да продължиш напред.Излизаи с приятели забавлявай се,радвай се на живота. :)
1)осъзнай,че е като всички останали или не е най-добрата
2)обърни внимание на всичките й лъжи и тъпи постъпки с които те е наранила или не ти е обърнала внимание
3)огледай се,заобиколен си от красиви момичета,защо точно нея?
4)ама тя наистина не е нищо повече от другите
5)не те ли дразни,че се прави на недостъпна,а е най-обикновена както всички
6)не ти ли писна да слушаш лъжи и оправдания
7)смешно е да тичаш след момиче и да си играят с теб
Ето ти я формулата,вярна и универсална,просто осъзнай нещата и давай напред...
Когато човек е много много влюбен много .. вижда тези неща но .. се оптитва да не ги виджда .. ако ме разбираш за него тя е наи .. и каквото и да прави тя и както и да го отблъсква тои пак си я иска ... бил съм в тази ситуация ,а сега когато видя дова момиче немога повярвъм какъв идиот съм бил .. нестига че ня намирам за привлекателна а я намирам за грозна в момента .. :) Та така след време и с помоща на друга мацка ще я забравиш
nekuv_tam
07-05-2008, 11:23
Тя не е единственото момиче,откаде знаеш може и да срещнеш някоя друга,която ще те прави по щастлив,но да седиш и да се самосъжаляваш и да не преставаш да мислиш за нея няма да стане.Наистина ти никога няма да я забравиш,но това може да остане един красив спомен,нетрябва едно нещо да ти пречи да продължиш напред.Излизаи с приятели забавлявай се,радвай се на живота. :)
Човек,адски си прав кажи речи за всичко,коет написал.Иначе аз си излизам,ходя си където си искам,пия си и т.н.,но разбираш ли,понякога имам едно такова гадно чувство,което ме гложди отвътре и ми казва:"Колко ли по-хубаво щеше да е ако сега и тя е до тебе?"
Колкото до постовете на vamp и на dantro,значи тя не ми е правила никакви мизерии,просто защото сме се виждали само веднъж,беше преди повече от година,нито сме ходили,нито нищо,разбирате ли...Аз затова ви казвам,че моят случай е по-особен.
И всъщност мен затова най-много ме е яд-защото реално аз въобще не съм имал каквато и да е възможност да се сближа с нея,камо ли пък да се получи нещо... :(
LeVski_fen
07-05-2008, 11:28
Как се забравя момиче? Знам,че сигурно няма точна формула,но всеки съвет би бил от полза...Конкретно моят случай е малко по-особен.Аз преди повече от година срещнах едно момиче,адски много я харесах и оттогава не ми излиза от главата,въпреки че оттогава не съм я виждал.Много е сложно за обяснение,но просто няма как да я видя пак,а продължавам да мисля за нея.Това просто ме убива.Кажете ми как да я забравя,защото постоянно мисля за нея и така въобще не ми се занимава с други момичета,а пък и адски болезнено да знаеш,че си в задънена улица...
Идеи или съвети?
Друго момиче ;)
nekuv_tam
07-05-2008, 11:31
ми какво ви разделя
Това,че няма как да се видим,няма кой да ни уреди среща или поне да й припомни на нея кой съм аз...Защото тя не ме е виждала много отдавана,а от онази среща мина също толкова време,така че тя няма как да ме помни.Аз обаче я помня много добре и умирам да я видя пак,обаче просто няма как това да стане :(
е има как да стане вземи и от някои телефона скупе флиртуваи с нея то неможе всичко на готово .. някои да и каже виж тоя те хаесва и тя да каже "аии и аз го харесвам" и да тръгнете .. трябва малко повече усилия да положиш може и да те помни :)
Lord_Of_The_Night
07-05-2008, 11:37
Човек,адски си прав кажи речи за всичко,коет написал.Иначе аз си излизам,ходя си където си искам,пия си и т.н.,но разбираш ли,понякога имам едно такова гадно чувство,което ме гложди отвътре и ми казва:"Колко ли по-хубаво щеше да е ако сега и тя е до тебе?"
Колкото до постовете на vamp и на dantro,значи тя не ми е правила никакви мизерии,просто защото сме се виждали само веднъж,беше преди повече от година,нито сме ходили,нито нищо,разбирате ли...Аз затова ви казвам,че моят случай е по-особен.
И всъщност мен затова най-много ме е яд-защото реално аз въобще не съм имал каквато и да е възможност да се сближа с нея,камо ли пък да се получи нещо... :(
Напълно те разбирам,знам какво е нещо да те гложди отвътре,но приеми един съвет от мене,нещата не винаги се развиват както ние искаме,но това не значи че не трябва да продължим напред.Да разбирам те че би ти се искало,тя да е с теб,но както каза няма шанс.Така че просто остави това да е един красив спомен и продължи напред,пък след време ще срешнеш някое момиче,което може да те направи даже по щастлив.Аиде успех и горе главата. :)
Whyniser
07-05-2008, 11:38
Няма :-P
Няма :-P
Вярваи си :razz: :razz:
nekuv_tam
07-05-2008, 11:42
Напълно те разбирам,знам какво е нещо да те гложди отвътре,но приеми един съвет от мене,нещата не винаги се развиват както ние искаме,но това не значи че не трябва да продължим напред.Да разбирам те че би ти се искало,тя да е с теб,но както каза няма шанс.Така че просто остави това да е един красив спомен и продължи напред,пък след време ще срешнеш някое момиче,което може да те направи даже по щастлив.Аиде успех и горе главата. :)
Точно така е,но проблемът е,че не знам как да си я избия от главата...Защото подсъзнателно,каквото и да правя,го свързвам с нея,а това май не мога да го контролирам :?
Lord_Of_The_Night
07-05-2008, 11:49
Точно така е,но проблемът е,че не знам как да си я избия от главата...Защото подсъзнателно,каквото и да правя,го свързвам с нея,а това май не мога да го контролирам :?
Неможе да ме убедиш че неможеш да контролираш това,защото всичко е до воля и психическа нагласа.Стига да не мислиш толкова за нея и се занимаваш с нещо друго,излизаш с други момичета и си прекарваш добре.
Spider4eto
07-05-2008, 11:50
С курва :-o
nekuv_tam
07-05-2008, 11:55
Неможе да ме убедиш че неможеш да контролираш това,защото всичко е до воля и психическа нагласа.Стига да не мислиш толкова за нея и се занимаваш с нещо друго,излизаш с други момичета и си прекарваш добре.
Това е лошото,че някакси не ми се излиза с други момичета,да не говорим пък,че повечето са тъпи пачи и хич не ми се занимава с тях...Онова момиче като че ли точно за това ми взе акъла,защото ми се видя по-различна.
Разбирам,че това,което казваш е вярно,обаче на тоя етап май просто не мога да го приложа...
Spider4eto,пробвал съм с курва-помага само временно :D
Spider4eto
07-05-2008, 12:00
Пробвай с 2 8-) иначе принципно е вярно, че самовнушението мн важно, внушавай си, че не си влюбен в нея, че не значи нищо за теб и постепенно ще я забравиш, а и като не я вижда дълго време ще е още по-лесно. Аз така забравих един галош 8-)
lipsvashh_mi
07-05-2008, 12:26
:grin: С друга ест
определено с или друга ,или пъкккк с бутилка качествен алкохол :D
fuck_me_pls
07-05-2008, 12:30
Еее мн трудно намираш си друга и се опитваш да не мислиш за тази особа [-( ..забавлявай се с приятелите си и с други мацки и ше я забраш за отрицателно време ; )
FataMorgana
07-05-2008, 13:05
Идеи или съвети?
az imam podoben problem amo 4e s mom4e...:( znam kolko ti e gadno v momenta i az se 4uvstvam taka se edno ni6to ne mi se pravi da go zabravq samo za malko kato se vijdam s priqteli koito uspqvt da me nakarat da se razsmeq ...srry ama ne moga da ti dam nikakuv drug suvet...a za6to ne mojete da budete zaedno?
mytrataaa
02-17-2011, 23:05
Искам да ти кажа само,че моя случей е подобен.Харесвам едно момиче от 2 години насам,също като тебе постоянно мисля за нея и немога да си я избия от главата.Мисли за други момичета излизаи по други момичета,намирай на тази за която мислиш косури отврати се от нея, намрази я,ненавиждай я и може пак казвам може да я забравиш по този начин аз по този начин се мъча да я забравя.Знам тежко е но няма друг начин,поне за мен.Надявам се да съм ти бил полезен.
FromAutumToAshes
02-17-2011, 23:37
Зависи. Може да е много лесно, може и да е много трудно ;)
XTREMEFREERIDE
02-18-2011, 09:51
Не се самонавивай, че не можеш да я забравиш. ;)
Намери си странично занимание и остави другото на времето. То е велико нещо. Лекува, учи...всичко прави.
snekity94
02-18-2011, 10:16
невъзможно трудно е да се забрави момиче което наистина харесваш :cry:
Неможел да я забрави и изкара от мислите и не му се занимавало с други момичета. Що за глупости са това? Да не е единствена бе я се огледай за други момичета има хиляди.
danchobg
02-18-2011, 17:32
Пробвай скачане с парашут, ако напълно искаш да я забравиш скочи без парашута.....
againstyou
02-18-2011, 19:01
:grin: С друга ест
определено с или друга ,или пъкккк с бутилка качествен алкохол :D
Хах да,като пиеш се чувстваш супер щастлив и като отрезнееш ти е още по-саднато.Извод-не изтрезнявай ! :D
ScarletBite
02-18-2011, 19:03
Спираш да опитваш да я забравиш - така само набиваш образа й по-дълбоко в съзнанието си.
Живееш, занимаваш се с нещо, свързваш се с други хора. Приемаш, че тя е неизживяна тръпка, която ти носи мъка.
И така, с времето... не забравяш, но извеждаш други приоритети на преден план. Любовта идва отново, когато се отърсиш от старото и направиш място на новото. Пожелавам ти го!
sweetyYyY
02-18-2011, 19:59
трудно се забравя човек, който вече ти е влязъл под кожата... това съм го преживяла, харесвах едно момче повече от 7 години и просто той се държеше с мен като приятел , но когато стана въпрос за нещо повече се направи на недостъпен, и бях принудена да го забравя, в твоя случей е по-лесно според мен защото не я виждаш често, а аз го виждах всеки ден... и успях да го забравя , сега е като спомен и то хубав да не повярваш... просто прочетох всички коментари и не знам какъв съвет да ти дам.... щом си пробвал и с други... понякога просто трябва да продължим да търсим, докато не попаднем на правилния човек , ако мислиш, че твоето специално момиче е тя , то не си губи шанса действаи се някак , сигурна съм , че няма да откаже отново да си те спомни :-D успех :)
Eclipsercho
02-18-2011, 20:25
Идеи или съвети?
Ако сте от един квартал или пък сте от малък град и се виждате често.. трудно. Все пак, от опит ти казвам - занимавай се с неща, които не ти напомнят за нея, почни някъв спорт ако не тренираш нищо или тренирай по-усилено сегашния ти..
Най-добрия вариант е да срещнеш друго момиче, това ще те отнесе напълно от бифшата, но много рядко става..
Успех, братле.
lunichkataaa
02-18-2011, 20:35
Само да кажа, че темата е от 2008 година. Момчето сигурно вече я е преживяло.
snekity94
02-18-2011, 21:37
едва ли го е преживял..ако наистина я хересва :?
Aз от 2008 имам ужаасни спомени които не мога да преживея още :cry:
RoSKo0o0
02-18-2011, 21:46
Като видиш циците на друга жена! Казал го е Барни Стинсън, следоватено е истина :D
danchobg
05-08-2011, 13:42
Като видиш циците на друга жена! Казал го е Барни Стинсън, следоватено е истина :D
ама не става с 1-я чифт трябва да изместиш всички стари спомени с нови
dantro много си прав така е.Може да ви се види смешно но аз съм на 14.
Харесвам едно момиче всъщност първо я харесвах а сега съм влюбен много много влюбен в нея.Харесвам я от 7 години тоест бях на 7 когато я видях за първи път.От тогава не ми излиза от главата всеки път когато я видя коремат ми се свива и губя и ума и дума.Питах я няколко пъти и тя все ми казваше не но след всеки път аз я обичах все повече и повече.
Сега вече съм на 14 и имах няколко гаджета но всеки път когато бях с тях аз мислех за нея и все още мисля за нея .Знам че може би никога няма да бъдем заедно но аз съм сигорен че никога няма да я забравя.
RoCkSpOt
11-20-2011, 11:08
Идеи или съвети?
1 дума ... ТРУДНО !
didka_wtf_93
02-25-2013, 19:24
Идеи или съвети?
Здравей! Защо не можеш да я видиш пак? Какво те спира? Тя от твоя град ли е? Какво се случи, когато я видя? Какво те впечатли в нея, за да не можеш да я забравиш? Опитай се да си отговориш на този въпрос какво те привлече в нея, за да разбереш какво да търсиш или как да я забравиш. Важно е. Защото може нещо да ти липсва? Или да търсиш нещо определено, което не си срещнал до сега? Ако си отговориш на тези неща, ще разбереш сам как да я забравиш. А и защо да я забравяш? Не е ли по-добре да я потърсиш? Пробвал ли си да намериш в друга това, което ти е привлякло вниманието точно в нея?
Да ти кажа- разбирам те много добре. Аз преди две, три или незнам колко години срещнах момче, което не мога да забравя. Но не мога да го видя пак, защото дори не се запознахме. Как да го забравя? Не съм още, и никога няма. Имам си приятел, но това не помага. Но аз имам причина да го помня- още не мога да си отговоря на въпроса защо той се спря на улицата и гледаше втренчено след мен, и защо толкова приличаше на момчето, което сънувам от години. Дали беше той? Но... знам, че съзнанието е голяма работа... особено внушението ни играе голяма роля и като си втълпиш нещо, това е- край няма. Тъй че спрях и да се опитвам да го забравя- всичко е възможно, но за да направиш нещо трябва истински да го искаш.
never_back_down_
02-25-2013, 19:54
Любов с любов се забравя. Това е лесно да ти го кажат, но ако нямаш ВОЛЯ, няма как да стане. Просто всеки път като се сетиш за нея, си насочвай мислите другаде. И сега, ако кажеш ,,не мога'', можеш всичко, стига да имаш желание. Излизай по-често и се занимавай с нещо.
Хора.. 7.05.2008 :D
Сигурно вече е забравил и за темата, камо ли момичето.
От къде тази мода да вдигате отдавна умрели теми?